- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.861
Başka ne şekilde oluyor peki yalancı sancılar canım. Ben dakika tuttum dün 25-30 dk sürdü o ağrı terleme falanÖyle valla arada adet sancısı yokluyor beni ama çok nadir.. ye onu yut annesii :))
Evet kan hacmi artıyor ya ondan dolayı. Değişikliklere alışamadan doğuracağız seni bilmiyorum ama benim 2.bebisim ilkinden çok farkli bu gebeliğim kabustan uyanmak istiyorum sağ salim dogsunlarda başka bişey istemiyorum canım .Normal mi sevindim o zaman canim vucudumdaki degisikliklere alisamadim bir turlu :) tesekkur ederim bilgi icin.
Hadi hayırlısı olsun bakalım, benden bi gün önce doktor kontrolün de :)) inşallah güzel haberlerini alırsın, hasret giderirsin bebişinle. Ben de heyecanlanıyorum her defasında. Görmek için can atıyorum. Bazen ona alık alık bakacam diye soracağım soruları unutuyorumBende yarın kontrolümde sorucam canım bakalım.
Canım bende manisadayim haklısın aşırı sıcak var klima açsam dert açmadan dert 3 yaşında oglumda var çarpmasından korkuyorum enerjim eksilerde nefes darlığı da cabası. Allah kolaylık versin hepimizeAnaldım ki yaz annneliği ciddi ciddi çok kötüymüş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben ağustos sonuna kadar çekebilirim. Sıcaktan uyumam söz konusu değil bacaklarım ve baldırlarım karnıma yapışıyor resmen . Hayatımda böyle terlediğimi bilmiyorum. Uyku gözümden akıyor. Klima çalıştırıyorum bu sefer üşüme geliyor deli olacağım. Bebişler biz iyi olalımdaaa ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Enerjim çekilmiş gibi geliyor İzmirin nemii mahvoldum.
Bu son ay herkes aynı heralde ya.bende izmirdeyim bucada,hic bukadar terledigimi hatirlamiyorum daha dustan cikip giyinirken terliyorum,klimada dedigin gibi bende carpar hasta olurum diye korkuyorum.allah yardimcimiz olsunCanım bende manisadayim haklısın aşırı sıcak var klima açsam dert açmadan dert 3 yaşında oglumda var çarpmasından korkuyorum enerjim eksilerde nefes darlığı da cabası. Allah kolaylık versin hepimize
Ayak altlarım fena yanıyor walla buzlu suyu leğene döküp sokmak istiyorum ayaklarımı ama bu seferde üşütürum bi de idrar yolu enfeksiyonuyla ugrasmaktan korkuyorum canım.Bu son ay herkes aynı heralde ya.bende izmirdeyim bucada,hic bukadar terledigimi hatirlamiyorum daha dustan cikip giyinirken terliyorum,klimada dedigin gibi bende carpar hasta olurum diye korkuyorum.allah yardimcimiz olsun
Tabiki canım:) sorma ben epeydir göremiyorum cocugumu. Yani artık ultrason aletinden mi ne bilmiyorum doktorum diyor şurası ağzı eli kolu falan diye ama ben eskisi gibi anlayamıyorum şekliniHadi hayırlısı olsun bakalım, benden bi gün önce doktor kontrolün de :)) inşallah güzel haberlerini alırsın, hasret giderirsin bebişinle. Ben de heyecanlanıyorum her defasında. Görmek için can atıyorum. Bazen ona alık alık bakacam diye soracağım soruları unutuyorumsen yarın sorduğunda bana da yazar mısın canım, bakalım doktorun ne diyecek. Bi gün bi gündür, ben de merakımı gideririm
Bölgeni şuan sadece suyla yıka.. sabun duşjeli daha çok kaşıntıya sebep oluyor.. duşta bile bol su kullan..
