- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.201
Et sanırım güzel kilo aldırıyor bu hafta ben de et çok yemiştim 260 gr almış kızım doktorum da protein ağırlıklı beslen dedi dün yumurta süt ürünleri et dediSağolun kızlar
Sormayın ne yemedim ki bu hafta kendimi onun kilo almasına adadım resmen
Et suyu çorba hergün kötfe veya et 1 yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt antep fıstığı (7.ayda bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş) ceviz hergün bir muz bol bol meyve. Ama en çok et ve süt ürünleri aldırmıştır dedi doktorum.
Bir de yemek yedikten sonra yarım saat kadar soluma yattım bebek daha çok besleniyormuş. Ne kadar etkilidir onu bilmiyorum ama ben yine de yaptım.
Ay allah korusun kız sırt cok zor erirKesinlikle haklısın canım ben de en zayıf halimde 58-59 a düşebilmiştim ama normalde de ortalama 65-68 aradıydım. Biz hatları olan hanımlarız20-30 kilo arası alan arkadaşlarım bile çabucak verdi önemli olan emzirme sürecindeki beslenme. Süt olacak diye herşeye abanıyor millet. Benim bi arkadaşımın sırtı bile dolgunlaşmıştı onlar süt için gerekli yağlar der dururdu bebeği 3 yaşına geldi hala duruyor sırtının kiloları
Canım sende gebelik şekeri mi var o yuzdenmı dıyet yapıyosun.valla yemekte zor yememekte.bide yasak olunca daha cazip geliyorAyy kızlar ben 2 gündür diyeti bozdum.. bulgur da yedim pirinçte ekmekteama hep aynı şeyleri yediğimden ( değişiklik yapsam da ) midem almıyor.. taze fasülyeyi pilavsız yediğimde midem hop ediyor.. sürekli et tavuk gastritimi zorluyor sindiremiyorum. Yumurta görmek bile istemiyorum artık of... 24 saat sadece meyve yemek geliyor içimden yarın tekrar başlamam lazım aynı rutine 2 gün şımarıklık yeter ama canım istemiyor ooff.. doyduğumu hissetmiyorum bazen..
Aynen katılıyorum odenmez valla..Anaların hakının ödenmemesi boşuna değilmiş
Canım kalıcı olur diye korktum birden çünkü boynumdaki kir gibi :d kalırsa cok kötü olur genelde gecer diyorlar ama ciltten cilde durum değişebilirKararma normal geçiyor sonra lekelenmeler sonrasında sorun oluyor diye biliyorum
Biz daha isim bulamadik. Iki isim arasinda bile kalamadikSanırım bi ikimiz kaldıkartık ben ne koycaz demekten bile yorulduğum için ondan bi adım bekliyorum. o söylese onada razıyım.. derince düşününce bu belirsizlik hayli canımı sıkıyo.. hadi diyorum aniden bi doğum olsa ne konulur.. hiçmi insanın bi alternatifi olmaz.. bıkmış durumdayım
Canim bu sana bagli tamamen. Kendim icin soyle yapmayi dusunuyorum. Nasipse normal dogum yapicam. Bebek icin 3 takim kiyafet koyucam. 1yada 2 alt acma. 1 paket bez. 2 tane penye battaniye. Pamuk (islak mendil yerine) Biberon ve emzik almicam diger dogumlarimda sutum hemen gelmisti. Kendim icin ise 2 tane pijama takimi. 3 tane alt camasir ve 1 takim ust camasir. 1 adet temiz kiyafet. Gogus kremi. 1 paket buyuk boy ped. Benim hastaneye ziyaretcim gelmez. Normal dogumdan sonra zaten cok kalmiyorsun. Dogumda cok enerji harcandigindan. Kuru meyvalar ve cikolata :) hastanelerde yemek veriyorlar ama bana yetmiyor :))Selam hanımlar ...
Ben hala hazirlamadim çantamizi. Hazırlamaya korkuyorum aslında..biraz eksiğimiz daha var.canta hazırlayan arkadaşlar bebekle bir aynı valizi mi kullandınız acaba yoksa.ayri ayrı daha mı iyi olur? Karar veremedim...
