- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.161
Canim ben de daha hazirlamadim cantami cunku hala gecelik alamadimSelam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem
Valla yavrum cok akıllı maşallahh.Doğruu canın aslında aklıma geldi de dedim belki iyileşmiştir. Ama ağrılar daha beter canını acıtır senin
Benim ilk hamileliğim canım söylediğin için teşekkür ederim dha çok koyayım madem:)Canım 2 gün için 10 15 bez az gelebilir.. ben hastanede oğlumun altını 8 kez faln değiştirdim.. sabah doğmuştu akşama kadar bez kirletti.. gecesi var bu işin .. 22li paket koydum ben.. yetmediğinde evden getirtirim ya da aldırırım..
Normalde kaç beden kullanıyorsun güzelim bende az çok tahmin edebilirim o zaman.Canım ben L beden aldım nasılsa evde giycem sıcakta rahat olsun dedim bir de süt falan olunca büyür mü daha bilemedim.galiba da tam oldu sıkmadı hiçbir yeri :) zaten kalıp falan yok ya öyle çok büyük ya da küçük olmaz sanırım.
Anaların hakları ödenmez vallahi. Alalhın büyük bir lütfuu..Hahaha bende en cok yuzustu uyumayi ozledim vallaha, sagima soluma cok zor yatabiliyorum hemen tekmelemeye basliyor anca sirt ustu uykuya dalabiliyorum,onda da bi zaman sonra sirt agrisindan uyaniyorum, uykularim bozulmaya basladi hafif hafif birde niyeyse bacaklarim dizimden assagiya agriyor yatinca onun agrisi da hemen uyutmuyor, vallahi dogursakda bizdeki sıkıntılar geçse :)
Muz yiyebiliyorsan muz ye güzelim. Onunda bayağı faydası oluyorGünaydın kızlaar... sabah yine krampla uyandım... neyse ki hafif atlattımo kadar magnezyum alıyorum ama bana mısın demedi dozu artıramam ilaç günlük tek doz. sütü gün içemedim yani bardak içtim sadece içiyordum yetmedi demek ki ...
canım ben de çantaları hazırlamadım ama oda hazırlığı konusunda biraz ilerledim bu 2 günde. neler yaptım hastanenin kendi vereceği masayı gördüm 160*45 miş bundan 2 tane veriyorumuş dolayısıyla 160*90 gayet yeteri kadar büyük bir masa oluyor. buna uygun masa örtülerim var zaten. Masa üstü olarak 1 tane beze kulesi yaptıracağım pastacı bir arkadaşım var ki onu yapmak çok kolaymış, 1 tane musluklu şerbetlik aldım 5 lt lik olanlardan ve altına bir de aynalı yükseltici sipariş verdim şık dursun diye. 2 tane paşabahçeden şekerlik aldım kocaman içlerine draje şekerlerden alıp koyacağım. 1 tane kapaklı yüksek ayaklı tuzlu atıştırmalıklar için cam stand, 1 tane cakepop lar için ağzı açık cam sunum tabağı, 1 tane 2 katlı olan cupcake sunum standı ve 1 tane aynalı çikolata tepsisi aldım. ortanca çiçeklerle de süsleme yapacağım yeter diye düşünüyorum =)) kapı süsümü de ısmarladım.Selam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
canım ben de çantaları hazırlamadım ama oda hazırlığı konusunda biraz ilerledim bu 2 günde. neler yaptım hastanenin kendi vereceği masayı gördüm 160*45 miş bundan 2 tane veriyorumuş dolayısıyla 160*90 gayet yeteri kadar büyük bir masa oluyor. buna uygun masa örtülerim var zaten. Masa üstü olarak 1 tane beze kulesi yaptıracağım pastacı bir arkadaşım var ki onu yapmak çok kolaymış, 1 tane musluklu şerbetlik aldım 5 lt lik olanlardan ve altına bir de aynalı yükseltici sipariş verdim şık dursun diye. 2 tane paşabahçeden şekerlik aldım kocaman içlerine draje şekerlerden alıp koyacağım. 1 tane kapaklı yüksek ayaklı tuzlu atıştırmalıklar için cam stand, 1 tane cakepop lar için ağzı açık cam sunum tabağı, 1 tane 2 katlı olan cupcake sunum standı ve 1 tane aynalı çikolata tepsisi aldım. ortanca çiçeklerle de süsleme yapacağım yeter diye düşünüyorum =)) kapı süsümü de ısmarladım.Selam hanımlar ...
