- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.921
Kötü bir durum olduğunu sanmıyorum canım bebişlerimiz artık ağırlaşıyor. Tabi vücutlarımız da tepki gösteriyor ama doktora sormakta fayda varCevremdekiler çocuk ağırlaştı iyice yerlesiyor normal diyorlar. Kötü bir durum olabilir mi acaba :/
Ben ilk kez 34.haftada girdim 30 da gittiğimde nstye sokmamıştı doktordan doktora değişiyor sanırımKızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız
Bizim ailede çoğunluk uzun boylu ,eşim ve ben uzun ve inceyiz öyle tontiş bir bebekte bizden olmaz diye düşünüyorumKüçücük dogmucak upuzun doğacak de sendebiz de öyle aman aman uzun boylu yok dayimiz uzun ama iki kontrolde de doktorumuz ince uzun bi kız olcak dedi kafa çapı karın çapı haftasiyla uyumlu daha ne olsun hem zaten bundan sonra alır kiloyu bence artık haftada 250 gr alırmış daha çok hafta var inşallah bekleyip görücez bakalım
Allah yardımcımız olsun inşallah canım dün gece daha iyidim benEvet adım atmak işkence oluyor bugün ebeye sordum senin yorulduğun yerde biter herşey istirahat gerekir dedi yürüyüş yapamiyosan yapma asla kendini zorlamicaksin bişeye dedi gerçi bişey yaptığımdan değil yattığım yerde oldu olan tekrarlarsa acilde alırım bu geceyi aynı şekil atlatamam sanırım
Haklısın canım ben ne zamandır hiç dikkat etmiyorum bunlaraGeçmiş olsun kızlar. Kalsiyumunuzu eksik etmeyin bol bol dinlenin. Daha önce de söylemiştim soda ve çiğ kuruyemişinizi de ihmal etmeyin. Az kaldı Allah ın izniyle bitecek hepsi.
canm ben sütü hic icemiyorumGeçmiş olsun kızlar. Kalsiyumunuzu eksik etmeyin bol bol dinlenin. Daha önce de söylemiştim soda ve çiğ kuruyemişinizi de ihmal etmeyin. Az kaldı Allah ın izniyle bitecek hepsi.
Evet o zamanlardayiz. Ama bazen dinlenmek için uzanmaya dahi izin vermiyor ağrılar. Gerçekten çok arada derede kalıyorum iş yapsam mahvoluyorum dinlenmeye çalışsam kitlenin kalıyorum bir daha tek başıma kalkmak zor oluyorBu haftalarda bu agrilar hepimizde oluyor anlasilan, benimde birkac gundur karnimin alti kasiklarima dogru ayaga kalkinca agriyor agri gibi de degil cok sanki asagidan cekiyorlar gibi hafif bir agri aci karisimi, bebekler agirlasti artik normal karsiliyorum, normalde hamileyim falan demem surekli gezerdim ama birkac gundur zorlaniyorum malesef dinlenme zamanina geciyoruz anlasilan :)
Beni de 32de almadı zaten :) 35te alacak nst yeben 32 de gittim ntsye almadı.. doktormu ihmal ediyor beni.. yoksa gerekmi görmedi acaba..
Canım ben haftaya gidicem o kontrolde alacak nst ye. 35 hat tam bitmiş oluyor hatta randevu günümde. Sıkıntı yapma canım istersen sor doktoruna herkesin aynı değil sonuçtaKızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız
Benim 32+6 da 2150 gramdi canım. Haftasıyla uyumlu demişti doktorumgünaydın annelerrr, dün kontrolüm vardı . Kızım ters dönmüş birazcık yüzünü gösterdi minik bunlu gülen ağızlım, 1 kilo 740gram 42cm boyunda ince uzun bir bebekmiş. Annem zayıf bebek olduğunu hep hendime kilo aldığımı söylüyor ama dr kilosu haftasıyla uyumlu diyor . çok şükür yolunda herşey sizlerin nasıl?
Bende 30 haftadayim bu hafta bende girdimKızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız
Canim suara benim de öyle cidden saçla alakali galiba çünkü ben hic bulanti yasamadim baslarda dahil..Süt ve su iciyorum bende ekstradan baya yatistiriyo süt icemezsen yoğurt veya ayranKızlar kimin midesi bulanıyordu? Ben de aynı durumdayım bulantı ve yanma mahvediyor özellikle de akşamlarıhamileliğin başından beri ilk defa bulantım oluyor. Kv bebeğin saçları çıkıyordur dedi pek inanmamıştım ama hamilelik günlüğümde de saçlarının uzadığı yazıyor kızım doğar doğmaz toka isteyecek sanırım soda dışında bulantı ve özellikle yanmaya çare bulan var mı? İlaç almak istemiyorum
Canım benim ağrı oluyor çatı kemiğim de ve o bölgemde ara ara uyuşma oluyor dokunuyorum hissetmiyorum. Sende bu gibi durumlar oldu mu
Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıda
Bebek resmen kasıklarımda taa aşağıda bazı hareketler yapıyo. Aşağıda baskı 2 haftadır var.idrarımı zor tutuyorum bu saatten sonra azda olsa dönebilir mi aceba Dr a sormayı unuttum
Valla doktor bilir diye ben hic sormuyorum canim ama en son 3hafta önce bakilmisti kan degerlerime kan biraz düşüktüKızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
Ay ne güzel maşallah benim bir türlü yukselmiyo bıktım ilaç icmekten hep aynı sınırın altında darısı başıma inşallahKızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?