- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.961
Ayy canım benim oburluktan mı oluyormuş hıçkırık, benimki de gün içinde defalarca hıçkırıyor minnoşumBenimki de öyle canım günde beş posta hıçkırıyor sıpabir de ondan rahatsız olup dönüşleri yok mu insanın içi akıyor ben çok bakmıştım da neden oluyor diye genellikle obur bebeklerde çok görülür yazıyordu
Geçmiş olsun canım. Bebişine de maşallah. Sen epey yaklaştın :) vakti zamanında sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna :)İyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim direk nst ye aldılar. Bebek iyi bende biraz sancı çıktı ama önemsizmiş 20 lerde çıktı. Bebeğim 2614 gr 47.5 cm. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Maaşallah diyorum kızıma. Haftaya alttan muayene yapıp doğum şeklime net karsa vereceğiz. Ğlesentam biraz yukarı çıkar gibi olmuş ama tam normal yukarıda değil. Bu sebeple sezeryan olabilirim ama normal şansım devam ediyor şimdilik. Kan değerlerim düşük. Geçen ay 5 gün üst üste venofer isimli demir serumunu damardan takmışlardı bir kaç değer yükselmişti. Bugün de başlayalım dedi doktor. Aman Allahım serumu taktıktan bir kaç dakika sonra yüzümü sanki ateşte yakmaya başladılar fenalaştım mahvoldum beynim uyuştu. Tansiyon çıktı. Acil kestiler serumu alerjik reaksiyon oluştu. Alerji için başka serum taktılar bi süre sonra kendime gelebildim. Doktor da şaşırdı önce olmamıştı ona istinaden yazdım dedi. Bu değerlerle kalçadan iğne olman lazım o zmn dedi yeni iğneler reçete etti. Çok korktum ama geçti çok şükür.
Aynı zamanda ciğerleri de gelişiyormuş canım doğru biliyorsun :) küçük bey anca hıçkırıyor 2 kg geçsin diye ne yiyeceğimi şaşırdım ama sıpa 30+5 te 1650 gr dı hala. Yediğim yaramıyor mu anlamıyorum. Önceden bir iki hafta önden giderdi şimdi nerdeyse geriye düşecek kuzumAyy canım benim oburluktan mı oluyormuş hıçkırık, benimki de gün içinde defalarca hıçkırıyor minnoşumben de büyüyor da ondan zannediyordum. Demek ki obur bir prensesim olacak. Sen nasılsın, çınar bebiş nasıl?
Canım benim, kafana takıntı olmasın kilosu. Bence gayet iyi, maşallah. Ben de 32 haftalıkken gitmiştim 1900 lerde falandı kilosu sen 30.haftada gitmişin. Bi de acaba kilo almayacak mı falan diye düşünürsen hep, ters etki yapabilir. Sen yemene içmene dikkat et, gerisini Allah'a bırak. Rabbim elbet bir yol çizmiştir. Allah'ın izniyle sağ salim alacaz inşallah kucaklarımıza. Benim Prenses de arada yaramazlık yapsa da iyiyiz çok şükür. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ben de, konuşuyorum bıdığımla biraz daha kalman lazım diye. İnşallah söz dinlerAynı zamanda ciğerleri de gelişiyormuş canım doğru biliyorsun :) küçük bey anca hıçkırıyor 2 kg geçsin diye ne yiyeceğimi şaşırdım ama sıpa 30+5 te 1650 gr dı hala. Yediğim yaramıyor mu anlamıyorum. Önceden bir iki hafta önden giderdi şimdi nerdeyse geriye düşecek kuzum
Ondan başka sıkıntım yok canım bütün gün yatıyorum kalkmak yok. Ve yemek yemeye çalışıyorum.
Sen nasılsın prenses nasıllar?
