temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim kasinti icin mantar vs varmiydi. Genelde mantar enfeksiyonunda kasinti oluyor. Gebelikten dolayi akinti artiyor ama kasinti hic olmamisti bende. Gelen kan nasildi. Nişan geldiyse sumuksu bir yapida olur ama nisan geldikten sonra hemen dogum baslamaz. Benim mesela nisanim gelmisti ama dogum 2 hafta sonra olmustu. Eger supheleniyorsan kontrol icin git yine de derim.

0-3 kilo mu yazıyor seninkinde de canım. 3ten fazla doğsa da kullanacak mısın yoksa başka marka falan mı alırsın.
Evet bende de 0-3 yazıyor.3ten fazla doğsada önce bi denicem sıkıyo mu bebişi sızdırma filan yapıyo mu diye.Duruma göre değiştircem canım belki bi sorun çıkarmaz.

Bez konuşulmuş kızlar bn ebebekten baby me aldım yenidoğan iki paket aldık memnun klrsam ondan alıcm devmlı

Bez konuşulmuş kızlar bn ebebekten baby me aldım yenidoğan iki paket aldık memnun klrsam ondan alıcm devmlı

Bende minies düşünüyorum aslında ama daha almadım :) primam falan var önce onları deneyeceğim.. e bebek ürününü instagramda gördüm poposunda bebişlerin güzel gibi ama denemeden bilemeyiz:)

Bende minies düşünüyorum aslında ama daha almadım :) primam falan var önce onları deneyeceğim.. e bebek ürününü instagramda gördüm poposunda bebişlerin güzel gibi ama denemeden bilemeyiz:)
Ben beğendim ıslaklık göstergesi de varmış bide çok güzel kokuyor:) fiyatıda baya bi uygun ilk yeni çıktı die herhalde kızım bi doğsunda test edelm bakalm

Ben beğendim ıslaklık göstergesi de varmış bide çok güzel kokuyor:) fiyatıda baya bi uygun ilk yeni çıktı die herhalde kızım bi doğsunda test edelm bakalm

Hımm onu bilmiyordum.. a101den aldığım bezde de var ıslaklık göstergesi ama prima aktif bebekte yok .. bakalım oğlumda alerji sorunu yaşamadım.. kokusu kalıbı esnek lastikleri sorun yarattı hep ondan ona prima kullandım..o zaman bu kadar bez yoktu ayrıca :) preium bile yeni çıkmıştı.. bakalım artık hangisini beğencek o minnak popişler..

Aynen canm bakalm oyy yerim ben onları yaaa

Canm bide bse sorucam kızıma pişik kremi hangnden almam lazm bide hastaneye gotreym mi hemen surmem gerekir mi

Canım dünyanın binbir türlü hali var bağlatmamak en iyisi.erkeklerde baglatabiliyor onlar neden bu görevi istenmiyor anlamıyorum bütün fedakarlık kadınlarda 5 tane çocuğum olsa yine de baglatmam

İnsan zor zamanları atlatınca gerçekten daha güçlü oluyor.Yılmamayı öğreniyor.Benimde sıkıntılarım oldu. Bekar iken bende ameliyat oldum.Sol yumurtalığım alındı. Doktorlar bir çok doktor çocuk sahibi olamazsın dedi.Belkiiiii tüp bebek ile dedi.Tümör değerlerim yüksek olduğu için biri kanser dedi..Rabbime şükürler olsun her şey geride kaldı. Bizim canımız iyi olsun inşallah , evlatlarımız iyi olsun inşallah gerisi gerçekten öyle böyle tefferruat kalıyor.Rabbim her daim yüzünü güldürsün inşallah

Bende bilemedim ne yapsam bu olmayacak gibi bide 80 tane var içinde ne yapicam o paketi bilmiyorum. Onun yerine hangi markayı alsam fikrim yok hiç

Canım ben bim den jennywill almıştım 1 sene kullandım sonra küçük gelince tosbikime prima geçtim.Yine onu almayı planlıyorum çok şükür hiç pişik olmamıştı paşam. Bir kaç arkadaşım da A101 de ki bezi önerdi olmadı küçük bir paket ondan alır denerim. İlk başta bim deki çok ucuz diye iyi değildir diye düşündüm ama bir kaç arkadaşım tavsiye edince aldım ki gerçekten memnun kaldım.

Kızlar sonunda bebek arabımızı aldık.. Nuna pepp Travel sistem.. Kullanımı pratik ve hafif, çok.az yer kaplıyor diyebilirim.. Netteki yorumlarıları da iidi.. Casual cadillaclara da baktık ama kapatması falan bana çok zor geldi.ayrıca katlanınca baya büyük oluyorlar.. İnşallah ii bir tercih yapmışızdır. Allah hepimize sağlıcakla kullanmamızı nasip etsin..
Sanırım bebeğimizin ismi ırmak olacak :))) ona göre de artık şekerlerimi süslerimi ayarlym diyorum.. Nerden alacağım nasıl yapacagim hiç fikrim yok ama

1 numara yenidoğan yazıyor üstünde.kilo 0-3 yazıyor markası sleepy
Aaa çok ilginç.. 0 numarada 0-3 yazması lazım.. 1 numaralar hep 2-5 yanii.. baktım şimdi çol garip geldi yani.. 2 numarasını gördüm normal bedeni.. ama sanırım o da 2-5tir illa ki. 0-3 prematüre olur.. tuhaf yapılmış.. sleepyden memnun olanlar var ama aklında olsun. Yine de bebeğe olmazsa diye sen başka bez de al.. 0-3 küçük gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…