- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.221
Canım aman dikkat et. Geçmiş olsun ayağa kalkarken yavaş kalk mutlaka tutun bir yerlereBu aralar bi anda tansiyonum dusuyo oturdugum yerde kafam agirlasiyo icim kalkiyo hic olmazdi bi haftadir ac tok farketmiyo bi anda gidiveriyorum vallaha :)
Canım ben de oldum öyle ne kadar doğru bilmiyorum ama bebeğin saçından diyorlar. Geçiyor birkaç güne. Çok fazla yeme. Sık ve az ye. Yatarken de iki yastık kulkanırsan iyi geliyor. Geçmiş olsunevet benımde bıkac gundur oluyordu hafıf hafıf ama dun cok canmı yaktı bugunde aynı sankı bogazıma kadar dolu mıdem. bulantıyla yanma arası garıp bısey varişyerınde de cok zor oluyor neyse artık buraya kadar guzel geldık bu kadarcık olcak nabalım
Aynen canım çok doğru söylüyorsun çok alıştık içimizdeki minik yaratıklaraKızlar bugün bütün gün bebişim hareket etmeyince farkettim ki doğumdan sonra onları çok özliycezöyle alışmışım ki bütün gün orda kıpır kıpır yanımda olmasına kendimi çok yalnız hissettim bugün. Keyfini çıkaralım beraber olduğumuz her günün
Aynen canim ben de hep onu dusunuyorum böyle kipir kipir cok guzel :)Kızlar bugün bütün gün bebişim hareket etmeyince farkettim ki doğumdan sonra onları çok özliycezöyle alışmışım ki bütün gün orda kıpır kıpır yanımda olmasına kendimi çok yalnız hissettim bugün. Keyfini çıkaralım beraber olduğumuz her günün
Canım çok sevindim resmen rekor seviyede büyütmüşsün çınar ıKızlar selamlar çok mutluyum şuan
Çınar bey yine yaramazlık peşindeydi bugün.Hiç hareket etmedi akşama kadar. Doktor hemen gelin bakalım dedi. Gittik herşey yolundaymış. Son üç gündür heycanlanmadık ya ondan yaptı galiba
Veee en güzel haber bir haftadır yediklerim içtiklerim boşa gitmemiş. Normalde haftada ortalama 150 gr alması gerekiyormuş ama benim sıpam tam 330 gr almış bir haftada vee hedefe ulaştık 1982 gr olmuşartık erken doğum konusunda bir tık daha rahatız
Kötü olan şey de bu ilaçlar karaciğer değerlerimi alt üst etmiş ve hepsini bırakmak zorunda kaldım. Pazara kadar progestan bile yok. Pazar tekrar kan vericem. İnşallah kasılmam olmaz.
Doktora gideceğinden heyecanlanmıştır annesiAynen canim ben de hep onu dusunuyorum böyle kipir kipir cok guzel :)
Ben de bu gece ilk defa deliksiz uyudum hic kipirti hissetmedim normalde surekli saat basi uyanırken simdi daha yeni uyaniyorum ama deliksiz uyuduguma sevinemedim acaba bisey mi oldu diye tedirginim. Doktor kontrolune gidicez bakalim insallah her sey yolundadir. Normalde gece uyutmazdi bu gece sesi cikmadi nedense.
