temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok canım ben baştan beri korkuyorum zaten. Doğum yaklaştıkça korkum arttı sadece. Dün de doğum korkusu falan konuşmuştuk zaten burda görmüşsündür. Üstüne denk gelince fikirlerim netleşti galiba

Canim cok gecmis olsun durumunu sonradan okudum. Sorunun sudan kaynaklanmadigina sevindim. Enfeksiyonun da insallah gecer en kisa zamanda. Cati muayenesi deneyimin nasildi? Cok aci veriyor muymus ben de cok geriliyorum.

Canım daha önce ne olacak doğumdan beter değil ya demiştim ya aynen öyle..
Hiç hoş değil o kesin ama can havliyle acı hissetmiyorsun galiba ya da Dr un eli oldukça hafifti hatırlamıyorum
Çok şükür bir şey yokmuş yaa.. enfeksiyon da geçer gider
ama and içtim doğsun poposuna poposuna
Tabi mümkün değil

Canım bende de mantar olmuş ki kaşıntım yoktu sadece akıntı çoğalmıştı, bana da fitil ve krem verdi.

Zorlu bir surec olmus ama o mutluluğa degmis canim masallah Allah saglikli uzun omurler versin bebisinize :) darisi basimiza. Insallah biz de kardesin kadar dayanikli olabiliriz

Hayırlısı olsun canım :) Artık bana da doktor sezeryan olman gerek derse sarılıp öpebilirim

Hangisi bebeğin ve senin için sağlıklıysa o olsun canım.. benim içinde sağlıklı olan sezaryen o yüzden dert etmiyorum.. normal yapamayacaksam zorlayıp acı çekmenin anlamı yok zaten.. senin sıkıntıların var normal yaptıracağını zannetmiyorum..

Bakalım canım dediğin gibi hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allah. Ben hep öyle dua ediyorum. Korkunun ecele faydası yok bişekilde çıkacak o çocuk dışarı

Bakalım canım dediğin gibi hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allah. Ben hep öyle dua ediyorum. Korkunun ecele faydası yok bişekilde çıkacak o çocuk dışarı

Yanii ömür boyu taşıyacak değiliz di mi :)) eşime dedim dün bak dedim tepecik yaptı.. çıksa da biz de görsek artık yeterr diyor benden daha meraklıymış haberim yokmuş

Maşallah canım allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş

Allah analı babalı büyütsün bebişi

Yanii ömür boyu taşıyacak değiliz di mi :)) eşime dedim dün bak dedim tepecik yaptı.. çıksa da biz de görsek artık yeterr diyor benden daha meraklıymış haberim yokmuş
Merak ediyorlar tabi. :) biz hissediyoruz falan heranını yaşıyoruz. Biraz da kıskanıyor olabilirler

Kızlar bu arada kontrolüm maşallah iyi geçti ama diğer birkaç anne gibi ben de artık görüntüyü net alamamaktan yana üzüntü duyuyorum sadece dudaklarını çok net gördüm yine aşık oldum :) 2500 olmuşuz doktorum ama manyak gibi proteine dadanmıştım Bu ara, kendim hiç almamışım hep bebek almış demek ki. Alttan muayene de oldum hiç açılma yokmuş şükür. Artan kramplar için osteocare i günde 2 ye çıkaralım dedi. Kan tahlili de verdim tiroid için onlar da yarın çıkacak. Çalışır raporunu pazartesi günü doktorumun yönlendirdiği bir yerden alacağım bu ayın sonunda da çalışamaz raporunu yine aynı yere bildirecekmişim. Aldıklarıma gelirsek :) 2 tane bebek havlusu aldım şu üçgen başlıklılardan. 1 pike 1 ince battaniye 1 hastane çıkışı adım. Hastane çıkışı 1 tane yeter diye düşünüyorum yanına bir iki tane de body ve tulum alacağım. Bu cumartesi çantalarım hazır inş

Kızlar benim doğum sırasında ebe patlattı suyumu sicak su hissettim bacaklarimdan suzuldu idrar sicakligindaydi panik oldum idrarmi kaciriyorum diye yok suyunu patlattı k dedi
suyunu patlattıktan sonra sancın çok oldu mu canım? kaç saat sonra doğum yaptın? bebek kaç kiloydu?

Ben de adet döneminde çok nadir ağrı yaşamama rağmen yine o dönemdeki gbi hamilelikte kasık ve bacak ağrısı çekiyrm
Ben kendimi bildim bileli çok sancılı geçirirdm ağrıları adet zamanı acillik olurdum. Öyle hafif bisey de değildi yani dün olan da

Senin yine daha az kalmış hele sezeryan olacaksan 2 hafta sonra bebis kucağında Allahın izniyle canim.benim daha var zaman geçmio da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…