temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

valla bnde bıraktım artık benım karnım cok cıkmadı kılo yayıldı sanırım o yuzden cok şişmedin dıyor herkes ama artık agır hıssedıyorum kendımı.neyse bende kılo alma potansıyelı cok yuksek daha kotu olurum dıyordum bunada şükür once saglıkla gelsınlerde kıloları verırız uykusuz kalınca

Bence de:) doğumla birlikte 10 kilo gitmesini hayal ediyorum şuanda ahaha :)))

Bence de:) doğumla birlikte 10 kilo gitmesini hayal ediyorum şuanda ahaha :)))
kız 10 kılo gıtse kalanları oynaya zıplaya verırım genelde 8-9 kılo gıdıyo dıyolar ama bunyeye gore degısıyor sanrm. dogumdan sonra bırden 10 kılo veren arkadasımda var cocuk 3 kılo dogdu bendende 3 gıttı dıyende tombul anne olcam sanırım

Kızlar geçen gün şohusa sepetinden aldığım çamaşır geldi denedim. Oldukça rahat ve göğüs kısmı çok rahat açılıp kapanıyor. Doğumdan sonra bir tane daha alırım muhtemelen. Penyesi falan çok güzel yumuşacık.

Eklentiler

• IMG_0912.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 75
Masallah canim :) kilo konusunda ayniyiz ben de 13 kilo aldim ve goren herkes aa hic kilo almamissin aynisin diyo teselli buluyorum o yuzden. Sadece karnim kocaman oldu dogumdan sonra koca gobekli olcam sanirim ama napalim veririz bi sekilde :)) benim sinirim 80di ama 80 i de gecicem bu gidisle sanirim su an 74 um

bende 80 i gecmeyeyım dıyordum ama 2-3 kılo daha gelır bunun ustune.tombul yanaklı bısey oldum cıktım dogumdan sonra yorgunluktan verırız heralde ya . zaten cok cabuk kılo alıp veren bırıyım. o yuzden yedıklerıme dıkkat etmek kılo vermek bnm ıcın bı yasam felsefesı oldu artık once bı doğsunlarda sonra baslarız dıkkat etmeye bıde tabı dogumdan sonra korse kullanmak lazım sıkılasmak ıcın balon gibi söncem resmen su korselerden bakıyorum kullanan var mı acaba ?

Eklentiler

• fit-love-korse-800x800.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 58

Ah ah kilolar..
Korse konusunda ben de düşünceliyim.. uygun korse arıyorum aslında netten değil de görerek almak istiyorum. Ama birçok yerde özellikle sporla ilgilenen hanimlar sitelerinde korse den uzak durun diyor bilemedim karın kaşlarını bozuyormushoş sporla da uğraşmıyorum ama hangisi doğru bilemedim.
Bu orta kısmında kopca benzeri şeyler olan korseler anneleri rahatsız ediyormuş eğilip kalkarken o konuda dikkat etmek gerek .
Ben de alacağım yüksek ihtimalle korse çünkü ilk gebelikte kullanmadım ve bayağı sarktı göbek

Canım bunlardan kullanmadım ama bence sen de kullanmazsın. En fazla iki kere ilk hevesle. Ömrü çürür o kopçaları takarken insanın şahsen ben hayatta gelemem o sıkıntıya bir de sezeryan olursa dikişlere uygun olur mu bilemedim. bunların cırtcırtlılarını önermişti doktorum bana doğum sonrası için.

Canım güle güle kullan. Ama orda SML tarzı bedenler var nasıl aldın sen. sanırım sitede bilgi yazıp onlar seni arıyormuş ama bilemedim. Görüntü olarakda çok güzel görünüyor bende almak istiyorum. da

bende gorerek almak ıstıyorum ama calıstıgım ıcın cıkıp bakamadım daha. eskı tıp korseler faydalı olmaz gıbı gelıyor. carsıda buna benzer var mıdır bılmıyorum. karın kaslarını bozuyormu bılmem ama ben yenı dogum yapmıs halımle heryerım sarkmıs sekılde gormek ıstemıyorum kendımı aynada olmazsa carsıda bıraz bakınayım almadan once.

tak cıkar zor gıbı duruyor evet ama belı şekle sokuyor gıbı duruyor banada boyle bısey lazım bı bakayım carsıda falan var mı bu tarz seyler. bulursam yazarım

Canım ben L beden aldım nasılsa evde giycem sıcakta rahat olsun dedim bir de süt falan olunca büyür mü daha bilemedim. galiba da tam oldu sıkmadı hiçbir yeri :) zaten kalıp falan yok ya öyle çok büyük ya da küçük olmaz sanırım.

Jimerde içerdeki hediyelik eşya satan yerde satılıyordu canım. Fiyatı da 30 tl civarıydı. Artık hiç gezemiyorum o yüzden çok sıkışırsam eşime ordan aldırırım diye düşündüm. Bakalım zaman ne gösterecek:)

30 tl mi nette 100 tl ve 200 tl ıkı tane modelı var. bende bakayım oralardan ozmn
yalnız hedıyelık esya satan yerde olması da garıpmıs

30 tl mi nette 100 tl ve 200 tl ıkı tane modelı var. bende bakayım oralardan ozmn
yalnız hedıyelık esya satan yerde olması da garıpmıs
Canım orası hastanede bebek hediyeliği falan satıyor fotoğrafçı var korse falan var. Burda ne gider die düşünmüş hepsini koymuşlar

tam olarak kaçıncı haftanda baktı bunlara benim bidahki kontorlümde 35.hafta oluyorum.. bana da artık doğum şekli hakkında bilgi vermesini istiyorum

bende hala hiç bişi yapmadım.. tayin durumumuzdan dolayı gidermiyiz kalırmıyız belli değil. şuanki eve göre perde halı alsam odası gelse iki eziyet iki masraf.. bekleyip duruyorum.. yetişcekmi onuda bilmiyorum.. gerildim iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…