temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Lazer tavsiye edermsnz kızlar can yakıyomu bnde doğumdan snra yaptrmayı dusunuyomda genital bolgemi
Canim soğutucu ufleyenlerden yaptırırsan acimiyormus. Ben koltuk alti ve bacaga baslamistim onlar bitince genitale gecicektim ama hamilelikten dolayi yarim kaldi gecemedim :) benim bacagima mesela sogutucusuz yapiyolardi acidan kivraniyodum sanki kizgin yag dokuluyo gibiydi ama koltuk altim cok rahatti. Genitale de kardesim hic acimiyor soğutucu oldugu icin diyordu. Ben de artik emzirme bitince devam edicem. Genitali de agdaya gidiyodum hep cok seyrelmisti ama hamilelik boyunca jilet kullandim kokler iyice guclendi bakalim nasil olcak.

Tavsıyen için teşekkürler canm soğutucu yaptrrm bnde yaptrcgm zaman inşallah zaten ben bu işe girmeyi dusunuom estetisyen kursuna gdıp belge alıp polklnkte lazer yapmayı dusunuom bakalım hyrlısı

canım öncelikle geç yazdığım için kusura bakma benim de 35. haftam bitti 36 dayım senin gibi..Aynı şekilde kramplarım azaldı ben,mde ancak korkudan magvital içmeye devam ediyorum.Sanırım tespitin doğru çünkü ben de sağımda yattığım zaman sağ elimdeki şişlik artıyor..göbeğim bayağı büyüdü ve ilk defa yatar vaziyetten kalkarken zorlanıyorum..Doğum korkusu yok bende şükür ancak genital bölgem akşama doğru kaşınmaya başladı artık günde 2 veya 3 kere çamaşırımı değiştiriyorum..Allahım hepimize kolaylık versin son haftalarımız alnımızın akıyla sağülıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallh

canım öncelikler geç cvp verdiğim için kusura bakma ben de senin gibi 36. haftamdayım. Sanırım tespitindoğru çünkü ben de özellikle sağa yattığım zamanlarda sağ elimdeki şişkinlik artıyor.dediğin gibi karnımız iyice gerildi ve büyüdü..İlk defa yataktan kalkarken zorlanıyorum aynı zamanda artık günde 1 değil 2 veya 3 kere çamaşırırmı değiştiriyorum çünnkü genital kaşıntısı başladı akşama doru kaşınıyorum..Son haftalarımız alnımızın akıyla atlatırız inşallah sağlıklı br şekilde hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız

kızlar acil yazar mısınız..Gnital bölgem acayip kaşındı ve çamaşırımda küçük tırnağım kadar kan lekesi var sizce ne yapmalıyım doktora gideyim mi bebeğim hareket ediyor karnımda çük şükür ama bi tedirgin oldum

Yarım saat sonra yedim canımhaklısın canım düşünmycem , suyu da dediğin gibi biraz azaltsam iyi olacak şiştim davul gibi
Şimdi nasılsın canım ?
Bir sorun yaşamadın inşallah..

Ya kizlar dogum belirtileri konusmaya basladik benimde bir sorum olacak ozellikle doguma giderken vajinal temizligi nasil yapmayi dusunuyorsunuz ?? Ben gobus buyudugunden beri bunu dusunuyorum ne kullansak uygun olur ki yaa fikri olan varmı??

Jiletle devam :)))

Canım senin ne rahatsızlığın vardı emziremiyorsun kaçırmışım orayı .geçmiş olsun

Ameliyat olmuştum canık asimetri sorunu vardı. O sebeple yasak bana. Sağol canım:))

Bende 3.yu dusunmuyordum ama benimki supriz yapti :) Allah hepsine saglik sihat versin. Artik olmayanlara versin ama :))

Valla canım emzirmediğimden 3.yü istemem.. ilaç kullanmak zorunda kalıyorum süt gitsin diye.. hormonlarımı alt üst ediyor..ilkinde bu sebepten pco oldum.. kistlerden kurtulana kadar gezmediğim moral bozmayan doktor kalmadı.. 3. İçin ihtimal vermiyorum.. yalım müsait olsa kordonları bağlatmayı bile düşündüm ama 28 olunca olmuyor 30u geçmem lazım ona da eş imzası lazım o veriyor imza da yaş tutmuyor :)

Canım tahriş olmuştur benim de oldu krem verdi doktorum. Bepenthene pişik kremi de olur dedi. Kanın bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum. Tahriş mi olmuş o kanamıştır belki?

cnm bu benim adet tarihime göre düzenledigim takvim yoksa ben de 33 34 lerde falanım geç döllenme olduğu için hep değişiyor haftam doktor bile kesin bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…