temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim esim de hic öneride bulunmuyo ben her gun soruyorum hadi isim bulalim diye. Insallah siz de gonlunuze gore bulursunuz canim :)

Canım artık ilaç bana da fayda etmiyor. Her gece giriyor kramp. Ki süt falan da iciyorim ben severek

Hayır canım sormadım herkes normal ağrılar diyorlar çünkü kaderine razı geldim mecbur Bide dün iftar verdirdim ağrılardan ölüyorm ellerim ayaklarım ilk defa bu kadar şişti hissetmiyorum resmen. Bide sırtımdan çok kuyruk sokumum canımı okuyor benim. Ne yatabiliyorum ne yuruyebiliyorum gece tuvalete giderken ağlıyorum artık acidan

Selam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yoken sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem

Ay hadi kolay gelsin o zaman. Bir çanta mi hazırlayacaksin canım yoksa bebekle ayrı ayrı çanta mi yapacaksın. Kayinvalidem ilk götüreceğin çantaya birer kat kıyafet köy diyor zaten bir başka çantaya bir iki kat hazırlarız ilk çantayı açınca karışıklık olmasın diyor lazım oldukça diğer çantadan alirmisiz. Siz nasıl yapacaksınız. Bide bebek bezi ne kadar götürücez. Ben 1 numara aldım bide baya var içinde. 2 numarayi evde kullanır anca değil mi

Bir numara yeter canım. Yeni doğan bezi ayarında oluyorlar zaten .Bel oyuntusu yoksa içe doğru katlayıp bebeğim göbek bağından uzaklastirirsiniz bende öyle yapmıştım. 15 tane kadar yeter herhalde .iki numara için erken daha

Canım artık ilaç bana da fayda etmiyor. Her gece giriyor kramp. Ki süt falan da iciyorim ben severek

Valla anlamadım gitti canım.. nasıl gıcık bir şey dümdüz yatarken hiçbir şey yapmadığım halde bir anda acıyla uyandım.. doğuma kadar yandık valla Allah yardımcımız olsun.

Canım ben oturduğum şehirde doğum yapmıcam.Anneminn yanına gidicem oyüzden şimdilik kesin olarak hastaneye gidecekler bavulu hazırladım bi tane.içine bebeğin kıyafetlerini,biberondu ıslak mendildi gbi eşyalarını; benim için de gecelik,göğüs pedi,krem... Vs koydum.Bi tane daha bavul hazırlıcam onun içine de doğum sonrası için lazım olacakları koyucam.Toparlanana kadar kalıcaz.Bi nevi taşınıyo gibiyimHastane bavuluna 1beden 10-15tane bez koyarım 2gün filan kalıcak olursak diye.2beden bezi daha almadım

Canım ben tek çantaya kıyafetlerimizi ayırarak koydum. Biberonu bezi maması ağız bezleri kısaca beslenme ve bakım ürünleri için de sırt çantasını hazırladım. Sonrasında kimlğim cüzdanım falan da o çantada olacak oğlumun eşyaları da .. malum abiye de kıyafet koymak lazım terler falan diye :)) gidip dağcı çantası alırsan içine kendin bile girersin abartmada üstüme yok.. fotoda küçük göründü bi geldi kocaman.. seyahat bile edilir onlaa her neyse.. ben öyle hazırladım çantaları.. elektrikli cezve de koydum mama için.. tutup hastanenin ısıtıcısını kullanmam kireçli olur falan diye :) kahve de içerim dedim aldım attım çantaya :) kadını ara sor öyle hal hatır hesabı yavaşça açarsın konuyu baktın yanaşmıyor hiç bekleme kendin hallet... bi kaf vardır ya kırığına güvenen evsiz kalır diye.. önce sor sonra hallet

Canım 2 gün için 10 15 bez az gelebilir.. ben hastanede oğlumun altını 8 kez faln değiştirdim.. sabah doğmuştu akşama kadar bez kirletti.. gecesi var bu işin .. 22li paket koydum ben.. yetmediğinde evden getirtirim ya da aldırırım..

canım bende de kramplar başladı ya hiç keyfim kalmadı =( bir de bacaklarım ve kasıklarım ağrımaya başladı suyu az tüketmeye başlamıştım bu ara ona bağlıyorum ama umarım öyledir.

canım bende de kramplar başladı ya hiç keyfim kalmadı =( bir de bacaklarım ve kasıklarım ağrımaya başladı suyu az tüketmeye başlamıştım bu ara ona bağlıyorum ama umarım öyledir.

4 litreye yakın içiyorum ben ondan olduğunu sanmam.. benim bayadır giriyor uyuz oluyorum suyu iç ama canım kramp değil ama kasık ağrısına sebep olabilir

Evet canım bende yaşadım aynısını kayinvalidem değiştirdi oğlan yaptı 9 ay nasıl biriktitdiyse artik rengi falanda tuhaf oluyor bulasiyor ilk kakalar sıkıntılı oluyor baya bez degistirmistik

Canım ben çınara doğum sonrası kullanmak için aldığım sırt çantasını hazırladım. Temiz düzenli oldu onun eşyaları orda kendi eşyalarımızı da ayrı bir çanta yaptım. Yanımda eşim kalacağı için ona da eşofman tshirt ve yedek çorap koydum. Bir de çantaları genelde eşim kullanacağı için özellikle ayırdım. Panikle birşey ararsa içinde çocuğunki benimki onunki hepsi çorba olur

Oda süslemesi konusunda da ben de sevmem öyle şeyleri hiç. Ben tez canlıyımdır. Ya hiç yapma ya da yapacaksan bana göre davran beni strese sokma. Ben oldam arardım napıosun diyince artık doğum yaklaştı hastane çantasını falan düzenliyorum derdim. Konuyu açarsa ne ala açmadı mı kendim yapardım. Sonra yapmaya kalkarsa da senden ses çıkmayınca unuttuğunu düşündüm yaptım canım neyse canın sağolsun dersin. Milletin keyfini mi bekleyip stres olucaz şu dönemde. Yap kendin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…