- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.681
rabbim sıkıntısız rahat doğum nasip etsin inşallah sağ salim evladını kucağına alsınYok maalesef canım henüz olamadım :) suyu geliyo ama yeterli değilmiş sızıntı diyolarmış bu şekilde olunca, sancıda var yürütmeyecek hale geliyo kardeşimi nst de çıkıyo hatta bağlandığında ama çok düzensiz aralıklarla ve rastgele. Açılma daha 1 cm miş o yüzden. Bizde beklemedeyiz evde, düzene giricek inşallah.
karın büyüdükçe ağrı yapıyor artık galiba ağrı bende de çok oluyo evde rahatım çok şükür iş yerinde kötü oluyorum. sırtımdan giren ağrı sağ göğüs altıma doğru ilerliyor. ayaklarım benim de şişti ayağıma olan tek ayakkabı var onca ayakkabının arasında onunda şekli şemali değişti:)Kızlar bende de son zamanlarda acayip bi ağırlık var özellikle belim ciddi ciddi ağrımaya başladı. Annemin de doğumları esnasında beli çok ağrırmışayaklarım da şişiyor ama akşamları yarım saat dikip yatmak çok iyi geliyor bir de sorum olacak bu pilates topunu doğumdan ne kadar önce kullanmalıyız bilgisi olan var mı?
tansiyonunuzu takip edebilirsiniz.benim aşırı halsizlik durumlarında genelde tansiyonum düşmüş oluyor.Arkadaşlar aşırı halsizlik şikayetim var.napcam bilmiyorum. Sizlerde durum nasıl çok kötüyüm ya 3 gündür böyleyim bebek hareketleri gayet iyi decaviti bıraktık imom omega ya geçtik omu yaptı ki valla napcamı şaşırdım
Etrafımda kv olacak tipte biri yok çok şükür kvdem de karışıcak birisi değil-bebek olunca huyu değişmez inş:)-umarım yaşamam.Herşey güzel olacak diye tekrar edip kendimi rahatlatıyrm psikolojik olarakCanım bir anda elinde bir bebek dikşlerin etraftaki patavatsızların ay zayıf ay çok kilolu şuna benziyor buna benziyor sarılık mı sütün var mı sütün yeter mama verme biberonu alırsa seni bırakır. Süt için şunu ye bunu ye.. öyle tutma böyle tut. Ben doğum yaptım geldiğim gün evi süpürdüm. Geldipim gün şunu yaptım.. çok yattın.. bu ve bunun gibi sinir bozucu şeylerle karşılaşıyorsun.. bazen bu kv bazen bi yakının arkadaşın kuzenin ablan bile olabiliyor.. tabii her şey üst üste gelince sinirlerine hakim olamayabliyorsun içine atınca da depresyona giriyorsun.. en güzeli bunları duymamak canım. Yoksa hakikaten zor iş yanibende girdim farkında bile olmadım bana çık git bu şehirden 1 hafta kafa dinle sen ve çocuk dedi.. saçlarım döküldü benim sadece başka bir şey olmadı bende
günaydın cnm bende klozette daha rahat ediyorum artık . normal tuvalete oturmak zor oluyorKızlar herkese günaydın..sizlere sorumlu olacaktı. çok afedersiniz ben bir süredir klozet kullanıyordum. Normal tuvalete gidince sanki rahime baskı oluyor ve açılıyor hissim oluyor bu normal durum mu. İkinci bebeğim bu kismetse
bende doğumdan sonra almıştım cnm benimkide buna benziyor ben memnun kalmıştımkızlar n11 de böyle bir korse var ama bedenini ne alacağıma karar veremedim biri yorum yapmış şu anki Bel kalınlığınızın 12 cm kadar küçük beden alınız yazmışlar ama o bile benim large beden olacak sanırım.Ancak large beden korse ne derece sıkılaştırır ki bilemedim altta fotoğrafını ekledim bakar mısınız Eki Görüntüle 2005636
Ikı gündür bende de başladı canım ya sirkeli suyla yıkıyorum biraz fayda eder gibi olup yine başlıyo ben de doktoruma danisicam normal doğuma engel mi acaba enfeksiyongünaydın kızlar herkesin bir derdi var sanırım hamilelikte :) bende de inatçı bir kaşıntı var fitil,krem hiçbişey fayda etmiyor. Sebamed intimate wash aldım onunla yıkıyorum . Günde 3-4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped aldım denedim. ılık suyla yıkayıp sirke kullanıyorum ama yok yok hiçbirşeyin faydası yok doğumdan sonra düzelir inşallah artık . doktora gidince anlatacağım belki farklı bir ilaç dener. Bu dertten müzdarip olup çözüm bulabilen varmı acaba ? yada önerileriniz
Baharatlı ve şekerli yemeyip bol yoğurt yememiz gerekligünaydın kızlar herkesin bir derdi var sanırım hamilelikte :) bende de inatçı bir kaşıntı var fitil,krem hiçbişey fayda etmiyor. Sebamed intimate wash aldım onunla yıkıyorum . Günde 3-4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped aldım denedim. ılık suyla yıkayıp sirke kullanıyorum ama yok yok hiçbirşeyin faydası yok doğumdan sonra düzelir inşallah artık . doktora gidince anlatacağım belki farklı bir ilaç dener. Bu dertten müzdarip olup çözüm bulabilen varmı acaba ? yada önerileriniz
