- 24 Temmuz 2016
- 4.230
- 4.197
- 83
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.301
Ay ben gidemem kuaföre ya kalnlastı falan kotu görüntü olur uzatr gdersem oyuzdn jilet en rahatı ya sonuçta temzliomu temizlioBende mecburen jiletle devam ediyorum. Kuaföre gideyim dedim ama jilet sonrası kuaförde acim olacak vs kasilicam göze alamadım.
Ayy bu yarım kalan lazerBen ağdaya gidecektim ama artık yasakepilasyon aletinin traş başlığı. Fazla seçeneğim yok allahtan yarım kalmış bir lazer maceram var da fazla yok
Aynen canım. Evet biraz zor oluyor ama aynayla falan bi şekilde oluyor. Doğuma yakın da ağrılarımdan hissedersem zaten temizyelebilirim diye düşünüyorum inşallahAy ben gidemem kuaföre ya kalnlastı falan kotu görüntü olur uzatr gdersem oyuzdn jilet en rahatı ya sonuçta temzliomu temizlio
Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemiAyy bu yarım kalan lazerbenimde aynı. Bazı yerlerde var bazı yerlerde yok.
Bana gecen eşim yaptıAynen canım. Evet biraz zor oluyor ama aynayla falan bi şekilde oluyor. Doğuma yakın da ağrılarımdan hissedersem zaten temizyelebilirim diye düşünüyorum inşallah
Tavsiye ederim canım. Benim üst kısımlarda nerdeyse hiç kalmadı. Koltukaltı da bitti on tane tüy gibi falan var görünmüyor bile. Ama iyi bir yer seç. O çok önemli. Ben iki yere gittim ilk gittiğim yer bir sene oyaladı beni sonuçta azalma bile olmadı. Diğerine üç seans gittim yarısı bitti. Araştırmak lazım gitmeden.Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi
Anladım canm peki canım yanar mı çok ben bayadr jilet kullanıom çünkü genitaleTavsiye ederim canım. Benim üst kısımlarda nerdeyse hiç kalmadı. Koltukaltı da bitti on tane tüy gibi falan var görünmüyor bile. Ama iyi bir yer seç. O çok önemli. Ben iki yere gittim ilk gittiğim yer bir sene oyaladı beni sonuçta azalma bile olmadı. Diğerine üç seans gittim yarısı bitti. Araştırmak lazım gitmeden.
Benim de aklıma gelmedi değil aynayla da çok zorlandım çünkü. ama zaten arkadaş gibiyiz aylardır. Onu da istersem sonra beraber oje sürmeye başlar mıyız die korktumBana gecen eşim yaptıçok rahat oluo
Acır tabi ama ben ağdada daha çok zorlanıyorum açıkcası o bölgede. Ama tüylerin güçlü olması güzelmiş daha kolay görüyormuş lazer.Anladım canm peki canım yanar mı çok ben bayadr jilet kullanıom çünkü genitale
Kesinlikle tavsiye ederim ben aylarca çok rahat etmiştim. Son 5 seans kala hamile kaldım devam edemedim ama ona rağmen azaldi baya hatta bacaklarımda falan tek tuk çıktı hamileliğim boyunca. Genital bölge açıyor ilk seanslarda eğer benim gibi hep jiletle aldiysan. Ama sonra inceliyor zaten acimiyor. Ay eşine mi aldırdın helal olsun ben yapamam sanırım yaBana gecen eşim yaptıçok rahat oluo
Ben istemedm kendi teklif etti kescn bıyerlerni ben yaparm dediBenim de aklıma gelmedi değil aynayla da çok zorlandım çünkü. ama zaten arkadaş gibiyiz aylardır. Onu da istersem sonra beraber oje sürmeye başlar mıyız die korktum
Benmkler çok güçlü ozmnAcır tabi ama ben ağdada daha çok zorlanıyorum açıkcası o bölgede. Ama tüylerin güçlü olması güzelmiş daha kolay görüyormuş lazer.
Benmkler çok güçlü ozmnaraba çekecek o derece oldular yaa ordakılr kafamda olsaydı kske dıom
BN hep jiletle aldım canm dayanılmıcak bi acı mı bu nasıl oluyor korkuomda yaptrmaya ama yaptrmam şart oldu.. Eşim teklif etti canm BN yaprm dedi sen kesersin byerlrni gobktn gormuom ya oyuzdenKesinlikle tavsiye ederim ben aylarca çok rahat etmiştim. Son 5 seans kala hamile kaldım devam edemedim ama ona rağmen azaldi baya hatta bacaklarımda falan tek tuk çıktı hamileliğim boyunca. Genital bölge açıyor ilk seanslarda eğer benim gibi hep jiletle aldiysan. Ama sonra inceliyor zaten acimiyor. Ay eşine mi aldırdın helal olsun ben yapamam sanırım ya
gece gece iyi güldük canım allah iyiliğini versin
O kadar dayanılmayacak bir acı değil canım. Kremler falan var hafif uyuşturuyor. çok acı olursa gitmeden onlardan sürersin. Sen biyer bul onlar sana yardımcı olur.cidden öyle ama netcm bılmıom lazer mafeder beni dmi çok acır gbi
Hangi ildesn canm senO kadar dayanılmayacak bir acı değil canım. Kremler falan var hafif uyuşturuyor. çok acı olursa gitmeden onlardan sürersin. Sen biyer bul onlar sana yardımcı olur.
Bende 3.yu dusunmuyordum ama benimki supriz yapti :) Allah hepsine saglik sihat versin. Artik olmayanlara versin ama :))Aynen öyle canım benim de oğlum 2010lu.. 7.5 yıl falan oluyor nerden baksam hamileliğim daha bir zor geliyor haklısın. 3.yü bende düşünmüyorum.. 28 yaşındayım sonuçta ama kilo vermek ilk hedefim doğumdan sonra.. Allah olmayanlara versin.
Valla canim bana hic acımıyor diye arkadas tavsiye etmisti bende yarim birakanlardan oldum malesef ama 4 sean gittim her seferinde de çığlık cigliga bildigin aci oluyor yani :) korkutmak istemem ama sogutucu ozelligi olan cihazlar daha az acitiyormus onlari dene ileridecidden öyle ama netcm bılmıom lazer mafeder beni dmi çok acır gbi
Ay korktum şim di ya nasıl kurtulcam ben bunlardanValla canim bana hic acımıyor diye arkadas tavsiye etmisti bende yarim birakanlardan oldum malesef ama 4 sean gittim her seferinde de çığlık cigliga bildigin aci oluyor yani :) korkutmak istemem ama sogutucu ozelligi olan cihazlar daha az acitiyormus onlari dene ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?