- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.721
Canim varis corabi icin marka önerin var mi? Internette çok farkli fiyatlarda gordum de hangisi iyidir bilemedim, 30 a da var 400 e de nasil oluyorsaAynı durumdayım canım bebekten önce platform ayakkabılardan başka giymezdim şimdi resmen ortapetik babaanne ayakkabıları giyiyorumbenim önceden de venöz yetmezlik ve kaçaklar vardı bacaklarımda o yüzden varis çorabı giyerdim ara sıra. Şimdi hiç çıkaranıyorum yoksa çok feci oluyor. Aklında olsun diz altı varis çoraplarını tavsiye ederim. Gerçi yazın zorluyor sms rn azından daha fazla şişmesini önlüyor ve varis oluşmasını engelliyor
Herkesin kendi tercihi canm. Ama daha hijyenik ve sağlıklı olduğunu birçok dr söylüyor. Hatta bir yerde okudum normal tuvalet kullanmaya kullanmaya dogumlardaha zor ve genelde sezaryen olmaya başlamış. Malum sancılar sırasında comelip kalkma hareketi yap diyorlar ki rahim açılsın kaslar çalışsın. Ama herkesin kendi bileceği tabiben normale asla oturamam bacağıma kramplar girer :) daha çok sıçrıyor etrafa ne bilim sevmiyorum hijyenik gelmiyor bana ..
Herkesin kendi tercihi canm. Ama daha hijyenik ve sağlıklı olduğunu birçok dr söylüyor. Hatta bir yerde okudum normal tuvalet kullanmaya kullanmaya dogumlardaha zor ve genelde sezaryen olmaya başlamış. Malum sancılar sırasında comelip kalkma hareketi yap diyorlar ki rahim açılsın kaslar çalışsın. Ama herkesin kendi bileceği tabi
doktora sor bi cnm o muyane ediyor bakıyor anlıyor zaten bi sıkıntı olup olmadığını ona göre ilaç veriyorCanim benim de akintim peynir kesigi seklinde oluyor arada ama hiç kasintim ya da baska sikayetim yok. Idrar tahlilim de temiz cikmisti. Yine de sıkıntı olusturur mu acaba doktora hic sormak aklima gelmemisti.
benim sadece sabah uykudan kalkarken gerinirsem kramp giriyor gerinmemeye çalışıyorum başka türlü girmiyor ve sadece bacağımdakızlar kramplarınız sadece gecemi oluyor gün içindede yaşıyomusunuz. ve sadece bacaklarınızdamı oluyo?
Ayy sağol canım benimEki Görüntüle 2005845 Gricim bak bu senin için. Alle hamile diye bi program var en baştan beri onu takip ediyorum yazdığı herşey doğru çıktı. Hem fazla ayrıntıya girmiyor hem de ihtiyacın olanı söylüyor. Burda da 8 aylık bebek yaşamaz hurafesine değinmiş. Aklıma sen geldin paylaşayım istedim benim kız da bugün 8. Ayna girdi teyzeleri bez be birkaç şey dışında hemen herşey hazır sayılır
Canım progestan kullanmıyorsan normal değilmiş o akıntı mantar ya da başka enfeksiyon olabilir dedi. Sen de doktoruna sor istersen.Canim benim de akintim peynir kesigi seklinde oluyor arada ama hiç kasintim ya da baska sikayetim yok. Idrar tahlilim de temiz cikmisti. Yine de sıkıntı olusturur mu acaba doktora hic sormak aklima gelmemisti.
Varis çorabı ölçüye göre satılıyor canım ölçü almaları gerek. Eczanede ya da medikalde ölçtürmen gerek.Canim varis corabi icin marka önerin var mi? Internette çok farkli fiyatlarda gordum de hangisi iyidir bilemedim, 30 a da var 400 e de nasil oluyorsa
nasıl bi korse aldınız.. bende alcam ama çok emin olamadım
Ben külotlu korse aldım canım. Aldığım yerdeki sadece beli kavrayanlar aşağıdan yukarı doğru katlanabiliyor rahat kullanım olmayabilir dedi o yüzden bundan aldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum canımnasıl bi korse aldınız.. bende alcam ama çok emin olamadım
Canım ya Allah yardimcin olsun gerçekten çok zor birşey. Bende alerjik bir durum değil ama karnimin sadece küçük bir yeri iki gündür isimi gücümü bıraktırip kasiniyor. Çatlağım ilerlemiş kıpkırmızı olmuş tahriş olmuş. Bir de her yerinin öyle olduğunu düşünmek bile çok zor. Inşallah bir şekilde geçerVazelin de denemistim canim o da alerji yapti. Vucudum her seye tepki veriyor nedense tesekkur ederim yine de fikrin icin.
