temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Rahim boyu nasil olculuyor? Ultrasondan mi yoksa alttan muayene ile mi?
her gittiğimde karnımdan ultrason ile ölçtü.
doktorum henüz hiç alttan muayene yapmadı önümüzdeki salı yapacağım dedi.
rahim boyu kısaldığında doğum başlayabilir o yüzden ölçüsü önemli. her gittiğimde iyi gidiyor erken doğum söz konusu değil derdi ama busefer maalesef sanırım bebek baya aşağı indiğinden göremedi ve ölçemedi.
salı anlarız ne olduğunu. yalnız benim baya basınç ve ağrım var vajinamda. doktor olabilir dedi. şiddetlenmedikçe normal kabul ediyorlarmış. ben bu şekilde devam ederse zamanından önce doğururmuşum gibi hissediyorum. çünkü artık yürümek bile istemiyorum ayağa kalkınca sanki çocuk bacaklarımın arasında gibi hissediyorum. belki bu haftaların belirtileri bunlardır ama fazla geliyor bana.

Kızlar benim bebeğim maşallah ama çok hareketli sizlerde durum nedir normaldir dimi bu durum ya:/

Canım ben de 80 i geçenlerdenim zaten sen ben ve fly0513 80 i gördük sanırım ama napalım bizim de boyumuz uzun

Bende 70 kilo oldum şu ama kadar 12 almış oldum bana da aynı şekilde hiç almadın direk göbek var sadece diyorlar ama bilmiyorum moral bozmayayim diye diyor olabilirler. Gerçi çevremdeki gereksiz insanlar düşünceli değiller böyle konularda pat diye her şeyi söylüyorlar yanımda

Yarın 35.haftaya giriyoruz daha hastane çantası hazırlamadım tembel miyim neyim
Bende aynı durumdayım daha kıyafetlerini yeni yikayabildim eskişehirdeki malum havalardan dolayı. Yani bende mi tembel mıyım neyin anlamadım neyime güveniyorsam

Benim doktorum alttan muayene yapmayacakmis kızlar. Çok gerekli gitmedikçe bakmıyorum dedi. Zaten doğumda bol bol muayene ediyorum dedi

Ben sarisinim ama suan bildigin esmer oldum guneste sanki kalmisim yanmisim gibi yuzum leke doldu
Ben de iyice esmerleştim önceden bugdaydım.. Boynum aynı kirli gibi karardı bacaklarımın arkasında da çizgi oluştu göbeğim gibi :) yuzumde bir şey yok ama hee gun cıkarken guneş kremi sürüyorum..

Canım 3 gün sonra banyo yapabilirsin sezeryan sonrasi 1 hafta sonrada yüzüstü yatarsın yapıştırma olduğundan kolay kaynıyor canım

Saçları bile var maaşallah kuzuna benimki de 43 cm 1940 g çıktı yüzünü hiç göstermedi yine ama en azından doğum pozisyonu almış buna şükürbakalım nasıl olacaklar merskla bekliyorum
Saçlarımız epey var maşallah gelsin tokalar :) ay gram gram büyüttük çok şükür kucağımıza da alsak sağ saglim :))

Hahaha bende en cok yuzustu uyumayi ozledim vallaha, sagima soluma cok zor yatabiliyorum hemen tekmelemeye basliyor anca sirt ustu uykuya dalabiliyorum,onda da bi zaman sonra sirt agrisindan uyaniyorum, uykularim bozulmaya basladi hafif hafif birde niyeyse bacaklarim dizimden assagiya agriyor yatinca onun agrisi da hemen uyutmuyor, vallahi dogursakda bizdeki sıkıntılar geçse :)

Kızlar yüz ve vücut lekeleri için bir arkadaşım kükürtlü sabun önermişti.. Şimdi aklıma geldi.. Yüzümü onunla da yıkıyorum yüzüm de iz yok ama vucudumda kararmalar cok.. Banyoda da kullanıcam artık

Kararma normal geçiyor sonra lekelenmeler sonrasında sorun oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…