- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.181
Canım ben tek çantaya kıyafetlerimizi ayırarak koydum. Biberonu bezi maması ağız bezleri kısaca beslenme ve bakım ürünleri için de sırt çantasını hazırladım. Sonrasında kimlğim cüzdanım falan da o çantada olacak oğlumun eşyaları da .. malum abiye de kıyafet koymak lazım terler falan diye :)) gidip dağcı çantası alırsan içine kendin bile girersinabartmada üstüme yok.. fotoda küçük göründü bi geldi kocaman.. seyahat bile edilir onlaa her neyse.. ben öyle hazırladım çantaları.. elektrikli cezve de koydum mama için.. tutup hastanenin ısıtıcısını kullanmam kireçli olur falan diye :) kahve de içerim dedim aldım attım çantaya :) kadını ara sor öyle hal hatır hesabı yavaşça açarsın konuyu baktın yanaşmıyor hiç bekleme kendin hallet... bi kaf vardır ya kırığına güvenen evsiz kalır diye.. önce sor sonra hallet
Su ısıtıcı çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti. İlk. Bebeğimde sütüm gelene kadar içermek icin bebeğe plastik bardakta mama getirmişlerdi. Bardak sıcak sudan burusmustu düşün. Sakın onu bebeğe vermeyin diye kıyameti koparmastim. Ne kötü bir gündü acemi olmak zor işmiş. Bu sefer biberon felan her şey hazır ama suyu da halledeyim süper fikir vallahi ..
Dediğin gibi kızın ağzını arayayım bakalım. Olmadı kendi işimi kendim halledeyim ki en iyisi bu zaten ..
Ben 1numara almıştım üstünde 0-3 kilo yazıyor. 3ten fazla doğarsa kullanamaz mıyım:/Bir numara yeter canım. Yeni doğan bezi ayarında oluyorlar zaten .Bel oyuntusu yoksa içe doğru katlayıp bebeğim göbek bağından uzaklastirirsiniz bende öyle yapmıştım. 15 tane kadar yeter herhalde .iki numara için erken daha
Amin canım aminValla anlamadım gitti canım.. nasıl gıcık bir şeydümdüz yatarken hiçbir şey yapmadığım halde bir anda acıyla uyandım.. doğuma kadar yandık valla Allah yardımcımız olsun.
Ayyy maşallah şimdiden ne kadar güzel kız. Benimki açmadı suratını bir türlü. Doktorum bile alınıyor artık çok ayıp diye :) ultrson cihazını değdirmesiyle yüzünü kapatıyor :) kumral olucak bence. ayy o dudaklarda ne şirin öyle. Sağlıkla doğar inşallah.Kizlar buda benim tatlis kizim :) sizce esmer mi kaslari var sanki ben sarisinim ama babasina cekecek galiba
Benimkide çok hareketli. Duru yok resmen. Eşim diyor sen nasıl uyuyorsunKızlar benim bebeğim maşallah ama çok hareketli sizlerde durum nedir normaldir dimi bu durum ya:/
Fotoğraftaki krem rengi sepet beşiği aldım bugün odasında yatmaya başlayana kadar bununla yanımda yatırmayı düşündüm. Herşey dhil 300 tl ye aldım. Nasıl?
Kesinlikle haklısın canım ben de en zayıf halimde 58-59 a düşebilmiştim ama normalde de ortalama 65-68 aradıydım. Biz hatları olan hanımlarızevet boydan kurtarıyoruz bencezaten hc bı zaman cok zayıf olmadım normal kılomda 63-65 oyle gıdıyrdu. hatta evlendıgımde 10 kılo alıp 75 olmuslugumda var o yuzden yadırgamadım ben bu durumu neyse geldıklerı gıbı gıder kılolar artık sona geldık
:)) benmde hazır değil çantam:) acil duruma karşıda eşime söyledm bak çocuğun eşyaları burda haberin olsun diyeSelam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem
Ah canım maşallah size azcık daha uslu durursa tamamdır bu işKızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
Ah canım maşallah size azcık daha uslu durursa tamamdır bu işKızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
Masallah Çınar' a :) insallah gununu bekler de annesini uzmez. Cok iyi kilo almis canim neler yedin benim 1 haftada 100 gr almisti en son üzüldüm, kilosu normal aralikta gerci ama yine de bilgileneyim neler kilo aldiriyo :)Kızlar selamlar çok mutluyum şuan
Canım, ben çantamı hazırladım çok şükür. İki çanta hazırladım, benimki ayrı kızçemin çantası ayrı. Onun giyecekleri ile benimkileri aynı yerde aramayalım diye. Zaman geçtikçe hem sabırsızlanıyorum hem de heyecanlanıyorum. Allahım bu mübarek günler hürmetine hayırlısını nasip etsin inşallah.Ay hadi kolay gelsin o zaman. Bir çanta mi hazırlayacaksin canım yoksa bebekle ayrı ayrı çanta mi yapacaksın. Kayinvalidem ilk götüreceğin çantaya birer kat kıyafet köy diyor zaten bir başka çantaya bir iki kat hazırlarız ilk çantayı açınca karışıklık olmasın diyor lazım oldukça diğer çantadan alirmisiz. Siz nasıl yapacaksınız. Bide bebek bezi ne kadar götürücez. Ben 1 numara aldım bide baya var içinde. 2 numarayi evde kullanır anca değil mi
Ah canım maşallah size azcık daha uslu durursa tamamdır bu işneler yedin bu hafta ?
Sağolun kızlarMasallah Çınar' a :) insallah gununu bekler de annesini uzmez. Cok iyi kilo almis canim neler yedin benim 1 haftada 100 gr almisti en son üzüldüm, kilosu normal aralikta gerci ama yine de bilgileneyim neler kilo aldiriyo :)
Gözün aydın canım, maşallah çınar bebeğe çok sevindim kilo almasına :)) İnşallah yaramazlıklarına devam etmez de senin de için daha rahat olur çınarcık da biraz daha büyür. Allahım güzel haberlerini devam ettirsin. İlaçları da kesiyorum kasılma olacak diye de düşünme. Dua et, konuş bebeğinle. Ben anladıklarını düşünüyorum. Allahım yardımcın olsun.Kızlar selamlar çok mutluyum şuan
Sağol canım inşallah. Düşünmüyorum öyle çünkü stres çok etkiliyor azcık stres yaptım mı hemen başlıyor kasılmalar. O yüzden yapmıyorum. Bence de anlıyorlar canım ama bizimki ne dersem tersini yapıyor sıpaGözün aydın canım, maşallah çınar bebeğe çok sevindim kilo almasına :)) İnşallah yaramazlıklarına devam etmez de senin de için daha rahat olur çınarcık da biraz daha büyür. Allahım güzel haberlerini devam ettirsin. İlaçları da kesiyorum kasılma olacak diye de düşünme. Dua et, konuş bebeğinle. Ben anladıklarını düşünüyorum. Allahım yardımcın olsun.
Oh maşallah gozunaydın cnm tosun olmuş çınar :) hiç olumsuz düşünme hiç kasılma olmadan atlatırsın inşallahKızlar selamlar çok mutluyum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?