- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.701
Aynı durumdayım canım bebekten önce platform ayakkabılardan başka giymezdim şimdi resmen ortapetik babaanne ayakkabıları giyiyorumkarın büyüdükçe ağrı yapıyor artık galiba ağrı bende de çok oluyo evde rahatım çok şükür iş yerinde kötü oluyorum. sırtımdan giren ağrı sağ göğüs altıma doğru ilerliyor. ayaklarım benim de şişti ayağıma olan tek ayakkabı var onca ayakkabının arasında onunda şekli şemali değişti:)
Dr normal tuvalet tavsiye ediyor. Kizim da 9 ay normal kullandım. Sorun olmamıştı. Ama önceki doğumdan kaynaklı sanırım.İnşallah canım.. :)))
Yaşamazsın öyle bir depresyon inşallah :)))
Canım ben normalde de klozet dışında hiçbir tuvalete oturmam:)) bir kere mecbur kaldım hamileyken baskı oldu rahme.. eğildiğin için normal öyle olması oturmamak lazım
BekliyorumHazır olan ağda bantları değil canım, onlar pek iş görmüyo zaten. Sende bi yanlışlık yok bence :)) sir ağda kullanmayı düşünüyorum. Onun bezleri var ya küçük parçalar halinde kesip kullanacam. İşe yararsa yazarım tabi sana
çok rahatsız ediyor bu gidişle çalışabilir raporu da alamayacam
Kızlar korseyi hastane çantasına koymaya gerek var mı orada takılıyor mu hemen
Canım gitmiyorsa zorlama kendini. Ben de geçen hafta aldım çalışabilir raporumu zorlandığım yerde bırakacağım. Havalar ısınmaya başladı. Napacağız bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol sıvı tüketmek ve ayakları dinlendirme gerekbende 3 gündür bu çalışabiliri çalışamaza çevirmeyi düşünüyorum. helak olcam yoksa..
Oy maşallahhhh
gecen hafta 1734gram dı benimkide.
Yarında gidicem doktora bakalım ne kadar oldu
Gittim çok şükür..İyiyidi herşeyi.Nasılsınız canım gittin mi kontrole
Bende yatamiyorum uyayamiyirum iki yastik koyuyorum olmuyor teke dusuruyorum olmuyor terliyorum sürekli uyku yokSelam arkadaslar
Bayagidir yoktum is ev hamilelik derken, 32 haftamda izne ayrildim. 1 haftadir evdeyim ama uyku uyuyamiyorum
Nefes alamiyorum özellikle soluma yatinca. Bogulcak gibi oluyorum.
Reflu basa bela 2 yastik kullansamda olmuyor yanıyorum
Baska derdim yok Allaha sukur son 50 gün bakalim
Dr normal tuvalet tavsiye ediyor. Kizim da 9 ay normal kullandım. Sorun olmamıştı. Ama önceki doğumdan kaynaklı sanırım.
Kızlar bu arada doğum veya emzirme eğitimine giden var mı aranızda? Ben hastanelerinkine gidecektim ama kendi doktorum eğitim veröeye başladı muayenehanesinde. Ebe hanım eğitim verecekmiş. Faydasını görenleri duyduğum kadar yanlış eğitim verdiler ıkınma ve nefes alıp veröeyi doğum esnasında doktor ayatlatıyor kafana göre yapmıyorsun da diyenler var kafam karıştı
Vazelin de denemistim canim o da alerji yapti. Vucudum her seye tepki veriyor nedense tesekkur ederim yine de fikrin icin.Ne yapılır bilemedim ki canımvazelin sürsen minik bi bölgeye yi gelir belki..
Ay canim içine mi dogdu acaba :) dun gece hayatimin en kotu gecesiydi heralde stres oldukça daha cok kasindim. Ben de mustela aldim ama o da kasindiriyo maalesef, karnim disindaki yerlerde kullaniyorum. Bu alerjilerin hepsi gecmeden hicbi sey suremicem sanirim. Dedigin gibi karnim gerildigi icin iyice hassaslasti hic bi maddeyi kabul etmiyor. Sana iyi gelmesine sevindim ne guzel catlamadan halletmissin :)Canım, inanır mısın dün akşam aklıma gelsin sen. Kaşıntı durumunu halletmiştir umarım, bi sorayım derken şimdi yazını okudum. Canım göbüşler gerginleştiği için kaşınıyoruz zaten, ben daha önce söylemiştim bio oil kullanmıştım o alerji yapmıştı. Çok şükür geçti. Epey bir süredir de mustelanın çatlak öncesi kremini kullanıyorum. Hem iyi geldi hem de kuruluktan kaynaklı olan kaşıntımı da aldı. Hem de hiç çatlak yok karnımda çok şükür. Bacağımın yukarı arka kısmına sürmemiştim mesela, aklıma gelmemişti. Geçenlerde aynaya bi baktım çatlak oluşmuş hemen oraya da sürmeye başladım. Şimdi daha iyi. Mustelayı tavsiye ederim. Geçmiş olsun tekrar.
Cok sağol canim yogurt kasintiyi rahatlatabilir evet bir deneyeyim onu da. Senin de Allah yardimcin olsun canim hepimizin bir sekilde derdi var herkes uykusuz sanirim. Bebisler iyi olsun da napalim artik.Canım çok üzüldüm inşallah geçer. Ben de nefes alamam aktan uyuyamıyorum. Doktorun önerdikleri işe yaramıyorsa annem hep yoğurt suyu yoğurt sür geçer der. Çare olur mu bilmem. Sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz yönlendiremeyiz seni ama yoğurt kimseye zarar vermez belki hararetini alır karnının. Allah yardımcın olsun.
Canim benim de akintim peynir kesigi seklinde oluyor arada ama hiç kasintim ya da baska sikayetim yok. Idrar tahlilim de temiz cikmisti. Yine de sıkıntı olusturur mu acaba doktora hic sormak aklima gelmemisti.Günaydın cnım bana hametan krem verdi doktorum. Akıntı varsa peynir kesiği şeklinde ditil kullanacaksın dedi 6*1 donaxyl. Ben unibaby nin saf au ıslak mendiliyle her akıntıdan ya da tuvaletten sonra temizliyorum. Günlük pedi hep kuru tutuyorum. Her akşam da ılık suyla yıkayıp krem sürüyorum. Bana iyi geldi fitili hiç kullanmadım. Ama sen de doktoruna sormadan kullanma bunları. Sorana kadar da bepanthene pişik kremini kullanabilirsin onu da önermişti doktorum. Ama o çok çare olmadı bana. Nemli kaldığı için oluyor. Geçmiş olsun canım inşallah işe yarar. :)
kızlar kramplarınız sadece gecemi oluyor gün içindede yaşıyomusunuz. ve sadece bacaklarınızdamı oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?