- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.901
Yok canım ben baştan beri korkuyorum zaten. Doğum yaklaştıkça korkum arttı sadece. Dün de doğum korkusu falan konuşmuştuk zaten burda görmüşsündür. Üstüne denk gelince fikirlerim netleşti galibaİnşallah öyle bişeye sebep olmamışımdır canım. Üzülürüm gerçekten. Detayları merak eden arkadaşlar vardı o yuzden yazdım. Tabiki kolay bişey değil doğum. Sancı anında edilen dua kabul olur denilmesi, doğum sancısı çeken kadının günahlarına kefaret olunur denilmesi boşa değil demekki. İnşallah banada nasip olur inşallahta kimseyi etkilemem.
Canim cok gecmis olsun durumunu sonradan okudum. Sorunun sudan kaynaklanmadigina sevindim. Enfeksiyonun da insallah gecer en kisa zamanda. Cati muayenesi deneyimin nasildi? Cok aci veriyor muymus ben de cok geriliyorum.
Canım bende de mantar olmuş ki kaşıntım yoktu sadece akıntı çoğalmıştı, bana da fitil ve krem verdi.günaydın şekerler :) positif başlayalım güne inşallah öyle devam etsin. Doktordan geliyorum bende de 1 haftadır genital kaşıntı varözellikle yatmadan önce mahvediyor..Gğnde 3 kere banyoya giriyor ve 3 kere çamaşır değiştiğpim halde fayda etmedi.. Doktorum fitil ve bi krem verdi fitil 2 adet var içinde 3 gün arayla kullanılıyor. Kremi sürekli kullanabilirsin bebeğe zararı olmaz dedi ama fitil olunca korktum biraz
Zorlu bir surec olmus ama o mutluluğa degmis canim masallah Allah saglikli uzun omurler versin bebisinize :) darisi basimiza. Insallah biz de kardesin kadar dayanikli olabilirizsweetwitch01 @elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)
Hahah canim aynı seyi dusundumAllah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin canım.
Bu arada kızlar bunları okuduktan sonra normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorumben gidip gün alayım sezaryene
Hayırlısı olsun canım :) Artık bana da doktor sezeryan olman gerek derse sarılıp öpebilirim
Bakalım canım dediğin gibi hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allah. Ben hep öyle dua ediyorum. Korkunun ecele faydası yok bişekilde çıkacak o çocuk dışarıHangisi bebeğin ve senin için sağlıklıysa o olsun canım.. benim içinde sağlıklı olan sezaryen o yüzden dert etmiyorum.. normal yapamayacaksam zorlayıp acı çekmenin anlamı yok zaten.. senin sıkıntıların var normal yaptıracağını zannetmiyorum..
Bakalım canım dediğin gibi hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allah. Ben hep öyle dua ediyorum. Korkunun ecele faydası yok bişekilde çıkacak o çocuk dışarı
Maşallah canım allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşsweetwitch01 @elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)
Allah analı babalı büyütsün bebişisweetwitch01 @elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)
Merak ediyorlar tabi. :) biz hissediyoruz falan heranını yaşıyoruz.Yanii ömür boyu taşıyacak değiliz di mi :)) eşime dedim dün bak dedim tepecik yaptı.. çıksa da biz de görsek artık yeterr diyorbenden daha meraklıymış haberim yokmuş
ben hepsini bir koydum annem yanımda olacak o verir nede olsa diyeKızlar hastane çantanızda hemsireye verilecek bir kat kıyafeti ayrı bir çantada mi hazırladınız yoksa diğer kıyafetlerle beraber mi koydunuz.
Merak ediyorlar tabi. :) biz hissediyoruz falan heranını yaşıyoruz.Biraz da kıskanıyor olabilirler
suyunu patlattıktan sonra sancın çok oldu mu canım? kaç saat sonra doğum yaptın? bebek kaç kiloydu?Kızlar benim doğum sırasında ebe patlattı suyumu sicak su hissettim bacaklarimdan suzuldu idrar sicakligindaydi panik oldum idrarmi kaciriyorum diye yok suyunu patlattı k dedi
Tamam canım bende öyle yapayım bariBöyle canım. Sandıktan çıkardım. Geçen sene gelin damat sandıklarına eşya koymak için almıştık. Onu kullandım.
Ben kendimi bildim bileli çok sancılı geçirirdm ağrıları adet zamanı acillik olurdum. Öyle hafif bisey de değildi yani dün olan daBen de adet döneminde çok nadir ağrı yaşamama rağmen yine o dönemdeki gbi hamilelikte kasık ve bacak ağrısı çekiyrm
Senin yine daha az kalmış hele sezeryan olacaksan 2 hafta sonra bebis kucağında Allahın izniyle canim.benim daha var zaman geçmio daOnları dusundugumuz icin su sicaklara bile katlaniyoruz mecbur iste,evet ayakta usutursen sıkıntı olur az kaldı az.bende yuzustu uyuyorum normalde simdi sola yatinca aylardir derin uyku uyumadım.diyorum valla 1 saat uyıyım ama yuzustu uyıyım diye.saglikla geldinlerde insallah ama bu son ay harbi gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?