- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.781
O bahsettiğin kasık ağrısını arada ben de yaşıyorum canım ama soğuk terleme olayını yaşamadımKızlar bugün çok garip bisey yasadim ne olduğunu bilmiyorum. Kv de iftar veriyorduk yardım ediyordum çok kalabalık olunca çok sıcak oldu ortam sonra belime bi ağrı geldi sanki adet olacakmisim gibi. Kimseyi telaşa vermiyim dedim oturdum biraz sonra baktım baya baya adet ağrısı böyle soğuk soğuk terlemeler falan çok korktum. Ben ne yaşadım bugün çok korktum
Adet ağrılarınız nasıl geçer sizin. Mesela ben olacağım zaman soğuk soğuk yer basar bacaklarım titremeye başlar böyle hal kalmaz yani belden aşağıda. Aynen öyle oldum. Yani adet belirtilerimi birebir yaşadımO bahsettiğin kasık ağrısını arada ben de yaşıyorum canım ama soğuk terleme olayını yaşamadım
Bence hemen bi gitsen iyi olur canimKızlar gobegimin etrafında hafif ağrı var daha çok üst kısımda bide bozuk para büyüklüğünde iki damla kan gelmiş bebeğim hareketli acile gitsem mi düşünüyorum eşim de öyle hasta ki kolu kalkmıyor
Canım ayaklarının alına plastik bi tabure al koy, ayaklar yükseltilince çok ii geliyor kan dolaşımına şişlik azaliyorsorma puf puf oldumcok tuz tuketen bırı degılım ekmekte yemıyorum ama muhakkak oluyo şişlik. ellerımde parmaklarımda yok ama ayak bıleklerım masa basında olunca ıstr ıstemez sısıyor. yuzumde masallah pide gibi yuvarlak oldu hayırlısıyla bı ızne cıksaydm dınlenınce gecer belkı
Canim doktorumuz eldiven kullanmayin cocuk ellerini tanisin diye ozellikle soylemisti bize. Ben ikisinde de hic kullanmadim. Tirnaklari varsa kestim. Kendilerini tirmalamadilar.Canim eldiven kullanmak lazım ilk başlarda bebek yüzünü tırmalıyor.
Canım, ben de aynı şeyleri yaşıyorum hatta yazdım da yorum alamadım kimseden. Dün oldu ilk defa, hatta terlediğim için neredeyse sabaha kadar uyuyamadım. Birazcık sabah dalmışım uykuya. Kalktığımda da halsizdim. Akşama doğru yine geldi soğuk terleme. Ne olduğunu anlayamadım da şimdilik pek üzerine gitmiyorum eşim de panik olmasın diye. Sancı yoklaması sanki, öyle hissediyorum.Kızlar bugün çok garip bisey yasadim ne olduğunu bilmiyorum. Kv de iftar veriyorduk yardım ediyordum çok kalabalık olunca çok sıcak oldu ortam sonra belime bi ağrı geldi sanki adet olacakmisim gibi. Kimseyi telaşa vermiyim dedim oturdum biraz sonra baktım baya baya adet ağrısı böyle soğuk soğuk terlemeler falan çok korktum. Ben ne yaşadım bugün çok korktum
AyyyAyy sağol canım benimevet ben de attım artık içinden o huzursuzluğu çok şükür. Bu hormonlar değişik bişeymiş insan bilse de etkileniyor değişik bişey
Maşallah kuzuna annesi bezini de al çantayı kapat artık. Kuzular aceleci diğer topikte doğuran doğurana sıpalar beklemiyor temmuzu
Canim acilma varmi yada rahim agzi yumusamis mi onu baska sekilde anlayamazlar. Artik doktorun da seni alttan muayene etmek isteyenilir.Kızlar geldim acilden sinir de olmadım değil bebeğin herşeyi yolunda suyu boyu posu hatta bi hafta önde çıktı bu sefer de neyse gel gelelim tahliller istedi suyunda eksilme var mi test varmış önce onu yapalım dedi sekreter giriş yaparken alttan da muayene edelim mi dedi istemiyorum dedim o zaman testi de iptal etti imza atsın dedi çıktı odadan imza aldılar vajinal muayene kabul etmedi diye tahlil test hiçbişey de yok ben biliyorum buraya ne zaman gitsem sinir olurum öyle saçma bi yer başta muayene ettin tahlil girişi yaptırırken alttan mi geldi aklına soruyorsun istemeyince bu afra ne
Aslında benim takıldığım muayene bitti tahlilleri giriş yaptiriyodu yerine geçti ben de toparlandım geldim o zaman sordu madem başta alttan bakalım dese ya neyse artık kendi doktoruma gidicem enfeksiyondansa ilaç da yazar bebeğim iyi suyu da iyiymiş içim rahatladı herhalde adrenalinden ağrım da geçti gibiCanim acilma varmi yada rahim agzi yumusamis mi onu baska sekilde anlayamazlar. Artik doktorun da seni alttan muayene etmek isteyenilir.