bende normal doğum istiyorum inşallah engel değildir. şekerden vazgeçemiyorum ki oda etkiliyor sanırım. hamilelikte hormon değişimi de çok etkiliyor heralde benim ilk hamileliğimde de durum böyleydi. çok rahatsız edici bir durum gerçektenIkı gündür bende de başladı canım ya sirkeli suyla yıkıyorum biraz fayda eder gibi olup yine başlıyo ben de doktoruma danisicam normal doğuma engel mi acaba enfeksiyon
Günaydın cnım bana hametan krem verdi doktorum. Akıntı varsa peynir kesiği şeklinde ditil kullanacaksın dedi 6*1 donaxyl. Ben unibaby nin saf au ıslak mendiliyle her akıntıdan ya da tuvaletten sonra temizliyorum. Günlük pedi hep kuru tutuyorum. Her akşam da ılık suyla yıkayıp krem sürüyorum. Bana iyi geldi fitili hiç kullanmadım. Ama sen de doktoruna sormadan kullanma bunları. Sorana kadar da bepanthene pişik kremini kullanabilirsin onu da önermişti doktorum. Ama o çok çare olmadı bana. Nemli kaldığı için oluyor. Geçmiş olsun canım inşallah işe yarar. :)günaydın kızlar herkesin bir derdi var sanırım hamilelikte :) bende de inatçı bir kaşıntı var fitil,krem hiçbişey fayda etmiyor. Sebamed intimate wash aldım onunla yıkıyorum . Günde 3-4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped aldım denedim. ılık suyla yıkayıp sirke kullanıyorum ama yok yok hiçbirşeyin faydası yok doğumdan sonra düzelir inşallah artık . doktora gidince anlatacağım belki farklı bir ilaç dener. Bu dertten müzdarip olup çözüm bulabilen varmı acaba ? yada önerileriniz
Malesef bende ayniyim canim hepsini bende yaptim aile hekimi krem verdi nafile agdaya da gidemedim bu yüzden asiri kasinti olursa kremi sürüp kalin pecete koyuyorum sürekli degistiriyorum biraz rahatlatiogünaydın kızlar herkesin bir derdi var sanırım hamilelikte :) bende de inatçı bir kaşıntı var fitil,krem hiçbişey fayda etmiyor. Sebamed intimate wash aldım onunla yıkıyorum . Günde 3-4 defa iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped aldım denedim. ılık suyla yıkayıp sirke kullanıyorum ama yok yok hiçbirşeyin faydası yok doğumdan sonra düzelir inşallah artık . doktora gidince anlatacağım belki farklı bir ilaç dener. Bu dertten müzdarip olup çözüm bulabilen varmı acaba ? yada önerileriniz
akıntımda var canım sürekli hemde açık sarı şeklinde ama peynir kesiği gibi değil jel gibi . birde uni baby ve bepanthene kremi deneyeyim bakalım . sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama tahriş olmuş vaziyetteyim iyice . cuma doktora gideceğim inşallah o zaman detaylıca anlatıcam doktora ilacı değiştirmesini isticem. travazol krem kullandım birde fitil vardı biokadin sanırım . biraz rahatlatıyor sonra gene aynı durum . rutin hale geldi iyiceGünaydın cnım bana hametan krem verdi doktorum. Akıntı varsa peynir kesiği şeklinde ditil kullanacaksın dedi 6*1 donaxyl. Ben unibaby nin saf au ıslak mendiliyle her akıntıdan ya da tuvaletten sonra temizliyorum. Günlük pedi hep kuru tutuyorum. Her akşam da ılık suyla yıkayıp krem sürüyorum. Bana iyi geldi fitili hiç kullanmadım. Ama sen de doktoruna sormadan kullanma bunları. Sorana kadar da bepanthene pişik kremini kullanabilirsin onu da önermişti doktorum. Ama o çok çare olmadı bana. Nemli kaldığı için oluyor. Geçmiş olsun canım inşallah işe yarar. :)
Bende de aynı durum vardı canım bepanthene çare olmadı ama hametan krem iyi geldi. Bepanthene ilk sürdüğünde biraz yakıyor korkma hemen geçiyor sonra.akıntımda var canım sürekli hemde açık sarı şeklinde ama peynir kesiği gibi değil jel gibi . birde uni baby ve bepanthene kremi deneyeyim bakalım . sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama tahriş olmuş vaziyetteyim iyice . cuma doktora gideceğim inşallah o zaman detaylıca anlatıcam doktora ilacı değiştirmesini isticem. travazol krem kullandım birde fitil vardı biokadin sanırım . biraz rahatlatıyor sonra gene aynı durum . rutin hale geldi iyice
Hazır olan ağda bantları değil canım, onlar pek iş görmüyo zaten. Sende bi yanlışlık yok bence :)) sir ağda kullanmayı düşünüyorum. Onun bezleri var ya küçük parçalar halinde kesip kullanacam. İşe yararsa yazarım tabi sanaHaklısın göbüşten el yetişmeyebilir artıkağda bandı bende işe yaramadı bıyığımı bile alamıuorum o bantlarla ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba alternatif bişey bulursan tavsiyeni bekliyorum
Tansiyon normal çıkıyo. Bugün anasaplığına gittim ebe son aylarda normal halsizlik dedi ama yinede kan idrar tahlili verdim umarım sorun çıkmaztansiyonunuzu takip edebilirsiniz.benim aşırı halsizlik durumlarında genelde tansiyonum düşmüş oluyor.
