- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.801
Ayy baya baya doğum hazırlığı mi yaşadım yani ben bugünBende yasadim aynisini doktoruma sordum bacaklarda da asiri adet olacam gibi agri vardi doktorum normal artik boyle agrilar ara ara olabilir ates basmasi da ara ara oluyo ayaklarimin altı ozellikle yaniyo bildigin biranda
Canım kan toplanıyor o bölgeye de ondan öyle duruyor sorun yok hamilelikte olan normal bir durum.Kizlar utanarak bisey sorucamjiletle alirken farkediyorum da genital bolgenin dis dudak kısmı kendini baya salmis, yumusamis gibi duruyor. Hatta sarkmis gibi. Bir tuhaf geldi bana acaba normal mi yoksa enfeksiyon falan mi var :/ sislik gibi geldi basta ama agri aci yok, bilemedim, normal halinden farkliydi.
Idrar tahlilim temizdi ama baska neden olabilir acaba.
Gunaydin canim :) ben de hep usuyen birisiydim ama surekli ter icinde kalip uyaniyorum. Kasinti bi yandan uyutmuyo zaten. Ben de en cok uykuyu severdim ama simdiden basladi uykusuz gecelerimiz :)Günaydın kızlar
Çok uykum var ama yine ter içinde uyandım uyuyamıyorum ne olcaz biz böyle böyle anlamadım gitti
Ben uyuyarak gezerek ve yemek yiyerek mutlu olabilen bir insandım. Şimdi bu sıpa hepsine karışıyor.Hiçbirini yapamıyorum
Normal mi sevindim o zaman canim vucudumdaki degisikliklere alisamadim bir turlu :) tesekkur ederim bilgi icin.Canım kan toplanıyor o bölgeye de ondan öyle duruyor sorun yok hamilelikte olan normal bir durum.
İnşallah canım. Bugünlerin acısını çıkarmamız lazım. O zaman da gezdirmezse beni ısırarak çıkarcam bu günlerin acısını görür beyfendiGunaydin canim :) ben de hep usuyen birisiydim ama surekli ter icinde kalip uyaniyorum. Kasinti bi yandan uyutmuyo zaten. Ben de en cok uykuyu severdim ama simdiden basladi uykusuz gecelerimiz :)
Benim hareket kisitlamam yok ama yine de evden cikasim gelmiyo hep yatmak istiyorumuyusuk oldum iyice. Bebekler dogsun da her sey daha guzel olacak bence
idareye dilekçe vermen yeterli değil mı canım.bende 3 gündür bu çalışabiliri çalışamaza çevirmeyi düşünüyorum. helak olcam yoksa..
ben kullanamam ruhum daralır :)Aynı durumdayım canım bebekten önce platform ayakkabılardan başka giymezdim şimdi resmen ortapetik babaanne ayakkabıları giyiyorumbenim önceden de venöz yetmezlik ve kaçaklar vardı bacaklarımda o yüzden varis çorabı giyerdim ara sıra. Şimdi hiç çıkaranıyorum yoksa çok feci oluyor. Aklında olsun diz altı varis çoraplarını tavsiye ederim. Gerçi yazın zorluyor sms rn azından daha fazla şişmesini önlüyor ve varis oluşmasını engelliyor
ben bu önümüzdeki hafta rapor alacam dinlenmek için bakacam durumuma bayramdan sonra çalışabılır raporu almam lazım müdürümle konuştum sen al ben seni idare ederim dedi bakalım nasıl olacak sırt ağrım olmasa bir problem olmayacak da işte bu sırt ağrıları beni çok zorluyoCanım gitmiyorsa zorlama kendini. Ben de geçen hafta aldım çalışabilir raporumu zorlandığım yerde bırakacağım. Havalar ısınmaya başladı. Napacağız bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol sıvı tüketmek ve ayakları dinlendirme gerek
nst kaçıncı hafta da başlıyoGittim çok şükür..İyiyidi herşeyi.
Nst yede girdim.Oda iyiydi.
Doğumdan sonra bedenime göre almayı düşünüyorum canım ben.. bakalım.. medikal tanıdığım var sorup alacağım kendisine. Çok kilo aldım kıyafetlerim oluyor hala ama bilmiyorum yine de
bende doğumdan sonra almıştım cnm benimkide buna benziyor ben memnun kalmıştım
Ikı gündür bende de başladı canım ya sirkeli suyla yıkıyorum biraz fayda eder gibi olup yine başlıyo ben de doktoruma danisicam normal doğuma engel mi acaba enfeksiyon
Canım yıllık izinden kullandığın süre doğum sonrasına aktarilmiyor biliyosun dimi bir fiil çalıştığın günler aktariliyor sadece gerçekten zor çalışmak ben 32 öncesi yıllık izin kullanıp çalışamaz raporu aldım hemengnaydın kızlar ,
32den sonrası gercekten zor oluyormus calısmak ayaklarım hep davul gibi aksamlarıda hep bı ıftar eve gıtmem 11-12 oluyor hıc dınlenemıyorum haftaya yıllık ıznımden kullancam sonrakı haftada son haftam olacak ınsallah. daha odasını yerlstıremedım dınlene dınlene yaparım artık.bıde bısı sorucam ıkı gundur bır ıkı damla kan goruyorum camasırımda. agrı yok bebegın hareketlerıde ıyı. sadece bır ıkı damla bişey yarın aksam randevumuz var gercı ama tedırgın oldum yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?