- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.841
Ben yakmayan bir onu bulabildim canım epeydir kullanıyorum
Daha önce doğum yapan arkadaşlar acaba suyun geldiği nasıl anlaşılır?
Anayız biz ana ne olacaksa önce bize olsunGöz bile yakmıyor valla :)) bebelerimizden önce biz deniyoruz
Canım az önce çamaşır asıyordum. Eğildim kalktığım gibi bacak aram iç çamaşırım ıslandı pijamam felan da .Çok korktum. Sol kaşığimda batma da var uzandım ama ne yapacağım bilmiyorm ...Ayy evet yaa ben de her duşa girdiğimde korkuyorum ya duşta olur da anlamazsam diye psikolojim bozuldu
bende de aynı şikayetler var fitil ve krem kullandım canım bi zararı yok fitilin . ama benimki çok inatçı sürekli tekrarlıyorgünaydın şekerler :) positif başlayalım güne inşallah öyle devam etsin. Doktordan geliyorum bende de 1 haftadır genital kaşıntı varözellikle yatmadan önce mahvediyor..Gğnde 3 kere banyoya giriyor ve 3 kere çamaşır değiştiğpim halde fayda etmedi.. Doktorum fitil ve bi krem verdi fitil 2 adet var içinde 3 gün arayla kullanılıyor. Kremi sürekli kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi ama fitil olunca korktum biraz
bedenini hatırlamıyorum cnm ya bi bulmuştun geçende gene kaybettim korseyi bulunca sana yazarım :)kaç beden aldın peki
bende iş yerinde uyuyorum canım bikaç saat bazen sabahtan bazen öğleden sonra . bende de mide yanması var ama ağzıma gelmiyor çok şükür. gaviscon şurup,talcid çiğneme tableti,rennie çiğneme tableti felan kullanıyorum hangisi elime geçerse . doktor gaviscon vermiştiMerhaba kızlar benimde mide problemim başladı reflü mü bilmiyorum. Gece öksürükle uyanıyorum öksürdükçe boğazıma acı su geliyor çok fazla yakıyor boğazımı çok tahriş etti sanırım ki sesim bile kısıldı. Oturarak filan uyumaya çalışıyorum çıldıracağım bir de o anda su içsem bulantı başlıyor ki bu zamana kadar hiç bulantı yaşamamıştım. Var mı böyle olan bende mi var bi anormallik. Çalışıyorum bir de iş yerinde gözlerim kapanıyor ya
ben yaşamadım sezeryan olduğum için ama dinlediğim kadarıyla idrardan fazla islanacak kadar su geliyormuş.kimininki birden kimininki yavaş yavaş boşalıyormuş . bende merak ediyorum normal doğum istediğim için.Daha önce doğum yapan arkadaşlar acaba suyun geldiği nasıl anlaşılır?
Ay canım bilemedim ki aynı anlatılanlar gibi ama doktprunu arasan mı ki bir bilemedim ben deCanım az önce çamaşır asıyordum. Eğildim kalktığım gibi bacak aram iç çamaşırım ıslandı pijamam felan da .Çok korktum. Sol kaşığimda batma da var uzandım ama ne yapacağım bilmiyorm ...
Ben bebeğin her anı ayrı bir olay yaaa
idareye dilekçe vermen yeterli değil mı canım.
Canım az önce çamaşır asıyordum. Eğildim kalktığım gibi bacak aram iç çamaşırım ıslandı pijamam felan da .Çok korktum. Sol kaşığimda batma da var uzandım ama ne yapacağım bilmiyorm ...
Ben bebeğin her anı ayrı bir olay yaaa
Ay çok garip oldum ilkini yaşadım:)
Ay çok garip oldum ilkini yaşadım:)
Ben yarın giricem nst ye canım. 35. Haftamdaymnst kaçıncı hafta da başlıyo
Ay yerim onu ben. Insan adet sancısını da yaşamaya yaşamaya o da bir garip oluyormuş ya. Resmen adet okucam sandım:)) dur sana daha neler yaşatacak :))
Ay yerim onu ben. Insan adet sancısını da yaşamaya yaşamaya o da bir garip oluyormuş ya. Resmen adet okucam sandım
Bende yarın kontrolümde sorucam canım bakalım.Benim bi evvelsi gün oldu canım, hatta ter uyutmadı. Dün de akşam tekrar oldu terleme, senin de dediğin gibi soğuk soğuk. Dün gece de oldu da öncekinden daha azdı. Şu an yok, akşama nolur bilemem. Bu haftasonu doktor randevumuz var, bi soracam bakalım neden olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?