temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım o ağrıyı mutlaka sormalısın doktora.Bende ara ara kasık ve bacak ağrısı çekmeye başladım.yürüyüş bile yapamaz oldum hemen oturuyorum uzanıyorm hafifliyo geçiyo.Sanırım bu ağrılara katlanmak zorundayız son ayda

Canım dün gece bel ve bacak ağrısından uyuyamadım bildiğin kivramdim adet olsam böyle olurdu bugün de vurdu geçti çok şükür inşallah gece başlamaz yine hiç yormadigim halde bu sekildeyim ağrıdan kustum artık o dereceydi normal diyerek tuttum kendimi acile gitmeden sabaha karşı uyuyabilmisim kanepede sanırım tekrarlarsa acile giderim ben de

Cevremdekiler çocuk ağırlaştı iyice yerlesiyor normal diyorlar. Kötü bir durum olabilir mi acaba :/

Bende aynı haldeyiz çok şiddetli ağrılarım kitlenin kalıyorum kalça bacaklarım kilitleniyor sanki. Olmadı yarın bi arar sorarım doktora normal mı acaba.

Bende aynı haldeyiz çok şiddetli ağrılarım kitlenin kalıyorum kalça bacaklarım kilitleniyor sanki. Olmadı yarın bi arar sorarım doktora normal mı acaba.
Evet adım atmak işkence oluyor bugün ebeye sordum senin yorulduğun yerde biter herşey istirahat gerekir dedi yürüyüş yapamiyosan yapma asla kendini zorlamicaksin bişeye dedi gerçi bişey yaptığımdan değil yattığım yerde oldu olan tekrarlarsa acilde alırım bu geceyi aynı şekil atlatamam sanırım

Geçmiş olsun kızlar. Kalsiyumunuzu eksik etmeyin bol bol dinlenin. Daha önce de söylemiştim soda ve çiğ kuruyemişinizi de ihmal etmeyin. Az kaldı Allah ın izniyle bitecek hepsi.

Kızlar kimin midesi bulanıyordu? Ben de aynı durumdayım bulantı ve yanma mahvediyor özellikle de akşamlarıhamileliğin başından beri ilk defa bulantım oluyor. Kv bebeğin saçları çıkıyordur dedi pek inanmamıştım ama hamilelik günlüğümde de saçlarının uzadığı yazıyorkızım doğar doğmaz toka isteyecek sanırımsoda dışında bulantı ve özellikle yanmaya çare bulan var mı? İlaç almak istemiyorum

Bu haftalarda bu agrilar hepimizde oluyor anlasilan, benimde birkac gundur karnimin alti kasiklarima dogru ayaga kalkinca agriyor agri gibi de degil cok sanki asagidan cekiyorlar gibi hafif bir agri aci karisimi, bebekler agirlasti artik normal karsiliyorum, normalde hamileyim falan demem surekli gezerdim ama birkac gundur zorlaniyorum malesef dinlenme zamanina geciyoruz anlasilan :)

Yanmaya 2-3 yudum kadar az az süt iyi geliyor saracoglu söylemişti .yada runnie süspansiyon var ondan al oda çok iyı.

Canım ben zorlaniyorum çok yerden birşey alsam toplamaya kalksam ayaklarım vücudumu tasiyamiyor o derece yani ilk gebeliğimde 3 0kilo aldım böyle durumla karşılaşmadım bunda 9kilo anca aldım vucudum bacaklarıma ağır gelmeye başladı ve catim felaket ağrıyor .

Naneli sakız

ben 32 de gittim ntsye almadı.. doktormu ihmal ediyor beni.. yoksa gerekmi görmedi acaba..

ben 32 de gittim ntsye almadı.. doktormu ihmal ediyor beni.. yoksa gerekmi görmedi acaba..

bende girmedim canım henüz nst ye.. gerek görmedi.. kasılmam oldu dinlenince geçti dedim tamam dedi sadece.. sancım falan yok olsa mutlaka alırdı..

Kızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız

günaydın annelerrr, dün kontrolüm vardı . Kızım ters dönmüş birazcık yüzünü gösterdi minik bunlu gülen ağızlım, 1 kilo 740gram 42cm boyunda ince uzun bir bebekmiş. Annem zayıf bebek olduğunu hep hendime kilo aldığımı söylüyor ama dr kilosu haftasıyla uyumlu diyor . çok şükür yolunda herşey sizlerin nasıl?

Kızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız
26.haftamda sancılarım vardı nst ye girmiştim. sonra bi süre fitil kullandım sancılar azaldı. Dün tkontrolde dr 2haftada 1 gel dedi 34.haftada gidicem ve ilk önce nst'ye giricem.

Canım hemen hemen aynıyız geçen hafta benim de kızım 1.5 kilo 40 cmdi doktorumuz da ince uzun olcak dedi ölçümleri haftasiyla uyumlu herşey güzel çok şükür

Canım hemen hemen aynıyız geçen hafta benim de kızım 1.5 kilo 40 cmdi doktorumuz da ince uzun olcak dedi ölçümleri haftasiyla uyumlu herşey güzel çok şükür
oh çok şükür öenmli olan sağlıklı olması , kilolu olması çokda mühim bişey değil diye düşünüyorum ama bu düşüncemi anneme anlatamıyorum küçücük doğucakta küçücük doğucak diye söyleniyor:S

Küçücük dogmucak upuzun doğacak de sende biz de öyle aman aman uzun boylu yok dayimiz uzun ama iki kontrolde de doktorumuz ince uzun bi kız olcak dedi kafa çapı karın çapı haftasiyla uyumlu daha ne olsun hem zaten bundan sonra alır kiloyu bence artık haftada 250 gr alırmış daha çok hafta var inşallah bekleyip görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…