temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Et sanırım güzel kilo aldırıyor bu hafta ben de et çok yemiştim 260 gr almış kızım doktorum da protein ağırlıklı beslen dedi dün yumurta süt ürünleri et dedi

Ay allah korusun kız sırt cok zor erir süt için tek gereken su dinlenme ve moral gerisi hikaye zaten .dogumdan sonra bi 10 kılo daha alanlar duyuyorum sakın kulak asmayın yemeyın her verdiklerini süt yapcak diye

Kızlar iyi akşamlar bugun sanki bogazım düğümleniyomuş gibi garip bişey olmaya başladı.hele kı aksam yemekte hiçbişey yiyemedım sanki yemek borum tıkanmıs gibi yuttugum seyler canımı yaktı ıkı gogsumun arasında bı yerde tıkanıklık var resmen. Sanırım bebeğin büyümesıyle alakalı buyudukce organlara baskı yapıyor ama doguma kadar boyle devam eder mi ya

Canım sende gebelik şekeri mi var o yuzdenmı dıyet yapıyosun.valla yemekte zor yememekte.bide yasak olunca daha cazip geliyor yumurtadan bende cok sıkıldım akşamdan haslıyorum sabah işe giderken atıyorum agzıma dogumdan sonra bi süre yemicem sanırım

Biz daha isim bulamadik. Iki isim arasinda bile kalamadik

Canim bu sana bagli tamamen. Kendim icin soyle yapmayi dusunuyorum. Nasipse normal dogum yapicam. Bebek icin 3 takim kiyafet koyucam. 1yada 2 alt acma. 1 paket bez. 2 tane penye battaniye. Pamuk (islak mendil yerine) Biberon ve emzik almicam diger dogumlarimda sutum hemen gelmisti. Kendim icin ise 2 tane pijama takimi. 3 tane alt camasir ve 1 takim ust camasir. 1 adet temiz kiyafet. Gogus kremi. 1 paket buyuk boy ped. Benim hastaneye ziyaretcim gelmez. Normal dogumdan sonra zaten cok kalmiyorsun. Dogumda cok enerji harcandigindan. Kuru meyvalar ve cikolata :) hastanelerde yemek veriyorlar ama bana yetmiyor :))
Ben bunlari tek valize koyuyorum bana yeterli oluyor ama daha duzenli olsun diyorsqn ve baska seylerde koyacaksan 2 valiz yapmanda yarar var.

Canim ayni sey bende de oluyor resmen nefesim tikanmis sanki birisi gogus kafesimin ustunde oturuyor gibi garip bi his, buyuduler de sigmiyolar sanirim :)

Geçmiş olsun canım. Karaciğeri alt üst ettiği nasıl anlaşıldı hangi tahlillerle

Ben 1numara almıştım üstünde 0-3 kilo yazıyor. 3ten fazla doğarsa kullanamaz mıyım:/
Canım 0-3 kilo hangi marka bez ki o acaba? Prematüre bebekler için olanı almışsın galiba .. bebeğin kaç kilo doğar muhtemelen bilemedim ama 3 kiloyu rahat görür her halde .değiştirme fırsatın varsa değiştir istersen değiştir bezi
Ya da denersiniz olmazsa da canınız sağ olsun

Günaydın kızlar
bugün çatı ağrısıyla uyandım yanına da bel ağrısı tabi ..Ama çatı ağrısı çok yorucu bir şeymiş. Bebek çok çok hareketli belki ondan dedim sürekli tekme yiyorum çünkü. Bebek göbek deliginin etrafında hep ve aşağıya tekme atıyor ilginç geliyor çünkü kızım bu zamanda çoktan böğrüme böğrüme tekme atıp nefesimi keserdi.

Ara ara oluyor ve geçiyor cnm sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili. Bende de oluyor hatta bazen ay reflü oldum galiba diyorum sonra bi bakıyorum yine hiç birşeyim Yok gayet iyiyim. Günden güne farkediyor.

Ara ara oluyor ve geçiyor cnm sanırım bebeğin pozisyonu ile ilgili. Bende de oluyor hatta bazen ay reflü oldum galiba diyorum sonra bi bakıyorum yine hiç birşeyim Yok gayet iyiyim. Günden güne farkediyor.
evet benımde bıkac gundur oluyordu hafıf hafıf ama dun cok canmı yaktı bugunde aynı sankı bogazıma kadar dolu mıdem. bulantıyla yanma arası garıp bısey var işyerınde de cok zor oluyor neyse artık buraya kadar guzel geldık bu kadarcık olcak nabalım

Çok geçmiş olsun. Ya bu çocuklar doğana kadar bizi kırk kere doğurtacaklar heralde. Benimkide sabahtan beridir oynamıyo ittiriyorum kaktorıyorum yiyorum içiyorum tık yok. İnşallah oynamasını bekliyorum. Seninki uyuyomuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…