temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yine de içim rahat etsin kendi doktoruma gidicem bi garip oldum aklım takılmasın iki hafta fark çıkıyor nerdeyse az değil ki
cnm ben de geçen 33 hafta olduk diye gittim dr 31+3 dedi tam on gün gerilemiş mi bebeğim her zamanki doktorum onceden ilerde olan bebek simdi neden boyke oldu anlamadim bir cvp buldun mu sorununa

Kızlar bu ara iyice karnımın şiştiği bir döneme girdim iyice ağırlaşıyorum bi geliyor. Mobilyamızın gelmesi haziran sonunu bulacak oyüzden daha toparladığım birşey de Yok. Bugün hastane odasında ikramlıklar için şekerlik, tepsi falan aldım bu hafta sonu da çantaları hazırlıycam beklesin artık bikenarda. Ay bir de perde var seçmediğim. Çoğunuz tamamladınız vallahi iyi ki yapmışsınız ben biraz biraz daralmaya başladım hazırlık konusunda.

Bebeğimin odası geldi. Kuruldu pazartesi günü. Tahminimizden daha büyükmüş oda bir daraldı bir küçüldü sormayın beşiği devasa sanki. Ben internet sitesinden beğendim. Mobilyaciya gittim ordada tarif ettim iki aya hazırladılar belki üç. Odaya halı almıştım o bile olmuyor büyük geliyor. Şimdi yolluk girecek kadar yer kaldı şaştım kaldım hem de ölçmüştüm duvarda boyunu enini derinliğini ama yine de çok büyük oldu. İnanamıyorum hala. Kokusu da çok ağır. Cam hergün açık 3 gündür hiç çıkmadı sanki koku. Bütün kapaklar çekmeceleri de açtım ama 1 aydan önce çıkmaz o koku. Bebeğimi önce yatak odasına almak zorunda kalıcam. Koltuk da almıştım yataklı bebek odasına ama bu kokuyla olmaz. Şimdi bir de anne yanı beşiği almak zorunda kalıcam. Masraf bitmiyor.

cnm ben de geçen 33 hafta olduk diye gittim dr 31+3 dedi tam on gün gerilemiş mi bebeğim her zamanki doktorum onceden ilerde olan bebek simdi neden boyke oldu anlamadim bir cvp buldun mu sorununa
Canim son haftalarsa yapilan olcumler genelde hatali oluyor. Bebek asagininiyor o yuzden de tam olcum alamiyorlar. Bunu cok takmayin. Zaten doktor bebegin beslenemedigini yada besleyen damalarda sorun oldugunu dusunurse doppler vs istiyor ve kan akisina bakiyorlar.

Hurmaya basladim ben ama baska hicbirsey yapamıyorum iyice agirlastim rahim agrilarim batmalarim basladi sanki korkuda tabi :) ayni sislik benimde sag ayagimda oluyor galiba devamli saga yattigim zaman oluyor sende dikkat et bu yüzden olabilir kramplarim azaldi ama karnim asiri geriliyor artik yaa baya sertlesti sende de oyle mi

Kızlar sabah sotmuştum benim sorum araya kaynadı:)yüzünde hamilelik lekesi oluşmaya başlayan var mı varsa ne yapmamız lazım?
Gunes kremi kullanmama rağmen son 2 aydir asiri lekeler cikti alnimda burnumda ins dogum sonrasi gecer suan hormonlardan diye mudahale etmiyorum herkes dogum sonrasi gecer diyor birde dogumda terini sacinla sil diyenler var lekeler gecermis

Gunes kremi kullanmama rağmen son 2 aydir asiri lekeler cikti alnimda burnumda ins dogum sonrasi gecer suan hormonlardan diye mudahale etmiyorum herkes dogum sonrasi gecer diyor birde dogumda terini sacinla sil diyenler var lekeler gecermis
tenin ne renk biraz koyu tenlilelrde lekelenmeler oldugunu duymustum canım bende ilkinde de olmadı lekelenme bunda da olmadı ama olur mu tabi bilemem. bir yakınım eczane yapımı ilaç kullanmıstı yuzune lekeleri temizlendi

belki de cnm benim geç dollenmeydi daha da karıştı her şeyim şu an cidden kaç haftalık olduğunu bilmiyorum

Karbonatlı suyla sil canım.. kötü olmuş büyük gelmesi eşyaların.. güle güle kullansın minişin.

kızlar gunaydın.. dun aksam randevumuz vardı bı sorun gozukmuyor cok sukur.kafası asagıdaymıs yerleşmiş dedi dönmus cok sukur.ayakları hep sag tarafımda dıyordum meger L şeklınde duruyormus boyunu ölçemıyorum dedı ama 1750 gr olmuş tosbik. cok iri bi bebek olmucak 3000 - 3200 gr cıvarı dogacak muhtemelen dedı ultrasonda baya yuvarlak yuzlu yanaklı bısey gbı duruyo aslında bıkac hafta daha devam edebılmek ıcın calısabılır kagıdı aldım.yınede 37 yı bekleme zorlama kendını o kadar dedı.haftaya kontrole gıttıgımızde nst ye bakalım bı dedı hem sancı varmı hemde bebegın ıcerdekı saglık durumunu kontrol ederız dedı. bide 80 kılo olmusum +13 oldu ama aynada baktıgımda hıc 80 gorunmuyorum kendıme 15-16 ıle bıtırıcem sanırım doktorda normal dedı.ınsallah geldıgı gıbı gıtmesıde kolay olur kıloların

Sonunda kiloda bana benzer bir arkadaş buldum aynıyız :)) ben de bakıyorum hata ben değil hiçkimse kilo almışsın gibi gözükmüyor diyor ama tartı öyle demiyor anlamıyorum :)) ebet göbeğim aşırı öne doğru çıktı bitek o. Aman sonra veririz ya takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…