temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Haklısın canım. Inşallah güzel geçer kontrollerimiz:)

Canım rahatsız edici gerçekten ama öyle çok abartacak bir şey yok .smear testi yaptin mi hiç onun gibi bir tık fazla sadece..

Canım rahatsız edici gerçekten ama öyle çok abartacak bir şey yok .smear testi yaptin mi hiç onun gibi bir tık fazla sadece..
Yok canım en fazlası ultrason:) yaşayıp görcez bakalım. Baba olmak istiyorum ben ikinciye kısmetse yaa bu nasıl iş

Ayak altlarım fena yanıyor walla buzlu suyu leğene döküp sokmak istiyorum ayaklarımı ama bu seferde üşütürum bi de idrar yolu enfeksiyonuyla ugrasmaktan korkuyorum canım.
Onları dusundugumuz icin su sicaklara bile katlaniyoruz mecbur iste,evet ayakta usutursen sıkıntı olur az kaldı az.bende yuzustu uyuyorum normalde simdi sola yatinca aylardir derin uyku uyumadım.diyorum valla 1 saat uyıyım ama yuzustu uyıyım diye.saglikla geldinlerde insallah ama bu son ay harbi gecmiyor

Kızlar hastane çantanızda hemsireye verilecek bir kat kıyafeti ayrı bir çantada mi hazırladınız yoksa diğer kıyafetlerle beraber mi koydunuz.

Canim cok gecmis olsun durumunu sonradan okudum. Sorunun sudan kaynaklanmadigina sevindim. Enfeksiyonun da insallah gecer en kisa zamanda. Cati muayenesi deneyimin nasildi? Cok aci veriyor muymus ben de cok geriliyorum.

Son düzenleme:
sweetwitch01 elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)

.maşallah subhanallah Allah uzun ömür versin canım darısı başımıza inşallah ❤

Maaşallah uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. Sen de biz de sağlıkla güzelce bir acazda doğuralım inşallah. Kardeşinin ki biraz uzun sürmüş ama dediği gibi kucağa alınca hepsi geçiyor demek ki. Biz hepimiz yüreğimiz ağzımızda bi umut bekliyoruz Minik bebekleri

Kızlar hastane çantanızda hemsireye verilecek bir kat kıyafeti ayrı bir çantada mi hazırladınız yoksa diğer kıyafetlerle beraber mi koydunuz.
Canım bebeğin çantasına koydum. Ama ayrı bir kese yaptım. Eşime de tembihledim onu verecek sadece hemşireye :)

Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin canım.

Bu arada kızlar bunları okuduktan sonra normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum ben gidip gün alayım sezaryene

Çok sevindim canım.. sağlıkla büyüsün kuzucuk :) evet kucağa alınca her şeyi unutuyorsun.. maşallah kuzuya :))

Bu arada kızlar bunları okuduktan sonra normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum ben gidip gün alayım sezaryene

Alemsin canım :))) şahsen korkmadım ben.. sezaryen olacağım oldum da öncesinde ama hep normal istedim bana kalsa hala istiyorum ama müsait değilmiş bünyem

Ben de adet döneminde çok nadir ağrı yaşamama rağmen yine o dönemdeki gbi hamilelikte kasık ve bacak ağrısı çekiyrm

İnşallah öyle bişeye sebep olmamışımdır canım. Üzülürüm gerçekten. Detayları merak eden arkadaşlar vardı o yuzden yazdım. Tabiki kolay bişey değil doğum. Sancı anında edilen dua kabul olur denilmesi, doğum sancısı çeken kadının günahlarına kefaret olunur denilmesi boşa değil demekki. İnşallah banada nasip olur inşallahta kimseyi etkilemem.

elmol gözünüz aydın:)
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı hiç hissetmememe rağmen.Kontrol altına almazsak erken doğum riski oluşturur dedi doktor.hemen serum taktırdı sonra tekrar nstye soktu.Sonucun Daha iyi olduğunu yürüyüp yorulmamam gerektiğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…