temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ben de daha hazirlamadim cantami cunku hala gecelik alamadim bu hafta sonu halledicem insallah.
Bence konuş arkadasinla dogum da yaklasiyor hazirliklarla ugrasiyorum gibisinden konuya girersin :)
Bi de nasil bi susleme dusunuyosun benim hastane basit bi susleme yapacakmis ama ne kadar basit ne yapacak bilmiyorum o yuzden hic susleme isine girmicem ama girsem mi ki ay cok zor bu isler daha kapi susu bile begenememisken

Benim ilk hamileliğim canım söylediğin için teşekkür ederim dha çok koyayım madem:)

Normalde kaç beden kullanıyorsun güzelim bende az çok tahmin edebilirim o zaman.

Anaların hakları ödenmez vallahi. Alalhın büyük bir lütfuu..
Bende senin gibiyim sağa sola yatamıyorum başlıyor tekmeleyemeye... yanlar çürümüş gibi ova ova bir hal oluyorum. dizlerimden aşağısı ağrıyormu gerilmek istiyor yapamıyorum. Şu aralar saçlandı sanırım reflü tavan yapıyor sağ tarafıma hele hiç yatamıyorum öksürük acı suyla uyanıyorum her akşam. Eşime oğlana onu dedim geçen gün ben 2 ay yalnız başıma yatmak istiyorum bütün evi erkekleri doluşun bir odaya ne yaparsanı yapın:):):) Uzunca bir süre uyumak istiyorum dedim. Deee emzirmeyi hiç hesaba katmadım:):):)

Muz yiyebiliyorsan muz ye güzelim. Onunda bayağı faydası oluyor

Kızlar uzanıyordum birden kalkayım dedim kalkmamla karnımın sol tarafına bi Ağrı saplandı ve karnım taş gibi oldu bi anda bebeğin olduğu heryer sertleşti. İlk defa karnımı bu kadar önde gördüm. Göbek deliğimin oralara baskı çok oldu ve sırt üstü uzandığımda karnım füze gibiydi. Hala sertlik devam ediyo tehlikeli bi durum olabilir mi

Nasılsınız kızlar bir kaçgündür sürekli yoklayan ve canımı yakan sırt ağrılarım var sağ sırtımdan geliyo sağ göğsümün altına doğru ağrı saplanıyo ve can yakıyo evde iken çok hissetmiyorum iş yerinde dayanılmayacak gibi oluyo böyle bir problem yaşayan var mı aranızda

canım ben de çantaları hazırlamadım ama oda hazırlığı konusunda biraz ilerledim bu 2 günde. neler yaptım hastanenin kendi vereceği masayı gördüm 160*45 miş bundan 2 tane veriyorumuş dolayısıyla 160*90 gayet yeteri kadar büyük bir masa oluyor. buna uygun masa örtülerim var zaten. Masa üstü olarak 1 tane beze kulesi yaptıracağım pastacı bir arkadaşım var ki onu yapmak çok kolaymış, 1 tane musluklu şerbetlik aldım 5 lt lik olanlardan ve altına bir de aynalı yükseltici sipariş verdim şık dursun diye. 2 tane paşabahçeden şekerlik aldım kocaman içlerine draje şekerlerden alıp koyacağım. 1 tane kapaklı yüksek ayaklı tuzlu atıştırmalıklar için cam stand, 1 tane cakepop lar için ağzı açık cam sunum tabağı, 1 tane 2 katlı olan cupcake sunum standı ve 1 tane aynalı çikolata tepsisi aldım. ortanca çiçeklerle de süsleme yapacağım yeter diye düşünüyorum =)) kapı süsümü de ısmarladım.

canım ben de çantaları hazırlamadım ama oda hazırlığı konusunda biraz ilerledim bu 2 günde. neler yaptım hastanenin kendi vereceği masayı gördüm 160*45 miş bundan 2 tane veriyorumuş dolayısıyla 160*90 gayet yeteri kadar büyük bir masa oluyor. buna uygun masa örtülerim var zaten. Masa üstü olarak 1 tane beze kulesi yaptıracağım pastacı bir arkadaşım var ki onu yapmak çok kolaymış, 1 tane musluklu şerbetlik aldım 5 lt lik olanlardan ve altına bir de aynalı yükseltici sipariş verdim şık dursun diye. 2 tane paşabahçeden şekerlik aldım kocaman içlerine draje şekerlerden alıp koyacağım. 1 tane kapaklı yüksek ayaklı tuzlu atıştırmalıklar için cam stand, 1 tane cakepop lar için ağzı açık cam sunum tabağı, 1 tane 2 katlı olan cupcake sunum standı ve 1 tane aynalı çikolata tepsisi aldım. ortanca çiçeklerle de süsleme yapacağım yeter diye düşünüyorum =)) kapı süsümü de ısmarladım.

