- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.661
Ben yasamadim canim. Herkes yasamaz yani. Hormonel bir durum. Hormonlarin hizli degisiminden kaynaklabiliyor.Daha önceden doğum yapmış arkadaşlara bi sorum olacak:Şu lohusa depresyonu nedir arkadaşlar?Herkes bu depresyonu yaşar mı veya yaşamamak için ne yapmak gerekir?Her yerde karşıma çıkmaya başladı ve aklımı kurcalıyor.Sanki doğurdum da depresyonu kaldı
Maşallah canım size :) ben girdim nst 30 larda çıktı en fazla ama doktor hiç yorum yapmadı ağrın sancin olursa acile gelirsin dedi devlet hastanesiydi rahim boyu falan hiçbişey öğrenemedim hatta bebeğimi ıkı hafta geri olctu bi daha özele gittim çok şükür herşeyi uyumluydu iki hafta sonra asıl doktorumda kontrolüm bakalımKontrol iyi geçti bugün. Normal Doğum bekleyebilirz dedi doktorum. Plesantam yukarı çıkmış çok şükür. Bu arada nst gireniniz car mı benden başka ben ikinci defa girdim. Geçen girdiğimde de kasılma sancı vardı ama azdı. Bu girdiğimde düZenli şekilde ve 39 ile 60 küsür arası sancı çıktı. Doktor hazırlayıcı kasılmaların başlamış dedi. Bebek başını iyice aşağı dayamış. Henüz rahimboyu tam kısalmamış
Canim normal dogum olursa gerek yok. Zaten bir gun kaliyorsun ve dogumdan sonra rahmin kuculmesi icin masaj gosteriyor ebe hemsire veya doktor onu yapiyorsun . Korseyi kullanicak zaman olmuyor. Sezeryanla ilgili bilgim yok ama.Kızlar korseyi hastane çantasına koymaya gerek var mı orada takılıyor mu hemen
Canim dogum sonrasi belin simdikinden ince olur. Suan ki olcune gore alma bence. Ben cok kilo almadim mesela alicak olsam eski bedenime gore dusunup alirim.kızlar n11 de böyle bir korse var ama bedenini ne alacağıma karar veremedim biri yorum yapmış şu anki Bel kalınlığınızın 12 cm kadar küçük beden alınız yazmışlar ama o bile benim large beden olacak sanırım.Ancak large beden korse ne derece sıkılaştırır ki bilemedim altta fotoğrafını ekledim bakar mısınız Eki Görüntüle 2005636
Bende iki defa nts ye girdim 35 40 sanci çıkıyor ama doktor hicbirsey demedi normal cikmis sonuc galiba suyu az içiyorsun su alimini artir dedi sadece canimKontrol iyi geçti bugün. Normal Doğum bekleyebilirz dedi doktorum. Plesantam yukarı çıkmış çok şükür. Bu arada nst gireniniz car mı benden başka ben ikinci defa girdim. Geçen girdiğimde de kasılma sancı vardı ama azdı. Bu girdiğimde düZenli şekilde ve 39 ile 60 küsür arası sancı çıktı. Doktor hazırlayıcı kasılmaların başlamış dedi. Bebek başını iyice aşağı dayamış. Henüz rahimboyu tam kısalmamış
Canim o kişinin etrafında etkilenmesinden oluyor genelde etraf destek olur anneden yük alırsa anne bu lohusa zamanını kolay atlatiyor ama tek kalırsa ve üzülürse sütu bile gidebilir benimde bu ikinci çocuğum bakalım ne olur nasıl olur ilki iyi geçti kaynanam yanımdayidi bunda da gelicek ama bilmiyorum gelse iyi olur mu ilki gibi olur mu yaşayıp görücez ins ama burda birbirimize bu süreçte destek olmamız lazimDaha önceden doğum yapmış arkadaşlara bi sorum olacak:Şu lohusa depresyonu nedir arkadaşlar?Herkes bu depresyonu yaşar mı veya yaşamamak için ne yapmak gerekir?Her yerde karşıma çıkmaya başladı ve aklımı kurcalıyor.Sanki doğurdum da depresyonu kaldı
Yok maalesef canım henüz olamadım :) suyu geliyo ama yeterli değilmiş sızıntı diyolarmış bu şekilde olunca, sancıda var yürütmeyecek hale geliyo kardeşimi nst de çıkıyo hatta bağlandığında ama çok düzensiz aralıklarla ve rastgele. Açılma daha 1 cm miş o yüzden. Bizde beklemedeyiz evde, düzene giricek inşallah.ferishhh güzel haberler bekliyorum senden teyze oldun inşallah :)
Ah canım sabahtan beri çekiyo desene Allah yardım etsin bizi neler bekleyecek bakalımYok maalesef canım henüz olamadım :) suyu geliyo ama yeterli değilmiş sızıntı diyolarmış bu şekilde olunca, sancıda var yürütmeyecek hale geliyo kardeşimi nst de çıkıyo hatta bağlandığında ama çok düzensiz aralıklarla ve rastgele. Açılma daha 1 cm miş o yüzden. Bizde beklemedeyiz evde, düzene giricek inşallah.