İnşallah cnm çok sağol. Sen de inşallah zamanında ve tombik bi bebek doğurursun.Geçmiş olsun canım. Bebişine de maşallah. Sen epey yaklaştın :) vakti zamanında sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna :)
İnşallah dinlerler canım sözümüzü :)Canım benim, kafana takıntı olmasın kilosu. Bence gayet iyi, maşallah. Ben de 32 haftalıkken gitmiştim 1900 lerde falandı kilosu sen 30.haftada gitmişin. Bi de acaba kilo almayacak mı falan diye düşünürsen hep, ters etki yapabilir. Sen yemene içmene dikkat et, gerisini Allah'a bırak. Rabbim elbet bir yol çizmiştir. Allah'ın izniyle sağ salim alacaz inşallah kucaklarımıza. Benim Prenses de arada yaramazlık yapsa da iyiyiz çok şükür. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ben de, konuşuyorum bıdığımla biraz daha kalman lazım diye. İnşallah söz dinler
Canim epeydir takip edemedim durumun nedir bi sikintimi var erken dogummu yoksa ?İnşallah dinlerler canım sözümüzü :)
Ben normalde kilosuna pek takılmam bu hastaneden sonra böyle oldu. 34 haftaya kadar tutmaya çalışıyor doktor. Tutamazsak bile iki kiloyu geçmesi de çok önemli dedi. İkiyi ondan takıntı yaptım. İkiyi geçse sonrası hiç sıkıntı değil zayıf da olsa toparlar doğduktan sonra. Şimdi kasılmaları engelleyen ilacı da kesmek zorunda kaldık allaha emanet gidiyoruz. O yüzden küçük bey bi yaramazlık daha yapmadan ikiyi görsem biraz rahatlıycam. Akşama kadar muz süt yoğurt peynir yumurta et ne bulursam yiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda
Canım merak ettim sürekli giriyordun bi de memleketimin insanı olduğun için aklima sürekli geldin . 4 kilo iyi maşallah 6 kiloyla kapatırsın en fazla inşallah bebişin sağlıklı olsunda . Peki doktor ne dedi bebisin kilosu boyu için falan erken dogar falan dedi mi ? Benimde önde gidiyor cunku ve agrilarim var cati kemiğim felaket ağrıyor .Canim benim merak etmissin hakkini helal et seni endiselendirmisim ben gayet iyiyim vebu sira anneme gidip geldim sonrada hic giresim gelmedi dun konturolum vardi 2kilo 200gr olmus bebis benim kilo alimi hala 4kiloda duruyor cok tuhaf hersey yolunda yani :))
Ah benim oburum yaBenimki de öyle canım günde beş posta hıçkırıyor sıpabir de ondan rahatsız olup dönüşleri yok mu insanın içi akıyor ben çok bakmıştım da neden oluyor diye genellikle obur bebeklerde çok görülür yazıyordu
Benimde felaket cati agrim var 2aydir bebek dogum yolunda baski yapiyor normal dedi 10gun onden gittigi icin 31de dogucakti adete gore ama 20temmuz diyo dogumuma ama inş kilosu cok olmazda normal yaparim ilki gibi kizlar hazirliklar ne alemde ben nerseyse baya tamamladim odasini susledim ufak tefek seyler kaldi cok sukur.Canım merak ettim sürekli giriyordun bi de memleketimin insanı olduğun için aklima sürekli geldin . 4 kilo iyi maşallah 6 kiloyla kapatırsın en fazla inşallah bebişin sağlıklı olsunda . Peki doktor ne dedi bebisin kilosu boyu için falan erken dogar falan dedi mi ? Benimde önde gidiyor cunku ve agrilarim var cati kemiğim felaket ağrıyor .
Canım kilosu normal mıymış bir şey dedi mi doktorun bu konuda. Ben çok kilolu olmasından korkuyorum da ondan soruyorum 35. Haftada benim kontrolüm de. Inşallah sende daha iyi olursunİyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim direk nst ye aldılar. Bebek iyi bende biraz sancı çıktı ama önemsizmiş 20 lerde çıktı. Bebeğim 2614 gr 47.5 cm. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Maaşallah diyorum kızıma. Haftaya alttan muayene yapıp doğum şeklime net karsa vereceğiz. Ğlesentam biraz yukarı çıkar gibi olmuş ama tam normal yukarıda değil. Bu sebeple sezeryan olabilirim ama normal şansım devam ediyor şimdilik. Kan değerlerim düşük. Geçen ay 5 gün üst üste venofer isimli demir serumunu damardan takmışlardı bir kaç değer yükselmişti. Bugün de başlayalım dedi doktor. Aman Allahım serumu taktıktan bir kaç dakika sonra yüzümü sanki ateşte yakmaya başladılar fenalaştım mahvoldum beynim uyuştu. Tansiyon çıktı. Acil kestiler serumu alerjik reaksiyon oluştu. Alerji için başka serum taktılar bi süre sonra kendime gelebildim. Doktor da şaşırdı önce olmamıştı ona istinaden yazdım dedi. Bu değerlerle kalçadan iğne olman lazım o zmn dedi yeni iğneler reçete etti. Çok korktum ama geçti çok şükür.
