temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy evet yaa ben de her duşa girdiğimde korkuyorum ya duşta olur da anlamazsam diye psikolojim bozuldu
Canım az önce çamaşır asıyordum. Eğildim kalktığım gibi bacak aram iç çamaşırım ıslandı pijamam felan da .Çok korktum. Sol kaşığimda batma da var uzandım ama ne yapacağım bilmiyorm ...
Ben bebeğin her anı ayrı bir olay yaaa

bende de aynı şikayetler var fitil ve krem kullandım canım bi zararı yok fitilin . ama benimki çok inatçı sürekli tekrarlıyor

bende iş yerinde uyuyorum canım bikaç saat bazen sabahtan bazen öğleden sonra . bende de mide yanması var ama ağzıma gelmiyor çok şükür. gaviscon şurup,talcid çiğneme tableti,rennie çiğneme tableti felan kullanıyorum hangisi elime geçerse . doktor gaviscon vermişti

Daha önce doğum yapan arkadaşlar acaba suyun geldiği nasıl anlaşılır?
ben yaşamadım sezeryan olduğum için ama dinlediğim kadarıyla idrardan fazla islanacak kadar su geliyormuş.kimininki birden kimininki yavaş yavaş boşalıyormuş . bende merak ediyorum normal doğum istediğim için.

Ay canım bilemedim ki aynı anlatılanlar gibi ama doktprunu arasan mı ki bir bilemedim ben de bana da ıslanır öyle altına yapmış gibi ama tutamaZsın demişti. Panikleme ama yine de bir aramanda fayda var ağrın da varmış.

Anlatılanlar gibi sankii.. bilemedim ki.. arasan bi doktorunu canım.. ağrın da var.. bir şey yoksa için rahat eder..

Kızlar benim doğum sırasında ebe patlattı suyumu sicak su hissettim bacaklarimdan suzuldu idrar sicakligindaydi panik oldum idrarmi kaciriyorum diye yok suyunu patlattı k dedi

Bende yarın kontrolümde sorucam canım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…