Hastane odasıyla ilgili hiçbir hazırlıgim yok
Çok yakın bir arkadaşım odayı hazırlığı bana bırak ben yapacam dedi her ne kadar olmaz desem derica minnet kabul ettim de kadından ses yok yapacak mı ne yapacak nasıl olacak hiç ses yok en sevmediğim şeydir bu aslında bir de bunun stresi çekemem yaa
Ne yapsam nasıl konuşsam öğrensem
Canim ayni sey bende de oluyor resmen nefesim tikanmis sanki birisi gogus kafesimin ustunde oturuyor gibi garip bi his, buyuduler de sigmiyolar sanirim :)Kızlar iyi akşamlar bugun sanki bogazım düğümleniyomuş gibi garip bişey olmaya başladı.hele kı aksam yemekte hiçbişey yiyemedım sanki yemek borum tıkanmıs gibi yuttugum seyler canımı yaktı ıkı gogsumun arasında bı yerde tıkanıklık var resmen. Sanırım bebeğin büyümesıyle alakalı buyudukce organlara baskı yapıyor ama doguma kadar boyle devam eder mi ya
Canım boyundaki geçer merak etme.geçmese de herseyin bir tedavisi var kafaya takma bebeğe yogunlasCanım kalıcı olur diye korktum birden çünkü boynumdaki kir gibi :d kalırsa cok kötü olur genelde gecer diyorlar ama ciltten cilde durum değişebilir
Geçmiş olsun canım. Karaciğeri alt üst ettiği nasıl anlaşıldı hangi tahlillerleKızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
Eline geçince fikirlerimi paylaşırım canım. Tabii inşallah güzeldir.Cnm merhaba bu sayfayı bende takip ediyorum çok uygun fiyatları, güzelde görünüyor ama malzemesi uyku seti vs. Nasıl acaba? Eline gecince benide haberdar eder misin ?
Sağol canım. Sağlık ocağında kan vermiştim önceki gün. Onun sonuçlarını gösterdim. Ordaki değerler yüksek çıktı.Geçmiş olsun canım. Karaciğeri alt üst ettiği nasıl anlaşıldı hangi tahlillerle
Canım 0-3 kilo hangi marka bez ki o acaba? Prematüre bebekler için olanı almışsın galiba .. bebeğin kaç kilo doğar muhtemelen bilemedim ama 3 kiloyu rahat görür her halde .değiştirme fırsatın varsa değiştir istersen değiştir beziBen 1numara almıştım üstünde 0-3 kilo yazıyor. 3ten fazla doğarsa kullanamaz mıyım:/
Ara ara oluyor ve geçiyor cnm sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili. Bende de oluyor hatta bazen ay reflü oldum galiba diyorum sonra bi bakıyorum yine hiç birşeyim Yok gayet iyiyim. Günden güne farkediyor.Kızlar iyi akşamlar bugun sanki bogazım düğümleniyomuş gibi garip bişey olmaya başladı.hele kı aksam yemekte hiçbişey yiyemedım sanki yemek borum tıkanmıs gibi yuttugum seyler canımı yaktı ıkı gogsumun arasında bı yerde tıkanıklık var resmen. Sanırım bebeğin büyümesıyle alakalı buyudukce organlara baskı yapıyor ama doguma kadar boyle devam eder mi ya
evet benımde bıkac gundur oluyordu hafıf hafıf ama dun cok canmı yaktı bugunde aynı sankı bogazıma kadar dolu mıdem. bulantıyla yanma arası garıp bısey varAra ara oluyor ve geçiyor cnm sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili. Bende de oluyor hatta bazen ay reflü oldum galiba diyorum sonra bi bakıyorum yine hiç birşeyim Yok gayet iyiyim. Günden güne farkediyor.
Çok geçmiş olsun. Ya bu çocuklar doğana kadar bizi kırk kere doğurtacaklar heralde. Benimkide sabahtan beridir oynamıyo ittiriyorum kaktorıyorum yiyorum içiyorum tık yok. İnşallah oynamasını bekliyorum. Seninki uyuyomuymuşKızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?