- 22 Ocak 2017
- 92
- 40
- 3
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.241
tskler cnım ister istemez sormadan edemiyrouz merak :)Canım senin çevrendeki yaşıtlarınla aranda nasıl fizyolojik farkın varsa bebeklerinde anne karnında mutlaka farklılıkları vardır. Bebişini kimseyle kıyaslama. Zaten sıkıntılı durumlarda dr lar gerekeni söylüyo tedbir alınsın diye. Maaşallah kızına, sende böyle düşün bence
Benimkide 27 . Haftada döndü kesin erken gelecek bu bebisler beni goren bir aya kalmazsin diyo korkularda basliyor ama ins hayirlica dogumlar yasariz vaktinde yaaBir haftadır aynısını yaşıyorum canım bacaklarım belim kasıklarım özellikle akşamları adet sancısı gibi ağrıyor karnım çok sık sertleşiyor doktorum istirahat et ayaklarını yüksek tut ılık duş al dedi 26 haftadan beri kızımın kafası aşağıda erken gelecek korkusu da yaşıyorum bu yuzden an normalmiş tek çözümü istirahat
Masallah canim. Buyumus oglun :)Kontrolden geldik kizlar şükür sorun yokmus2050 gr olmus sonunda 2 li kilolara gectik
Nst de kalp atislarini bir turlu bulamadilar nasil gizlendiyse oglusum. Zaten karnim alerji icinde o jelleri doktukce iyice kabardim kaşintidan kivrandim. Sorun yok dediler neyse ki.
Ilk haftalardan beri surekli basi asagida olan bebek simdi ters dönmüş. Doktor uzulme yine bas asagi donebilir dedi ama bakalim hayirlisi yeri iyice daralmadan donse iyi olur.
Bugun de yuzunu goremedik iyice ozledim bir dahaki sefere artik. Kontroller 15 gunde bire düştü, ben zaten oyle gidiyordum gerci :) benden haberler bu sekilde
Canim gayet iyi :) zaten sorun olsa doktorun soylerdi.adete göre 27+1
ultrasyone göre 28+4
boy 38,08 cm
kilo 1.235 gram
sizce nasıl kızımın degerleri
Kizlar güzel hafta sonları dilerim herkese. Birkaç gündur çok sıkıntıdayım çocuk baş aşağı döndüğü için sıkıntılarım daha çok arttı .sanki halterciyim 1 ton ağırlık var bacaklarımda diz eklemlerim bilek eklemlerimle birleşecek sanki .çok zorlanıyorum son zamanlarda ben hiç ozlemeyecegim hamileligi zaman cabuk geçsin çıksın sağ salim diye bekliyorum .Offf çok fenalardayim parol içsem nasıl olur agrilarim hafifler mi sizce?
Canim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)Benimkide 27 . Haftada döndü kesin erken gelecek bu bebisler beni goren bir aya kalmazsin diyo korkularda basliyor ama ins hayirlica dogumlar yasariz vaktinde yaa
Doktorum bana gunde 10 15 kasilma normal dedi canim ama senin saat basiysa 15 i gececek gibi duruyor. Telefonla arayip sorsan eger gitmek istemiyorsan? Nolur nolmaz ihmal etme bence. Duzenli olmasi iyi bisey değil sonuçta.Kızlar sabah çatı ağrısıyla uyandım. Saat 11 den beri düzenli kasilmam var ortalama saat başı oluyor..yaklaşık bir dakika sürüyor kasılma..
Ne yapsam ilk defa düzenli kasılma yaşıyorum..
İdrar esnasında canım çok acıyor..
Dr gitmek istemiyorum biliyorum.cok saçma ama.gitmek istemiyorum çok erken
Sanat başı dışında kasılma yok .ne yapsam kızlar..
Doktorum bana gunde 10 15 kasilma normal dedi canim ama senin saat basiysa 15 i gececek gibi duruyor. Telefonla arayip sorsan eger gitmek istemiyorsan? Nolur nolmaz ihmal etme bence. Duzenli olmasi iyi bisey değil sonuçta.
