temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

tskler cnım ister istemez sormadan edemiyrouz merak :)

Kizlar güzel hafta sonları dilerim herkese. Birkaç gündur çok sıkıntıdayım çocuk baş aşağı döndüğü için sıkıntılarım daha çok arttı .sanki halterciyim 1 ton ağırlık var bacaklarımda diz eklemlerim bilek eklemlerimle birleşecek sanki .çok zorlanıyorum son zamanlarda ben hiç ozlemeyecegim hamileligi zaman cabuk geçsin çıksın sağ salim diye bekliyorum .Offf çok fenalardayim parol içsem nasıl olur agrilarim hafifler mi sizce?

Benimkide 27 . Haftada döndü kesin erken gelecek bu bebisler beni goren bir aya kalmazsin diyo korkularda basliyor ama ins hayirlica dogumlar yasariz vaktinde yaa

Masallah canim. Buyumus oglun :)

Canım en etkilisi dinlenmek parolun faydası olacağını sanmıyorum ama iç istersen.. başı aşağıda olduğundan ağırlık artık pelvis kemiklerinde.. adım atamaz hale geliniyor biliyorum. Ben hep yatmıştım ilk diye ama önden çocuk olunca zor tabii

Benimkide 27 . Haftada döndü kesin erken gelecek bu bebisler beni goren bir aya kalmazsin diyo korkularda basliyor ama ins hayirlica dogumlar yasariz vaktinde yaa
Canim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)

Kızlar sabah çatı ağrısıyla uyandım. Saat 11 den beri düzenli kasilmam var ortalama saat başı oluyor..yaklaşık bir dakika sürüyor kasılma..
Ne yapsam ilk defa düzenli kasılma yaşıyorum..
İdrar esnasında canım çok acıyor..
Dr gitmek istemiyorum biliyorum.cok saçma ama.gitmek istemiyorum çok erken
Sanat başı dışında kasılma yok .ne yapsam kızlar..

Doktorum bana gunde 10 15 kasilma normal dedi canim ama senin saat basiysa 15 i gececek gibi duruyor. Telefonla arayip sorsan eger gitmek istemiyorsan? Nolur nolmaz ihmal etme bence. Duzenli olmasi iyi bisey değil sonuçta.

Doktorum bana gunde 10 15 kasilma normal dedi canim ama senin saat basiysa 15 i gececek gibi duruyor. Telefonla arayip sorsan eger gitmek istemiyorsan? Nolur nolmaz ihmal etme bence. Duzenli olmasi iyi bisey değil sonuçta.

10 15 kasılma normal ise biraz daha bekleyebilirim sanırım..doğru söylüyorsun uzandım şimdi bakalım ne olacak. Kizim için disarda ve ayaktaydim belki geçer birazdan yalancı kasılmalar normal diye biliyorum ben de...Ama. korku işte..

Canım hiç korkma stres ve panik yapma hiçbişey olmaz allahın izniyle, 1 saat içinde 6 dan fazla olursa o zaman sıkıntı, buda ortalama 10 dakikada bir eder. Sakinleş onu düşüme geçicek görüceksin

Evet canim ilkinde bende yatmistim ama çocuk olunca yatamiosun bi de yaşla da ilgili galiba koca 3.5 yıl e bide 9 ay hamilelik 4 yılı geçmiş ilkiyle arasından .3.yu düşünmem artık bu saatten sonra Rabbim olmayanlara nasip etsin .

Canım hiç korkma stres ve panik yapma hiçbişey olmaz allahın izniyle, 1 saat içinde 6 dan fazla olursa o zaman sıkıntı, buda ortalama 10 dakikada bir eder. Sakinleş onu düşüme geçicek görüceksin
Canım inşallah öyle olur .moral önemli haklısın. Aksine dün geceden beri pek moralsizim ondan da olabilir .kasılma sayısı az olunca ben de durdum Dr a gidersem daha da paniklerim biliyorum.

Canim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)
Ay 37-38 de kendi rizalariyla geldikten sonra problem yok canım bende oğlumu 38+2 de dünyaya getirdim 3300du dediğin gibi küçük olmuyorlar .ama 40 hafta 2800doganlarda var biraz genetik canım organlar gelissinde çocuk zaten toparlanır Allahın izniyle .

Canım saatte bir çok değil. Dörde kadar sorun yok dedi bana doktorum. Stres artırır. Yat ayaklarını uzat rahatla. Eğer aralıkları sıklaşacak olursa doktorunu arar bilgi verirsin benim geçen 3 dk da bir olmasına rağmen dinlenince geçti. İçin rahat olsun sadece takip et yeter
Şimdi nasılsın?

Söyle ıkı ıkı buçuk kiloları görsek rahat eder içim şimdi çok minnak nstde anladığım kadarıyla sancı çıkmış 30 larda en fazla doktor pek bi yorumsuz kaldı ağrı sancı olursa acile gel dedi sadece bakıp zaten devlet hastanesiydi on saniye ilgilendi özelde nst olmadım hiç ıkı hafta sonra kontrol aksilik olmazsa yata yuvarlana geciricez

Selammmm

Ne yapıyorsunuz nasılsınız kuzucuklar nasıl..Ben 2 gündür gelemedim kıvranıyorum hele geceleri dön dön mahvoluyorum.2 gündür sancılar ağrılar yokluyor beni.

Evet canim cok sukur dayaniyorum. :)
Kizima hamile ikende ramazana denk geldi ve ayni zamanlardaydim. Onda 1 hafta kadar tutmustum ama bundan nasipse sonuna kadar tutmayi dusunuyorum. Ama her hangi bir olumsuzlukta birakirim .

Ohh maaşallah canım.Borç oldu mu da kötü oluyor =) Rabbim olumsuz bir durum sıkıntı göstermesin inşallah..

Benim 27 veya 28. haftamda NST de 35 e kadar çıktı. Doktor doğum sancıların düzenli olarak başlamış dedi serum verdiler iğne ilaç fitil yattım o gün nerede ise akşama kadar hastanede idim. Eğer tekrar yanma sancın olursa direk hastaneye gel bekleme dedi. İğneler fayda etti şükür. Tabi benim ki riskli Rahim duvarında incelme olduğu için.

Yat dinlen ben 2 aydır yatıyorum ellerim ayaklarım 2 gündür çok anormal şişti acıyor artık.Su da çok içemiyorum. Rabbime emanet minnak kuzularımız..

Sleepy almıştım canım. O zaman tabi ben iş minicikti hiç aklıma gelmedi kilosu 3ten fazla olursa diye. Benim tontis 3u geçer gibi geliyor. Fişleri de atmisiz olmazsa yenisini alırız artık napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…