- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.281
38 de dogmasin yaa babasini beklesin :) ben dogum icin memlekete geldim ins hayirlica 39-40 larda alırız kucagimizaCanim zaten son 4 haftaya girmisin. 38. Haftadan itibaren dogmasi beklenir. 38. Haftada dogan bebekler prematurede sayilmaz. Insallah bu kizimda 38 dogarda sicaklarda benide cok zorlamaz :)
Hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlar bende geldim yer var mı
Senin kuzun kız mıydı? İsmi belli mi?Hoş buldum canm
Evet canm Gülder Sare Allahn iznyleSenin kuzun kız mıydı? İsmi belli mi?
Bende bilemedim ne yapsam bu olmayacak gibi bide 80 tane var içinde ne yapicam o paketi bilmiyorum. Onun yerine hangi markayı alsam fikrim yok hiçBenim arkadaşım da Sleepy almış ama hiç memnun kalmamış pişik yapmışherkes de aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok tabi ama aklıma geldi yazayım dedim..
Maşallah canım. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah:)Evet canm Gülder Sare Allahn iznyle
Amiinn cumlemizinkine inşallah canım bnm seninkide çınar sanırım :) BN erkek olsa çınar dusunuodum adıyla büyüsün inşallahMaşallah canım. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah:)
Sağol canım inşallah:) evet çok olacak galiba adaşı :) ama babasıyla biz daha evlenmeden karar vermiştik erkek olursa çınar olsun diye o yüzden vazgeçmedik hiç :)Amiinn cumlemizinkine inşallah canım bnm seninkide çınar sanırım :) BN erkek olsa çınar dusunuodum adıyla büyüsün inşallah
Çok güzel bi isim canm iyi etmissnz vazgecmemkleSağol canım inşallah:) evet çok olacak galiba adaşı :) ama babasıyla biz daha evlenmeden karar vermiştik erkek olursa çınar olsun diye o yüzden vazgeçmedik hiç :)
Kanama olmadıkça korkma bse olmaz canm kontrl et çamasırnıkızlar ilk aydan bu yana esimle hiç beraber olmamıştık bugün oldu çok affedersiniz belim aşırı ağrıyor karnım da adet ağrısı gibi geçmesini bekliyorum inş bebegime bişey olmaz var mı böyle bir durum yaşayan?
Ben jilete devamYa kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ??Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
Canım senin ne rahatsızlığın vardı emziremiyorsun kaçırmışım orayı .geçmiş olsunBen emzirmiyorum canım :))) yasak banailaca başlayacağım hatta sonrasında.. hemen başlarım detoks sularıma falan :)) kilo vermek içinn illa topiğimiz olur zatenn :)))
Canım bişey olmaz forumda okumuştum senin haftalarında normal doğumu kolaylaşyırdığı için birlikte olan çok çift varmış.kızlar ilk aydan bu yana esimle hiç beraber olmamıştık bugün oldu çok affedersiniz belim aşırı ağrıyor karnım da adet ağrısı gibi geçmesini bekliyorum inş bebegime bişey olmaz var mı böyle bir durum yaşayan?
Bende mecburen jiletle devam ediyorum. Kuaföre gideyim dedim ama jilet sonrası kuaförde acim olacak vs kasilicam göze alamadım.Ben jilete devam
Ben ağdaya gidecektim ama artık yasakYa kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ??Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?