temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım dünyanın binbir türlü hali var bağlatmamak en iyisi.erkeklerde baglatabiliyor onlar neden bu görevi istenmiyor anlamıyorum bütün fedakarlık kadınlarda 5 tane çocuğum olsa yine de baglatmam

Ben pco iken o kadar çektim ki krampları sancıları aldırdığı kilosu.. doktorların laparoskopiye yanaşmaması falan derken o kadar bunaldım ki bama kalsa yumurtalıklarımı bile aldırmayı düşündüm.. çektiğim acının haddi hesabı yoktu.. sonra vazgeçtim prozac kullandım.. düzeldim baya kist için doktora bir daha gitmedim bile.. her şey düzelmiş psikolojik olarak iyi geldi. Bebekte sonrasında oldu zaten.. erkeklerin bağlatma durumunu bilmiyordum açıkçası..

Amin canım.. insan ne kadar zorluk atlatırsa o kadar güçleniyor dediğin gibi.. öyle ki ben kimseyi duymaz oldum artık.. keyfi emzirmediğimi sananlar bile oldu .. umrumda bile olmadılar.. göğüs benim kime ne dedim.. eşim de lafını hiç esirgemedi onlara karşı .. hepsi susmayı bilmek zorunda kaldı.. bazı doktorlar insanın canını gerçekten çok yakıyor.. ben pco olduğumda bana kilo vermen lazım bu hastalık verdirmez ameliyat edemem bunka yaşayacaksın. Çocuğun olmaz pco sun sen bilmem ne dediler.. hepsinden nefret ettim.. sancılarıma rağmen gitmedim bile doktora hamile kalana kadar.. sırf bu sebepten eski doktoruma oğlumun doğum doktoruna bile gitmedim.. bir doktor olarak tahlil bile yapmadan bana glifor verdi.. şekerim öyle düştü ki kase kase reçel yerken buldum kendimi ve bıraktım bir daha da gitmedim.. tanıdık vasıtasıyla gitmiştim kendine onların cenazesinde karşılaştığım halde selam bile vermedim .. öyle uyuz olabiliyorlar işte karekter biraz da.. inşallah canım senin de evlatlarının da hep gülsün yüzünüz

sweetwitch01 tacsizprenses
Çok zor şeyler yaşamışsınız ama allah mükafatını da vermiş size çok şükür. Evlatlarınızla huzurlu sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallah bundan sonra. Kimin ne dediği de dediğiniz gibi çok da tınn diyip geçin.
Emziremeyebilirsin ne varmış ki yani allah sağlık versin. Mamayla büyüyen bir sürü bebek var hepsi de gayet sağlıklı ne olmuş sanki. Allah çaresiz dert vermesin.
Güçlü kadınlar öperim sizi

var hala arada gelip geçiyor inş bişey olmaz ama cidden dün gece çok kötüydüm eşime belli etmedim üzülür diye
Canım bel ağrın mı var? Karın ağrın mı? Doktor bana kasılma olmadan ağrılar kıvrandıracak kadar olmadığı sürece artık normal demişti. Bence sen kendini psikolojik olarak da etkiliyor olabilirsin. Eğer çok endişeliysen doktorunu ara için rahat etsin.

BN hep jiletle aldım canm dayanılmıcak bi acı mı bu nasıl oluyor korkuomda yaptrmaya ama yaptrmam şart oldu.. Eşim teklif etti canm BN yaprm dedi sen kesersin byerlrni gobktn gormuom ya oyuzden
Canım bende yıllarca jiletle almıştım evet birkaç seans aciyor ama alisiyorsun zaten sonra incecik çıkıyor tüyler. Ki kökler kalın ve kötü renk ise daha yüksek sonuç alıyorsun sarı tüylerin bitmeme sıkıntısı oluyormuş. Biz daha şanslıyız yani merak etme :)

Benim ki tek seansta biter desene

Amiiiiin hepimizin inşallah..İnsanlar zaten hep yorum yapar kulaklarımızı gözlerimizi kapatıp kendi yolumuzda devam etmemiz gerekiyor. Bazen gerçekten zorlanıyor insan ama e o kadar da olacak diyorum artık =) Dualarımdasın inşallah..

Çok şükür Rabbime binlerce kere.. Valla ben 2 ay emmişim gerisi mama çok şükür bir eksiğim yok.Hiç bir şeycik olmaz..Desteğin için teşekkürler

Canım Allah bir daha dert vermesin sana gerçekten kadın olmak zaten çok zor , tabi senin fibiekstra durumlarda daha zor canım

Eşim de a 101den küçük bir paket almış yeni doğan onu da kullanicam bakalım belki memnun kalırım devam ederim

Sleepy canım ama üstünde 1 numara yazıyor ne saçma ya. Aldığım zamanın cahilliginden kendim

Canım cahillikten falan değil.. düpedüz onların saçma numaralandırmasından kaynaklı.. yani bütün bez markaları market markaları da dahil 1 numarayı 2-5 yaparken onun 0-3 yapmasını kimse aklına getirmez yanii. Ben bile tahmin etmedim 2. Olmasına rağmen... duyunca şok oldum.. 1 numara kullanmadım oğlumda zaten ama bu kez var elimde.. a101in içine baktım güzel duruyor bezama sanki kalıp prima gibi geldi bana..

Canım Allah bir daha dert vermesin sana gerçekten kadın olmak zaten çok zor , tabi senin fibiekstra durumlarda daha zor canım

Amin canım kimseye dert veripte derman arattırmasın.. gerçekten zor..

Aynen öyle canım benim. Bazen bizde de hata oluyor.. kendimiz gibi görüyoruz o herkesi o yüzden.. amaaan hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor tadını çıkarmak lazım..

Eşim de a 101den küçük bir paket almış yeni doğan onu da kullanicam bakalım belki memnun kalırım devam ederim

Bende alacağım inşallah. Çantamız hazır gibi zaten hurç yaptım ne olur ne olmaz diye boyna yokluyor zaten benim fındığım =)

Göğüs kalkanı aldınız mı..Ben aldım kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı.Sürekli nemli bıraktığı için yara olmuyormuş.Ben oğlum da hep kremler kullandım ağlaya ağlaya emzirdim hep yara oldu.

selam kızlar bebeğin el kol hareketlerini kasığımda hissediyorum ve ardından rahim ağzına doğru çok sancı oluyor bu sıralar çok sıklaştı, sizde bu durumda olann var mı tehlikeli bir durum mudur ? kafama taktım yaa

Aynen öyle canım benim. Bazen bizde de hata oluyor.. kendimiz gibi görüyoruz o herkesi o yüzden.. amaaan hayat göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor tadını çıkarmak lazım..

Kesinlikle benim eşim çok kızıyor bu yüzden bana saf mısın sen her defasında kendin gibi görüp anlatıyorsun derdini sonra zayıf noktanı biliyorlar üzülüyorsun diye kızıyor Sonra tabi kırıla kırıla üzüle üzüle öğreniyorsun kan içip şerbet içiyorum demeyi..Kesinlikle geçen zamanı iyi değerlendirmek lazım giden bizden gidiyor..

Amin canım benim.. aynen dediğin gibi çokta tınn diyorum:)) mamayla büyüdü maşallah çokta sağlıklı.. sütü olup emziremeyen de var sorun değil ki anlasalar :))

Benim ki hep öyle bıdık bıdık kasıklarımda ama benim erken doğum riskim var.Benim sürekli vuruyor.Büyük ihtimalle aşşağı inmiştir bası yapınca da ağrı sancı oluyordur.Bence her ihtimale karşı doktorunu bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…