- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.621
alemmiş seninki de çok merak ediyorlar çocuklar şirin oluyorlar bazen de ne cevap vereceğini şaşırıyorsun :)))
Al benden de o kadar.. babası hareketini duymak istese hemen atlıyor bende bakcaaam diyee.. babası da amann all kardeşin senin diyor... napsın:))) aay amin amin canımmmm
İnşallah canim suan en cok istediğim tek sey bu aklim yavrularimda
Kizlar bende kizimi gordum :) minik kizim baya buyumus ve normal dogum icin pozisyon almis.
29+5 haftalik kilosu da 1500 gr cikti. Ramazanda oruc tutuyorum. Doktor gelisimi yolunda dedi. Suyu vs de yerindeymis. Bunun haricinde kabizlik cekenlere onerim var. Bende kronik kabizlik vardi. Duzenli kefir iciyorum. Ka ilacina ragmen kabizliktan kurtuldum cok sukur. Bebege de zarari yok. Evde kandimiz mayaliyoruz ama.
İşalah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza ya şeker dışında beni zorlayan bişi yok çok şükür bide ben baya kiloluyum umarım hepimiz kalan zamanı güzelce geçirir güzel güzel doğururuzBenim ilk cocugum diye korktum ölü dogumlara sebep oluyo dediler doktorlar basladim ama cok bi etkisi varmi inan dusunmuyorum cunku dedigin gibi yediklerinden cok egzersiz yorulana kadar yuruyus iyi geliyor ben ne tatlilar yiyordum ama yurudugum için normal oluyordu suan bir dilim ekmekde yesem yuksek cikabiliyor yuruyus egzersiz yapmazsam ki agirlastim artik yurumek bile zor geliyor ayaklarim sisiyor devamli
İnternetimde bi problem vardı yazdığım şeyi eklemiyordu, birçok kere denediğim için dört kere yazmış bu defa da. Niye hep aynı şeyleri yazmış diye düşünmeyin kızlar :)))Canım, yeni okudum ben mesajını. Allahım kardeşinin de yardımcısı olsun. Hatta inşallah şimdi doğum yapmıştır diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.
Canım benim de 97 çıkmıştı 5 gün ve sonra haftada bir dodex kullandım iki kutu tekrar baktiricam bende inanılmaz el ayak uyuşması yapıyor eksikliğiSelâmün aleykum kızlar bayadır yoktum buralarda dün sağlık ocağına rutin kontroller için gidip kan verdim bide çok halsizligim ve uyku hali unutkanlık vardı ben de bi b12 de baktirayim kanda dedim iyiki de yaptirmis im bugün sonuçları b12 61 çıktı ben vitamin hapı da kullanamiyorum midem çok bulaniyor onu içinde şimdi perşembe kendi kadin dogum doktoruma gidicem hemşiremiz söyledi iğnesi var onu işte diye artık onu isticem aklınızda bulunsun mutlaka baktirın sizde
İnşallah öyle olacak canım inanıyorum Rabbim büyükKalbini ferah tut arkadaşım.Boş bol dua edip bekleyeceğiz inşallah.Hepimiz buradan güzel haberlerimizi vereceğiz birbirimize..
kızlar meraba bugün toktora gittim 7 haftam kalmış bebeğin kilosu 1758 grm boyu 42 kızlar kilosu bana az geldi sizce nasl napmm lazm biraz daha kilo almasi için tabi önce sağlık ama kizimda zayıftı çok çektim
Iyimis seninki canım ya böyle kontrollü gitmesi daha iyi bence de. 33. Haftadayken 2150di. Cuma günü var kontrolüm sanki bu sefer 2500 olmuştur diye düşünüyorum o yüzden sordum. Bende şeker var ondan dolayı iri olmasından korkuyorum da biraz2335 kg canim :) bana az geldi ama doktor yeterli daha guzel diyo :)
Ayy kızın ne tatlı cikmis canim yaaa maşallah :*Canım benim de 97 çıkmıştı 5 gün ve sonra haftada bir dodex kullandım iki kutu tekrar baktiricam bende inanılmaz el ayak uyuşması yapıyor eksikliği
Kızlar bir akrabam vardı aramızda 3 hafta falan vardı bugün doğum yapmış inanın elim ayağım titredi duyunca heyecandan. Ama haberi nasıl aldığıma bakacak olursam eşim sabah heyecanla ebru uyan şu şu doğum yapmış bizim daha çantanıza hazır değil kalk hazırlayalım hadi diyorCanım benim nasıl korkmuş heyecanlanmış sabah sabah sanki her şey şaka gibi geliyordu inanamıyorum bu kadar az kaldığına. Allahım hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Kızlar bir akrabam vardı aramızda 3 hafta falan vardı bugün doğum yapmış inanın elim ayağım titredi duyunca heyecandan. Ama haberi nasıl aldığıma bakacak olursam eşim sabah heyecanla ebru uyan şu şu doğum yapmış bizim daha çantanıza hazır değil kalk hazırlayalım hadi diyorCanım benim nasıl korkmuş heyecanlanmış sabah sabah sanki her şey şaka gibi geliyordu inanamıyorum bu kadar az kaldığına. Allahım hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Sağol canım bayan yanak diyorum ben :)Ayy kızın ne tatlı cikmis canim yaaa maşallah :*
Canim peki iğneleri olduktan sonra kendinde degisiklik hissettin mi bugün sağlık ocağından geldiğimden beri kendimi çok halsiz hisediyorum ya normalde var ben çok halsizlik ama bugün yatarken bile başım dönüyorduCanım benim de 97 çıkmıştı 5 gün ve sonra haftada bir dodex kullandım iki kutu tekrar baktiricam bende inanılmaz el ayak uyuşması yapıyor eksikliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?