temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Su ısıtıcı çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti. İlk. Bebeğimde sütüm gelene kadar içermek icin bebeğe plastik bardakta mama getirmişlerdi. Bardak sıcak sudan burusmustu düşün. Sakın onu bebeğe vermeyin diye kıyameti koparmastim. Ne kötü bir gündü acemi olmak zor işmiş. Bu sefer biberon felan her şey hazır ama suyu da halledeyim süper fikir vallahi ..
Dediğin gibi kızın ağzını arayayım bakalım. Olmadı kendi işimi kendim halledeyim ki en iyisi bu zaten ..

Aynen canım en azından kendini sağlama alırsın. Sonuçta unutmuş olabilir daha zaman var diye ilgilenmemiş olabilir. Sormak en güzeli. İlkinde ısıtıcı götürmüştüm çok işime yaradı. İyi ki götürmüştüm dedim.. kaynatıp termosa dolduruyorduk iyi oluyordu.. yine termos koydum küçük bir tane. Plastik bardak resmen felaket dediğin gibi.. köpük olsa ta da karton bardak yine neyse de.. hemşerilerin de mi bilgisi yokmuş yani Ablam doğum yaptığında ona dedim götürmedi. Gerek yok emzircem dedi. Sütü gelmedi hastanenin ısıtıcısını kullandılar ama ben bile ondan kahve falan içmezdim.. içi kireç tabakasıyla dolu ve üstelik ayrışıyordu kireçler.. ev yakındı hemen gittim getirdim.. dedim bebek bunla beslenmemeli bu ne yani iğrençti.. tedbir almak en güzeli canım napalım riske girmektense taşırız daha iyi :)

Ben 1numara almıştım üstünde 0-3 kilo yazıyor. 3ten fazla doğarsa kullanamaz mıyım:/

Kizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Ayyy maşallah şimdiden ne kadar güzel kız. Benimki açmadı suratını bir türlü. Doktorum bile alınıyor artık çok ayıp diye :) ultrson cihazını değdirmesiyle yüzünü kapatıyor :) kumral olucak bence. ayy o dudaklarda ne şirin öyle. Sağlıkla doğar inşallah.

Kızlar benim bebeğim maşallah ama çok hareketli sizlerde durum nedir normaldir dimi bu durum ya:/
Benimkide çok hareketli. Duru yok resmen. Eşim diyor sen nasıl uyuyorsun o videolardaki gibi karnım resmen :) normalmiş doktora sordum ben. Hareketli olması istediğimiz birşey, sağlıklı olduğunu gösterir dedi. Ama insan erken doğucak diye korkuyor böyle oluncada dimi :) sağlıkla zamanında doğsunlar inşallah 

Kızlar ben bugün baya daralıyorum :/ sıcaktan mıdır trafikte çok kalmaktan mıdır anlamadım :/ ama yatsam yatamıyorum otursam oturtamıyorum

Fotoğraftaki krem rengi sepet beşiği aldım bugün odasında yatmaya başlayana kadar bununla yanımda yatırmayı düşündüm. Herşey dhil 300 tl ye aldım. Nasıl?

Cnm merhaba bu sayfayı bende takip ediyorum çok uygun fiyatları, güzelde görünüyor ama malzemesi uyku seti vs. Nasıl acaba? Eline gecince benide haberdar eder misin ?

Kesinlikle haklısın canım ben de en zayıf halimde 58-59 a düşebilmiştim ama normalde de ortalama 65-68 aradıydım. Biz hatları olan hanımlarız 20-30 kilo arası alan arkadaşlarım bile çabucak verdi önemli olan emzirme sürecindeki beslenme. Süt olacak diye herşeye abanıyor millet. Benim bi arkadaşımın sırtı bile dolgunlaşmıştı onlar süt için gerekli yağlar der dururdu bebeği 3 yaşına geldi hala duruyor sırtının kiloları

:)) benmde hazır değil çantam:) acil duruma karşıda eşime söyledm bak çocuğun eşyaları burda haberin olsun diye

Kızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün. Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuş artık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.

Ah canım maşallah size azcık daha uslu durursa tamamdır bu iş neler yedin bu hafta ?

Ah canım maşallah size azcık daha uslu durursa tamamdır bu iş neler yedin bu hafta ?

Masallah Çınar' a :) insallah gununu bekler de annesini uzmez. Cok iyi kilo almis canim neler yedin benim 1 haftada 100 gr almisti en son üzüldüm, kilosu normal aralikta gerci ama yine de bilgileneyim neler kilo aldiriyo :)

Canım, ben çantamı hazırladım çok şükür. İki çanta hazırladım, benimki ayrı kızçemin çantası ayrı. Onun giyecekleri ile benimkileri aynı yerde aramayalım diye. Zaman geçtikçe hem sabırsızlanıyorum hem de heyecanlanıyorum. Allahım bu mübarek günler hürmetine hayırlısını nasip etsin inşallah.

Masallah Çınar' a :) insallah gununu bekler de annesini uzmez. Cok iyi kilo almis canim neler yedin benim 1 haftada 100 gr almisti en son üzüldüm, kilosu normal aralikta gerci ama yine de bilgileneyim neler kilo aldiriyo :)
Sağolun kızlar
Sormayın ne yemedim ki bu hafta kendimi onun kilo almasına adadım resmen
Et suyu çorba hergün kötfe veya et 1 yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt antep fıstığı (7.ayda bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş) ceviz hergün bir muz bol bol meyve. Ama en çok et ve süt ürünleri aldırmıştır dedi doktorum.
Bir de yemek yedikten sonra yarım saat kadar soluma yattım bebek daha çok besleniyormuş. Ne kadar etkilidir onu bilmiyorum ama ben yine de yaptım.

Gözün aydın canım, maşallah çınar bebeğe çok sevindim kilo almasına :)) İnşallah yaramazlıklarına devam etmez de senin de için daha rahat olur çınarcık da biraz daha büyür. Allahım güzel haberlerini devam ettirsin. İlaçları da kesiyorum kasılma olacak diye de düşünme. Dua et, konuş bebeğinle. Ben anladıklarını düşünüyorum. Allahım yardımcın olsun.

Ayy kızlar ben 2 gündür diyeti bozdum.. bulgur da yedim pirinçte ekmekte ama hep aynı şeyleri yediğimden ( değişiklik yapsam da ) midem almıyor.. taze fasülyeyi pilavsız yediğimde midem hop ediyor.. sürekli et tavuk gastritimi zorluyor sindiremiyorum. Yumurta görmek bile istemiyorum artık of... 24 saat sadece meyve yemek geliyor içimden yarın tekrar başlamam lazım aynı rutine 2 gün şımarıklık yeter ama canım istemiyor ooff.. doyduğumu hissetmiyorum bazen..

Sağol canım inşallah. Düşünmüyorum öyle çünkü stres çok etkiliyor azcık stres yaptım mı hemen başlıyor kasılmalar. O yüzden yapmıyorum. Bence de anlıyorlar canım ama bizimki ne dersem tersini yapıyor sıpa hep bi adrenalin hep bi şakalar hiç rahat durmuyor

Oh maşallah gozunaydın cnm tosun olmuş çınar :) hiç olumsuz düşünme hiç kasılma olmadan atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…