Ay canim içine mi dogdu acaba :) dun gece hayatimin en kotu gecesiydi heralde stres oldukça daha cok kasindim. Ben de mustela aldim ama o da kasindiriyo maalesef, karnim disindaki yerlerde kullaniyorum. Bu alerjilerin hepsi gecmeden hicbi sey suremicem sanirim. Dedigin gibi karnim gerildigi icin iyice hassaslasti hic bi maddeyi kabul etmiyor. Sana iyi gelmesine sevindim ne guzel catlamadan halletmissin :)
Cok sağol canim yogurt kasintiyi rahatlatabilir evet bir deneyeyim onu da. Senin de Allah yardimcin olsun canim hepimizin bir sekilde derdi var herkes uykusuz sanirim. Bebisler iyi olsun da napalim artik.
Cok sağol canim insallah gecer kasinti insanin psikolojisini bozuyor gercekten. Benim de catlaklarim kızardı iyice ama bi de onlar kasinmiyor şükür :) sana da gecmis olsun canim insallah daha cok artmaz catlaklarimiz.Canım ya Allah yardimcin olsun gerçekten çok zor birşey. Bende alerjik bir durum değil ama karnimin sadece küçük bir yeri iki gündür isimi gücümü bıraktırip kasiniyor. Çatlağım ilerlemiş kıpkırmızı olmuş tahriş olmuş. Bir de her yerinin öyle olduğunu düşünmek bile çok zor. Inşallah bir şekilde geçer
Ayy sağol canım benimevet ben de attım artık içinden o huzursuzluğu çok şükür. Bu hormonlar değişik bişeymiş insan bilse de etkileniyor değişik bişey
Maşallah kuzuna annesi bezini de al çantayı kapat artık. Kuzular aceleci diğer topikte doğuran doğurana sıpalar beklemiyor temmuzu
acaba ozaman benim gün içinde bacak arama giren krampa benzeyen şey ne.. sıklığı artmaya başladı
Bende 21 haziranda alicam raporumu. Doktor o zaman vereyim dedi.ben de yarın alacağım çalışabilir raporunu ama bu ayın sonuna kadar alacağım. Normalde temmuzun ilk haftası da çalışabilirim ama yok anacım şuan bile mahvolmaya başladım. son hafta da bayram haftası olduğu için dayanırım diye düşünüyorum. allah sabır versin hepimize. Hazırlık ehyecanı da baskın gelmeye başladığı için biran önce kendimle başbaşa kalmak istiyorum.
Rahim kendini hazırlıyor ve sancı gibi bir durum aslında.. ne sıklıkta oluyor
yani yarım saat içinde periyodik olarak ara ara krampa benzeyen bişey giriyor.. gün içinde bikaç sefer oluyor çok uzun sürmediğinden çok önemsemedim.. ama işyerinde yada dışardaysam dahada zor oluyor yürümekte yada oturmakta oan.
neyi önemsemem neyi önemsememem gerektiğinide daha çözemedim
canım benimde karnım kaşınıyor ve çatlıyor göbek deliğim pörtledi resmen :) göbek deliğimin kenarları çatlamış birde eski sezeryan yerimden yukarı doğru çatlaklar var halbuki ilkinde sadece bacaklarımdan çatlamıştım bunda karnım çatlıyo en son vaseline markasının kakaolusunu aldım onu sürüyom bi umut yani. lierac ,bebe yağı, badem yağı,kayısı yağı ,zeytinyağı hiç biri fayda etmedi. mustela yada iyi diyolar ama almadım pek umudum kalmadı heralde :)Cok sağol canim insallah gecer kasinti insanin psikolojisini bozuyor gercekten. Benim de catlaklarim kızardı iyice ama bi de onlar kasinmiyor şükür :) sana da gecmis olsun canim insallah daha cok artmaz catlaklarimiz.
Inşallah canım:)Cok sağol canim insallah gecer kasinti insanin psikolojisini bozuyor gercekten. Benim de catlaklarim kızardı iyice ama bi de onlar kasinmiyor şükür :) sana da gecmis olsun canim insallah daha cok artmaz catlaklarimiz.
Ben de butun yaglari ve lieraci denedim canim, ondan alerji oldum zaten ozellikle yaglar mahvetti beni simdi ne sursem kasiniyorum mustela da kasindiriyor o yuzden biraktim. Catlamaya raziyim yeter ki kasinmasin diyorum ama catlaklar çoğaldıkça da uzuluyorum. Bakalim nolcak doguma kadar :)canım benimde karnım kaşınıyor ve çatlıyor göbek deliğim pörtledi resmen :) göbek deliğimin kenarları çatlamış birde eski sezeryan yerimden yukarı doğru çatlaklar var halbuki ilkinde sadece bacaklarımdan çatlamıştım bunda karnım çatlıyo en son vaseline markasının kakaolusunu aldım onu sürüyom bi umut yani. lierac ,bebe yağı, badem yağı,kayısı yağı ,zeytinyağı hiç biri fayda etmedi. mustela yada iyi diyolar ama almadım pek umudum kalmadı heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?