temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar benim moralim de bozuk aslında bebeğim 30+3 çıktı cihazdan kaynaklı olabilir mi geçen hafta salı özelde 31 haftaydı herşeyi uyumluydu öğleden sonra gidicem kendi doktoruma umarım cihazdan ya da çok uzun ilgilenmediginden böyle çıkmıştır

kızlarrrr bugun bızımde gorus gunumuz bir ayın sonunda Uras'ımı bu aksam gorucez.gerçi daha kucucuktu yuzunu gstermezdı sımdı o sıkısıklıkta gorebılır mıyız bılmıyorum ama saglıklı oldgnu bılelım yeter gecen ay gıttıgımde kafa asagıdaydı ertesı hafta kafa yukardaydı ınsallah dönmustur yıne kafası ama sanırım yan yatıyor sag bosluguma dogru ayak hıssedıyorum hep zaman nasıl geçti ilk ogrendıgımde adını susam koymustum susam tanesı kadar dıye. şimdi tam bır bebek oldular 50 gr 100 gr derken 1480 gr dı en son bakalım ne kadar buyumuş bebişim tabı bıde en son +10 kılodydım bıdaha da tartılmadım bakalım kac olduk

Canım kendi doktorunla konuşmadan hiç moralini bozma. Ben hastanede yatarken orda muayene sırasında doktorum cihazdan cihaza fark eder bu ölçümler demişti. Stres yapma. Zaten çok hassas ölçümler doktorun çok detaylı uğraşmadıysa da yanlış çıkmıştır sonuç.

Yine de içim rahat etsin kendi doktoruma gidicem bi garip oldum aklım takılmasın iki hafta fark çıkıyor nerdeyse az değil ki

Yine de içim rahat etsin kendi doktoruma gidicem bi garip oldum aklım takılmasın iki hafta fark çıkıyor nerdeyse az değil ki
Kendi doktoruna git tabi canım stres yapmazsın en azından. Ama muhtemelen ölçüm ve cihaz farkı. Gidene kadar stres yapma. Birşey olmaz allahın izniyle. Hem üç-dört haftaya kadar böyle ileri geri farkları normal karşılıyorlar genelde. Sen git bakalım doktorun ne diyecek önemli olan onun dedikleri.

Gideyim başka türlü rahatlamam rüyalarıma girer zaten gece uykusu zehir oluyor bide 1.5 kilo vermişim bu kusmalardan sanırım

Ondan da kilo almamış olabilir bebişin. Sorarsın doktora. Ben de iki kilo verdim yattığımdan beri
Kilosunu falan da demedi hiç sadece ac fl falan hepsinin karşısına 30+3 yazdırdı sekretere çıktı falan da yok saniyeler sürdü geçen salı 31 di tam uyumlu kilo veriyo mu ki anne karnında bebek de

Kilosunu falan da demedi hiç sadece ac fl falan hepsinin karşısına 30+3 yazdırdı sekretere çıktı falan da yok saniyeler sürdü geçen salı 31 di tam uyumlu kilo veriyo mu ki anne karnında bebek de
Canım kilo vermemiştir ama almadıysa ondan geri demiştir. Şimdi bence artık bunları düşünme hepsini at kafandan ve doktoruna gidene kadar kafanı başka şeylerle meşgul et üzme güzel kızını

Canım cihazdan fark ediyo o. Bi uca nokta koyup diğer uca çekip bi düzlem yada çember oluşturuyo, onuda makine kendi otomatik ölçüyo, dr da dikkat etmeyince rastgele ölçülmüş oluyo. Yani milimlik bi kayma günleri oynatıyo makinenin hesabında. Devlette biçok dr bu ölçümleri dikkatsizce yapıolar. Çünkü onlar için daha çok sat önemli oluyo. Ama özelde daha dikkatli ölçülüyo. Hiç kafana takma boşyere sevilay hanıma daha yeni usgye girdiğini söylersen kendi usg den bakmak istemeyebilir. Çok usg ye girmeye karşı kendisi bildiğim kadarıyla.

Canım kilo vermemiştir ama almadıysa ondan geri demiştir. Şimdi bence artık bunları düşünme hepsini at kafandan ve doktoruna gidene kadar kafanı başka şeylerle meşgul et üzme güzel kızını
Bi alsaydık sağ saglim kucağımıza son haftalar daha stresliymis yaa

Aslında öyle saniyelik baktı diyebilirim ne bilim stres oldum bakmaz mi dersin

Kızlar bu arada bebişlerin kilosunun bizlerle bi alakası yok. Siz çok kilo alsanızda kilo versenizde bebişler depolardan besleniyo. Heee çok ciddi kilo kaybı olur atıyorum büyük bir hastalık sonucu çok kısa sürede atıyorum 8-10 kg kaybı olur, bünye direnci düşmeye başlayacağından işte ozaman bebeğe çok iyi çalışamayabilir belki ama onun dışında iştihasızlıkla, kusmayla, vs bebek kilo almaz diye bişey yok. Yada önemli besin kaynaklarını fazlaca düzenli tüketirsiniz, ozamanda depolara yükleme olacağından bebeğe daha iyi çalışma sağlanabilir. Yoksa bunlar dışında istisnai durumlar hariç haftalık bebeklerin alabileceği kilo kapasitesi ortalama şekilde bellidir. Minicik durumları lütfen kafanıza takmayın böyle şeyler yaptıkça inanın bilinçaltınıza yükleniyorsunuz, bebeğinizi farkında olmadan çok ciddi şekilde etkiliyosunuz. Bebeğe yediğiniz peynir karpuz dondurma vs direk gitmiyor. Bebeğe sizde önce ayrışan besinlerin kana geçmiş hali hormonlarla, hücrelerle, vs şekilde geçiyor. Bu yüzden mutsuzluğu stresi gerginliği taşıyan şeyde hormonlardır. Yapmayın gözünüzü seveyim

Aslında öyle saniyelik baktı diyebilirim ne bilim stres oldum bakmaz mi dersin
Canım ben olsam hayatta gitmem, yazık bebişine bikez daha rahatsız ediceksin belkide rahatı keyfi yerindeyken. Ama sen sensin kendi kararın, gidersende söylersen bakıldı yeni diye keşke gelmeseydin diyebilir.

Canım ben olsam hayatta gitmem, yazık bebişine bikez daha rahatsız ediceksin belkide rahatı keyfi yerindeyken. Ama sen sensin kendi kararın, gidersende söylersen bakıldı yeni diye keşke gelmeseydin diyebilir.
Ya ne bileyim biliyorum cihaz eski ilgisizce saniyelik baktı ama içim garip rahat edemiyorum bi türlü kendimi telkinlemeye çalışıyorum ne zormuş

Ya ne bileyim biliyorum cihaz eski ilgisizce saniyelik baktı ama içim garip rahat edemiyorum bi türlü kendimi telkinlemeye çalışıyorum ne zormuş

canım sakin ol.. ölçümler usgden kaynaklıdır.. ki detayla bakması gerekirdi sen uzun sürmedi diyorsun.. alelade bakmış anlaşılan.. üzülme sakın.. o doktorun yaptığı daha doğrusu yapamadığı ölçümle alakalıdır..için rahat etmesi için kendi doktorunu ara böyle söylediler geleyim mi ne yapmalıyım diye sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…