Canım hiç korkma stres ve panik yapma hiçbişey olmaz allahın izniyle, 1 saat içinde 6 dan fazla olursa o zaman sıkıntı, buda ortalama 10 dakikada bir eder. Sakinleş onu düşüme geçicek görüceksinKızlar sabah çatı ağrısıyla uyandım. Saat 11 den beri düzenli kasilmam var ortalama saat başı oluyor..yaklaşık bir dakika sürüyor kasılma..
Evet canim ilkinde bende yatmistim ama çocuk olunca yatamiosun bi de yaşla da ilgili galiba koca 3.5 yıl e bide 9 ay hamilelik 4 yılı geçmiş ilkiyle arasından .3.yu düşünmem artık bu saatten sonra Rabbim olmayanlara nasip etsin .Canım en etkilisi dinlenmek parolun faydası olacağını sanmıyorum ama iç istersen.. başı aşağıda olduğundan ağırlık artık pelvis kemiklerinde.. adım atamaz hale geliniyor biliyorum. Ben hep yatmıştım ilk diye ama önden çocuk olunca zor tabii
Canım inşallah öyle olur .moral önemli haklısın. Aksine dün geceden beri pek moralsizim ondan da olabilir .kasılma sayısı az olunca ben de durdum Dr a gidersem daha da paniklerim biliyorum.Canım hiç korkma stres ve panik yapma hiçbişey olmaz allahın izniyle, 1 saat içinde 6 dan fazla olursa o zaman sıkıntı, buda ortalama 10 dakikada bir eder. Sakinleş onu düşüme geçicek görüceksin
Ay 37-38 de kendi rizalariyla geldikten sonra problem yok canım bende oğlumu 38+2 de dünyaya getirdim 3300du dediğin gibi küçük olmuyorlar .ama 40 hafta 2800doganlarda var biraz genetik canım organlar gelissinde çocuk zaten toparlanır Allahın izniyle .Canim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)
Canım saatte bir çok değil. Dörde kadar sorun yok dedi bana doktorum. Stres artırır. Yat ayaklarını uzat rahatla. Eğer aralıkları sıklaşacak olursa doktorunu arar bilgi verirsinKızlar sabah çatı ağrısıyla uyandım. Saat 11 den beri düzenli kasilmam var ortalama saat başı oluyor..yaklaşık bir dakika sürüyor kasılma..
Söyle ıkı ıkı buçuk kiloları görsek rahat eder içim şimdi çok minnak nstde anladığım kadarıyla sancı çıkmış 30 larda en fazla doktor pek bi yorumsuz kaldı ağrı sancı olursa acile gel dedi sadece bakıp zaten devlet hastanesiydi on saniye ilgilendi özelde nst olmadım hiç ıkı hafta sonra kontrol aksilik olmazsa yata yuvarlana geciricezBenimkide 27 . Haftada döndü kesin erken gelecek bu bebisler beni goren bir aya kalmazsin diyo korkularda basliyor ama ins hayirlica dogumlar yasariz vaktinde yaa
Evet canim cok sukur dayaniyorum. :)
Kizima hamile ikende ramazana denk geldi ve ayni zamanlardaydim. Onda 1 hafta kadar tutmustum ama bundan nasipse sonuna kadar tutmayi dusunuyorum. Ama her hangi bir olumsuzlukta birakirim .
Söyle ıkı ıkı buçuk kiloları görsek rahat eder içim şimdi çok minnak nstde anladığım kadarıyla sancı çıkmış 30 larda en fazla doktor pek bi yorumsuz kaldı ağrı sancı olursa acile gel dedi sadece bakıp zaten devlet hastanesiydi on saniye ilgilendi özelde nst olmadım hiç ıkı hafta sonra kontrol aksilik olmazsa yata yuvarlana geciricez
Sleepy almıştım canım. O zaman tabi ben iş minicikti hiç aklıma gelmedi kilosu 3ten fazla olursa diye. Benim tontis 3u geçer gibi geliyor. Fişleri de atmisiz olmazsa yenisini alırız artık napalmCanım 0-3 kilo hangi marka bez ki o acaba? Prematüre bebekler için olanı almışsın galiba .. bebeğin kaç kilo doğar muhtemelen bilemedim ama 3 kiloyu rahat görür her halde .değiştirme fırsatın varsa değiştir istersen değiştir bezi
Ya da denersiniz olmazsa da canınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?