Seninki kac gun onde canim boyu icin bisey demedi onu hesaplayamiyolarmiş kilosu biraz fazla geldi sonucta utrasondan fazla cikiyor dogunca kilolari bi yarim kilo fark ediyor.Canım merak ettim sürekli giriyordun bi de memleketimin insanı olduğun için aklima sürekli geldin . 4 kilo iyi maşallah 6 kiloyla kapatırsın en fazla inşallah bebişin sağlıklı olsunda . Peki doktor ne dedi bebisin kilosu boyu için falan erken dogar falan dedi mi ? Benimde önde gidiyor cunku ve agrilarim var cati kemiğim felaket ağrıyor .
Canım 29+5 te bir risk atlattık kasılmalarım oldu 3 dk da bir. Hastanede yattım serum iğneler falan. Ciğer geliştirici iğnelerini yaptı doktor. O günden beri de evde yatıyorum sürekli. Tuvalet dışında kalkmak yasak. İnşallah acele etmez bebişim söz dinler de durur yerinde. Çok küçük daha.Canim epeydir takip edemedim durumun nedir bi sikintimi var erken dogummu yoksa ?
Evet canim cok sukur dayaniyorum. :)Dayanabiliyor isen maaşallah sana arkadaşım. Doktor da izin veriyor ise sıkıntı yok zaten. Evet sonrası biraz daha zor oluyor gevşek oluyor insan =)
Masallah canim. Artik son haftalara gelmisin o yuzden sanci cikmasi cok normal ve sancin cok az daha. Bebeginin de masallahi var.İyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim direk nst ye aldılar. Bebek iyi bende biraz sancı çıktı ama önemsizmiş 20 lerde çıktı. Bebeğim 2614 gr 47.5 cm. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Maaşallah diyorum kızıma. Haftaya alttan muayene yapıp doğum şeklime net karsa vereceğiz. Ğlesentam biraz yukarı çıkar gibi olmuş ama tam normal yukarıda değil. Bu sebeple sezeryan olabilirim ama normal şansım devam ediyor şimdilik. Kan değerlerim düşük. Geçen ay 5 gün üst üste venofer isimli demir serumunu damardan takmışlardı bir kaç değer yükselmişti. Bugün de başlayalım dedi doktor. Aman Allahım serumu taktıktan bir kaç dakika sonra yüzümü sanki ateşte yakmaya başladılar fenalaştım mahvoldum beynim uyuştu. Tansiyon çıktı. Acil kestiler serumu alerjik reaksiyon oluştu. Alerji için başka serum taktılar bi süre sonra kendime gelebildim. Doktor da şaşırdı önce olmamıştı ona istinaden yazdım dedi. Bu değerlerle kalçadan iğne olman lazım o zmn dedi yeni iğneler reçete etti. Çok korktum ama geçti çok şükür.
2-3 hafta önde canım ama bende tokluk şekeri birkaç kere yüksekçıktı dikkat etmeye başladım düşün 29.haftada bebis 1670gr ve 42cm diSeninki kac gun onde canim boyu icin bisey demedi onu hesaplayamiyolarmiş kilosu biraz fazla geldi sonucta utrasondan fazla cikiyor dogunca kilolari bi yarim kilo fark ediyor.
Ay canım geçsin inşallah biran önce az daha dursun bebisler ben de üç gündür bel kasık ağrıları bide bulantı kusma yaşıyorum korku sardı erken doğacak diye sabah randevum var bakalım normal yazıyor heryerde ama bu derece de normalse nasıl geçer onca haftaKızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
İnşallah sorun yoktur canım sabah rahatlar için.Ay canım geçsin inşallah biran önce az daha dursun bebisler ben de üç gündür bel kasık ağrıları bide bulantı kusma yaşıyorum korku sardı erken doğacak diye sabah randevum var bakalım normal yazıyor heryerde ama bu derece de normalse nasıl geçer onca hafta
Stres yapma kendini iyi takip et gerektiğinde ne yapacağını biliyorsundur ztn inşallah bu da geçer cnm. Rabbim korusun siziKızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?