- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.741
Cok sağol canim insallah gecer kasinti insanin psikolojisini bozuyor gercekten. Benim de catlaklarim kızardı iyice ama bi de onlar kasinmiyor şükür :) sana da gecmis olsun canim insallah daha cok artmaz catlaklarimiz.
Yani yeni doğan üşür diye isteyebilirler canım. O anda şapka paniği yaşanacagina bir tane ekle istersenKızlar selamlar. Ben bu hastane çantasını tamamen düzenliyorum da hemşireye verilecek olanı ayrı bir kese yaptım yerleştirdim. Sormak istediğim şey o zaman şapka giymesi şart mı sıpacığın? İçime sinen şapka bulamadım koymadım da. Lazım olur mu sizce? Eksik kalmasın lazımsa.
1 adet bez (2-5kg diyo 1 numara)
1 adet alt üst iç zıbın
1 adet tulum
1 çift çorap
1 tane ince battaniye
1 çift eldiven
1 tane de küçük müslin bez koydum keseye.
Eksik birşey var mı sizce kızlar?
Canım solgar magnezyum calsiyum çinko kullanıyorum hiç kramp girmedi daha ilkinde ilk başlarda giriyordu solgar kullanmaya başlayınca kesilmişti. Omega 3 unude kullaniuorum .Solgarın ürünlerini tavsiye ediyorumkızlar kramplarınız sadece gecemi oluyor gün içindede yaşıyomusunuz. ve sadece bacaklarınızdamı oluyo?
Ben de öyle düşünüyorum canım. Mendillerde pratik. Biraz büyüyünce ya da acil durumlarda kullanabilirim ama ilk etapta kaynamış soğumuş su ve pamukBen de bugün pamuk temizleme mendili aldım. Kızımda ilk ay hatta 40 gün pamuk şu ve gül suyu kullandım temizliğinde..
Şimdi saf su temizleme mendilleri de var onlardan da aldım ama yine de içime sinmedi..
Pamukla temizlemeyi düşünen var mı benim gibi ?
Bir de sütümü arttıran mükemmel bir çay karışımı aldım attardan..
Yavaş yavaş yıkamaya başlarım cicilerimizi artık
Kızlar selamlar. Ben bu hastane çantasını tamamen düzenliyorum da hemşireye verilecek olanı ayrı bir kese yaptım yerleştirdim. Sormak istediğim şey o zaman şapka giymesi şart mı sıpacığın? İçime sinen şapka bulamadım koymadım da. Lazım olur mu sizce? Eksik kalmasın lazımsa.
1 adet alt üst iç zıbın
1 adet tulum
1 çift çorap
1 tane ince battaniye
1 çift eldiven
Ben de öyle düşünüyorum canım. Mendillerde pratik. Biraz büyüyünce ya da acil durumlarda kullanabilirim ama ilk etapta kaynamış soğumuş su ve pamukhatta suyu sürekli almak etmek sorun olmasın diye onun için de akışı iyi küçük bir biberon aldım. Dışarda falan ya da gün içinde rahat olur diye düşünüyorum malum yalnız olcam pratik olmak gerek
Canım ben de şapka eldiven kullanmak istemiyorum. Eldiveni de emzirirken falan çıkarıcam. Diğer zamanlarda hastanedeyken sadece takıcam çünkü gelen giden herkes elini tutuyor bebişin kural gibi sankiBen şapka koymadım canım ilkinde koydum odada çıkardım kullanmadım yani.. kafasını sıktı başı 37 cm olunca :) hatta eldiven de koymadım :)) alsam mı ki ... bilemedim ama gerek duymadım şahsen ben sevmiyorum da :)) şapka istersen koy sen bilirsin.. eldiveni de anneye ten teması yapması lazım o yüzden de istemiyorum. Bence yeterli malzemelerin:)
Canım ben de şapka eldiven kullanmak istemiyorum. Eldiveni de emzirirken falan çıkarıcam. Diğer zamanlarda hastanedeyken sadece takıcam çünkü gelen giden herkes elini tutuyor bebişin kural gibi sankitemas olmasın herkesle diye kamuflaj olarak koydum
Canim nasil bir keseye koydun ben bulamadim da :/ bu arada bence tam ama tecrubeliler daha iyi bilir :)Kızlar selamlar. Ben bu hastane çantasını tamamen düzenliyorum da hemşireye verilecek olanı ayrı bir kese yaptım yerleştirdim. Sormak istediğim şey o zaman şapka giymesi şart mı sıpacığın? İçime sinen şapka bulamadım koymadım da. Lazım olur mu sizce? Eksik kalmasın lazımsa.
1 adet alt üst iç zıbın
1 adet tulum
1 çift çorap
1 tane ince battaniye
1 çift eldiven
Aynen canim sorma zaten alerjik bi vucudum var, hamileyken kremlerimi kullanmadan nasil durucam acaba diyordum, bekledigim gibi oldu sonuc. O hamilelik alerjisinde butun vucut kasiniyormus benim sadece karnimda var şükür yoksa hic dayanilmaz. 49 gun kalmis bakalim cabucak gecer insallah :)Canım çok geçmiş olsun.bu kaşıntı seni bayağı yordu. İnşallah geçer bir an önce..