Haklısın göbüşten el yetişmeyebilir artıkCanım, ben zaten normal şartlarda da hep eldiven kullanıyordum bana da aynen çok rahat geliyor. Ama en son eldiven denediğimde elim falan uzanmadığı için baya zorluk çektim. O yüzden başka formüller arıyorum. Ağda bezini ufak parçalar şeklinde kullanırsam başarabilirim diye düşünüyorum da, bakalım artık :)))
Cok sagol canim böyle şeyler duymak acayip güç veriyor iyi ki varsiniz
Canım Allah kolay geçitlerden geçirsin inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınızYok maalesef canım henüz olamadım :) suyu geliyo ama yeterli değilmiş sızıntı diyolarmış bu şekilde olunca, sancıda var yürütmeyecek hale geliyo kardeşimi nst de çıkıyo hatta bağlandığında ama çok düzensiz aralıklarla ve rastgele. Açılma daha 1 cm miş o yüzden. Bizde beklemedeyiz evde, düzene giricek inşallah.
Bi ara beni tuttu aynı şekilde alt ast üre falan normal çıktı sonra geçti şu ara yok bu defa ayak uyusmalari beni mahvetti derken şimdi eşim bayağı hasta üç gecedir onun başındayım ateşi çıkıyor devamlı son iki aydır gece uykusuna hasretim diyebilirim Allah yardım etsin bebeklerimiz iyi olsun inşallahKizlar saat 22.00 dan beri yataktayim su saat oldu uyuyamiyorum kasintidanartik delirmek uzereyim her gecem böyle kasinarak ve ağlayarak geciyo. Butun kremlerimi biraktim alerjilerim gecmek uzere ama bu sefer de banyo yapinca cildim kuruluktan kasiniyo. Psikolojim bozuldu her gece aglamaktan kendimi eve kapatip günlerce uyumak istiyorum ama olmuyo Gobegimi acip yatiyorum kasinmayayim diye bu sefer de usutuyorum. Dr un verdiği butun her seyi denedim care olmadi. Bir dua falan var mi acaba bildiğiniz
Uykusuz kalmak bebegin gelisimini etkiler mi bi de? Zaten agladigim icin stres oluyodur yavrum bi de uykusuzluk etkilemiyodur insallah
Gecmis olsun canim. İnsallah bebeklerimiz iyi olur dedigin gibi ama uyuyamiyorum diye stres oluyorum, stres de kotu etkiliyor malum. Bir an once haftasi gelse diye gun sayiyorum artik son aylar gercekten cok zormusBi ara beni tuttu aynı şekilde alt ast üre falan normal çıktı sonra geçti şu ara yok bu defa ayak uyusmalari beni mahvetti derken şimdi eşim bayağı hasta üç gecedir onun başındayım ateşi çıkıyor devamlı son iki aydır gece uykusuna hasretim diyebilirim Allah yardım etsin bebeklerimiz iyi olsun inşallah
kızlar iyi akşamlar hepinize..Doğum sonrası abdominal korse alanınız var mı? varsa nerden aldınız ve beden ne aldınız..Malum bedeni önemli sıkmazsa sıkıştırmaz sanırım ve doğumdan sonraki bedenimiz ne olacak onu tahmin edemiyorum ben tecrübeli olanlar cvp yazabilr misiniz
Daha önceden doğum yapmış arkadaşlara bi sorum olacak:Şu lohusa depresyonu nedir arkadaşlar?Herkes bu depresyonu yaşar mı veya yaşamamak için ne yapmak gerekir?Her yerde karşıma çıkmaya başladı ve aklımı kurcalıyor.Sanki doğurdum da depresyonu kaldı
kızlar n11 de böyle bir korse var ama bedenini ne alacağıma karar veremedim biri yorum yapmış şu anki Bel kalınlığınızın 12 cm kadar küçük beden alınız yazmışlar ama o bile benim large beden olacak sanırım.Ancak large beden korse ne derece sıkılaştırır ki bilemedim altta fotoğrafını ekledim bakar mısınız Eki Görüntüle 2005636
Kizlar saat 22.00 dan beri yataktayim su saat oldu uyuyamiyorum kasintidanartik delirmek uzereyim her gecem böyle kasinarak ve ağlayarak geciyo. Butun kremlerimi biraktim alerjilerim gecmek uzere ama bu sefer de banyo yapinca cildim kuruluktan kasiniyo. Psikolojim bozuldu her gece aglamaktan kendimi eve kapatip günlerce uyumak istiyorum ama olmuyo Gobegimi acip yatiyorum kasinmayayim diye bu sefer de usutuyorum. Dr un verdiği butun her seyi denedim care olmadi. Bir dua falan var mi acaba bildiğiniz
Uykusuz kalmak bebegin gelisimini etkiler mi bi de? Zaten agladigim icin stres oluyodur yavrum bi de uykusuzluk etkilemiyodur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?