bende de aynı şikayetler var fitil ve krem kullandım canım bi zararı yok fitilin . ama benimki çok inatçı sürekli tekrarlıyor
Anladım canım.. geçer inşallah..Canım zaten öncesinde mantar tedavisi gördüğüm için biliyorum asla su haricinde bişey kullanmadım ama bugünki tahlilde yüksek miktarda enfeksiyon çıktı halbu ki enfeksiyon olmasın diye aylarca çamaşırımı günde 2-3 kere değiştim hep temiz olmaya çalıştım enfeksiyon olmamak için günde 5 litre su içtim ama kaçınılmaz son Neyse ki 36. Haftadayım
Soğuk terleme, panik olduğun için yaşamış olabilirsin, son aylardayız ister istemez erken doğum endişesi yaşayabiliyoruz. kendini yormamaya çalış, gebesin sen otur bi kenara :)Kızlar bugün çok garip bisey yasadim ne olduğunu bilmiyorum. Kv de iftar veriyorduk yardım ediyordum çok kalabalık olunca çok sıcak oldu ortam sonra belime bi ağrı geldi sanki adet olacakmisim gibi. Kimseyi telaşa vermiyim dedim oturdum biraz sonra baktım baya baya adet ağrısı böyle soğuk soğuk terlemeler falan çok korktum. Ben ne yaşadım bugün çok korktum
Çok şükür canım. Çok şükür bebek de iyi sen de iyisin.Ruzgarinsultani baldan_madam sweetwitch01
Ve hayatımda ilk defa çatı muayenesi oldum hem de hazırlıksız yerin dibine girdim
Aşırı derecede iltihap varmış ve bebek baskı yaptığı için idrar kaçırma olabilirmiş dedi Dr.
Suyun olsaydı akmaya devam ederdi dedi..
Çok şükür bebek iyifitil verdi dr
Çok korktum gerçekten ağlaya ağlaya gittim Dr
Allahtan her şey yolunda çatı muayenesi dışında
Ruzgarinsultani baldan_madam sweetwitch01
Ve hayatımda ilk defa çatı muayenesi oldum hem de hazırlıksız yerin dibine girdim
Aşırı derecede iltihap varmış ve bebek baskı yaptığı için idrar kaçırma olabilirmiş dedi Dr.
Canım, bebişlerimiz büyüyor ya içerde kapladıkları alan arttığı için eskisi kadar net ve tüm vücudunu göremiyoruz. Ben de öyle, parça parça görüp anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle az kaldı zaten, kucağımıza bi alalım doya doya bakarız. Üzülme, keyfini çıkar ultrasonun, en azından içerde neler oluyo görüyoruz :) inşallah şekerin de iyi çıkar, hayırlı haberlerle gelirsin buraya. Ben de hiç girmedim nstye. Sanırım cumartesi girecem. Zaman da daraldı, kasılma kontrolü yapar heralde doktorumuz.Tabiki canım:) sorma ben epeydir göremiyorum cocugumu. Yani artık ultrason aletinden mi ne bilmiyorum doktorum diyor şurası ağzı eli kolu falan diye ama ben eskisi gibi anlayamıyorum şekliniÇok özledim o yüzden. Giderken çok heyecanlı olurdum şimdi anlayamıyorum diye üzülüyorum bir de yarın şeker kontrolüm de var dua edin düşmüş olsun şekerim. Sen nst ye girdin mı hiç. Benim yarın ilk olacak bakalım
Ruzgarinsultani baldan_madam sweetwitch01
Canım, bebişlerimiz büyüyor ya içerde kapladıkları alan arttığı için eskisi kadar net ve tüm vücudunu göremiyoruz. Ben de öyle, parça parça görüp anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Allah'ın izniyle az kaldı zaten, kucağımıza bi alalım doya doya bakarız. Üzülme, keyfini çıkar ultrasonun, en azından içerde neler oluyo görüyoruz :) inşallah şekerin de iyi çıkar, hayırlı haberlerle gelirsin buraya. Ben de hiç girmedim nstye. Sanırım cumartesi girecem. Zaman da daraldı, kasılma kontrolü yapar heralde doktorumuz.Tabiki canım:) sorma ben epeydir göremiyorum cocugumu. Yani artık ultrason aletinden mi ne bilmiyorum doktorum diyor şurası ağzı eli kolu falan diye ama ben eskisi gibi anlayamıyorum şekliniÇok özledim o yüzden. Giderken çok heyecanlı olurdum şimdi anlayamıyorum diye üzülüyorum bir de yarın şeker kontrolüm de var dua edin düşmüş olsun şekerim. Sen nst ye girdin mı hiç. Benim yarın ilk olacak bakalım
Korkma canım benimki de aynı durumda ben sormadım kimseye ama normaldir diye düşünüyorumKizlar utanarak bisey sorucamjiletle alirken farkediyorum da genital bolgenin dis dudak kısmı kendini baya salmis, yumusamis gibi duruyor. Hatta sarkmis gibi. Bir tuhaf geldi bana acaba normal mi yoksa enfeksiyon falan mi var :/ sislik gibi geldi basta ama agri aci yok, bilemedim, normal halinden farkliydi.
Idrar tahlilim temizdi ama baska neden olabilir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?