temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza zamanında almayı nasip etsin inşallah

Hastane için hazırlık yapan var mı ikramlıklar ufak hediyeler.. Biraz da tatlı heyecanlardan bahsedelim moralimiz yükselsin

Kızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor

Maşallah canım.. depomu dolduramadım bir türlü ben.. her ay kontrol ediliyor değerlerim.. içmediğimde hemen düşüyor..

Ben ikramlık birşey ayarlamadım canım. Hele o günü sağlıkla bir görelim de herşey yolunda olursa çikolata lokum tarzı birşeyler aldırırım eşime ogün. Çınar beyin erken gelme hevesi biraz etkiledi beni o konuda. Öyle bir durum olursa allah korusun zaten insanın gözü birşey görmez. Ama vaktini beklerde 37 yi falan görürsek belki önceden hazırlarım lokum çikolata tabağı ikramlık.

Onun dışında da dağıtmalıkları kendim yapmak istedim kokulu taş aldım onları tülle sarıyorum. Arabasını süsliycem sıpamın daha karar vermedim ama tülle fiyonk falan yaparım heralde :)
Sen neler düşünüyorsun?

Keçi boynuzu pekmezi yiyebilir misin.Ben ameliyattan sonra yedim onu çoook iyi geldi ilaçların etkisinden çok daha fazla takviye olarak al istersen..

Yedim canım ama kilo aldırdı bıraktım.. ilaçla devam etmek daha iyi :) kırmızı ete de yüklendim yok.. kız beni sömürmeyi seviyor.. allahtan sadece düşük olan demirim.. hgb değerim falan iyi şükür :)

Evet kesinlikle ama ufak hazırlıklar beni çok rahatlatıyor uğraşmayı da seviyorum sanırım Bende çok fena idim ne heves kaldı ne şevk.. Ama 30. haftayı görünce az can geldi buna da çok şükür.İnşallah dualarımız ile 36. 37 görürüz..

Ben çikolata lokum draje ve atıştırmalık turta hazırlayacağım. Hediye de kokulu taş kolonya ve kurabiye çanta aldım içine inşallah koyup minnak hediye olsun diye.Bir de inşallah lohusa şerbeti olacak nasılsa 2 gün yatıya kalacağım

Ahhh bu kızlar ahh =) Benim ki de yoklayıp korkutmayı seviyor çıkınca göreceğim seni diyorum sonra da ayy kızım sen duyma inatlaşıp da gelmeye kalkma sakın diyorum

Kızlar doktor 15 gün ara verdi demir hapı na depolar dolmuş taşmış bilginiz olsun takibini bırakmayın zehirlenmeye kadar gidiyor
Canım masallah nasil doldurdun neler yedin :) benim her olcumde daha da dusmus oluyor alt sinirin iyice altina indi. Hem demir ilacı hem multivitamin kullaniyorum onda da var demir takviyesi. Hem demirim hem kanim dusuk buna ragmen :/

Ahhh bu kızlar ahh =) Benim ki de yoklayıp korkutmayı seviyor çıkınca göreceğim seni diyorum sonra da ayy kızım sen duyma inatlaşıp da gelmeye kalkma sakın diyorum

Cadı olacak bunlar tatlı cadıı :)) ayy gelmesinler erkenn tamam sıcak bize zor ancak zamanını beklemeler lazım bu bıdıkların :)

Cadı olacak bunlar tatlı cadıı :)) ayy gelmesinler erkenn tamam sıcak bize zor ancak zamanını beklemeler lazım bu bıdıkların :)

Kesinlikle küvez korkusu var zaten bende Rabbime emanet inşallah..Hayırlısı ile zamanında gelseler bizde mutlu anlarımızı paylaşırız inşallah canım =)

Kizlar ilk defa oglumun hickirigini hissettim bugün, acaba ne zaman hickiracak diye bekliyordum umudumu kesmistim :)) cok tatliymis gercekten pitpitlar hala devam ediyor
Canım çok sevindim bunu yaşamana. Gerçekten çok güzel bir duygu ve bata da uzun sürüyor. Benimkini çok tutuyor ya neden bilmiyorum sürekli hickirigini sayarken buluyorum kendimi

Canım çok sevindim bunu yaşamana. Gerçekten çok güzel bir duygu ve bata da uzun sürüyor. Benimkini çok tutuyor ya neden bilmiyorum sürekli hickirigini sayarken buluyorum kendimi
Benimki de öyle canım günde beş posta hıçkırıyor sıpa bir de ondan rahatsız olup dönüşleri yok mu insanın içi akıyor ben çok bakmıştım da neden oluyor diye genellikle obur bebeklerde çok görülür yazıyordu

Canim hic zorlanmiyorum. Zorlancak olsam birakirim yada tutmam. Tabiki sonrada tutulabilir ama bana sonra tutmak cok daha zor geliyor.

Canim hic zorlanmiyorum. Zorlancak olsam birakirim yada tutmam. Tabiki sonrada tutulabilir ama bana sonra tutmak cok daha zor geliyor.

Dayanabiliyor isen maaşallah sana arkadaşım. Doktor da izin veriyor ise sıkıntı yok zaten. Evet sonrası biraz daha zor oluyor gevşek oluyor insan =)

İyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim direk nst ye aldılar. Bebek iyi bende biraz sancı çıktı ama önemsizmiş 20 lerde çıktı. Bebeğim 2614 gr 47.5 cm. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Maaşallah diyorum kızıma. Haftaya alttan muayene yapıp doğum şeklime net karsa vereceğiz. Ğlesentam biraz yukarı çıkar gibi olmuş ama tam normal yukarıda değil. Bu sebeple sezeryan olabilirim ama normal şansım devam ediyor şimdilik. Kan değerlerim düşük. Geçen ay 5 gün üst üste venofer isimli demir serumunu damardan takmışlardı bir kaç değer yükselmişti. Bugün de başlayalım dedi doktor. Aman Allahım serumu taktıktan bir kaç dakika sonra yüzümü sanki ateşte yakmaya başladılar fenalaştım mahvoldum beynim uyuştu. Tansiyon çıktı. Acil kestiler serumu alerjik reaksiyon oluştu. Alerji için başka serum taktılar bi süre sonra kendime gelebildim. Doktor da şaşırdı önce olmamıştı ona istinaden yazdım dedi. Bu değerlerle kalçadan iğne olman lazım o zmn dedi yeni iğneler reçete etti. Çok korktum ama geçti çok şükür.

Zehna67 den de haber yok ya .hiç yazmıyor kaç haftalardır insallah hersey yolundadır. normalde yazardı surekli
Canim benim merak etmissin hakkini helal et seni endiselendirmisim ben gayet iyiyim vebu sira anneme gidip geldim sonrada hic giresim gelmedi dun konturolum vardi 2kilo 200gr olmus bebis benim kilo alimi hala 4kiloda duruyor cok tuhaf hersey yolunda yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…