temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bebek için oyuncak ve kirli çamaşır sepeti aldınız mı kızlar, ben doğru düzgün bir şey bulamadım

alıncaklarımın arasında o da var ama daha diğerlerine başlayamadığım için bunlara hiç bakamadım :))
ikeada var ama ikea olan bir şehirde değilim aldırcam birine en güzeli orda valla. sende başla kuzum bi yerden ben erken doğum filan olur diye herşeyini hazır ettim. ardımdan yapacak kimse olmadığından, güvenecek kimse yok.

Canım ikeanın uygulaması var indirip ordan bakabilirsin.

Ilk haftalarda yapilan olcumu dikkate alicaksin canim. Benimde gec dollenme hemde 4 hafta kadar :)
ilk hafta 4+3 cıktı sonra biz 5+3 iken gittik o gün de 6+1 çıkmıştı karman çorman benim de 4 hafta kdr sanirim iki ay üst üste adet olmadim ikici adette hamile olduğumu ogrendim

herkes isimleri netleştirmiş gibi görünüyor
Bizim de netlesmedi canim :) Alp kesin de yanına bisey bulamadik. Sadece Alp olacakmis gibi kapi susu bakiyorum esime gosteriyorum Alp yazili olanlari bu da çok kisa duruyo diyo, yanina isim oneriyorum begenmiyo bilmiyorum nolucak babasinin adini eklicek diye korkuyorum o yuzden bisey bulup ekleseydik iyi olcakti :))

Yarın 35.haftaya giriyoruz daha hastane çantası hazırlamadım tembel miyim neyim
Canım ben geçen gece hastaneye giderken hazırladım beş dakika sürmedi. Çok şükür ihtiyacımız olmadı. Gelince katlayım düzelteyim diye açtık içinden 6-9 ay tulum bile çıktı
Bence sakin kafayla hazırlamak daha mantıklı sen hazırla koy kenara

tenin ne renk biraz koyu tenlilelrde lekelenmeler oldugunu duymustum canım bende ilkinde de olmadı lekelenme bunda da olmadı ama olur mu tabi bilemem. bir yakınım eczane yapımı ilaç kullanmıstı yuzune lekeleri temizlendi
Ben sarisinim ama suan bildigin esmer oldum guneste sanki kalmisim yanmisim gibi yuzum leke doldu

Kizlar hastanede bebegin giysilerini keseye koyup vermis bazi arkadaşlar oyle suslemeler yaptiniz mi? Nereden bulabiliriz acaba o tarz seyler?

Doğru diyosun canım bir de aniden gelmeye karar verirse miniğim hazırlıksız yakalanmayayım

tam olarak kaçıncı haftanda baktı bunlara benim bidahki kontorlümde 35.hafta oluyorum.. bana da artık doğum şekli hakkında bilgi vermesini istiyorum
34+4 de baktı. Tabi bu muayene de rahim boyunu ölçemedi benek kapatmış dedi. Bilmiyorum haftaya ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…