temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

O bahsettiğin kasık ağrısını arada ben de yaşıyorum canım ama soğuk terleme olayını yaşamadım

O bahsettiğin kasık ağrısını arada ben de yaşıyorum canım ama soğuk terleme olayını yaşamadım
Adet ağrılarınız nasıl geçer sizin. Mesela ben olacağım zaman soğuk soğuk yer basar bacaklarım titremeye başlar böyle hal kalmaz yani belden aşağıda. Aynen öyle oldum. Yani adet belirtilerimi birebir yaşadım

Kızlar geldim acilden sinir de olmadım değil bebeğin herşeyi yolunda suyu boyu posu hatta bi hafta önde çıktı bu sefer de neyse gel gelelim tahliller istedi suyunda eksilme var mi test varmış önce onu yapalım dedi sekreter giriş yaparken alttan da muayene edelim mi dedi istemiyorum dedim o zaman testi de iptal etti imza atsın dedi çıktı odadan imza aldılar vajinal muayene kabul etmedi diye tahlil test hiçbişey de yok ben biliyorum buraya ne zaman gitsem sinir olurum öyle saçma bi yer başta muayene ettin tahlil girişi yaptırırken alttan mi geldi aklına soruyorsun istemeyince bu afra ne

Ben de dün doktota gittim her şey iiyidi. Bebek 2200 olmuş boyu uzunmuş. Ama trombosit değerim 68olmuş cok cok düşük yani.. Buna canım sıkıldı biraz.. Yarın da hematolga gideceğiz bir tedavi uygulanması gerekiyormuş bakalım ne olacak... Bebeklerimizi sağlıcakla bir alsaydık kucagımızaa elli gün kaldı ortalama resmen gün sayıyorum..

Canım ayaklarının alına plastik bi tabure al koy, ayaklar yükseltilince çok ii geliyor kan dolaşımına şişlik azaliyor

Canım, ben de aynı şeyleri yaşıyorum hatta yazdım da yorum alamadım kimseden. Dün oldu ilk defa, hatta terlediğim için neredeyse sabaha kadar uyuyamadım. Birazcık sabah dalmışım uykuya. Kalktığımda da halsizdim. Akşama doğru yine geldi soğuk terleme. Ne olduğunu anlayamadım da şimdilik pek üzerine gitmiyorum eşim de panik olmasın diye. Sancı yoklaması sanki, öyle hissediyorum.

Ayyy ben bayramda memlekete gitme hayalleri kuruyordum

Canim acilma varmi yada rahim agzi yumusamis mi onu baska sekilde anlayamazlar. Artik doktorun da seni alttan muayene etmek isteyenilir.

Canim acilma varmi yada rahim agzi yumusamis mi onu baska sekilde anlayamazlar. Artik doktorun da seni alttan muayene etmek isteyenilir.
Aslında benim takıldığım muayene bitti tahlilleri giriş yaptiriyodu yerine geçti ben de toparlandım geldim o zaman sordu madem başta alttan bakalım dese ya neyse artık kendi doktoruma gidicem enfeksiyondansa ilaç da yazar bebeğim iyi suyu da iyiymiş içim rahatladı herhalde adrenalinden ağrım da geçti gibi

Diren canım az kaldı:) benim de favorim epilasyon aleti ve eldiven. Napalım artık olduğu kadar

Bende yasadim aynisini doktoruma sordum bacaklarda da asiri adet olacam gibi agri vardi doktorum normal artik boyle agrilar ara ara olabilir demisti ates basmasi da ara ara oluyo ayaklarimin altı ozellikle yaniyo bildigin biranda

Kizlar bu arada istahi acilan varmı yaa surekli herseyden yemek istiyorum son ay artik diye kiziminda azicik tontis bir bebek olmasi haliyle oda bende yedigimize dikkat edelim artik diyorum ama engel olamiyorum istahim 20. Haftalardaki gibi tavan yapti

Yol kaç saat canım? Doktorun izin verirse sıkıntı olmaz. Gerçi ben de 18 mayısta gitmek için izin almıştım ama 17 sinde fikir değiştirdi doktor
Bişey olmaz inşallah canım sağlıkla gider gelirsin
2 saatlik yol uzak değil aslında ama burda herşeyi ayarladım süsleri ikramlıkları fotocu... kardeşim ve eşi doktor onlar da yanımda olacaklar aslında ama bilemedim ‍ acil bi durum olsa bile yetişiriz 2 saatte diye düşünüyorum. Dediğin gibi doktoruma sorayım

Sor mutlaka canım. İçin rahat olsun

Benim ilk 3 ayda iştahım artmıştı hatta karbonhidrat manyağı olmuştum canım ama çok şükür artık normale döndüm hatta normalden de az yiyorum çünkü midem kötü oluyor sonra. Sen de dikkat et bence sıcaklar da başladı mide ağrısı çok kötü

Kizlar utanarak bisey sorucam jiletle alirken farkediyorum da genital bolgenin dis dudak kısmı kendini baya salmis, yumusamis gibi duruyor. Hatta sarkmis gibi. Bir tuhaf geldi bana acaba normal mi yoksa enfeksiyon falan mi var :/ sislik gibi geldi basta ama agri aci yok, bilemedim, normal halinden farkliydi.
Idrar tahlilim temizdi ama baska neden olabilir acaba.

Bizim seninle günlerimiz de aynı nerdeyse zaten. Kaç kere oldu senin canım ben bugün ilk defa yaşadım böyle biseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…