- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.821
Bugün kendi doktoruma gidicem ben de canım sirkeli suyla temizliyorum çamaşır sürekli değişiyorum rahatlatıyor ama gecmiyo bakalım doktorum ne verecekgünaydın şekerler :) positif başlayalım güne inşallah öyle devam etsin. Doktordan geliyorum bende de 1 haftadır genital kaşıntı varözellikle yatmadan önce mahvediyor..Gğnde 3 kere banyoya giriyor ve 3 kere çamaşır değiştiğpim halde fayda etmedi.. Doktorum fitil ve bi krem verdi fitil 2 adet var içinde 3 gün arayla kullanılıyor. Kremi sürekli kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi ama fitil olunca korktum biraz
doğumdan sonra nasıl alıcanne biileyim doğpum sonrası ben en az 1 hafta evden falan çıkamayız diye düşünüyorum da
aslında şortlu bi korsem var ama olur mu içine girer miyim bilemiyorum
günaydın şekerler :) positif başlayalım güne inşallah öyle devam etsin. Doktordan geliyorum bende de 1 haftadır genital kaşıntı varözellikle yatmadan önce mahvediyor..Gğnde 3 kere banyoya giriyor ve 3 kere çamaşır değiştiğpim halde fayda etmedi.. Doktorum fitil ve bi krem verdi fitil 2 adet var içinde 3 gün arayla kullanılıyor. Kremi sürekli kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi ama fitil olunca korktum biraz
Bebek eldiveni lazım olabilir tırnaklarıyla yüzünü falan çizebilir diye ben kullanacağım. Şapkada 3 aylık için e-bebekten alacağım. Çünkü ilk oğlumda da kafasına küçük gelmişti. Hastane sonuçta üşütebilir ilk günlerde lazım olur. Hastanede takıyorlar. Bebekler için her zaman kendi giyindiğimizin bir tık üstü gibi giyindirin diyorlar.Canım ben de şapka eldiven kullanmak istemiyorum. Eldiveni de emzirirken falan çıkarıcam. Diğer zamanlarda hastanedeyken sadece takıcam çünkü gelen giden herkes elini tutuyor bebişin kural gibi sankitemas olmasın herkesle diye kamuflaj olarak koydum
Analdım ki yaz annneliği ciddi ciddi çok kötüymüş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben ağustos sonuna kadar çekebilirim. Sıcaktan uyumam söz konusu değil bacaklarım ve baldırlarım karnıma yapışıyor resmen . Hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum. Uyku gözümden akıyor. Klima çalıştırıyorum bu sefer üşüme geliyor deli olacağım. Bebişler biz iyi olalımdaaa ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Enerjim çekilmiş gibi geliyor İzmirin nemii mahvoldum.Günaydın kızlar
Çok uykum var ama yine ter içinde uyandım uyuyamıyorum ne olcaz biz böyle böyle anlamadım gitti
Ben uyuyarak gezerek ve yemek yiyerek mutlu olabilen bir insandım. Şimdi bu sıpa hepsine karışıyor.Hiçbirini yapamıyorum
Canım ben bebe şampuanı kullanıyorum onun için özel aldımBölgeni şuan sadece suyla yıka.. sabun duşjeli daha çok kaşıntıya sebep oluyor.. duşta bile bol su kullan..
Aynen canım senin işin daha da zor. Ben şimdiden bunalıyorum. Ağustos sıcağında ne yapacaksın bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. İzmirde beş sene yaşadım ben de bilirim oranın sıcağını.Analdım ki yaz annneliği ciddi ciddi çok kötüymüş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben ağustos sonuna kadar çekebilirim. Sıcaktan uyumam söz konusu değil bacaklarım ve baldırlarım karnıma yapışıyor resmen . Hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum. Uyku gözümden akıyor. Klima çalıştırıyorum bu sefer üşüme geliyor deli olacağım. Bebişler biz iyi olalımdaaa ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Enerjim çekilmiş gibi geliyor İzmirin nemii mahvoldum.
Canım, bence panik yapma. Hormonlarımız değişiyor ya bence bu tarz farklılıklar normal. Ben de epilasyon işiyle uğraştığım zamanlarda farkettim bazı değişiklikleri.Kizlar utanarak bisey sorucamjiletle alirken farkediyorum da genital bolgenin dis dudak kısmı kendini baya salmis, yumusamis gibi duruyor. Hatta sarkmis gibi. Bir tuhaf geldi bana acaba normal mi yoksa enfeksiyon falan mi var :/ sislik gibi geldi basta ama agri aci yok, bilemedim, normal halinden farkliydi.
