- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.941
Kızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
Maşallah canım.. depomu dolduramadım bir türlü ben.. her ay kontrol ediliyor değerlerim.. içmediğimde hemen düşüyor..
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza zamanında almayı nasip etsin inşallah
Hastane için hazırlık yapan var mı ikramlıklar ufak hediyeler.. Biraz da tatlı heyecanlardan bahsedelim moralimiz yükselsin
Keçi boynuzu pekmezi yiyebilir misin.Ben ameliyattan sonra yedim onu çoook iyi geldi ilaçların etkisinden çok daha fazla takviye olarak al istersen..
Ben ikramlık birşey ayarlamadım canım. Hele o günü sağlıkla bir görelim de herşey yolunda olursa çikolata lokum tarzı birşeyler aldırırım eşime ogün. Çınar beyin erken gelme hevesi biraz etkiledi beni o konuda. Öyle bir durum olursa allah korusun zaten insanın gözü birşey görmez. Ama vaktini beklerde 37 yi falan görürsek belki önceden hazırlarım lokum çikolata tabağı ikramlık.
Onun dışında da dağıtmalıkları kendim yapmak istedim kokulu taş aldım onları tülle sarıyorum. Arabasını süsliycem sıpamın daha karar vermedim ama tülle fiyonk falan yaparım heralde :)
Sen neler düşünüyorsun?
Yedim canım ama kilo aldırdı bıraktım.. ilaçla devam etmek daha iyi :) kırmızı ete de yüklendim yok.. kız beni sömürmeyi seviyor..allahtan sadece düşük olan demirim.. hgb değerim falan iyi şükür :)
Canım masallah nasil doldurdun neler yedin :) benim her olcumde daha da dusmus oluyor alt sinirin iyice altina indi. Hem demir ilacı hem multivitamin kullaniyorum onda da var demir takviyesi. Hem demirim hem kanim dusuk buna ragmen :/Kızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
Ahhh bu kızlar ahh =) Benim ki de yoklayıp korkutmayı seviyor çıkınca göreceğim seni diyorum sonra da ayy kızım sen duyma inatlaşıp da gelmeye kalkma sakın diyorum
Ben tutuyorum canim.kızlar oruç tutan varmı aramızda
Cadı olacak bunlar tatlı cadıı :)) ayy gelmesinler erkenn tamam sıcak bize zor ancak zamanını beklemeler lazım bu bıdıkların :)
Ben tutuyorum canim.
Kesinlikle küvez korkusu var zaten bende Rabbime emanet inşallah..Hayırlısı ile zamanında gelseler bizde mutlu anlarımızı paylaşırız inşallah canım =)
Canım çok sevindim bunu yaşamana. Gerçekten çok güzel bir duygu ve bata da uzun sürüyor. Benimkini çok tutuyor ya neden bilmiyorum sürekli hickirigini sayarken buluyorum kendimiKizlar ilk defa oglumun hickirigini hissettim bugün, acaba ne zaman hickiracak diye bekliyordum umudumu kesmistim :)) cok tatliymis gercekten pitpitlar hala devam ediyor
Benimki de öyle canım günde beş posta hıçkırıyor sıpaCanım çok sevindim bunu yaşamana. Gerçekten çok güzel bir duygu ve bata da uzun sürüyor. Benimkini çok tutuyor ya neden bilmiyorum sürekli hickirigini sayarken buluyorum kendimi
Canim hic zorlanmiyorum. Zorlancak olsam birakirim yada tutmam. Tabiki sonrada tutulabilir ama bana sonra tutmak cok daha zor geliyor.Çok uzun ama günler. Rabbim izin vermiş sonra tutardın. Allah'ım mükafatını versin inşallah.Ben tutamıyorum sabah akşam progestan var. iğne var 3 günde 1 den hafta da 1 e çıktı. Kan ilacı ve 2 tane de magnezyum var.
Canim hic zorlanmiyorum. Zorlancak olsam birakirim yada tutmam. Tabiki sonrada tutulabilir ama bana sonra tutmak cok daha zor geliyor.
Canim benim merak etmissin hakkini helal et seni endiselendirmisim ben gayet iyiyim vebu sira anneme gidip geldim sonrada hic giresim gelmedi dun konturolum vardi 2kilo 200gr olmus bebis benim kilo alimi hala 4kiloda duruyor cok tuhaf hersey yolunda yani :))Zehna67 den de haber yok ya .hiç yazmıyor kaç haftalardır insallah hersey yolundadır. normalde yazardı surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?