Keşke tavsiyede bulunabilsem. Seninki hamilelik bir cesit alerjisi olmasın yahu.9 ay eli kolu kaşınan hamişler varmış..neyse az kaldı ha gayret
Sen de evde yanından ayırırken takarsın o zaman canım.İyiymişş :)) valla ben kimse gelmez diyorum hastaneye de belli olmaz.. gelirse bi ablam gelir o kadar. Kv yaylada olcak büyük ihtimalle .. görümce desen gidip gelmeyiz bayramdan bayrama onda da kafamız eserse :)) geleceğini ummuyorum belli de olmaz onun sağı solu ya neyse :) kaynım desen kv ameliyat olunca gittik onla da öyle gidip gelmeyiz. Kayınbabam hiiiç gelmez zaten adam o konuda 10 numara rahatsız etmeyi sevmez evime 1 kere geldi bu kadar yıl :) içim rahat ondan belki de koymadım :)) diğer ablamlar uzakta hastaneye gelemez şu eve gelecek olanlarkamuflaj olarak iyi düşünmüşsün canım valla mantıklı geri kalanlar eve gelir diye umuyorum
Canım valla ben ayrı kese alamadım. Evden çıkamıyorum malumCanim nasil bir keseye koydun ben bulamadim da :/ bu arada bence tam ama tecrubeliler daha iyi bilir :)
Sen de evde yanından ayırırken takarsın o zaman canım.Bizim de pek kimsemiz yok burda ama işyerinden falan gelen olabilir. Bir de eve gelmek istemediği için hastanedeyken halledelim o işiciler olur onlar gelir bizim de tam tersi çok şükür eve çok gelenim olmayacak. Annem babam olacak yatılı. Kv aynı yerde oturuyor gündüzleri gelir gider arada. Hatta baktım sıkıntı yok ya da bunaldım annemi de yollayıveririm. Ben çok daralıyorum ev kalabalıkken. Allah sana sabır versin :)
Valla ben hiç kestiremiyorum ne yaparım nasıl olurum. Panter gibi kimseyi yaklaştırmayabilirim yanına ilk zamanlarBakarım artık duruma göre.. ne yalaj söyleyeyim gelmeseler de olurhani o kadar kalabalığa yani canıma minnet misali amin canım amin.. valla ne var halden anlasa insanlar.. apar topar gelmeseler işyerinden eşimin arkadaşları gelir.. benim de arkadaşlarımdan gelen olur ama onlar da öyle incitmezler bebeği.. Allah yardımcımız olsun valla kıskanıyoruz biz illa ki bebekleri anne pskolojisi
Sende tecrübe konuşur zaten derimnormal yapmayacağım için ayrıca ikinci bebek olduğu için aklımın ucundan bile geçmedi desemm :)))
Marka anlamında bir tercih yapmadım hiç zaten 3-4 farklı boyda var bende ve sürekli değişikli kullanıyorum dizimde menisküs yırtığı olduğundan diz altları bana daha uygun oldu. Ben bi medikalden alıyorum canım çünkü bacağının belirli yerlerini ölçüp ona göre veriyorlar benim en son 1-2 ay önce aldıklarımın fiyatları 75 tl civarıydıCanim varis corabi icin marka önerin var mi? Internette çok farkli fiyatlarda gordum de hangisi iyidir bilemedim, 30 a da var 400 e de nasil oluyorsa
Sanki şapka eksik canım kafası üşümesin çınarcığımızınKızlar selamlar. Ben bu hastane çantasını tamamen düzenliyorum da hemşireye verilecek olanı ayrı bir kese yaptım yerleştirdim. Sormak istediğim şey o zaman şapka giymesi şart mı sıpacığın? İçime sinen şapka bulamadım koymadım da. Lazım olur mu sizce? Eksik kalmasın lazımsa.
1 adet alt üst iç zıbın
1 adet tulum
1 çift çorap
1 tane ince battaniye
1 çift eldiven
Bende pamuk kullanicak ilk ay. Kizimda da oyle yapmistim. Bunda da yapicam. Kiz cocuklari ozellikle islak mendillere daha hassas.Ben de bugün pamuk temizleme mendili aldım. Kızımda ilk ay hatta 40 gün pamuk şu ve gül suyu kullandım temizliğinde..
Şimdi saf su temizleme mendilleri de var onlardan da aldım ama yine de içime sinmedi..
Pamukla temizlemeyi düşünen var mı benim gibi ?
Bir de sütümü arttıran mükemmel bir çay karışımı aldım attardan..
Yavaş yavaş yıkamaya başlarım cicilerimizi artık
Valla ben hiç kestiremiyorum ne yaparım nasıl olurum. Panter gibi kimseyi yaklaştırmayabilirim yanına ilk zamanlarhele ki erken doğarsa hiç şansları yok. Kaybetme korkusunu o kadar çok yaşadım ki o saatten sonra çok koruyucu olabilirim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?