temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben de oldum öyle ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğin saçından diyorlar. Geçiyor birkaç güne. Çok fazla yeme. Sık ve az ye. Yatarken de iki yastık kulkanırsan iyi geliyor. Geçmiş olsun

Aynen canım çok doğru söylüyorsun çok alıştık içimizdeki minik yaratıklara bi doğum hikayesinde okumuştum doğum herkes için bir kavuşma anıdır ama asıl anne ve bebeğin ayrılma anıdır diyorduçok işledi içime bu söz. Ben sanırım kısa bir süre sonra ikinciyi de isteyeceğim

Aynen canim ben de hep onu dusunuyorum böyle kipir kipir cok guzel :)
Ben de bu gece ilk defa deliksiz uyudum hic kipirti hissetmedim normalde surekli saat basi uyanırken simdi daha yeni uyaniyorum ama deliksiz uyuduguma sevinemedim acaba bisey mi oldu diye tedirginim. Doktor kontrolune gidicez bakalim insallah her sey yolundadir. Normalde gece uyutmazdi bu gece sesi cikmadi nedense.

Canım çok sevindim resmen rekor seviyede büyütmüşsün çınar ı uyku ve mutluluk en güzel ilaç sanırım bu süreçte. Normalde uykuya düşkün değilim ama iş yerinde bile gözlerim kapanıyor. Bol bol dinlen hiç düşünme kasılmaları

Doktora gideceğinden heyecanlanmıştır annesi bizim son randevumuzda hiç göstermedi yüzünü umarım sen doya doya görürsün kuzunu

Kizlar yaa bende iki gecedir bacak agrisi var adet olacakmisim gibi normalmi acaba randevumuz pazattesi ama korkutuyor beni sanki yalanci dogum belirtilerimi bunlar henuz erken degilmi yaa arada kasiklarda karinda agrida oluyor ama bahsedildigi gibi karnim tas gibi olmuyor sadece yemeklerden sonra sertlesiyor

Bir haftadır aynısını yaşıyorum canım bacaklarım belim kasıklarım özellikle akşamları adet sancısı gibi ağrıyor karnım çok sık sertleşiyor doktorum istirahat et ayaklarını yüksek tut ılık duş al dedi 26 haftadan beri kızımın kafası aşağıda erken gelecek korkusu da yaşıyorum bu yuzden an normalmiş tek çözümü istirahat

Aynı ağrılar bende 10 gündür var beredeyse doktor aşırı şiddetli olmadıkça normal dedi ztn nst de sancı çıktı bende ama hafifmiş önemsiz dedi doktor ona da. Sanırım bu haftalarda böyle oluyor. Bebek iyice büyüyüp baskı yapıyor. Kanama su gelmesi bebek hateketlerinde belirgin azlık kasılma olmadıkça sıkıntı olmaz Allahın izni ile. Kontrol zmnına kadar beklersin. Baktın dayanılıcak gibi değil ozmn acil gidersin cnm. Sıkma canını bebişin büyüyor

Uyuyormuş canım biraz da huysuzmuş içini ferah tut benimki akşam altıya kadar hiç tekmelemedi inadından yine de hareket etmezse doktoruna söylersin oraya gidince uyanıyor sıpalar

Benim sıpam gecen haftadan beri dıştanda belli olmaya başladı hareketleri
Çok güzel
Çoook zevkli canım benim plesenta önde daha az belli olur deniyor ama öyle bi belli ki kaç haftadır karnım dalgalaniyor dengemi bozuyor resmen bu kadar harekete tabi kilo almazsın diyorum kızıma :)

Kontrolden geldik kizlar şükür sorun yokmus 2050 gr olmus sonunda 2 li kilolara gectik
Nst de kalp atislarini bir turlu bulamadilar nasil gizlendiyse oglusum. Zaten karnim alerji icinde o jelleri doktukce iyice kabardim kaşintidan kivrandim. Sorun yok dediler neyse ki.
Ilk haftalardan beri surekli basi asagida olan bebek simdi ters dönmüş. Doktor uzulme yine bas asagi donebilir dedi ama bakalim hayirlisi yeri iyice daralmadan donse iyi olur.
Bugun de yuzunu goremedik iyice ozledim bir dahaki sefere artik. Kontroller 15 gunde bire düştü, ben zaten oyle gidiyordum gerci :) benden haberler bu sekilde

Maşallah kuzuna canım kocaman olmuş o da

adete göre 27+1
ultrasyone göre 28+4

boy 38,08 cm
kilo 1.235 gram

sizce nasıl kızımın degerleri
Canım senin çevrendeki yaşıtlarınla aranda nasıl fizyolojik farkın varsa bebeklerinde anne karnında mutlaka farklılıkları vardır. Bebişini kimseyle kıyaslama. Zaten sıkıntılı durumlarda dr lar gerekeni söylüyo tedbir alınsın diye. Maaşallah kızına, sende böyle düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…