Bir haftadır aynısını yaşıyorum canım bacaklarım belim kasıklarım özellikle akşamları adet sancısı gibi ağrıyor karnım çok sık sertleşiyor doktorum istirahat et ayaklarını yüksek tut ılık duş al dedi 26 haftadan beri kızımın kafası aşağıda erken gelecek korkusu da yaşıyorum bu yuzden an normalmiş tek çözümü istirahatKizlar yaa bende iki gecedir bacak agrisi var adet olacakmisim gibi normalmi acaba randevumuz pazattesi ama korkutuyor beni sanki yalanci dogum belirtilerimi bunlarhenuz erken degilmi yaa arada kasiklarda karinda agrida oluyor ama bahsedildigi gibi karnim tas gibi olmuyor sadece yemeklerden sonra sertlesiyor
Aynı ağrılar bende 10 gündür var beredeyse doktor aşırı şiddetli olmadıkça normal dedi ztn nst de sancı çıktı bende ama hafifmiş önemsiz dedi doktor ona da. Sanırım bu haftalarda böyle oluyor. Bebek iyice büyüyüp baskı yapıyor. Kanama su gelmesi bebek hateketlerinde belirgin azlık kasılma olmadıkça sıkıntı olmaz Allahın izni ile. Kontrol zmnına kadar beklersin. Baktın dayanılıcak gibi değil ozmn acil gidersin cnm. Sıkma canını bebişin büyüyorKizlar yaa bende iki gecedir bacak agrisi var adet olacakmisim gibi normalmi acaba randevumuz pazattesi ama korkutuyor beni sanki yalanci dogum belirtilerimi bunlarhenuz erken degilmi yaa arada kasiklarda karinda agrida oluyor ama bahsedildigi gibi karnim tas gibi olmuyor sadece yemeklerden sonra sertlesiyor
Uyuyormuş canım biraz da huysuzmuşÇok geçmiş olsun. Ya bu çocuklar doğana kadar bizi kırk kere doğurtacaklar heralde. Benimkide sabahtan beridir oynamıyo ittiriyorum kaktorıyorum yiyorum içiyorum tık yok. İnşallah oynamasını bekliyorum. Seninki uyuyomuymuş
:))Uyuyormuş canım biraz da huysuzmuşiçini ferah tut benimki akşam altıya kadar hiç tekmelemedi inadından yine de hareket etmezse doktoruna söylersin oraya gidince uyanıyor sıpalar
maşallah paşaya :) bende sag tarafımda ayak hıssedıyorum arada bı ıyice cıkıntı oluyorBenim sıpam gecen haftadan beri dıştanda belli olmaya başladı hareketleri
Çok güzel
Çoook zevkli canım benim plesenta önde daha az belli olur deniyor ama öyle bi belli ki kaç haftadır karnım dalgalaniyor dengemi bozuyor resmen bu kadar harekete tabi kilo almazsın diyorum kızıma :)Benim sıpam gecen haftadan beri dıştanda belli olmaya başladı hareketleri
Çok güzel
Benim sıpam gecen haftadan beri dıştanda belli olmaya başladı hareketleri
Çok güzel
Maşallah kuzuna canım kocaman olmuş o daKontrolden geldik kizlar şükür sorun yokmus2050 gr olmus sonunda 2 li kilolara gectik
Nst de kalp atislarini bir turlu bulamadilar nasil gizlendiyse oglusum. Zaten karnim alerji icinde o jelleri doktukce iyice kabardim kaşintidan kivrandim. Sorun yok dediler neyse ki.
Ilk haftalardan beri surekli basi asagida olan bebek simdi ters dönmüş. Doktor uzulme yine bas asagi donebilir dedi ama bakalim hayirlisi yeri iyice daralmadan donse iyi olur.
Bugun de yuzunu goremedik iyice ozledim bir dahaki sefere artik. Kontroller 15 gunde bire düştü, ben zaten oyle gidiyordum gerci :) benden haberler bu sekilde
Canım senin çevrendeki yaşıtlarınla aranda nasıl fizyolojik farkın varsa bebeklerinde anne karnında mutlaka farklılıkları vardır. Bebişini kimseyle kıyaslama. Zaten sıkıntılı durumlarda dr lar gerekeni söylüyo tedbir alınsın diye. Maaşallah kızına, sende böyle düşün benceadete göre 27+1
ultrasyone göre 28+4
boy 38,08 cm
kilo 1.235 gram
sizce nasıl kızımın degerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?