Idrar tahlilim temizdi ama baska neden olabilir acaba.
Benim bi evvelsi gün oldu canım, hatta ter uyutmadı. Dün de akşam tekrar oldu terleme, senin de dediğin gibi soğuk soğuk. Dün gece de oldu da öncekinden daha azdı. Şu an yok, akşama nolur bilemem. Bu haftasonu doktor randevumuz var, bi soracam bakalım neden olurmuş.Bizim seninle günlerimiz de aynı nerdeyse zaten. Kaç kere oldu senin canım ben bugün ilk defa yaşadım böyle biseyi
ben zaten işten ayrılacagım canım cok onemlı degıl rapor benım ıcın. tamamen gıdecegım ıcın ıslerımı toparlayıp gıtmek ıstedım o yuzden uzadı calısma surem. ama dediğin devir olmaması olayı memurlarda oluyor bildiğim kadarıyla . ben özel sektordeyım yıllık ızınde de calısmıs gıbı tam gun bıldırılıyor sıgortaya aktarılmama durumu olmaz diye dusunuyorumCanım yıllık izinden kullandığın süre doğum sonrasına aktarilmiyor biliyosun dimi bir fiil çalıştığın günler aktariliyor sadece gerçekten zor çalışmak ben 32 öncesi yıllık izin kullanıp çalışamaz raporu aldım hemen
Canim vucut kendini her acidan doguma hazirliyor.yoksa cocuk nasil cikacak :) Dogumdan sonra eski halini yavas yavas aliyor merak etme.Kizlar utanarak bisey sorucamjiletle alirken farkediyorum da genital bolgenin dis dudak kısmı kendini baya salmis, yumusamis gibi duruyor. Hatta sarkmis gibi. Bir tuhaf geldi bana acaba normal mi yoksa enfeksiyon falan mi var :/ sislik gibi geldi basta ama agri aci yok, bilemedim, normal halinden farkliydi.
Idrar tahlilim temizdi ama baska neden olabilir acaba.
Bende dogum sonrasi pek evde duramam muhtemelen. Zaten yazlikta olucam. Denize giremesem de sahile giderim. Cocuklari deniz sokarim. Zaten sonrasi eve donuncede kosturma. Cocugun okul hazirligi vs olucak.hepsinede ben bakicam.Eve getirtirim ya da eşime aldırırım ama ben çıkıyorum yaa 10 günlüktü oğlum arabasına koyup alışverişe gittimben giderim yani çok almadım kilo hala bedenim aynı değişmedi.. alıntıda gördüm aldım yazmışım yanlışlıkla :)) kilot gibi olanlardan istiyorum aslında ama abdominal var genelde.. yine de soracağım o arkadaşa..
Izmir cok nemli oluyor maalesef. Bende orada son haftalarimi gecircem ve dogum yapicam.Analdım ki yaz annneliği ciddi ciddi çok kötüymüş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben ağustos sonuna kadar çekebilirim. Sıcaktan uyumam söz konusu değil bacaklarım ve baldırlarım karnıma yapışıyor resmen . Hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum. Uyku gözümden akıyor. Klima çalıştırıyorum bu sefer üşüme geliyor deli olacağım. Bebişler biz iyi olalımdaaa ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Enerjim çekilmiş gibi geliyor İzmirin nemii mahvoldum.
Canım ben bebe şampuanı kullanıyorum onun için özel aldımiyi geldi zaten diğerleri yakıyor kullanırken fizikcii25
Bende dogum sonrasi pek evde duramam muhtemelen. Zaten yazlikta olucam. Denize giremesem de sahile giderim. Cocuklari deniz sokarim. Zaten sonrasi eve donuncede kosturma. Cocugun okul hazirligi vs olucak.hepsinede ben bakicam.
Ben yakmayan bir onu bulabildim canım epeydir kullanıyorumEvet canım bak bebe şampuanı da iyi olur.. mantıklı.. ben makyajımı temizlerken ve saçlarıma da bebe şampuanı kullanıyorum canım. Ama bölge için aklıma gelmemişti:))
Ayy evet yaa ben de her duşa girdiğimde korkuyorum ya duşta olur da anlamazsam diye psikolojim bozulduDaha önce doğum yapan arkadaşlar acaba suyun geldiği nasıl anlaşılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?