- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.121
Ayy maşallah ne güzel de net ❤ doğunca artık belli olur sarışın mi esmer miKizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Tam yemelik oldular çok şükür :)Ya seni yerim ben sapsirigim,masallaah sana :))
Yan yatmakta zorlaştı dimi benim de ellerim ayaklarım uyuşuyor kalkıp dolanıyorum yat kalk sabah ediyoruz gün aydinlanip biraz serin çökünce uyku da çöküyorHahaha bende en cok yuzustu uyumayi ozledim vallaha, sagima soluma cok zor yatabiliyorum hemen tekmelemeye basliyor anca sirt ustu uykuya dalabiliyorum,onda da bi zaman sonra sirt agrisindan uyaniyorum, uykularim bozulmaya basladi hafif hafif birde niyeyse bacaklarim dizimden assagiya agriyor yatinca onun agrisi da hemen uyutmuyor, vallahi dogursakda bizdeki sıkıntılar geçse :)
kargo ücreti fazla diye biliyorum program indirince nasıl oluyor kuzm?Canım ikeanın uygulaması var indirip ordan bakabilirsin.
normal canım :)) ilki çok hareketli değildi benim ama bunun ona göre maşallahı var :)
evet yoksa yuvarlarlardı herhalde :)))Canım ben de 80 i geçenlerdenimzaten sen ben ve fly0513 80 i gördük sanırım ama napalım bizim de boyumuz uzun
Ya yerim ben bunlarıKizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Canım soda dene. Birkaç arkadaşa daha yazmıştım burda. Çiğ badem ve soda tüketiyorum 1-2 kez kramp girdi şimdiye kadar çok şükürGünaydın kızlaar... sabah yine krampla uyandım... neyse ki hafif atlattımo kadar magnezyum alıyorum ama bana mısın demedi dozu artıramam ilaç günlük tek doz. sütü gün içemedim yani bardak içtim sadece içiyordum yetmedi demek ki ...
Canım soda dene. Birkaç arkadaşa daha yazmıştım burda. Çiğ badem ve soda tüketiyorum 1-2 kez kramp girdi şimdiye kadar çok şükür
bende aynı durumdayım cnm yaher gittiğimde karnımdan ultrason ile ölçtü.
doktorum henüz hiç alttan muayene yapmadı önümüzdeki salı yapacağım dedi.
rahim boyu kısaldığında doğum başlayabilir o yüzden ölçüsü önemli. her gittiğimde iyi gidiyor erken doğum söz konusu değil derdi ama busefer maalesef sanırım bebek baya aşağı indiğinden göremedi ve ölçemedi.
salı anlarız ne olduğunu. yalnız benim baya basınç ve ağrım var vajinamda. doktor olabilir dedi. şiddetlenmedikçe normal kabul ediyorlarmış. ben bu şekilde devam ederse zamanından önce doğururmuşum gibi hissediyorum. çünkü artık yürümek bile istemiyorum ayağa kalkınca sanki çocuk bacaklarımın arasında gibi hissediyorum. belki bu haftaların belirtileri bunlardır ama fazla geliyor bana.
evet boydan kurtarıyoruz benceCanım ben de 80 i geçenlerdenimzaten sen ben ve fly0513 80 i gördük sanırım ama napalım bizim de boyumuz uzun
ne kadar net cıkmıs ya cok guzel yüzlü maşallah sana yanaklara bakKizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Canım kargo ücreti bence ürüne göre değişiyordur. Sonuçta dolapla oyuncak aynı ücretle gelmez. Sen beğendiklerini at sepete ödemeyi onaylamadan önce gösterir kargo ücreti ne kadarmış.kargo ücreti fazla diye biliyorum program indirince nasıl oluyor kuzm?
Aynen canım bende yatağımda yatamıyorum doğru düzgün toplasan belki 3 4 saat, sabah 5 gibi kalkıyorum salonda falan yatıyorum anca, resmen rahat batıyor :)Yan yatmakta zorlaştı dimi benim de ellerim ayaklarım uyuşuyor kalkıp dolanıyorum yat kalk sabah ediyoruz gün aydinlanip biraz serin çökünce uyku da çöküyor
Ay nolcak bu agrilar bilmem benim bide siyatigim azdı ayagım cekiyo surekli oda canimi yakiyo cok.ben diyorum resmen icim aciyo artik diye.ah bu analar neler cekiyomus diyorum.allah yardimcimiz olsun@Ebudik canım sen sırt ağrını sordun mu doktora?Ben gece yine kasık ağrısından uyuyamadım.Ne tarafa dönsem otarafım ağrıyor.Ahh bu ağrılar son aylar bizi bezdirecek gbi
Buarada bugün artık hazırlıyorum hastane çantasını
Oyyy maşallah prensese :))) dudaklar falan nasıl tatlış, tam yemelik.Kizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Bizim de netlesmedi canim :) Alp kesin de yanına bisey bulamadik. Sadece Alp olacakmis gibi kapi susu bakiyorum esime gosteriyorum Alp yazili olanlari bu da çok kisa duruyo diyo, yanina isim oneriyorum begenmiyo bilmiyorum nolucakbabasinin adini eklicek diye korkuyorum o yuzden bisey bulup ekleseydik iyi olcakti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?