- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.101
Rahim boyu nasil olculuyor? Ultrasondan mi yoksa alttan muayene ile mi?34+4 de baktı. Tabi bu muayene de rahim boyunu ölçemedi benek kapatmış dedi. Bilmiyorum haftaya ne diyecek.
her gittiğimde karnımdan ultrason ile ölçtü.Rahim boyu nasil olculuyor? Ultrasondan mi yoksa alttan muayene ile mi?
Kızlar benim bebeğim maşallah ama çok hareketli sizlerde durum nedir normaldir dimi bu durum ya:/
Canım ben de 80 i geçenlerdenimSonunda kiloda bana benzer bir arkadaş buldum aynıyız :)) ben de bakıyorum hata ben değil hiçkimse kilo almışsın gibi gözükmüyor diyor ama tartı öyle demiyor anlamıyorum :)) ebet göbeğim aşırı öne doğru çıktı bitek o. Aman sonra veririz ya takmıyorum artık
Bende 70 kilo oldum şu ama kadar 12 almış oldum bana da aynı şekilde hiç almadın direk göbek var sadece diyorlar ama bilmiyorum moral bozmayayim diye diyor olabilirler. Gerçi çevremdeki gereksiz insanlar düşünceli değiller böyle konularda pat diye her şeyi söylüyorlar yanımdaMasallah canim :) kilo konusunda ayniyiz ben de 13 kilo aldim ve goren herkes aa hic kilo almamissin aynisin diyoteselli buluyorum o yuzden. Sadece karnim kocaman oldu dogumdan sonra koca gobekli olcam sanirim ama napalim veririz bi sekilde :)) benim sinirim 80di ama 80 i de gecicem bu gidisle sanirim su an 74 um
Bende aynı durumdayım daha kıyafetlerini yeni yikayabildim eskişehirdeki malum havalardan dolayı. Yani bende mi tembel mıyım neyin anlamadım neyime güveniyorsamYarın 35.haftaya giriyoruz daha hastane çantası hazırlamadımtembel miyim neyim
Ben de bebeği resmen kasıklarımda hissediyorum. Baya aşağılarda hareket ediyor normal mi bilemedimVe çok yorgun hissediyorum kendimi
Saçları bile varBuda benim bayan yanak ❤
Ben de iyice esmerleştim önceden bugdaydım.. Boynum aynı kirli gibi karardı bacaklarımın arkasında da çizgi oluştu göbeğim gibi :) yuzumde bir şey yok ama hee gun cıkarken guneş kremi sürüyorum..Ben sarisinim ama suan bildigin esmer oldum guneste sanki kalmisim yanmisim gibi yuzum leke doldu
Canım 3 gün sonra banyo yapabilirsin sezeryan sonrasi 1 hafta sonrada yüzüstü yatarsın yapıştırma olduğundan kolay kaynıyor canımKızlar iyi geceler.
Sezeryan doğum yapanlara birşey sormak istiyorum. Ne zaman yüzüstü yatmaya başladınız? Zira ben kafayı yiycem uykuya dalamıyorum.Sıcak bir yandan delirdim. Ne yana dönsem ora çürüdü. Ne zaman istediğimiz gibi yatacağız biz uyuyamıyorum
Saçlarımız epey var maşallah gelsin tokalar :) ay gram gram büyüttük çok şükür kucağımıza da alsak sağ saglim :))Saçları bile varmaaşallah kuzuna benimki de 43 cm 1940 g çıktı yüzünü hiç göstermedi yine ama en azından doğum pozisyonu almış buna şükür bakalım nasıl olacaklar merskla bekliyorum
Ya seni yerim ben sapsirigim,masallaah sana :))Buda benim bayan yanak ❤
Hahaha bende en cok yuzustu uyumayi ozledim vallaha, sagima soluma cok zor yatabiliyorum hemen tekmelemeye basliyor anca sirt ustu uykuya dalabiliyorum,onda da bi zaman sonra sirt agrisindan uyaniyorum, uykularim bozulmaya basladi hafif hafif birde niyeyse bacaklarim dizimden assagiya agriyor yatinca onun agrisi da hemen uyutmuyor, vallahi dogursakda bizdeki sıkıntılar geçse :)Kızlar iyi geceler.
Sezeryan doğum yapanlara birşey sormak istiyorum. Ne zaman yüzüstü yatmaya başladınız? Zira ben kafayı yiycem uykuya dalamıyorum.Sıcak bir yandan delirdim. Ne yana dönsem ora çürüdü. Ne zaman istediğimiz gibi yatacağız biz uyuyamıyorum
Masallah çok tatlıKizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Kararma normal geçiyor sonra lekelenmeler sonrasında sorun oluyor diye biliyorumKızlar yüz ve vücut lekeleri için bir arkadaşım kükürtlü sabun önermişti.. Şimdi aklıma geldi.. Yüzümü onunla da yıkıyorum yüzüm de iz yok ama vucudumda kararmalar cok.. Banyoda da kullanıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?