Canım, inanır mısın dün akşam aklıma gelsin sen. Kaşıntı durumunu halletmiştir umarım, bi sorayım derken şimdi yazını okudum. Canım göbüşler gerginleştiği için kaşınıyoruz zaten, ben daha önce söylemiştim bio oil kullanmıştım o alerji yapmıştı. Çok şükür geçti. Epey bir süredir de mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum. Hem iyi geldi hem de kuruluktan kaynaklı olan kaşıntımı da aldı. Hem de hiç çatlak yok karnımda çok şükür. Bacağımın yukarı arka kısmına sürmemiştim mesela, aklıma gelmemişti. Geçenlerde aynaya bi baktım çatlak oluşmuş hemen oraya da sürmeye başladım. Şimdi daha iyi. Mustelayı tavsiye ederim. Geçmiş olsun tekrar.Kizlar saat 22.00 dan beri yataktayim su saat oldu uyuyamiyorum kasintidanartik delirmek uzereyim her gecem böyle kasinarak ve ağlayarak geciyo. Butun kremlerimi biraktim alerjilerim gecmek uzere ama bu sefer de banyo yapinca cildim kuruluktan kasiniyo. Psikolojim bozuldu her gece aglamaktan kendimi eve kapatip günlerce uyumak istiyorum ama olmuyo Gobegimi acip yatiyorum kasinmayayim diye bu sefer de usutuyorum. Dr un verdiği butun her seyi denedim care olmadi. Bir dua falan var mi acaba bildiğiniz
Uykusuz kalmak bebegin gelisimini etkiler mi bi de? Zaten agladigim icin stres oluyodur yavrum bi de uykusuzluk etkilemiyodur insallah
Etrafımda kv olacak tipte biri yok çok şükür kvdem de karışıcak birisi değil-bebek olunca huyu değişmez inş:)-umarım yaşamam.Herşey güzel olacak diye tekrar edip kendimi rahatlatıyrm psikolojik olarak
Kızlar herkese günaydın..sizlere sorumlu olacaktı. çok afedersiniz ben bir süredir klozet kullanıyordum. Normal tuvalete gidince sanki rahime baskı oluyor ve açılıyor hissim oluyor bu normal durum mu. İkinci bebeğim bu kismetse
Canım çok üzüldüm inşallah geçer. Ben de nefes alamam aktan uyuyamıyorum. Doktorun önerdikleri işe yaramıyorsa annem hep yoğurt suyu yoğurt sür geçer der. Çare olur mu bilmem. Sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz yönlendiremeyiz seni ama yoğurt kimseye zarar vermez belki hararetini alır karnının. Allah yardımcın olsun.Kizlar saat 22.00 dan beri yataktayim su saat oldu uyuyamiyorum kasintidanartik delirmek uzereyim her gecem böyle kasinarak ve ağlayarak geciyo. Butun kremlerimi biraktim alerjilerim gecmek uzere ama bu sefer de banyo yapinca cildim kuruluktan kasiniyo. Psikolojim bozuldu her gece aglamaktan kendimi eve kapatip günlerce uyumak istiyorum ama olmuyo Gobegimi acip yatiyorum kasinmayayim diye bu sefer de usutuyorum. Dr un verdiği butun her seyi denedim care olmadi. Bir dua falan var mi acaba bildiğiniz
Uykusuz kalmak bebegin gelisimini etkiler mi bi de? Zaten agladigim icin stres oluyodur yavrum bi de uykusuzluk etkilemiyodur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?