- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.061
valla bnde bıraktım artıkSonunda kiloda bana benzer bir arkadaş buldum aynıyız :)) ben de bakıyorum hata ben değil hiçkimse kilo almışsın gibi gözükmüyor diyor ama tartı öyle demiyor anlamıyorum :)) ebet göbeğim aşırı öne doğru çıktı bitek o. Aman sonra veririz ya takmıyorum artık
Bence de:) doğumla birlikte 10 kilo gitmesini hayal ediyorum şuanda ahaha :)))valla bnde bıraktım artıkbenım karnım cok cıkmadı kılo yayıldı sanırım o yuzden cok şişmedin dıyor herkes ama artık agır hıssedıyorum kendımı.neyse bende kılo alma potansıyelı cok yuksek daha kotu olurum dıyordum bunada şükür once saglıkla gelsınlerde kıloları verırız uykusuz kalınca
kız 10 kılo gıtse kalanları oynaya zıplaya verırımBence de:) doğumla birlikte 10 kilo gitmesini hayal ediyorum şuanda ahaha :)))
Masallah canim :) kilo konusunda ayniyiz ben de 13 kilo aldim ve goren herkes aa hic kilo almamissin aynisin diyokızlar gunaydın.. dun aksam randevumuz vardı bı sorun gozukmuyor cok sukur.kafası asagıdaymıs yerleşmiş dedi dönmus cok sukur.ayakları hep sag tarafımda dıyordum meger L şeklınde duruyormusboyunu ölçemıyorum dedı ama 1750 gr olmuş tosbik. cok iri bi bebek olmucak 3000 - 3200 gr cıvarı dogacak muhtemelen dedı ultrasonda baya yuvarlak yuzlu yanaklı bısey gbı duruyo aslında bıkac hafta daha devam edebılmek ıcın calısabılır kagıdı aldım.yınede 37 yı bekleme zorlama kendını o kadar dedı.haftaya kontrole gıttıgımızde nst ye bakalım bı dedı hem sancı varmı hemde bebegın ıcerdekı saglık durumunu kontrol ederız dedı. bide 80 kılo olmusum +13 oldu ama aynada baktıgımda hıc 80 gorunmuyorum kendıme 15-16 ıle bıtırıcem sanırım doktorda normal dedı.ınsallah geldıgı gıbı gıtmesıde kolay olur kıloların
bende 80 i gecmeyeyım dıyordum ama 2-3 kılo daha gelır bunun ustune.tombul yanaklı bısey oldum cıktımMasallah canim :) kilo konusunda ayniyiz ben de 13 kilo aldim ve goren herkes aa hic kilo almamissin aynisin diyoteselli buluyorum o yuzden. Sadece karnim kocaman oldu dogumdan sonra koca gobekli olcam sanirim ama napalim veririz bi sekilde :)) benim sinirim 80di ama 80 i de gecicem bu gidisle sanirim su an 74 um
bende 80 i gecmeyeyım dıyordum ama 2-3 kılo daha gelır bunun ustune.tombul yanaklı bısey oldum cıktımdogumdan sonra yorgunluktan verırız heralde ya . zaten cok cabuk kılo alıp veren bırıyım. o yuzden yedıklerıme dıkkat etmek kılo vermek bnm ıcın bı yasam felsefesı oldu artık once bı doğsunlarda sonra baslarız dıkkat etmeye bıde tabı dogumdan sonra korse kullanmak lazım sıkılasmak ıcın balon gibi söncem resmen su korselerden bakıyorum kullanan var mı acaba ?
Canım bunlardan kullanmadım ama bence sen de kullanmazsın. En fazla iki kere ilk hevesle. Ömrü çürür o kopçaları takarken insanınbende 80 i gecmeyeyım dıyordum ama 2-3 kılo daha gelır bunun ustune.tombul yanaklı bısey oldum cıktımdogumdan sonra yorgunluktan verırız heralde ya . zaten cok cabuk kılo alıp veren bırıyım. o yuzden yedıklerıme dıkkat etmek kılo vermek bnm ıcın bı yasam felsefesı oldu artık once bı doğsunlarda sonra baslarız dıkkat etmeye bıde tabı dogumdan sonra korse kullanmak lazım sıkılasmak ıcın balon gibi söncem resmen su korselerden bakıyorum kullanan var mı acaba ?
Canım güle güle kullan. Ama orda SML tarzı bedenler var nasıl aldın sen. sanırım sitede bilgi yazıp onlar seni arıyormuş ama bilemedim. Görüntü olarakda çok güzel görünüyor bende almak istiyorum. daKızlar geçen gün şohusa sepetinden aldığım çamaşır geldi denedim. Oldukça rahat ve göğüs kısmı çok rahat açılıp kapanıyor. Doğumdan sonra bir tane daha alırım muhtemelen. Penyesi falan çok güzel yumuşacık.
bende gorerek almak ıstıyorum ama calıstıgım ıcın cıkıp bakamadım daha. eskı tıp korseler faydalı olmaz gıbı gelıyor. carsıda buna benzer var mıdır bılmıyorum. karın kaslarını bozuyormu bılmem ama ben yenı dogum yapmıs halımle heryerım sarkmıs sekılde gormek ıstemıyorum kendımı aynadaAh ah kilolar..
