- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.761
Canim eldiven kullanmak lazım ilk başlarda bebek yüzünü tırmalıyor.Ben şapka koymadım canım ilkinde koydum odada çıkardım kullanmadım yani.. kafasını sıktı başı 37 cm olunca :) hatta eldiven de koymadım :)) alsam mı ki ... bilemedim ama gerek duymadım şahsen ben sevmiyorum da :)) şapka istersen koy sen bilirsin.. eldiveni de anneye ten teması yapması lazım o yüzden de istemiyorum. Bence yeterli malzemelerin:)
Canim eldiven kullanmak lazım ilk başlarda bebek yüzünü tırmalıyor.
Aynen canım. Bir de allah oruaun birşey olacaksa illaki olur ama ben varken olsun ne olacaksa. Sonra hem kendimi hem o insanı çok suçlarım heralde. En iyisi gözün görecek rahat edeceksin. Ben de aynı düşünüyorum seninle. Her gelen bohça gibi kucaklayacak çocuğu. Biraz ele avuca gelsin sonra severler bol bol. İlk zamanlar anasının kucağı anakucağı baba kucağı yeterValla canım koruyucu olmak zorundayız malum ortam felaketbana diyorlar bazen okula anneannesiyle gelsin diye.. hamilesin zor oluyor diye.. valla annemi biri itip alsa çocuğu napabilir kadın.. ha aynı şey benim için de geçerli belki ama.. ben 2 adım arkamda yürüyen birine bile şüpheyle yaklaşıyorum.. bu huyum iyi değil belki ama elimde değil.. aşırı şüpheciyim.. bebekle ve abisiyle okula aynı anda gitmeyi düşünmüyorum anneannesiyle evde kalsın ufaklım.. yani bilmiyorum adanada olmamdan da kaynaklı olabilir.. bebek konusunda bile tutamayacağına inandığım kişiye vermem ya da verdim baktım tutamıyor alırım ben.. aşırı korumacıyım evet ama onun da benimm korumama ihtiyacı var. Kolay doğurup büyütmüyoruz valla
Katılıyorum.. bir de yaşlı insanın vicdan azabı olur kötü olur. Yanımda olması daha iyi.. valla aynen anneye babaya ihtiyacı oyuncak değil gerçek bebek öyle mıncıklanmaya gelmezAynen canım. Bir de allah oruaun birşey olacaksa illaki olur ama ben varken olsun ne olacaksa. Sonra hem kendimi hem o insanı çok suçlarım heralde. En iyisi gözün görecek rahat edeceksin. Ben de aynı düşünüyorum seninle. Her gelen bohça gibi kucaklayacak çocuğu. Biraz ele avuca gelsin sonra severler bol bol. İlk zamanlar anasının kucağı anakucağı baba kucağı yeter
En iyisini yapmışsın. Devir öyle kötü ki. Arkadaşlarınla bile gitmiyorsa başkası hayatta kandıramaz oğluşunuKatılıyorum.. bir de yaşlı insanın vicdan azabı olur kötü olur. Yanımda olması daha iyi.. valla aynen anneye babaya ihtiyacı oyuncak değil gerçek bebek öyle mıncıklanmaya gelmezarkadaşlar bana güvenip gönderiyo benle çocuklarını ben yapamıyorum hoş öyle alıştı benim sıpa da asla gitmez :)
En iyisini yapmışsın. Devir öyle kötü ki. Arkadaşlarınla bile gitmiyorsa başkası hayatta kandıramaz oğluşunu
Canım, ben bugün malum konuyla uğraştım öğleden sonra :))) sadece ağda sistemiyle başarılı olamadım malesefBekliyorum
Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var daha çok üst kısımda bide bozuk para büyüklüğünde iki damla kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi düşünüyorum eşim de öyle hasta ki kolu kalkmıyor
Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var daha çok üst kısımda bide bozuk para büyüklüğünde iki damla kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi düşünüyorum eşim de öyle hasta ki kolu kalkmıyor
Silince gelmedi çamaşırım koyu renkli orda farkettim iki gündür enfeksiyon sorunu yaşıyorum akintim var beyaz kokulu değil ama ondan olmuş olabilir diye düşündüm acile gideyim en iyisiBir gitsen iyi olur sanki..
Kanama neden olur ki nişan gelmiş olmasın..
Silince gelmedi çamaşırım koyu renkli orda farkettim iki gündür enfeksiyon sorunu yaşıyorum akintim var beyaz kokulu değil ama ondan olmuş olabilir diye düşündüm acile gideyim en iyisi
Gideyim bakalım neymiş bilmek en iyisi ay biraz da hangi doktora denk gelirim kim napar gerginliği oluyo doğum evi acilde kötü anım var zatenOndan veya değil canım emin olmak lazım
Gobegimde benim de agri oluyor canim ama kan gelmesi onemli git bence riske atma.Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var daha çok üst kısımda bide bozuk para büyüklüğünde iki damla kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi düşünüyorum eşim de öyle hasta ki kolu kalkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?