temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tabi canım özellikle ilk beş günlük yedikten sonra daha rahat uyumaya başladım temizlik yapabildim evde yoksa dediğin gibi göz kararması el ayak uyuşması geçmek bilmiyodu

Tabi canım özellikle ilk beş günlük yedikten sonra daha rahat uyumaya başladım temizlik yapabildim evde yoksa dediğin gibi göz kararması el ayak uyuşması geçmek bilmiyodu
Canim cok sordum ama son bişey daha dicem sen bu iğneleri hamileyken mi oldun yoksa hamilelikten önce mi hakkını helal et

Kızlar korseyi hastane çantasına koymaya gerek var mı orada takılıyor mu hemen

Kızlar korseyi hastane çantasına koymaya gerek var mı orada takılıyor mu hemen
Gerek yok canım eve geldiğinde doğum şekline göre takar san normal doğum olursa birgün sonra evdesin Sezeryan olursan 2 gün hastane sonra evdsin yani Sezeryan olursan zaten hemen takamazsin bile ilk bi hafta takmamak daha iyi bana ilkin de doktorum öyle demisti

Canim cok sordum ama son bişey daha dicem sen bu iğneleri hamileyken mi oldun yoksa hamilelikten önce mi hakkını helal et
Ay olur mu canım sor tabi helal olsun Evet daha yeni oldum daha öncesinde de olduğum iğneler hep düşük çıkıyor b12 bende hamilelikte çok daha fazla düştü

Arkadaşlar aşırı halsizlik şikayetim var.napcam bilmiyorum. Sizlerde durum nasıl çok kötüyüm ya 3 gündür böyleyim bebek hareketleri gayet iyi decaviti bıraktık imom omega ya geçtik omu yaptı ki valla napcamı şaşırdım

Canım bu eskiler hep kendileri en doğrusunu biliyor mıhabbetine giriyorlar ama bişeyden haberleri yok. Eskiden anne bebek ölün oranları çok yüksekmiş kim bilir napıyorlardı yazık insanlara... çok şükür şimdi her türlü imkanımız var gak desek doktor hastane ayağımıza seriliyor eşlerimiz gözümüzün içine bakıyor. Boşuna ağlamışsın gözünün yaşına yazık aç bi oyun havası mümkünse neşet olsun oyna kendince dağıt aklındakileri ben şahsen öyle yapıyorum yemek yaparken bile havluyla halay çekiyorum kendimcebağıra çağıra şarkılara eşlik ediyorum geçen gün eşim gelmiş duymamışım sesin sokağın başından duyuluyor dedi iş yerinde de aynıyım gerilince takıyorum kulaklıkları başlıyorum bahçe duvarından aştım diye türkü söylemeye psikoloji herşey... ve inan ki sana öncelikle kendinden sonra da eşinden başkasından fayda yok. Bu gebelik süreci bana bunj öğretti. Anne baba kardeş yerinde sağ olsun ama aile olmak sanırım böyle bişey. Sıkı sıkı sarıl eşine bebeğine de güzel enerji gönder yaramaz zaten bi senep bekliyor kaçıp gelmek için

Valla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Canım sakın üzülme. Sağlıkları yerinde olsun da önemli olan o. Küvez hiç umrumda değil benim. Yeter ki zihin ve beden sağlığı yerinde olsun hepsi geçer. Benim görümcem 6.5 aylık doğmuş. Tırnakları bile yokmuş. Erken veya az kiloda doğmaları artık çok da sorun olmayan zamanlara geldik çok şükür. Yine de sen hiç düşünme bunları bol bol dinlen. Beslenmene dikkat et ve iyi düşün

Tamam canım teşekkür ederim:)

Cok sagol canim böyle şeyler duymak acayip güç veriyor iyi ki varsiniz

Haklısın canım. :) ne güzel bunu yapabiliyorsan maşallah:)
Aynen dediğin gibi gelmek için bahane arıyor sıpa. İki de bir yokluyor anneee geliyor muyum diye
Dediğin gibi eşim de evladım da iyi ki varlar. Allah eksik etmesin ikisini de

kızlar iyi akşamlar hepinize..Doğum sonrası abdominal korse alanınız var mı? varsa nerden aldınız ve beden ne aldınız..Malum bedeni önemli sıkmazsa sıkıştırmaz sanırım ve doğumdan sonraki bedenimiz ne olacak onu tahmin edemiyorum ben tecrübeli olanlar cvp yazabilr misiniz

Daha önceden doğum yapmış arkadaşlara bi sorum olacak:Şu lohusa depresyonu nedir arkadaşlar?Herkes bu depresyonu yaşar mı veya yaşamamak için ne yapmak gerekir?Her yerde karşıma çıkmaya başladı ve aklımı kurcalıyor.Sanki doğurdum da depresyonu kaldı

kızlar n11 de böyle bir korse var ama bedenini ne alacağıma karar veremedim biri yorum yapmış şu anki Bel kalınlığınızın 12 cm kadar küçük beden alınız yazmışlar ama o bile benim large beden olacak sanırım.Ancak large beden korse ne derece sıkılaştırır ki bilemedim altta fotoğrafını ekledim bakar mısınız

kızlar meraba bugün toktora gittim 7 haftam kalmış bebeğin kilosu 1758 grm boyu 42 kızlar kilosu bana az geldi sizce nasl napmm lazm biraz daha kilo almasi için tabi önce sağlık ama kizimda zayıftı çok çektim
Canim biraz yapisal maalesef ama bol bol protein almak kilo alimini hizlandiriyor. Et,sut ,yumurta ,yogurt ve kefir gibi gidalara yonel.

Kontrol iyi geçti bugün. Normal Doğum bekleyebilirz dedi doktorum. Plesantam yukarı çıkmış çok şükür. Bu arada nst gireniniz car mı benden başka ben ikinci defa girdim. Geçen girdiğimde de kasılma sancı vardı ama azdı. Bu girdiğimde düZenli şekilde ve 39 ile 60 küsür arası sancı çıktı. Doktor hazırlayıcı kasılmaların başlamış dedi. Bebek başını iyice aşağı dayamış. Henüz rahimboyu tam kısalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…