- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.641
Tabi canım özellikle ilk beş günlük yedikten sonra daha rahat uyumaya başladım temizlik yapabildim evde yoksa dediğin gibi göz kararması el ayak uyuşması geçmek bilmiyoduCanim peki iğneleri olduktan sonra kendinde degisiklik hissettin mi bugün sağlık ocağından geldiğimden beri kendimi çok halsiz hisediyorum ya normalde var ben çok halsizlik ama bugün yatarken bile başım dönüyordu
Amiiiin inşallah canım :)
Rabbim böyle tatlı güzel telaşlar yaşatsın hepimize inşallah tabi her şey hazır iken
Rumuz tam uymus maşallah kızına :)Sağol canım bayan yanak diyorum ben :)
Canim cok sordum ama son bişey daha dicem sen bu iğneleri hamileyken mi oldun yoksa hamilelikten önce mi hakkını helal etTabi canım özellikle ilk beş günlük yedikten sonra daha rahat uyumaya başladım temizlik yapabildim evde yoksa dediğin gibi göz kararması el ayak uyuşması geçmek bilmiyodu
Gerek yok canım eve geldiğinde doğum şekline göre takar san normal doğum olursa birgün sonra evdesin Sezeryan olursan 2 gün hastane sonra evdsin yani Sezeryan olursan zaten hemen takamazsin bile ilk bi hafta takmamak daha iyi bana ilkin de doktorum öyle demistiKızlar korseyi hastane çantasına koymaya gerek var mı orada takılıyor mu hemen
Ay olur mu canım sor tabi helal olsun Evet daha yeni oldum daha öncesinde de olduğum iğneler hep düşük çıkıyor b12 bende hamilelikte çok daha fazla düştüCanim cok sordum ama son bişey daha dicem sen bu iğneleri hamileyken mi oldun yoksa hamilelikten önce mi hakkını helal et
Canım bu eskiler hep kendileri en doğrusunu biliyor mıhabbetine giriyorlar ama bişeyden haberleri yok. Eskiden anne bebek ölün oranları çok yüksekmiş kim bilir napıyorlardı yazık insanlara... çok şükür şimdi her türlü imkanımız var gak desek doktor hastane ayağımıza seriliyor eşlerimiz gözümüzün içine bakıyor. Boşuna ağlamışsın gözünün yaşına yazıkSağol canım. Gidince bir güzel ağladım rahatladım.Durup durup ağlıyorum alakasız şeylere akşamdan beri. Oğlumun da uyuyacağı tuttu onla oynamak iyi geliyor. Neyse eşim bişeyler yesin erken yatıcaz bugün. Uyku iyi gelir unuturum sabaha.
Öyle bir konuştu ki sanki eline doğmuş bütün 8 aylık bebekler ölmüş gibi tövbe est kendimi kaybettim.Senin ki de ilk defa hamile görüyor galiba
Canım sakın üzülme. Sağlıkları yerinde olsun da önemli olan o. Küvez hiç umrumda değil benim. Yeter ki zihin ve beden sağlığı yerinde olsun hepsi geçer. Benim görümcem 6.5 aylık doğmuş. Tırnakları bile yokmuş. Erken veya az kiloda doğmaları artık çok da sorun olmayan zamanlara geldik çok şükür. Yine de sen hiç düşünme bunları bol bol dinlen. Beslenmene dikkat et ve iyi düşünValla bende korkuyorum ne yalan söyliyim bugun bana da ciger geliştirici yapıldı bebeklerim henüz 1200 olmuşlar rahmim de incelmis erken olursa kuvozde cok yatarlar dedi ddoktorum
Tamam canım teşekkür ederim:)Gerek yok canım eve geldiğinde doğum şekline göre takar san normal doğum olursa birgün sonra evdesin Sezeryan olursan 2 gün hastane sonra evdsin yani Sezeryan olursan zaten hemen takamazsin bile ilk bi hafta takmamak daha iyi bana ilkin de doktorum öyle demisti
Cok sagol canim böyle şeyler duymak acayip güç veriyor iyi ki varsinizCanım sakın üzülme. Sağlıkları yerinde olsun da önemli olan o. Küvez hiç umrumda değil benim. Yeter ki zihin ve beden sağlığı yerinde olsun hepsi geçer. Benim görümcem 6.5 aylık doğmuş. Tırnakları bile yokmuş. Erken veya az kiloda doğmaları artık çok da sorun olmayan zamanlara geldik çok şükür. Yine de sen hiç düşünme bunları bol bol dinlen. Beslenmene dikkat et ve iyi düşün
Haklısın canım. :) ne güzel bunu yapabiliyorsan maşallah:)Canım bu eskiler hep kendileri en doğrusunu biliyor mıhabbetine giriyorlar ama bişeyden haberleri yok. Eskiden anne bebek ölün oranları çok yüksekmiş kim bilir napıyorlardı yazık insanlara... çok şükür şimdi her türlü imkanımız var gak desek doktor hastane ayağımıza seriliyor eşlerimiz gözümüzün içine bakıyor. Boşuna ağlamışsın gözünün yaşına yazıkaç bi oyun havası mümkünse neşet olsun oyna kendince dağıt aklındakileri ben şahsen öyle yapıyorum yemek yaparken bile havluyla halay çekiyorum kendimce bağıra çağıra şarkılara eşlik ediyorum geçen gün eşim gelmiş duymamışım sesin sokağın başından duyuluyor dedi iş yerinde de aynıyım gerilince takıyorum kulaklıkları başlıyorum bahçe duvarından aştım diye türkü söylemeye psikoloji herşey... ve inan ki sana öncelikle kendinden sonra da eşinden başkasından fayda yok. Bu gebelik süreci bana bunj öğretti. Anne baba kardeş yerinde sağ olsun ama aile olmak sanırım böyle bişey. Sıkı sıkı sarıl eşine bebeğine de güzel enerji gönder yaramaz zaten bi senep bekliyor kaçıp gelmek için
çok sagol canimAy olur mu canım sor tabi helal olsun Evet daha yeni oldum daha öncesinde de olduğum iğneler hep düşük çıkıyor b12 bende hamilelikte çok daha fazla düştü
Canim biraz yapisal maalesef ama bol bol protein almak kilo alimini hizlandiriyor. Et,sut ,yumurta ,yogurt ve kefir gibi gidalara yonel.kızlar meraba bugün toktora gittim 7 haftam kalmış bebeğin kilosu 1758 grm boyu 42 kızlar kilosu bana az geldi sizce nasl napmm lazm biraz daha kilo almasi için tabi önce sağlık ama kizimda zayıftı çok çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?