temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende yasadim aynisini doktoruma sordum bacaklarda da asiri adet olacam gibi agri vardi doktorum normal artik boyle agrilar ara ara olabilir ates basmasi da ara ara oluyo ayaklarimin altı ozellikle yaniyo bildigin biranda
Ayy baya baya doğum hazırlığı mi yaşadım yani ben bugün

Canım kan toplanıyor o bölgeye de ondan öyle duruyor sorun yok hamilelikte olan normal bir durum.

Bende ilk defa dün çok ayakta kaldığım için elimin ayağımın şiştiğini hissettim ne güze ödemim falan olmuyor diye seviniyordum ,neyse elimizden geldiğince dikkat rdeceğiz ödemden de pek kaçış yok gibi

Günaydın arkadaşlar 4. Gün olunca işe gidememeye başladım hem gözüm almıyor hem de yürürken ağrım, ara ara da göz kararması yaşıyorum bu ara özellikle ani hareketlerde :/

Günaydın kızlar
Çok uykum var ama yine ter içinde uyandım uyuyamıyorum ne olcaz biz böyle böyle anlamadım gitti
Ben uyuyarak gezerek ve yemek yiyerek mutlu olabilen bir insandım. Şimdi bu sıpa hepsine karışıyor. Hiçbirini yapamıyorum

Gunaydin canim :) ben de hep usuyen birisiydim ama surekli ter icinde kalip uyaniyorum. Kasinti bi yandan uyutmuyo zaten. Ben de en cok uykuyu severdim ama simdiden basladi uykusuz gecelerimiz :)
Benim hareket kisitlamam yok ama yine de evden cikasim gelmiyo hep yatmak istiyorum uyusuk oldum iyice. Bebekler dogsun da her sey daha guzel olacak bence

İnşallah canım. Bugünlerin acısını çıkarmamız lazım. O zaman da gezdirmezse beni ısırarak çıkarcam bu günlerin acısını görür beyfendi

Günaydın kızlar şişliklerden bahsedenler olmuş.bu hafta bendede birden şişlikler başladı işyerinde oturmaktan mahvoluyorum.ince bir ağrı var ayaklarımda çok su içiyorum ama yinede şişiyorum.Maydanoz yemeye başladım ve tuzu biraz daha azalttım inşallah işe yarar.geçtiğimiz hafta sonu çalışabilir raporu almıştım ama gerçektende dinlenme ihtiyacı oluyormuş.mecbur çalışcam doğum sonrası bebeğimle daha fazla vakit geçirmem lazım

ben kullanamam ruhum daralır :)

ben bu önümüzdeki hafta rapor alacam dinlenmek için bakacam durumuma bayramdan sonra çalışabılır raporu almam lazım müdürümle konuştum sen al ben seni idare ederim dedi bakalım nasıl olacak sırt ağrım olmasa bir problem olmayacak da işte bu sırt ağrıları beni çok zorluyo

gnaydın kızlar ,
32den sonrası gercekten zor oluyormus calısmak ayaklarım hep davul gibi aksamlarıda hep bı ıftar eve gıtmem 11-12 oluyor hıc dınlenemıyorum haftaya yıllık ıznımden kullancam sonrakı haftada son haftam olacak ınsallah. daha odasını yerlstıremedım dınlene dınlene yaparım artık.bıde bısı sorucam ıkı gundur bır ıkı damla kan goruyorum camasırımda. agrı yok bebegın hareketlerıde ıyı. sadece bır ıkı damla bişey yarın aksam randevumuz var gercı ama tedırgın oldum yınede

Doğumdan sonra bedenime göre almayı düşünüyorum canım ben.. bakalım.. medikal tanıdığım var sorup alacağım kendisine. Çok kilo aldım kıyafetlerim oluyor hala ama bilmiyorum yine de

doğumdan sonra nasıl alıcan ne biileyim doğpum sonrası ben en az 1 hafta evden falan çıkamayız diye düşünüyorum da
aslında şortlu bi korsem var ama olur mu içine girer miyim bilemiyorum

Ikı gündür bende de başladı canım ya sirkeli suyla yıkıyorum biraz fayda eder gibi olup yine başlıyo ben de doktoruma danisicam normal doğuma engel mi acaba enfeksiyon

günaydın şekerler :) positif başlayalım güne inşallah öyle devam etsin. Doktordan geliyorum bende de 1 haftadır genital kaşıntı varözellikle yatmadan önce mahvediyor..Gğnde 3 kere banyoya giriyor ve 3 kere çamaşır değiştiğpim halde fayda etmedi.. Doktorum fitil ve bi krem verdi fitil 2 adet var içinde 3 gün arayla kullanılıyor. Kremi sürekli kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi ama fitil olunca korktum biraz

Canım yıllık izinden kullandığın süre doğum sonrasına aktarilmiyor biliyosun dimi bir fiil çalıştığın günler aktariliyor sadece gerçekten zor çalışmak ben 32 öncesi yıllık izin kullanıp çalışamaz raporu aldım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…