- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.321
Emzirme doneminde lazer uygulanmiyor canim. Bunuda dikkate alin.Anladım canm peki canım yanar mı çok ben bayadr jilet kullanıom çünkü genitale
Bide hangi ildesn aynıysak gtgn yere gderm bnde
İki sene daha çekçem yani dıosunEmzirme doneminde lazer uygulanmiyor canim. Bunuda dikkate alin.
Ev tipi cihaz alicaktik ama uyardilar beni uzerlerinde de yaziyormus cihazlarin. emzirme ve gebelikte kullanmayin diye. Uzmanlarda yapmiyormus zaten ama guzellik salonlari uygulayabilir.İki sene daha çekçem yani dıosun
Canim soğutucu ufleyenlerden yaptırırsan acimiyormus. Ben koltuk alti ve bacaga baslamistim onlar bitince genitale gecicektim ama hamilelikten dolayi yarim kaldi gecemedim :) benim bacagima mesela sogutucusuz yapiyolardi acidan kivraniyodum sanki kizgin yag dokuluyo gibiydi ama koltuk altim cok rahatti. Genitale de kardesim hic acimiyor soğutucu oldugu icin diyordu. Ben de artik emzirme bitince devam edicem. Genitali de agdaya gidiyodum hep cok seyrelmisti ama hamilelik boyunca jilet kullandim kokler iyice guclendi bakalim nasil olcak.Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi
Tesekkur ederımEv tipi cihaz alicaktik ama uyardilar beni uzerlerinde de yaziyormus cihazlarin. emzirme ve gebelikte kullanmayin diye. Uzmanlarda yapmiyormus zaten ama guzellik salonlari uygulayabilir.
Bursa canımHangi ildesn canm sen
Tavsıyen için teşekkürler canm soğutucu yaptrrm bnde yaptrcgm zaman inşallah zaten ben bu işe girmeyi dusunuom estetisyen kursuna gdıp belge alıp polklnkte lazer yapmayı dusunuom bakalım hyrlısıCanim soğutucu ufleyenlerden yaptırırsan acimiyormus. Ben koltuk alti ve bacaga baslamistim onlar bitince genitale gecicektim ama hamilelikten dolayi yarim kaldi gecemedim :) benim bacagima mesela sogutucusuz yapiyolardi acidan kivraniyodum sanki kizgin yag dokuluyo gibiydi ama koltuk altim cok rahatti. Genitale de kardesim hic acimiyor soğutucu oldugu icin diyordu. Ben de artik emzirme bitince devam edicem. Genitali de agdaya gidiyodum hep cok seyrelmisti ama hamilelik boyunca jilet kullandim kokler iyice guclendi bakalim nasil olcak.
BN İzmir canm İzmir olaydın sorcaktm nerdekıne gdıon DİEBursa canım
Hurmaya basladim ben ama baska hicbirsey yapamıyorum iyice agirlastim rahim agrilarim batmalarim basladi sanki korkuda tabi :) ayni sislik benimde sag ayagimda oluyor galiba devamli saga yattigim zaman oluyor sende dikkat et bu yüzden olabilir kramplarim azaldi ama karnim asiri geriliyor artik yaa baya sertlesti sende de oyle mi
Hurmaya basladim ben ama baska hicbirsey yapamıyorum iyice agirlastim rahim agrilarim batmalarim basladi sanki korkuda tabi :) ayni sislik benimde sag ayagimda oluyor galiba devamli saga yattigim zaman oluyor sende dikkat et bu yüzden olabilir kramplarim azaldi ama karnim asiri geriliyor artik yaa baya sertlesti sende de oyle mi
Neden yasak ağda sana ozel bir durum mu yoksa genel olarak mı yasak ?Ben ağdaya gidecektim ama artık yasakepilasyon aletinin traş başlığı. Fazla seçeneğim yok allahtan yarım kalmış bir lazer maceram var da fazla yok
Şimdi nasılsın canım ?Yarım saat sonra yedim canımhaklısın canım düşünmycem , suyu da dediğin gibi biraz azaltsam iyi olacak şiştim davul gibi
Ya kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ??Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??
Canım senin ne rahatsızlığın vardı emziremiyorsun kaçırmışım orayı .geçmiş olsun
Bende 3.yu dusunmuyordum ama benimki supriz yapti :) Allah hepsine saglik sihat versin. Artik olmayanlara versin ama :))
32 den sonra yaptırmasan iyi olur demişti. Sonra da bu kasılmalar erken doğum riski çıkınca hepten yasak olduNeden yasak ağda sana ozel bir durum mu yoksa genel olarak mı yasak ?
Canım tahriş olmuştur benim de oldu krem verdi doktorum. Bepenthene pişik kremi de olur dedi. Kanın bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tahriş mi olmuş o kanamıştır belki?kızlar acil yazar mısınız..Gnital bölgem acayip kaşındı ve çamaşırımda küçük tırnağım kadar kan lekesi var sizce ne yapmalıyım doktora gideyim mi bebeğim hareket ediyor karnımda çük şükür ama bi tedirgin oldum
cnm bu benim adet tarihime göre düzenledigim takvim yoksa ben de 33 34 lerde falanım geç döllenme olduğu için hep değişiyor haftam doktor bile kesin bişey demediCanım bişey olmaz forumda okumuştum senin haftalarında normal doğumu kolaylaşyırdığı için birlikte olan çok çift varmış.zaten 37 haftadasın artık normal doğum haftaları prematüreden çıkmışsın. En en fazla doğurursun :) ki bence o da olmaz. Stres yapma bebişine
Canım korkma birşey olmaz. Nasılsın geçti mi ağrıların?cnm bu benim adet tarihime göre düzenledigim takvim yoksa ben de 33 34 lerde falanım geç döllenme olduğu için hep değişiyor haftam doktor bile kesin bişey demedi
Canım tahriş olmuştur benim de oldu krem verdi doktorum. Bepenthene pişik kremi de olur dedi. Kanın bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tahriş mi olmuş o kanamıştır belki?
Şimdi nasılsın canım ?
Bir sorun yaşamadın inşallah..
İyiyim canım, şükür bişey olmadan atlattımah bu bebişler bizi panik yaptılar iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?