Korse konusunda ben de düşünceliyim.. uygun korse arıyorum aslında netten değil de görerek almak istiyorum. Ama birçok yerde özellikle sporla ilgilenen hanimlar sitelerinde korse den uzak durun diyor bilemedimkarın kaşlarını bozuyormus hoş sporla da uğraşmıyorum ama hangisi doğru bilemedim.
Bu orta kısmında kopca benzeri şeyler olan korseler anneleri rahatsız ediyormuş eğilip kalkarken o konuda dikkat etmek gerek .
Ben de alacağım yüksek ihtimalle korse çünkü ilk gebelikte kullanmadım ve bayağı sarktı göbek
tak cıkar zor gıbı duruyor evetCanım bunlardan kullanmadım ama bence sen de kullanmazsın. En fazla iki kere ilk hevesle. Ömrü çürür o kopçaları takarken insanınşahsen ben hayatta gelemem o sıkıntıya bir de sezeryan olursa dikişlere uygun olur mu bilemedim. bunların cırtcırtlılarını önermişti doktorum bana doğum sonrası için.
Canım ben L beden aldım nasılsa evde giycem sıcakta rahat olsun dedim bir de süt falan olunca büyür mü daha bilemedim.Canım güle güle kullan. Ama orda SML tarzı bedenler var nasıl aldın sen. sanırım sitede bilgi yazıp onlar seni arıyormuş ama bilemedim. Görüntü olarakda çok güzel görünüyor bende almak istiyorum. da
Jimerde içerdeki hediyelik eşya satan yerde satılıyordu canım. Fiyatı da 30 tl civarıydı. Artık hiç gezemiyorum o yüzden çok sıkışırsam eşime ordan aldırırım diye düşündüm. Bakalım zaman ne gösterecek:)bende gorerek almak ıstıyorum ama calıstıgım ıcın cıkıp bakamadım daha. eskı tıp korseler faydalı olmaz gıbı gelıyor. carsıda buna benzer var mıdır bılmıyorum. karın kaslarını bozuyormu bılmem ama ben yenı dogum yapmıs halımle heryerım sarkmıs sekılde gormek ıstemıyorum kendımı aynadaolmazsa carsıda bıraz bakınayım almadan once.
tak cıkar zor gıbı duruyor evetama belı şekle sokuyor gıbı duruyor banada boyle bısey lazım bı bakayım carsıda falan var mı bu tarz seyler. bulursam yazarım
30 tl miJimerde içerdeki hediyelik eşya satan yerde satılıyordu canım. Fiyatı da 30 tl civarıydı. Artık hiç gezemiyorum o yüzden çok sıkışırsam eşime ordan aldırırım diye düşündüm. Bakalım zaman ne gösterecek:)
Canım orası hastanede bebek hediyeliği falan satıyor fotoğrafçı var korse falan var. Burda ne gider die düşünmüş hepsini koymuşlar30 tl minette 100 tl ve 200 tl ıkı tane modelı var. bende bakayım oralardan ozmn
yalnız hedıyelık esya satan yerde olması da garıpmıs
Ve çok yorgun hissediyorum kendimiKızlar benim karnım taş gibi oldu sizdede oluyor mu
İyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim direk nst ye aldılar. Bebek iyi bende biraz sancı çıktı ama önemsizmiş 20 lerde çıktı. Bebeğim 2614 gr 47.5 cm. Gelişimi gayet iyi dedi doktor. Maaşallah diyorum kızıma. Haftaya alttan muayene yapıp doğum şeklime net karsa vereceğiz. Ğlesentam biraz yukarı çıkar gibi olmuş ama tam normal yukarıda değil. Bu sebeple sezeryan olabilirim ama normal şansım devam ediyor şimdilik. Kan değerlerim düşük. Geçen ay 5 gün üst üste venofer isimli demir serumunu damardan takmışlardı bir kaç değer yükselmişti. Bugün de başlayalım dedi doktor. Aman Allahım serumu taktıktan bir kaç dakika sonra yüzümü sanki ateşte yakmaya başladılar fenalaştım mahvoldum beynim uyuştu. Tansiyon çıktı. Acil kestiler serumu alerjik reaksiyon oluştu. Alerji için başka serum taktılar bi süre sonra kendime gelebildim. Doktor da şaşırdı önce olmamıştı ona istinaden yazdım dedi. Bu değerlerle kalçadan iğne olman lazım o zmn dedi yeni iğneler reçete etti. Çok korktum ama geçti çok şükür.
Kızlar bu ara iyice karnımın şiştiği bir döneme girdim iyice ağırlaşıyorum bi geliyor. Mobilyamızın gelmesi haziran sonunu bulacak oyüzden daha toparladığım birşey de Yok. Bugün hastane odasında ikramlıklar için şekerlik, tepsi falan aldım bu hafta sonu da çantaları hazırlıycam beklesin artık bikenarda. Ay bir de perde var seçmediğim. Çoğunuz tamamladınız vallahi iyi ki yapmışsınız ben biraz biraz daralmaya başladım hazırlık konusunda.
Fotoğraftaki krem rengi sepet beşiği aldım bugün odasında yatmaya başlayana kadar bununla yanımda yatırmayı düşündüm. Herşey dhil 300 tl ye aldım. Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?