temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)
38 de dogmasin yaa babasini beklesin :) ben dogum icin memlekete geldim ins hayirlica 39-40 larda alırız kucagimiza

Benim arkadaşım da Sleepy almış ama hiç memnun kalmamış pişik yapmış herkes de aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi ama aklıma geldi yazayım dedim..
Bende bilemedim ne yapsam bu olmayacak gibi bide 80 tane var içinde ne yapicam o paketi bilmiyorum. Onun yerine hangi markayı alsam fikrim yok hiç

T Titizz1 bende sleepy almıştım canım.hem de internetten.değiştirme işi zor yani bizimki de 3ten fazla olcak gbi ama inş bi süreliğine de olsa idare eder
0-3 kilo mu yazıyor seninkinde de canım. 3ten fazla doğsa da kullanacak mısın yoksa başka marka falan mı alırsın.

Amiinn cumlemizinkine inşallah canım bnm seninkide çınar sanırım :) BN erkek olsa çınar dusunuodum adıyla büyüsün inşallah
Sağol canım inşallah:) evet çok olacak galiba adaşı :) ama babasıyla biz daha evlenmeden karar vermiştik erkek olursa çınar olsun diye o yüzden vazgeçmedik hiç :)

kızlar ilk aydan bu yana esimle hiç beraber olmamıştık bugün oldu çok affedersiniz belim aşırı ağrıyor karnım da adet ağrısı gibi geçmesini bekliyorum inş bebegime bişey olmaz var mı böyle bir durum yaşayan?

Ya kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ?? Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??

Kanama olmadıkça korkma bse olmaz canm kontrl et çamasırnı

Canım bişey olmaz forumda okumuştum senin haftalarında normal doğumu kolaylaşyırdığı için birlikte olan çok çift varmış. zaten 37 haftadasın artık normal doğum haftaları prematüreden çıkmışsın. En en fazla doğurursun :) ki bence o da olmaz. Stres yapma bebişine

Ya kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ?? Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
Ben ağdaya gidecektim ama artık yasak epilasyon aletinin traş başlığı. Fazla seçeneğim yok allahtan yarım kalmış bir lazer maceram var da fazla yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…