temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay ben gidemem kuaföre ya kalnlastı falan kotu görüntü olur uzatr gdersem oyuzdn jilet en rahatı ya sonuçta temzliomu temizlio
Aynen canım. Evet biraz zor oluyor ama aynayla falan bi şekilde oluyor. Doğuma yakın da ağrılarımdan hissedersem zaten temizyelebilirim diye düşünüyorum inşallah

Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi
Tavsiye ederim canım. Benim üst kısımlarda nerdeyse hiç kalmadı. Koltukaltı da bitti on tane tüy gibi falan var görünmüyor bile. Ama iyi bir yer seç. O çok önemli. Ben iki yere gittim ilk gittiğim yer bir sene oyaladı beni sonuçta azalma bile olmadı. Diğerine üç seans gittim yarısı bitti. Araştırmak lazım gitmeden.

Anladım canm peki canım yanar mı çok ben bayadr jilet kullanıom çünkü genitale
Bide hangi ildesn aynıysak gtgn yere gderm bnde

Bana gecen eşim yaptı çok rahat oluo
Kesinlikle tavsiye ederim ben aylarca çok rahat etmiştim. Son 5 seans kala hamile kaldım devam edemedim ama ona rağmen azaldi baya hatta bacaklarımda falan tek tuk çıktı hamileliğim boyunca. Genital bölge açıyor ilk seanslarda eğer benim gibi hep jiletle aldiysan. Ama sonra inceliyor zaten acimiyor. Ay eşine mi aldırdın helal olsun ben yapamam sanırım ya

BN hep jiletle aldım canm dayanılmıcak bi acı mı bu nasıl oluyor korkuomda yaptrmaya ama yaptrmam şart oldu.. Eşim teklif etti canm BN yaprm dedi sen kesersin byerlrni gobktn gormuom ya oyuzden

Bende 3.yu dusunmuyordum ama benimki supriz yapti :) Allah hepsine saglik sihat versin. Artik olmayanlara versin ama :))

cidden öyle ama netcm bılmıom lazer mafeder beni dmi çok acır gbi
Valla canim bana hic acımıyor diye arkadas tavsiye etmisti bende yarim birakanlardan oldum malesef ama 4 sean gittim her seferinde de çığlık cigliga bildigin aci oluyor yani :) korkutmak istemem ama sogutucu ozelligi olan cihazlar daha az acitiyormus onlari dene ileride

Ay korktum şim di ya nasıl kurtulcam ben bunlardan ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…