temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

alemmiş seninki de çok merak ediyorlar çocuklar şirin oluyorlar bazen de ne cevap vereceğini şaşırıyorsun :)))

Çok farklı bakıyor tutuluyor sonra da

Al benden de o kadar.. babası hareketini duymak istese hemen atlıyor bende bakcaaam diyee.. babası da amann all kardeşin senin diyor... napsın:))) aay amin amin canımmmm

Heheh El mahkum =D her şey güzel olacak inşallahhhhhh

Ohh maaşallah.. Kefir bende evde yapılanı içemiyorum en sağlıklısı o aslında.Hazır alıyorum ara içim kefiri güzel.Oğluma da alıyorum meyveli olanları içiyor.Ev de yoğurt mayalıyoruz bana iyi geldi.

İşalah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza ya şeker dışında beni zorlayan bişi yok çok şükür bide ben baya kiloluyum umarım hepimiz kalan zamanı güzelce geçirir güzel güzel doğururuz

Selâmün aleykum kızlar bayadır yoktum buralarda dün sağlık ocağına rutin kontroller için gidip kan verdim bide çok halsizligim ve uyku hali unutkanlık vardı ben de bi b12 de baktirayim kanda dedim iyiki de yaptirmis im bugün sonuçları b12 61 çıktı ben vitamin hapı da kullanamiyorum midem çok bulaniyor onu içinde şimdi perşembe kendi kadin dogum doktoruma gidicem hemşiremiz söyledi iğnesi var onu işte diye artık onu isticem aklınızda bulunsun mutlaka baktirın sizde

Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.
İnternetimde bi problem vardı yazdığım şeyi eklemiyordu, birçok kere denediğim için dört kere yazmış bu defa da. Niye hep aynı şeyleri yazmış diye düşünmeyin kızlar :)))

Bugün yemekhaneye merdivenlerle çıktıktan sonra gözlerim karardı ilk bulduğum yere oturdum hemen ay korktum ya ilk defa oldu :/ 1 saat öncesinden kahve içmiştim ona bağladım ama korkuttu beni

Canım benim de 97 çıkmıştı 5 gün ve sonra haftada bir dodex kullandım iki kutu tekrar baktiricam bende inanılmaz el ayak uyuşması yapıyor eksikliği

kızlar meraba bugün toktora gittim 7 haftam kalmış bebeğin kilosu 1758 grm boyu 42 kızlar kilosu bana az geldi sizce nasl napmm lazm biraz daha kilo almasi için tabi önce sağlık ama kizimda zayıftı çok çektim

kızlar meraba bugün toktora gittim 7 haftam kalmış bebeğin kilosu 1758 grm boyu 42 kızlar kilosu bana az geldi sizce nasl napmm lazm biraz daha kilo almasi için tabi önce sağlık ama kizimda zayıftı çok çektim

Zayıflık yüzünden sağlık sorunu çekmedi ise sıkıntı yok.Biraz genetik oluyor boy kilo.Benim kızım 10 gün önce 44cm di. Doktor çok uzun boylu olacak dedi.Gerçi baba abi uzun dedi.Benim abim 1.95 diğeri 1.85 eşim desen 1,85 o zaman normal dedi.Çok moralini bozma arkadaşım.

Muz çiğ badem ceviz tüket biraz istesen faydası olur.

2335 kg canim :) bana az geldi ama doktor yeterli daha guzel diyo :)
Iyimis seninki canım ya böyle kontrollü gitmesi daha iyi bence de. 33. Haftadayken 2150di. Cuma günü var kontrolüm sanki bu sefer 2500 olmuştur diye düşünüyorum o yüzden sordum. Bende şeker var ondan dolayı iri olmasından korkuyorum da biraz

Kızlar bir akrabam vardı aramızda 3 hafta falan vardı bugün doğum yapmış inanın elim ayağım titredi duyunca heyecandan. Ama haberi nasıl aldığıma bakacak olursam eşim sabah heyecanla ebru uyan şu şu doğum yapmış bizim daha çantanıza hazır değil kalk hazırlayalım hadi diyor Canım benim nasıl korkmuş heyecanlanmış sabah sabah sanki her şey şaka gibi geliyordu inanamıyorum bu kadar az kaldığına. Allahım hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

hazırlıklar tamamlansın o halde :)))

Rabbim böyle tatlı güzel telaşlar yaşatsın hepimize inşallah tabi her şey hazır iken

Canım benim de 97 çıkmıştı 5 gün ve sonra haftada bir dodex kullandım iki kutu tekrar baktiricam bende inanılmaz el ayak uyuşması yapıyor eksikliği
Canim peki iğneleri olduktan sonra kendinde degisiklik hissettin mi bugün sağlık ocağından geldiğimden beri kendimi çok halsiz hisediyorum ya normalde var ben çok halsizlik ama bugün yatarken bile başım dönüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…