- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.141
Benim esim de hic öneride bulunmuyo ben her gun soruyorum hadi isim bulalim diye. Insallah siz de gonlunuze gore bulursunuz canim :)Sanırım bi ikimiz kaldıkartık ben ne koycaz demekten bile yorulduğum için ondan bi adım bekliyorum. o söylese onada razıyım.. derince düşününce bu belirsizlik hayli canımı sıkıyo.. hadi diyorum aniden bi doğum olsa ne konulur.. hiçmi insanın bi alternatifi olmaz.. bıkmış durumdayım
Canım artık ilaç bana da fayda etmiyor. Her gece giriyor kramp. Ki süt falan da iciyorim ben severekGünaydın kızlaar... sabah yine krampla uyandım... neyse ki hafif atlattımo kadar magnezyum alıyorum ama bana mısın demedi dozu artıramam ilaç günlük tek doz. sütü gün içemedim yani bardak içtim sadece içiyordum yetmedi demek ki ...
Hayır canım sormadım herkes normal ağrılar diyorlar çünkü kaderine razı geldim mecbur
Ay hadi kolay gelsin o zaman. Bir çanta mi hazırlayacaksin canım yoksa bebekle ayrı ayrı çanta mi yapacaksın. Kayinvalidem ilk götüreceğin çantaya birer kat kıyafet köy diyor zaten bir başka çantaya bir iki kat hazırlarız ilk çantayı açınca karışıklık olmasın diyor lazım oldukça diğer çantadan alirmisiz. Siz nasıl yapacaksınız. Bide bebek bezi ne kadar götürücez. Ben 1 numara aldım bide baya var içinde. 2 numarayi evde kullanır anca değil mi
Anaların hakının ödenmemesi boşuna değilmişAy nolcak bu agrilar bilmem benim bide siyatigim azdı ayagım cekiyo surekli oda canimi yakiyo cok.ben diyorum resmen icim aciyo artik diye.ah bu analar neler cekiyomus diyorum.allah yardimcimiz olsun
Ay hadi kolay gelsin o zaman. Bir çanta mi hazırlayacaksin canım yoksa bebekle ayrı ayrı çanta mi yapacaksın. Kayinvalidem ilk götüreceğin çantaya birer kat kıyafet köy diyor zaten bir başka çantaya bir iki kat hazırlarız ilk çantayı açınca karışıklık olmasın diyor lazım oldukça diğer çantadan alirmisiz. Siz nasıl yapacaksınız. Bide bebek bezi ne kadar götürücez. Ben 1 numara aldım bide baya var içinde. 2 numarayi evde kullanır anca değil mi
Canım artık ilaç bana da fayda etmiyor. Her gece giriyor kramp. Ki süt falan da iciyorim ben severek
Canım ben oturduğum şehirde doğum yapmıcam.Anneminn yanına gidicem oyüzden şimdilik kesin olarak hastaneye gidecekler bavulu hazırladım bi tane.içine bebeğin kıyafetlerini,biberondu ıslak mendildi gbi eşyalarını; benim için de gecelik,göğüs pedi,krem... Vs koydum.Bi tane daha bavul hazırlıcam onun içine de doğum sonrası için lazım olacakları koyucam.Toparlanana kadar kalıcaz.Bi nevi taşınıyo gibiyimAy hadi kolay gelsin o zaman. Bir çanta mi hazırlayacaksin canım yoksa bebekle ayrı ayrı çanta mi yapacaksın. Kayinvalidem ilk götüreceğin çantaya birer kat kıyafet köy diyor zaten bir başka çantaya bir iki kat hazırlarız ilk çantayı açınca karışıklık olmasın diyor lazım oldukça diğer çantadan alirmisiz. Siz nasıl yapacaksınız. Bide bebek bezi ne kadar götürücez. Ben 1 numara aldım bide baya var içinde. 2 numarayi evde kullanır anca değil mi
Canım ben oturduğum şehirde doğum yapmıcam.Anneminn yanına gidicem oyüzden şimdilik kesin olarak hastaneye gidecekler bavulu hazırladım bi tane.içine bebeğin kıyafetlerini,biberondu ıslak mendildi gbi eşyalarını; benim için de gecelik,göğüs pedi,krem... Vs koydum.Bi tane daha bavul hazırlıcam onun içine de doğum sonrası için lazım olacakları koyucam.Toparlanana kadar kalıcaz.Bi nevi taşınıyo gibiyimHastane bavuluna 1beden 10-15tane bez koyarım 2gün filan kalıcak olursak diye.2beden bezi daha almadım eve geçmiş oluruz zaten bence gerek yok
Selam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem
Canım ben oturduğum şehirde doğum yapmıcam.Anneminn yanına gidicem oyüzden şimdilik kesin olarak hastaneye gidecekler bavulu hazırladım bi tane.içine bebeğin kıyafetlerini,biberondu ıslak mendildi gbi eşyalarını; benim için de gecelik,göğüs pedi,krem... Vs koydum.Bi tane daha bavul hazırlıcam onun içine de doğum sonrası için lazım olacakları koyucam.Toparlanana kadar kalıcaz.Bi nevi taşınıyo gibiyimHastane bavuluna 1beden 10-15tane bez koyarım 2gün filan kalıcak olursak diye.2beden bezi daha almadım
Hala agrılarım var bi düzelemedim ya
canım bende de kramplar başladı ya hiç keyfim kalmadı =( bir de bacaklarım ve kasıklarım ağrımaya başladı suyu az tüketmeye başlamıştım bu ara ona bağlıyorum ama umarım öyledir.Günaydın kızlaar... sabah yine krampla uyandım... neyse ki hafif atlattımo kadar magnezyum alıyorum ama bana mısın demedi dozu artıramam ilaç günlük tek doz. sütü gün içemedim yani bardak içtim sadece içiyordum yetmedi demek ki ...
Benim agrı sebeblerim hala kazadan kalanlar yaAyy canım yatmak ayrı dert yürümek ayrı oturmak ayrı.. ağrısız günümüz yok kiii
canım bende de kramplar başladı ya hiç keyfim kalmadı =( bir de bacaklarım ve kasıklarım ağrımaya başladı suyu az tüketmeye başlamıştım bu ara ona bağlıyorum ama umarım öyledir.
Benim agrı sebeblerim hala kazadan kalanlar ya
Evet canım bende yaşadım aynısını kayinvalidem değiştirdi oğlan yaptı 9 ay nasıl biriktitdiyse artik rengi falanda tuhaf oluyor bulasiyor ilk kakalar sıkıntılı oluyor baya bez degistirmistikCanım 2 gün için 10 15 bez az gelebilir.. ben hastanede oğlumun altını 8 kez faln değiştirdim.. sabah doğmuştu akşama kadar bez kirletti.. gecesi var bu işin .. 22li paket koydum ben.. yetmediğinde evden getirtirim ya da aldırırım..
Canım ben çınara doğum sonrası kullanmak için aldığım sırt çantasını hazırladım. Temiz düzenli oldu onun eşyaları orda kendi eşyalarımızı da ayrı bir çanta yaptım. Yanımda eşim kalacağı için ona da eşofman tshirt ve yedek çorap koydum. Bir de çantaları genelde eşim kullanacağı için özellikle ayırdım. Panikle birşey ararsa içinde çocuğunki benimki onunki hepsi çorba olurSelam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?