temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ondan da kilo almamış olabilir bebişin. Sorarsın doktora. Ben de iki kilo verdim yattığımdan beri
Canım sen kiloya pek güvenme ultrason bayağı yanilma yapabiliyor kaldı ki zayıf olsun ne olacak illa haftada 250gr alıcak diye bişey yok sen ciğer gelişimine bak zaten 2 defa iğne oldun için rahat olsun .aile de zayıf varsa bebis genetik olarak ona da benzemiş olabilir. Ama şöyle bişey var çocuk hiç büyümez kilo almaz o zaman zaten doktor alır bebegi plasenta kaynaklı oldugundan dolayı. İnşallah bu stresli zamanları atlatırız sonlara doğru korkular çok yaşanıyor. Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın

Canım bizim ailede hiç zayıf bebiş yok ben 5 kilo doğmuşum. :) benim derdim de değil zaten o kadar kilolu olmasını da istemiyorum. Sadece erken doğarsa ikinin üstünde olması önemliymiş kuvöz dönemi için. Daha kolay toparlıyormuş. Ben ikiyi görsem için rahatlayacak. Sonrası önemli değil. Olduğu kadar alsın doğunca ben ona pamuk gibi bakar beslerim. Şu riskli dönem için kilo alsın istiyorum sadece. İkiyi görsek yeter.

Kızlar sabah sotmuştum benim sorum araya kaynadı:)yüzünde hamilelik lekesi oluşmaya başlayan var mı varsa ne yapmamız lazım?

Kızlar sabah sotmuştum benim sorum araya kaynadı:)yüzünde hamilelik lekesi oluşmaya başlayan var mı varsa ne yapmamız lazım?
Canım benim yüzümde değil ama ilginçtirki boynumdan göğsüme doğru dalgalı kocaman bi şekilde çıktı hemde 20-22 haftalık gibi çıktı ama hiçbişiy yapmadım hatta şu sıralar kabuk kabuk güneş yanığı gibi soyuluyo duştan sonra falan. Açıkçası dr umda lohusa dönemi yokolucak dedi diye çokta ciddiye almadım. Seninki nasıl çok koyu falanmı ?

Canım, açıklama yapılmaması seni şüpheye sokmuş da bence böyle düşünme. Allah korusun, kötü bir durum olsaydı illa söylenirdi. Demek ki olumsuz ve kötü giden bir şey yok. İnşallah da olmaz.

Çokkoyu değil canım yeni oluşmaya başladı kahverengi renk çil gbi.Bugün lekeler için evde olan malzemelerden bi karışımyaptım ara ara sürücem bakalım faydası olacak mı? İnş geçicidir

benım ılk aylarda sıvılce cok olmustu sonradan gectı bu bır ıkı haftadır yuzumde degıl de dekolte kısmımda boynumlar gogus arasında belırgın lekeler cıktı canım. buyuklugude 10 kr 5 kr madenı para kadar. annemdede bana hamıleyken yuzunde cıkmıs sonra gecmıs kendılıgınden. bunlarda gececek sanırım.

offf sayfa sayısını görünce şoke oldum..çoğunu da okuyamadım valla..Kızlarrrrr temmuz anneleri az kaldıııı napıyorsunuz gün içerisinde nasıl zaman geçiriyorsunuz..Doğumun kolay olması için neler yapıyor neler yiyorsunuz.Hurma yemeye başladınız mı..Bu arada bişey sorcam benim özellikle sağ elimde acayip bi şişkinlik var sol elimde o kadar yokken sağ elimi açma kapamada sıkıntı yaşıyorum o derece şişiyor..Sizlerde de böyle bir durum var mı

Çokkoyu değil canım yeni oluşmaya başladı kahverengi renk çil gbi.Bugün lekeler için evde olan malzemelerden bi karışımyaptım ara ara sürücem bakalım faydası olacak mı? İnş geçicidir
Canim güneşe cikarken koruyucu krem sur mutlaka. Benim bir tanidigimin yuzunde çıkmıştı ve hamilelikten sonra da gecmedi baya ugrasti guzellik merkezlerinde gecirmek için. Ben de onu duyduktan sonra gunese kremsiz cikmiyorum zaten yuzum cillenmeye musait diye.

2 olsa iyi bizimki sabah öğle aksamm inşallah bi sıkıntısı yoktur korkuyorum bazen
Canım çınar da 4-5 kere hıçkırıyor günde. Uzun da sürüyor. ben sormuştum doktora. Zararı yok da rahatsız oluyor mudur ondan diye. Yok hiç bişey olmaz ciğerleri gelişiyor hıçkırsın istediği kadar dedi :) merak etme koy elini dinle keyfini çıkar hıçkırıkların. Ben doğmuş da kucağımda hıçkırıyormuş gibi hayal kuruyorum bazen

Bizimkininde 4 5 i buluyor ben rahatsız oluyor diye düşünüyorum hep ama içim rahatladı sen böyle diyince

Bizimkininde 4 5 i buluyor ben rahatsız oluyor diye düşünüyorum hep ama içim rahatladı sen böyle diyince
Yok canım için rahat olsun. Benim de içim acıdı hani hıçkırık büyük insanı zorluyor bir de dedim arada dönüyor hıçkırırken şekilden şekle giriyor rahatsız oluyor mudur dedim güldü bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…