temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim eldiven kullanmak lazım ilk başlarda bebek yüzünü tırmalıyor.

Aynen canım. Bir de allah oruaun birşey olacaksa illaki olur ama ben varken olsun ne olacaksa. Sonra hem kendimi hem o insanı çok suçlarım heralde. En iyisi gözün görecek rahat edeceksin. Ben de aynı düşünüyorum seninle. Her gelen bohça gibi kucaklayacak çocuğu. Biraz ele avuca gelsin sonra severler bol bol. İlk zamanlar anasının kucağı anakucağı baba kucağı yeter

Katılıyorum.. bir de yaşlı insanın vicdan azabı olur kötü olur. Yanımda olması daha iyi.. valla aynen anneye babaya ihtiyacı oyuncak değil gerçek bebek öyle mıncıklanmaya gelmez arkadaşlar bana güvenip gönderiyo benle çocuklarını ben yapamıyorum hoş öyle alıştı benim sıpa da asla gitmez :)

En iyisini yapmışsın. Devir öyle kötü ki. Arkadaşlarınla bile gitmiyorsa başkası hayatta kandıramaz oğluşunu

Kızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var daha çok üst kısımda bide bozuk para büyüklüğünde iki damla kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi düşünüyorum eşim de öyle hasta ki kolu kalkmıyor

Canım, ben bugün malum konuyla uğraştım öğleden sonra :))) sadece ağda sistemiyle başarılı olamadım malesef biraz ağda, biraz epilasyon makinesi, biraz eldiven kullandım :)) göbüşten istediğim gibi hareket edemedim ki. Bi şekilde idare edecez artık. Bu son ay hakkaten zor, Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Dünden beri de ter basıyo beni, alnımda falan soğuk soğuk ter oluyo. Gece de uyuyamadım terlediğim için. Hiç bu kadar olmazdı. Sabah geçmişti şimdi yine başladı. Acaba sancım var da o mu terletiyo, farkına varamıyorum diyorum. Hayırlısı olsun artık, dua edecez.

Bir gitsen iyi olur sanki..
Kanama neden olur ki nişan gelmiş olmasın..

Gitmelisin canım.. eşin bir şekilde götürmek zorunda hasta olsa da alsın bi ilaç.. sonuçta kan diyorsun riske girme

Bir gitsen iyi olur sanki..
Kanama neden olur ki nişan gelmiş olmasın..
Silince gelmedi çamaşırım koyu renkli orda farkettim iki gündür enfeksiyon sorunu yaşıyorum akintim var beyaz kokulu değil ama ondan olmuş olabilir diye düşündüm acile gideyim en iyisi

Gobegimde benim de agri oluyor canim ama kan gelmesi onemli git bence riske atma.

elmol canım acile gitmekle en iyisini yaparsın..
Olumlu düşünmekte fayda umarım.iyi bir dr a denk gelirsin de seni germez. Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz .

Kızlar bugün çok garip bisey yasadim ne olduğunu bilmiyorum. Kv de iftar veriyorduk yardım ediyordum çok kalabalık olunca çok sıcak oldu ortam sonra belime bi ağrı geldi sanki adet olacakmisim gibi. Kimseyi telaşa vermiyim dedim oturdum biraz sonra baktım baya baya adet ağrısı böyle soğuk soğuk terlemeler falan çok korktum. Ben ne yaşadım bugün çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…