- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.341
Canim kasinti icin mantar vs varmiydi. Genelde mantar enfeksiyonunda kasinti oluyor. Gebelikten dolayi akinti artiyor ama kasinti hic olmamisti bende. Gelen kan nasildi. Nişan geldiyse sumuksu bir yapida olur ama nisan geldikten sonra hemen dogum baslamaz. Benim mesela nisanim gelmisti ama dogum 2 hafta sonra olmustu. Eger supheleniyorsan kontrol icin git yine de derim.kızlar acil yazar mısınız..Gnital bölgem acayip kaşındı ve çamaşırımda küçük tırnağım kadar kan lekesi var sizce ne yapmalıyım doktora gideyim mi bebeğim hareket ediyor karnımda çük şükür ama bi tedirgin oldum
Evet bende de 0-3 yazıyor.3ten fazla doğsada önce bi denicem sıkıyo mu bebişi sızdırma filan yapıyo mu diye.Duruma göre değiştircem canım belki bi sorun çıkarmaz.0-3 kilo mu yazıyor seninkinde de canım. 3ten fazla doğsa da kullanacak mısın yoksa başka marka falan mı alırsın.
Bez konuşulmuş kızlar bn ebebekten baby me aldım yenidoğan iki paket aldık memnun klrsam ondan alıcm devmlı
Ben beğendim ıslaklık göstergesi de varmış bide çok güzel kokuyor:) fiyatıda baya bi uygun ilk yeni çıktı die herhalde kızım bi doğsunda test edelm bakalmBende minies düşünüyorum aslında ama daha almadım :) primam falan var önce onları deneyeceğim.. e bebek ürününü instagramda gördüm poposunda bebişlerin güzel gibi ama denemeden bilemeyiz:)
Ben beğendim ıslaklık göstergesi de varmış bide çok güzel kokuyor:) fiyatıda baya bi uygun ilk yeni çıktı die herhalde kızım bi doğsunda test edelm bakalm
Aynen canm bakalm oyy yerim ben onları yaaaHımm onu bilmiyordum.. a101den aldığım bezde de var ıslaklık göstergesi ama prima aktif bebekte yok .. bakalım oğlumda alerji sorunu yaşamadım.. kokusu kalıbı esnek lastikleri sorun yarattı hep ondan ona prima kullandım..o zaman bu kadar bez yoktu ayrıca :) preium bile yeni çıkmıştı.. bakalım artık hangisini beğencek o minnak popişler..
Canm bide bse sorucam kızıma pişik kremi hangnden almam lazm bide hastaneye gotreym mi hemen surmem gerekir miHımm onu bilmiyordum.. a101den aldığım bezde de var ıslaklık göstergesi ama prima aktif bebekte yok .. bakalım oğlumda alerji sorunu yaşamadım.. kokusu kalıbı esnek lastikleri sorun yarattı hep ondan ona prima kullandım..o zaman bu kadar bez yoktu ayrıca :) preium bile yeni çıkmıştı.. bakalım artık hangisini beğencek o minnak popişler..
1 numara yenidoğan yazıyor üstünde.kilo 0-3 yazıyor markası sleepyG gulendam09 @Ebudik kızlar siz 0 numara almışsınız sanırım bezleri.. hangi markaydı ki ? Huggies ise normalde de kalıbı dar bir bez başka alın derim..
Canım dünyanın binbir türlü hali var bağlatmamak en iyisi.erkeklerde baglatabiliyor onlar neden bu görevi istenmiyor anlamıyorum bütün fedakarlık kadınlarda 5 tane çocuğum olsa yine de baglatmamValla canım emzirmediğimden 3.yü istemem.. ilaç kullanmak zorunda kalıyorum süt gitsin diye.. hormonlarımı alt üst ediyor..ilkinde bu sebepten pco oldum.. kistlerden kurtulana kadar gezmediğim moral bozmayan doktor kalmadı.. 3. İçin ihtimal vermiyorum.. yalım müsait olsa kordonları bağlatmayı bile düşündüm ama 28 olunca olmuyor 30u geçmem lazım ona da eş imzası lazım o veriyor imza da yaş tutmuyor :)
Sağol canım :)) sorun değil ben ilkini de emzirmedim :)) henüz bekardım ameliyat olduğumda doktor o zaman demişti asla emzirmeyeceksin diye hatta emzirmeye kalkarsan gelir ameliyat tekrar olmak zorunda kalirsin demişti. Sorun etmiyorum ben.. önceki halimi düşündüğümde emzirmemek deve de kulak hesabı psikolojik açıdan :)
Bende bilemedim ne yapsam bu olmayacak gibi bide 80 tane var içinde ne yapicam o paketi bilmiyorum. Onun yerine hangi markayı alsam fikrim yok hiç
var hala arada gelip geçiyor inş bişey olmaz ama cidden dün gece çok kötüydüm eşime belli etmedim üzülür diyeCanım korkma birşey olmaz. Nasılsın geçti mi ağrıların?
Canm bide bse sorucam kızıma pişik kremi hangnden almam lazm bide hastaneye gotreym mi hemen surmem gerekir mi
Tamamdr canm eczanedemi varBen ne olur ne olmaz diye koydum çantaya canım. Nivea aldım ben.. pişik önleyici zaten olmadan sürmek gerekli aslında.
Aaa çok ilginç.. 0 numarada 0-3 yazması lazım.. 1 numaralar hep 2-5 yanii.. baktım şimdi çol garip geldi yani.. 2 numarasını gördüm normal bedeni.. ama sanırım o da 2-5tir illa ki. 0-3 prematüre olur.. tuhaf yapılmış.. sleepyden memnun olanlar var ama aklında olsun. Yine de bebeğe olmazsa diye sen başka bez de al.. 0-3 küçük gerçekten1 numara yenidoğan yazıyor üstünde.kilo 0-3 yazıyor markası sleepy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?