Diren canımCanım, ben bugün malum konuyla uğraştım öğleden sonra :))) sadece ağda sistemiyle başarılı olamadım malesefbiraz ağda, biraz epilasyon makinesi, biraz eldiven kullandım :)) göbüşten istediğim gibi hareket edemedim ki. Bi şekilde idare edecez artık. Bu son ay hakkaten zor, Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Dünden beri de ter basıyo beni, alnımda falan soğuk soğuk ter oluyo. Gece de uyuyamadım terlediğim için. Hiç bu kadar olmazdı. Sabah geçmişti şimdi yine başladı. Acaba sancım var da o mu terletiyo, farkına varamıyorum diyorum. Hayırlısı olsun artık, dua edecez.
Yol kaç saat canım? Doktorun izin verirse sıkıntı olmaz. Gerçi ben de 18 mayısta gitmek için izin almıştım ama 17 sinde fikir değiştirdi doktorAyyyben bayramda memlekete gitme hayalleri kuruyordum
Bende yasadim aynisini doktoruma sordum bacaklarda da asiri adet olacam gibi agri vardi doktorum normal artik boyle agrilar ara ara olabilir demisti ates basmasi da ara ara oluyo ayaklarimin altı ozellikle yaniyo bildigin birandaAdet ağrılarınız nasıl geçer sizin. Mesela ben olacağım zaman soğuk soğuk yer basar bacaklarım titremeye başlar böyle hal kalmaz yani belden aşağıda. Aynen öyle oldum. Yani adet belirtilerimi birebir yaşadım
2 saatlik yol uzak değil aslında ama burda herşeyi ayarladım süsleri ikramlıkları fotocu... kardeşim ve eşi doktor onlar da yanımda olacaklar aslında ama bilemedim Yol kaç saat canım? Doktorun izin verirse sıkıntı olmaz. Gerçi ben de 18 mayısta gitmek için izin almıştım ama 17 sinde fikir değiştirdi doktor
Bişey olmaz inşallah canım sağlıkla gider gelirsin
Sor mutlaka canım. İçin rahat olsun2 saatlik yol uzak değil aslında ama burda herşeyi ayarladım süsleri ikramlıkları fotocu... kardeşim ve eşi doktor onlar da yanımda olacaklar aslında ama bilemedim acil bi durum olsa bile yetişiriz 2 saatte diye düşünüyorum. Dediğin gibi doktoruma sorayım
Benim ilk 3 ayda iştahım artmıştı hatta karbonhidrat manyağı olmuştum canım ama çok şükür artık normale döndüm hatta normalden de az yiyorum çünkü midem kötü oluyor sonra. Sen de dikkat et bence sıcaklar da başladı mide ağrısı çok kötüKizlar bu arada istahi acilan varmı yaa surekli herseyden yemek istiyorum son ay artik diye kiziminda azicik tontis bir bebek olmasi haliyle oda bende yedigimize dikkat edelim artik diyorum ama engel olamiyorum istahim 20. Haftalardaki gibi tavan yapti
Bizim seninle günlerimiz de aynı nerdeyse zaten. Kaç kere oldu senin canım ben bugün ilk defa yaşadım böyle biseyiCanım, ben de aynı şeyleri yaşıyorum hatta yazdım da yorum alamadım kimseden. Dün oldu ilk defa, hatta terlediğim için neredeyse sabaha kadar uyuyamadım. Birazcık sabah dalmışım uykuya. Kalktığımda da halsizdim. Akşama doğru yine geldi soğuk terleme. Ne olduğunu anlayamadım da şimdilik pek üzerine gitmiyorum eşim de panik olmasın diye. Sancı yoklaması sanki, öyle hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?