- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #15.981
Canım nasıl bişey tam olarak bide düzenli aralıklarla mi oluyor ? Benim kızım aşırı hareketli ordan biraz da rahatlıyorum ama şu var hep bi tarafa toplanıp sanki dışarı ittiriyor oraya dayayıp kendini kalıyor beni rahatsız ediyor böyle kalması canım da yanıyor idrar yolu enfeksiyonundan da şüphelerim var yanma başladı 26 haftada enfeksiyondan iki gün yatmıştım hastanede ay zaman biran önce geçse artık bayramı atlatsak zaten gelir peşpeşe topigin bebekleriİnşallah sorun yoktur canım sabah rahatlar için.
Düşünmemeye kendimi oyalamaya çalışıyorum ben de ama sonuç aynı şuan. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Ayy canim gecmis olsun inş gelmez cok uzuldum.Canım 29+5 te bir risk atlattık kasılmalarım oldu 3 dk da bir. Hastanede yattım serum iğneler falan. Ciğer geliştirici iğnelerini yaptı doktor. O günden beri de evde yatıyorum sürekli. Tuvalet dışında kalkmak yasak. İnşallah acele etmez bebişim söz dinler de durur yerinde. Çok küçük daha.
Insallah sabaha duzelmis olur. 2 hafta daha dayansa keske.İnşallah sorun yoktur canım sabah rahatlar için.
Düşünmemeye kendimi oyalamaya çalışıyorum ben de ama sonuç aynı şuan. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Kızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
Nasil oldun canım simdi daha iyi misin? Insallah bekler Çınar bebek bi kac hafta daha en azindan. Stres yapma hic.Kızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
Evet boyu da kilosu bir kaç gün önde.Canım kilosu normal mıymış bir şey dedi mi doktorun bu konuda. Ben çok kilolu olmasından korkuyorum da ondan soruyorum 35. Haftada benim kontrolüm de. Inşallah sende daha iyi olursun
canım belki bebek için gerekli besinleri almıyorsundur. burdaki bazı anneler bebeğin beslenmesi için et tavuk balık yoğurt süt kefir tüketin diyorlar. bunlara ağırlık versen biraz. bir de aklının bir kenarında olsun kırmızı et tükettiğin anda yanıda yoğurt süt kefir tüketme. ikisini bir arada tüketmemek gerekiyormuş. ben son 2 aydır sabahları 1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar çeçil peyniri (tuzsuz olmasından dolayı tercih ediyorum) 1 çengelköy salatalık, 1 küçük domates ve 1 dilim tam buğday ekmek tüketiyorum. öğlenleri iş yerinde ne çıkarsa ama az miktarda. akşamları da koca bir kase bol yeşillikli salata ve üzerine ızgara kırmızı et veya fırın poşetinde pişmiş balık yiyorum. yatmadan önce mutlaka kefir. gün içinde ara öğün olarak da meyve tüketiyorum. akşamları da karpuz. daha önce çok hızlı kilo alıyordum ama bebişim 1 hafta geriden geliyordu, şimdi beslenmeme dikkat ettiğimden beri sadece bebeğim kilo alıyor ve benim alımlarım durdu. çok şükür bebeğimin de artık günü gününe gelişimi. Bu arada ekmeği 1 dilim sabah ve 1 dilim akşam olmak üzere günde 2 dilim yiyorum. onun harici hamurlu asla birşey yemiyorum. tavuğu da gebeliğimden beri hiç tüketmedim. antibiyotikle şişiriyorlar tavukları diye bir muhabbet var ya ondan korkuma hiç yemedim yemicem de. bunlar nacizane tavsiyem. ben de işe yaradı çok şükür bebişimin gelişimi düzene girdi, inşallah Çınar'da biran önce ideal kilosuna gelirAynı zamanda ciğerleri de gelişiyormuş canım doğru biliyorsun :) küçük bey anca hıçkırıyor 2 kg geçsin diye ne yiyeceğimi şaşırdım ama sıpa 30+5 te 1650 gr dı hala. Yediğim yaramıyor mu anlamıyorum. Önceden bir iki hafta önden giderdi şimdi nerdeyse geriye düşecek kuzum
Ondan başka sıkıntım yok canım bütün gün yatıyorum kalkmak yok. Ve yemek yemeye çalışıyorum.
Sen nasılsın prenses nasıllar?
Canım, merhabalar. Yeni okudum yazını, umarım her şey yolundadır. Nasılsın şu an?Kızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
Inşallah iyisinizdir canım inşallah sorun yokturKızlar 3-4 dk da bir kasılmalarım olmaya başladı şuan yine. Aynı anda ağrım da oluyor. Dua edin bana geçsin bian önce çok korkuyorum. Bi kere daha oldu hastaneden geldikten sonra iki saat falan sürdü sonra açılmıştı araları geçmişti. İnşallah yine geçer. İlaç da yok bu sefer dua edin gelmesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?