temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sleepy almıştım canım. O zaman tabi ben iş minicikti hiç aklıma gelmedi kilosu 3ten fazla olursa diye. Benim tontis 3u geçer gibi geliyor. Fişleri de atmisiz olmazsa yenisini alırız artık napalm

Benim arkadaşım da Sleepy almış ama hiç memnun kalmamış pişik yapmış herkes de aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi ama aklıma geldi yazayım dedim..

Zaten yatıyorum sürekli iyi hissettikçe ise veriyorum evde kendimi sonra ne belim ne karnım düzeliyor daha dikkatli olmam gerekli canım benim rahim suyu falan hepsi normal çok şükür bakalım sıradaki kontrolde artık doğum konuşmaya başlarız

Evet son zamanlarımız inşallah sorunsuz sıkıntısız sağlıkla alalım bebişlerimizi. Çok şükür iyi olsun iyi olalım inşallah. Eve benim de 31+3 35 de kontrol eğer kızçem durabilir ise o zamana kadar bende gittiğimde konuşurum. Benim kistler de var doğumda alınacak inşallah..

Aynen öyle canım benim de oğlum 2010lu.. 7.5 yıl falan oluyor nerden baksam hamileliğim daha bir zor geliyor haklısın. 3.yü bende düşünmüyorum.. 28 yaşındayım sonuçta ama kilo vermek ilk hedefim doğumdan sonra.. Allah olmayanlara versin.

Doğumdan sonra kilo vermek için topik kurarız benim de çoooooooooook vermem gerek İnşallah sütümüz olur emzirir iken kaloriler daha çabuk gider

Doğumdan sonra kilo vermek için topik kurarız benim de çoooooooooook vermem gerek İnşallah sütümüz olur emzirir iken kaloriler daha çabuk gider

Ben emzirmiyorum canım :))) yasak bana ilaca başlayacağım hatta sonrasında.. hemen başlarım detoks sularıma falan :)) kilo vermek içinn illa topiğimiz olur zatenn :)))

Canım uzandım hafifledi gibi.dr aradım o da siklasirsa hastanede buluşalım dedi.cok şükür şimdilik iyi gibi yine var ama daha hafif..
Takibe devam ..

Ben emzirmiyorum canım :))) yasak bana ilaca başlayacağım hatta sonrasında.. hemen başlarım detoks sularıma falan :)) kilo vermek içinn illa topiğimiz olur zatenn :)))

Geçmiş olsun canım kusuruma bakma bilmiyordum Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah..Sen sağlıklı ol bebişin sağlıklı olsun inşallah geri kalan her şey olur zaten Rabbimin iziyle..

Kızlar ya çok büyük bi salaklık yaptım şimdi panikdeyim yardım edinakşam balık yedim ama taze değil çünkü 3hafta önce alıp buzluğa atmıştık bugün yedik, ve sonra tutup sütlü tatlı yedim sonunda aklım başıma geldisüt yoğurt yenmiyecegni biliyorum ama o tatlı olunca sanki süt ürünü olmuyoah kafam ah,şimdi napsam onu düşünüyorum ve korkuyorum ya zehirlenirsem

Geçmiş olsun canım kusuruma bakma bilmiyordum Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah..Sen sağlıklı ol bebişin sağlıklı olsun inşallah geri kalan her şey olur zaten Rabbimin iziyle..

Sağol canım :)) sorun değil ben ilkini de emzirmedim :)) henüz bekardım ameliyat olduğumda doktor o zaman demişti asla emzirmeyeceksin diye hatta emzirmeye kalkarsan gelir ameliyat tekrar olmak zorunda kalirsin demişti. Sorun etmiyorum ben.. önceki halimi düşündüğümde emzirmemek deve de kulak hesabı psikolojik açıdan :)

Canım korkma sakin.. sütle bir sorun yok.. sorun yoğurt olursa... içerdiği mayadan kaynaklı.. herkesin alerjisi de olmayabiliyor zaten.. teyzem balıkla ayran içer.. ama benim her şeye alerjim olduğundan cesaret etmem.. sütlü tatlı süt sorun değil dediğim gib yoğurt ve ayran ve yoğurt ürünleri meyveli falan tarzı.. korkma bir şey olmaz

Canım dondurucuda birşey olmaz balığa üç haftada. Biz de hep öyle tüketiyoruz. Sütlü tatlıda ne kadar yedin ki bir de ne kadarı süt. Hem balık bayat olmadıkça süt zehirlemez. İçini ferah tut. Kötü olursan da hemen gidersin hastaneye serum takarlar. Ama ben birşey olacağını hiç sanmıyorum. Çok takılma psikolojik olarak miden bulanır strese girme boşuna

Süt ve süt ürünleri diye biliyordum ben canım, inşallah dediğin gibi bişey olmaz ,suya yüklendim şimdi vücudumdan hemen atayım diye

Canım ama biz ankaradayız deniz kenarı değil ki zaten satılanlar ne kadar taze meçhul oyüzdrn birazda panikledim, sütlü tatlı bir dilim yedim,full sütten kreması yapılmış bir kadayıflı tatlıydı,inşallah bişey olmaz bişey olursada serum yeterli olur dimi çocuğa etkisi olurmu diye korkuyorum

Süt ve süt ürünleri diye biliyordum ben canım, inşallah dediğin gibi bişey olmaz ,suya yüklendim şimdi vücudumdan hemen atayım diye

Ben ara öğünlerimde süt içerim hep balık yediğim zamanda içtim.. sütü ilk kez duydum.. mayalı ürünler genelde sıkıntı yapıyor diye biliyorum.. ama sen düşünüp durma pskolojik olarak etkilenirsin. Suyu da çok abartma ki miden bulanmasın canım.. kaç saat geçmişti ki aradan?

Canım hiç stres yapma. Ben de 20 sene ankara da yaşadım. Ankarada en az izmir istanbul karadeniz kadar taze balık yiyebilirsin. Balıklar tutulduğu gibi kasalarla buzlu şekilde yola çıkar hale gelir biz babamla sabah erken gidip alırdık ankaradayken. :) hiç bir şey olmaz ferah tut içini. Dediğim gibi çok kafana takarsan psikolojik olarak miden bulanır. Tatlıyı dışardan aldıysan hele zaten o kremenın içinde ne kadar süt olacak ki :) ev yapımı bile olsa yarım çay bardağı ancak vardır tükettiğin süt. Sıkma canını.

Yarım saat sonra yedim canımhaklısın canım düşünmycem , suyu da dediğin gibi biraz azaltsam iyi olacak şiştim davul gibi

Tatlıyı kendim yapmıştım canım ama dediğin gibi hesaba vurunca belki yarım çay bardağı süt ancak vardır içinde bir dilimin, inşallah dediğin gibi tazeyse balık bişey olmaz, sağol canım rahatlattın epey, düşünmemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…