- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.041
cnm ben de geçen 33 hafta olduk diye gittim dr 31+3 dedi tam on gün gerilemiş mi bebeğim her zamanki doktorum onceden ilerde olan bebek simdi neden boyke oldu anlamadim bir cvp buldun mu sorununaYine de içim rahat etsin kendi doktoruma gidicem bi garip oldum aklım takılmasın iki hafta fark çıkıyor nerdeyse az değil ki
Benimkide öyle canım baya da uzun uzun sürüyorKızlar bebisleriniz çok hickiriyormu benimki gün içinde baya hickiriyor sizde durum nasıl
Benimkide öyle canım baya da uzun uzun sürüyor
Canim son haftalarsa yapilan olcumler genelde hatali oluyor. Bebek asagininiyor o yuzden de tam olcum alamiyorlar. Bunu cok takmayin. Zaten doktor bebegin beslenemedigini yada besleyen damalarda sorun oldugunu dusunurse doppler vs istiyor ve kan akisina bakiyorlar.cnm ben de geçen 33 hafta olduk diye gittim dr 31+3 dedi tam on gün gerilemiş mi bebeğim her zamanki doktorum onceden ilerde olan bebek simdi neden boyke oldu anlamadim bir cvp buldun mu sorununa
Hurmaya basladim ben ama baska hicbirsey yapamıyorum iyice agirlastim rahim agrilarim batmalarim basladi sanki korkuda tabi :) ayni sislik benimde sag ayagimda oluyor galiba devamli saga yattigim zaman oluyor sende dikkat et bu yüzden olabilir kramplarim azaldi ama karnim asiri geriliyor artik yaa baya sertlesti sende de oyle miofff sayfa sayısını görünce şoke oldum..çoğunu da okuyamadım valla..Kızlarrrrr temmuz anneleri az kaldıııınapıyorsunuz gün içerisinde nasıl zaman geçiriyorsunuz..Doğumun kolay olması için neler yapıyor neler yiyorsunuz.Hurma yemeye başladınız mı..Bu arada bişey sorcam benim özellikle sağ elimde acayip bi şişkinlik var sol elimde o kadar yokken sağ elimi açma kapamada sıkıntı yaşıyorum o derece şişiyor..Sizlerde de böyle bir durum var mı
Gunes kremi kullanmama rağmen son 2 aydir asiri lekeler cikti alnimda burnumda ins dogum sonrasi gecer suan hormonlardan diye mudahale etmiyorum herkes dogum sonrasi gecer diyor birde dogumda terini sacinla sil diyenler var lekeler gecermisKızlar sabah sotmuştum benim sorum araya kaynadı:)yüzünde hamilelik lekesi oluşmaya başlayan var mı varsa ne yapmamız lazım?
tenin ne renk biraz koyu tenlilelrde lekelenmeler oldugunu duymustum canım bende ilkinde de olmadı lekelenme bunda da olmadı ama olur mu tabi bilemem. bir yakınım eczane yapımı ilaç kullanmıstı yuzune lekeleri temizlendiGunes kremi kullanmama rağmen son 2 aydir asiri lekeler cikti alnimda burnumda ins dogum sonrasi gecer suan hormonlardan diye mudahale etmiyorum herkes dogum sonrasi gecer diyor birde dogumda terini sacinla sil diyenler var lekeler gecermis
Aminn,rabbim ana babalarına sabırlar versin,Türkiye'nin başı sağolsunŞehitlerimize Allah'tan rahmet ,yakınlarına sabır diliyorum. Türk milletimizin başı sağolsun. .
belki de cnm benim geç dollenmeydi daha da karıştı her şeyim şu an cidden kaç haftalık olduğunu bilmiyorumCanim son haftalarsa yapilan olcumler genelde hatali oluyor. Bebek asagininiyor o yuzden de tam olcum alamiyorlar. Bunu cok takmayin. Zaten doktor bebegin beslenemedigini yada besleyen damalarda sorun oldugunu dusunurse doppler vs istiyor ve kan akisina bakiyorlar.
Karbonatlı suyla sil canım.. kötü olmuş büyük gelmesi eşyaların.. güle güle kullansın minişin.Bebeğimin odası geldi. Kuruldu pazartesi günü. Tahminimizden daha büyükmüş oda bir daraldı bir küçüldü sormayın beşiği devasa sanki. Ben internet sitesinden beğendim. Mobilyaciya gittim ordada tarif ettim iki aya hazırladılar belki üç. Odaya halı almıştım o bile olmuyor büyük geliyor. Şimdi yolluk girecek kadar yer kaldı şaştım kaldım hem de ölçmüştüm duvarda boyunu enini derinliğini ama yine de çok büyük oldu. İnanamıyorum hala. Kokusu da çok ağır. Cam hergün açık 3 gündür hiç çıkmadı sanki koku. Bütün kapaklar çekmeceleri de açtım ama 1 aydan önce çıkmaz o koku. Bebeğimi önce yatak odasına almak zorunda kalıcam. Koltuk da almıştım yataklı bebek odasına ama bu kokuyla olmaz. Şimdi bir de anne yanı beşiği almak zorunda kalıcam. Masraf bitmiyor.
Ilk haftalarda yapilan olcumu dikkate alicaksin canim. Benimde gec dollenme hemde 4 hafta kadar :)belki de cnm benim geç dollenmeydi daha da karıştı her şeyim şu an cidden kaç haftalık olduğunu bilmiyorum
Sonunda kiloda bana benzer bir arkadaş buldum aynıyız :)) ben de bakıyorum hata ben değil hiçkimse kilo almışsın gibi gözükmüyor diyor ama tartı öyle demiyor anlamıyorum :)) ebet göbeğim aşırı öne doğru çıktı bitek o. Aman sonra veririz ya takmıyorum artıkkızlar gunaydın.. dun aksam randevumuz vardı bı sorun gozukmuyor cok sukur.kafası asagıdaymıs yerleşmiş dedi dönmus cok sukur.ayakları hep sag tarafımda dıyordum meger L şeklınde duruyormusboyunu ölçemıyorum dedı ama 1750 gr olmuş tosbik. cok iri bi bebek olmucak 3000 - 3200 gr cıvarı dogacak muhtemelen dedı ultrasonda baya yuvarlak yuzlu yanaklı bısey gbı duruyo aslında bıkac hafta daha devam edebılmek ıcın calısabılır kagıdı aldım.yınede 37 yı bekleme zorlama kendını o kadar dedı.haftaya kontrole gıttıgımızde nst ye bakalım bı dedı hem sancı varmı hemde bebegın ıcerdekı saglık durumunu kontrol ederız dedı. bide 80 kılo olmusum +13 oldu ama aynada baktıgımda hıc 80 gorunmuyorum kendıme 15-16 ıle bıtırıcem sanırım doktorda normal dedı.ınsallah geldıgı gıbı gıtmesıde kolay olur kıloların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?