temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam arkadaslar
Bayagidir yoktum is ev hamilelik derken, 32 haftamda izne ayrildim. 1 haftadir evdeyim ama uyku uyuyamiyorum
Nefes alamiyorum özellikle soluma yatinca. Bogulcak gibi oluyorum.
Reflu basa bela 2 yastik kullansamda olmuyor yanıyorum
Baska derdim yok Allaha sukur son 50 gün bakalim

Aynı durumdayım canım bebekten önce platform ayakkabılardan başka giymezdim şimdi resmen ortapetik babaanne ayakkabıları giyiyorumbenim önceden de venöz yetmezlik ve kaçaklar vardı bacaklarımda o yüzden varis çorabı giyerdim ara sıra. Şimdi hiç çıkaranıyorum yoksa çok feci oluyor. Aklında olsun diz altı varis çoraplarını tavsiye ederim. Gerçi yazın zorluyor sms rn azından daha fazla şişmesini önlüyor ve varis oluşmasını engelliyor

Dr normal tuvalet tavsiye ediyor. Kizim da 9 ay normal kullandım. Sorun olmamıştı. Ama önceki doğumdan kaynaklı sanırım.

Gricim bak bu senin için. Alle hamile diye bi program var en baştan beri onu takip ediyorum yazdığı herşey doğru çıktı. Hem fazla ayrıntıya girmiyor hem de ihtiyacın olanı söylüyor. Burda da 8 aylık bebek yaşamaz hurafesine değinmiş. Aklıma sen geldin paylaşayım istedim benim kız da bugün 8. Ayna girdi teyzeleri bez be birkaç şey dışında hemen herşey hazır sayılır

Kızlar bu arada doğum veya emzirme eğitimine giden var mı aranızda? Ben hastanelerinkine gidecektim ama kendi doktorum eğitim veröeye başladı muayenehanesinde. Ebe hanım eğitim verecekmiş. Faydasını görenleri duyduğum kadar yanlış eğitim verdiler ıkınma ve nefes alıp veröeyi doğum esnasında doktor ayatlatıyor kafana göre yapmıyorsun da diyenler var kafam karıştı

bende 3 gündür bu çalışabiliri çalışamaza çevirmeyi düşünüyorum. helak olcam yoksa..
Canım gitmiyorsa zorlama kendini. Ben de geçen hafta aldım çalışabilir raporumu zorlandığım yerde bırakacağım. Havalar ısınmaya başladı. Napacağız bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol sıvı tüketmek ve ayakları dinlendirme gerek

Bende yatamiyorum uyayamiyirum iki yastik koyuyorum olmuyor teke dusuruyorum olmuyor terliyorum sürekli uyku yok

ben de yarın alacağım çalışabilir raporunu ama bu ayın sonuna kadar alacağım. Normalde temmuzun ilk haftası da çalışabilirim ama yok anacım şuan bile mahvolmaya başladım. son hafta da bayram haftası olduğu için dayanırım diye düşünüyorum. allah sabır versin hepimize. Hazırlık ehyecanı da baskın gelmeye başladığı için biran önce kendimle başbaşa kalmak istiyorum.

Dr normal tuvalet tavsiye ediyor. Kizim da 9 ay normal kullandım. Sorun olmamıştı. Ama önceki doğumdan kaynaklı sanırım.

ben normale asla oturamam bacağıma kramplar girer :) daha çok sıçrıyor etrafa ne bilim sevmiyorum hijyenik gelmiyor bana ..

normal yapmayacağım için ayrıca ikinci bebek olduğu için aklımın ucundan bile geçmedi desemm :)))

Ne yapılır bilemedim ki canım vazelin sürsen minik bi bölgeye yi gelir belki..
Vazelin de denemistim canim o da alerji yapti. Vucudum her seye tepki veriyor nedense tesekkur ederim yine de fikrin icin.
Ay canim içine mi dogdu acaba :) dun gece hayatimin en kotu gecesiydi heralde stres oldukça daha cok kasindim. Ben de mustela aldim ama o da kasindiriyo maalesef, karnim disindaki yerlerde kullaniyorum. Bu alerjilerin hepsi gecmeden hicbi sey suremicem sanirim. Dedigin gibi karnim gerildigi icin iyice hassaslasti hic bi maddeyi kabul etmiyor. Sana iyi gelmesine sevindim ne guzel catlamadan halletmissin :)
Cok sağol canim yogurt kasintiyi rahatlatabilir evet bir deneyeyim onu da. Senin de Allah yardimcin olsun canim hepimizin bir sekilde derdi var herkes uykusuz sanirim. Bebisler iyi olsun da napalim artik.

kızlar kramplarınız sadece gecemi oluyor gün içindede yaşıyomusunuz. ve sadece bacaklarınızdamı oluyo?

Canim benim de akintim peynir kesigi seklinde oluyor arada ama hiç kasintim ya da baska sikayetim yok. Idrar tahlilim de temiz cikmisti. Yine de sıkıntı olusturur mu acaba doktora hic sormak aklima gelmemisti.

kızlar kramplarınız sadece gecemi oluyor gün içindede yaşıyomusunuz. ve sadece bacaklarınızdamı oluyo?

bu sabah yine girdi saat 06,30 du hatta..acıyla uyandım... genelde sabaha karşı ya da gece giriyor.. gün içinde de pıt pıt ediyor ama uyanık olduğumdan engelleyebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…