Evet canım bende yaşadım aynısını kayinvalidem değiştirdi oğlan yaptı 9 ay nasıl biriktitdiyse artik rengi falanda tuhaf oluyor bulasiyor ilk kakalar sıkıntılı oluyor baya bez degistirmistik

Aynen canım yaa.. garip bir kaka oluyor .. o yüzden de bolca değişiyor.. bizim bir de üstümüz de değişmek zorunda kaldı tepeden çıktı :))

Valla yavrum cok akıllı maşallahh.
daha bu hafta dıştan belli olmaya başladı hareketleride. O cok canımı yakmıo valalhi.

Oyy kuzum benim. Maşallah ona üzmesin annesini .

Muz yiyebiliyorsan muz ye güzelim. Onunda bayağı faydası oluyor

Yiyorum canım.. meyvenin içinde yatar oldum karpuz muz ama yok illa girecek inat benim kramp :)

Canım düz mü kalktın ki öyle oldu? Bana doktorum artık yan dönüp kalkacaksın demişti.. ılık bi duş al bakalım hala düzelmezse git doktora.

Canım düz mü kalktın ki öyle oldu? Bana doktorum artık yan dönüp kalkacaksın demişti.. ılık bi duş al bakalım hala düzelmezse git doktora.
Evet canım maalesef düz gibiydim karnıma baskı uygulandı kalkarken galiba. Dikkat edicem artık böyle kalkmıycam ama bişi olmaz dimi

Evet canım maalesef düz gibiydim karnıma baskı uygulandı kalkarken galiba. Dikkat edicem artık böyle kalkmıycam ama bişi olmaz dimi
Bendede öyle olmuştu bir kere düz kalkınca artık sağ sol ne taraftaysam ordan yavaşça kalkar oldum. Seninki kadar sertleşmedi ama olabilir ondan güzelim strese girmiştir bebişte.

Misirpatlagi canım korkma hiçbişey olmaz, ben onu günde 10-15 kere hatta belki bazen daha fazla yaşıyorum, ve neredeyse son 7-8 haftadır oluyo, artık alıştım. Önemli olan bu kasılma sertliği çok kısa aralıklarla uzun uzun ve düzenli hissetmemek. Eğer öyle olursa rahim ağzının açılmasına sebep olabilir.

olmaz canım ama dikkat et bundan sonra.. duş al rahatlasın ılık ılık minnoş.. birden sıkıştı tabii ondan oldu... bundan sonra sağ ya da sol fark etmez dönerek kalk.. hepimizin de o şekilde kalkması gerekli zaten.. doktorum bana 28 haftada demişti bundan sonra böyle kalkacaksın diye.. ben ilkten bildiğime hep öyle kalkıyorum.. sırt üstü uzanıyorum gün içinde kalkacağım zaman dönerim.. gece de sağa ya da sola yatarım uyanınca kendimi düz buluyorum.. ne tarafa rahat yatabiliyorsan o şekilde yat ama kalkarken zor ama dönerek kalk canım :)) bir şey olmamıştır için rahat olsun.. güzel bir duş al rahatla.. kasılma gibi o sertlik geçmezse git ama mutlaka..

Oooo masallahin var sen işi bitirmişsin canım ya..
Odanız da çok süslü olacak belli .eline sağlık canım. Bebeğini de kucağına sağlıkla alırsın inşallah

Çantaları ayırma fikri oldukça mantıklı..sanırım ilk gebelikte ortaktı çanta inan ki hatırlamıyorum ne yaptım o zaman diye ..
Arayım değil mi ? Hem de dediğin gibi yoklamis olurum .ikinci bebeğim bu ilkinde sadece kapı süsü ve ikram yapmıştım bu bebeğimde de öyle olsun istiyorum. Bakalım nasıl olacak .umarım bu yüzden sorun çıkmaz arkadaşımla...teşekkür ettim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…