temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizim ailede çoğunluk uzun boylu ,eşim ve ben uzun ve inceyiz öyle tontiş bir bebekte bizden olmaz diye düşünüyorum allah sağlık versin ,kilo alır elbette ne olacakki.

Bugün kontrol var öğleden sonra çok heyecanlıyım. Çok özlüyorum kızımı ultrasonda görmek bile kucağıma almış kadar mutlu ediyor. Artık haftada bir kontrol olacak. 15 gün önce öyle demişti doktor. Bakalım kaç kilo olmuş minik kızım.

Allah yardımcımız olsun inşallah canım dün gece daha iyidim ben

Geçmiş olsun kızlar. Kalsiyumunuzu eksik etmeyin bol bol dinlenin. Daha önce de söylemiştim soda ve çiğ kuruyemişinizi de ihmal etmeyin. Az kaldı Allah ın izniyle bitecek hepsi.
Haklısın canım ben ne zamandır hiç dikkat etmiyorum bunlara

Evet o zamanlardayiz. Ama bazen dinlenmek için uzanmaya dahi izin vermiyor ağrılar. Gerçekten çok arada derede kalıyorum iş yapsam mahvoluyorum dinlenmeye çalışsam kitlenin kalıyorum bir daha tek başıma kalkmak zor oluyor

Kızlar ben 30 haftamdan itibaren her hafta nts gırıyorum dr bana hiç acıklama yapmıyor siz kacıncı haftada girmeye başladınız
Canım ben haftaya gidicem o kontrolde alacak nst ye. 35 hat tam bitmiş oluyor hatta randevu günümde. Sıkıntı yapma canım istersen sor doktoruna herkesin aynı değil sonuçta

Benim 32+6 da 2150 gramdi canım. Haftasıyla uyumlu demişti doktorum

Canim suara benim de öyle cidden saçla alakali galiba çünkü ben hic bulanti yasamadim baslarda dahil..Süt ve su iciyorum bende ekstradan baya yatistiriyo süt icemezsen yoğurt veya ayran

Canım benim ağrı oluyor çatı kemiğim de ve o bölgemde ara ara uyuşma oluyor dokunuyorum hissetmiyorum. Sende bu gibi durumlar oldu mu

Benim de ağrı ve sızlıyor acıyor daha çok. Uyuşma olmadı ama batmalar da zorluyor beni dün yine mahvetti beni

Yok canım hiç bişey vermedi bence biraz dinlemelisin artık dedi. Başı çok aşağıda

Benim de öyle Rahim duvarında ki açıklığa dayamış başını.İğne kullanıyorum 3 günde 1 di şimdi hafta da 1 oldu. bir de sabah akşam fitil. Rabbim esirgesin..

Bebek resmen kasıklarımda taa aşağıda bazı hareketler yapıyo. Aşağıda baskı 2 haftadır var.idrarımı zor tutuyorum bu saatten sonra azda olsa dönebilir mi aceba Dr a sormayı unuttum

Benimde resmen o bölgede hareket ediyor hanım efendi ne aceleleri var bu yavrucakların anlamıyorum
Bende yudum su içsem tuvalet su içmek istemiyorum bu yüzden çünkü yatamıyorum boyna tuvalet

Kızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
Valla doktor bilir diye ben hic sormuyorum canim ama en son 3hafta önce bakilmisti kan degerlerime kan biraz düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…