Evet canım bende yaşadım aynısını kayinvalidem değiştirdi oğlan yaptı 9 ay nasıl biriktitdiyse artik rengi falanda tuhaf oluyor bulasiyor ilk kakalar sıkıntılı oluyor baya bez degistirmistik
Valla yavrum cok akıllı maşallahh.
daha bu hafta dıştan belli olmaya başladı hareketleride. O cok canımı yakmıo valalhi.
Muz yiyebiliyorsan muz ye güzelim. Onunda bayağı faydası oluyor
Kızlar uzanıyordum birden kalkayım dedim kalkmamla karnımın sol tarafına bi Ağrı saplandı ve karnım taş gibi oldu bi anda bebeğin olduğu heryer sertleşti. İlk defa karnımı bu kadar önde gördüm. Göbek deliğimin oralara baskı çok oldu ve sırt üstü uzandığımda karnım füze gibiydi. Hala sertlik devam ediyo tehlikeli bi durum olabilir mi
Evet canım maalesef düz gibiydim karnıma baskı uygulandı kalkarken galiba. Dikkat edicem artık böyle kalkmıycam ama bişi olmaz dimiCanım düz mü kalktın ki öyle oldu? Bana doktorum artık yan dönüp kalkacaksın demişti.. ılık bi duş al bakalım hala düzelmezse git doktora.
Bendede öyle olmuştu bir kere düz kalkınca artık sağ sol ne taraftaysam ordan yavaşça kalkar oldum. Seninki kadar sertleşmedi ama olabilir ondan güzelim strese girmiştir bebişte.Evet canım maalesef düz gibiydim karnıma baskı uygulandı kalkarken galiba. Dikkat edicem artık böyle kalkmıycam ama bişi olmaz dimi
Canım sıpadan sonra 90B ye geçtimNormalde kaç beden kullanıyorsun güzelim bende az çok tahmin edebilirim o zaman.
Evet canım maalesef düz gibiydim karnıma baskı uygulandı kalkarken galiba. Dikkat edicem artık böyle kalkmıycam ama bişi olmaz dimi
canım ben de çantaları hazırlamadım ama oda hazırlığı konusunda biraz ilerledim bu 2 günde. neler yaptım hastanenin kendi vereceği masayı gördüm 160*45 miş bundan 2 tane veriyorumuş dolayısıyla 160*90 gayet yeteri kadar büyük bir masa oluyor. buna uygun masa örtülerim var zaten. Masa üstü olarak 1 tane beze kulesi yaptıracağım pastacı bir arkadaşım var ki onu yapmak çok kolaymış, 1 tane musluklu şerbetlik aldım 5 lt lik olanlardan ve altına bir de aynalı yükseltici sipariş verdim şık dursun diye. 2 tane paşabahçeden şekerlik aldım kocaman içlerine draje şekerlerden alıp koyacağım. 1 tane kapaklı yüksek ayaklı tuzlu atıştırmalıklar için cam stand, 1 tane cakepop lar için ağzı açık cam sunum tabağı, 1 tane 2 katlı olan cupcake sunum standı ve 1 tane aynalı çikolata tepsisi aldım. ortanca çiçeklerle de süsleme yapacağım yeter diye düşünüyorum =)) kapı süsümü de ısmarladım.
Canım ben çınara doğum sonrası kullanmak için aldığım sırt çantasını hazırladım. Temiz düzenli oldu onun eşyaları orda kendi eşyalarımızı da ayrı bir çanta yaptım. Yanımda eşim kalacağı için ona da eşofman tshirt ve yedek çorap koydum. Bir de çantaları genelde eşim kullanacağı için özellikle ayırdım. Panikle birşey ararsa içinde çocuğunki benimki onunki hepsi çorba olur
Oda süslemesi konusunda da ben de sevmem öyle şeyleri hiç. Ben tez canlıyımdır. Ya hiç yapma ya da yapacaksan bana göre davran beni strese sokma. Ben oldam arardım napıosun diyince artık doğum yaklaştı hastane çantasını falan düzenliyorum derdim. Konuyu açarsa ne ala açmadı mı kendim yapardım. Sonra yapmaya kalkarsa da senden ses çıkmayınca unuttuğunu düşündüm yaptım canım neyse canın sağolsun dersin. Milletin keyfini mi bekleyip stres olucaz şu dönemde. Yap kendin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?