temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün kendi doktoruma gidicem ben de canım sirkeli suyla temizliyorum çamaşır sürekli değişiyorum rahatlatıyor ama gecmiyo bakalım doktorum ne verecek

doğumdan sonra nasıl alıcan ne biileyim doğpum sonrası ben en az 1 hafta evden falan çıkamayız diye düşünüyorum da
aslında şortlu bi korsem var ama olur mu içine girer miyim bilemiyorum

Eve getirtirim ya da eşime aldırırım ama ben çıkıyorum yaa 10 günlüktü oğlum arabasına koyup alışverişe gittim ben giderim yani çok almadım kilo hala bedenim aynı değişmedi.. alıntıda gördüm aldım yazmışım yanlışlıkla :)) kilot gibi olanlardan istiyorum aslında ama abdominal var genelde.. yine de soracağım o arkadaşa..

Bölgeni şuan sadece suyla yıka.. sabun duşjeli daha çok kaşıntıya sebep oluyor.. duşta bile bol su kullan..

Bebek eldiveni lazım olabilir tırnaklarıyla yüzünü falan çizebilir diye ben kullanacağım. Şapkada 3 aylık için e-bebekten alacağım. Çünkü ilk oğlumda da kafasına küçük gelmişti. Hastane sonuçta üşütebilir ilk günlerde lazım olur. Hastanede takıyorlar. Bebekler için her zaman kendi giyindiğimizin bir tık üstü gibi giyindirin diyorlar.

Analdım ki yaz annneliği ciddi ciddi çok kötüymüş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben ağustos sonuna kadar çekebilirim. Sıcaktan uyumam söz konusu değil bacaklarım ve baldırlarım karnıma yapışıyor resmen . Hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum. Uyku gözümden akıyor. Klima çalıştırıyorum bu sefer üşüme geliyor deli olacağım. Bebişler biz iyi olalımdaaa ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Enerjim çekilmiş gibi geliyor İzmirin nemii mahvoldum.

Aynen canım senin işin daha da zor. Ben şimdiden bunalıyorum. Ağustos sıcağında ne yapacaksın bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. İzmirde beş sene yaşadım ben de bilirim oranın sıcağını.

Canım, bence panik yapma. Hormonlarımız değişiyor ya bence bu tarz farklılıklar normal. Ben de epilasyon işiyle uğraştığım zamanlarda farkettim bazı değişiklikleri.

Bizim seninle günlerimiz de aynı nerdeyse zaten. Kaç kere oldu senin canım ben bugün ilk defa yaşadım böyle biseyi
Benim bi evvelsi gün oldu canım, hatta ter uyutmadı. Dün de akşam tekrar oldu terleme, senin de dediğin gibi soğuk soğuk. Dün gece de oldu da öncekinden daha azdı. Şu an yok, akşama nolur bilemem. Bu haftasonu doktor randevumuz var, bi soracam bakalım neden olurmuş.

ben zaten işten ayrılacagım canım cok onemlı degıl rapor benım ıcın. tamamen gıdecegım ıcın ıslerımı toparlayıp gıtmek ıstedım o yuzden uzadı calısma surem. ama dediğin devir olmaması olayı memurlarda oluyor bildiğim kadarıyla . ben özel sektordeyım yıllık ızınde de calısmıs gıbı tam gun bıldırılıyor sıgortaya aktarılmama durumu olmaz diye dusunuyorum

Canim vucut kendini her acidan doguma hazirliyor.yoksa cocuk nasil cikacak :) Dogumdan sonra eski halini yavas yavas aliyor merak etme.

Günaydın hanımlar
Bugün bebeğimin anne yanı beşiği gelecek. Kargodan mesaj geldi heyecanladım. Çünkü ilk onun içine koyacağım yavrumu Allah izin verirse.
Dün Sultanahmet camiine gittik meydanda gezdik şeker diyetini hiçe sayıp meydanda satılan herşeyden yedim. Bir gün izin verdim kendime. Çok yoruldum ama be kadar ihtiyacım varmış gezmeye.
Sahur saati dolana kadar gezdik bir de uykusuzluk Normalde 8 de uyanırım daha yeni uyandım :)
Sıkıntısı bugün çıkmaz umarım.
Ama millet geziyor yaa. Termosu alan çayır çimende. Hamile olunca uzak kalmışız herşeyden.

Bende dogum sonrasi pek evde duramam muhtemelen. Zaten yazlikta olucam. Denize giremesem de sahile giderim. Cocuklari deniz sokarim. Zaten sonrasi eve donuncede kosturma. Cocugun okul hazirligi vs olucak.hepsinede ben bakicam.

Izmir cok nemli oluyor maalesef. Bende orada son haftalarimi gecircem ve dogum yapicam.

Merhaba kızlar benimde mide problemim başladı reflü mü bilmiyorum. Gece öksürükle uyanıyorum öksürdükçe boğazıma acı su geliyor çok fazla yakıyor boğazımı çok tahriş etti sanırım ki sesim bile kısıldı. Oturarak filan uyumaya çalışıyorum çıldıracağım bir de o anda su içsem bulantı başlıyor ki bu zamana kadar hiç bulantı yaşamamıştım. Var mı böyle olan bende mi var bi anormallik. Çalışıyorum bir de iş yerinde gözlerim kapanıyor ya

Canım ben bebe şampuanı kullanıyorum onun için özel aldım iyi geldi zaten diğerleri yakıyor kullanırken fizikcii25

Evet canım bak bebe şampuanı da iyi olur.. mantıklı.. ben makyajımı temizlerken ve saçlarıma da bebe şampuanı kullanıyorum canım. Ama bölge için aklıma gelmemişti:))

Bende dogum sonrasi pek evde duramam muhtemelen. Zaten yazlikta olucam. Denize giremesem de sahile giderim. Cocuklari deniz sokarim. Zaten sonrasi eve donuncede kosturma. Cocugun okul hazirligi vs olucak.hepsinede ben bakicam.

Valla doğurduk diye evde kalacak değil yaani... eşime izin verirlerse bende giderim ağustos sonu falan gibi.. baba oğul onlar denizdeyken bizde kızımla otururuz :)) okul işleri bize bakıyor mecburen napalım olsun o kadar o zamana toparlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…