- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.921
Anladım canım bende acaba o sıra heyecandan falan karıştırılr mi diye düşündüm ayrı koymayı düşünüyorum o yüzdenben hepsini bir koydum annem yanımda olacak o verir nede olsa diye
Ben de aynı şekilde tansiyon gider bayılırım hatta kaç defa bayıldım iğne serumsuz ilk günü atlatamam bugün de doktorda tansiyonum düşük çıktı yüksek olmasından iyi tabi ama serinde oturdum bekledim bayağı rahattım ama yine de düşük bazen baygınlık hissi geliyo tansiyonuma bakıyorum 8/5 8/4 falan nabız zaten 110 u hiç düşmedi 140 ları geçtiği de çokBen kendimi bildim bileli çok sancılı geçirirdm ağrıları adet zamanı acillik olurdum. Öyle hafif bisey de değildi yani dün olan da
Ben bugünkü kontrolümden sonra korkar oldum her şeyden.Ağrılarını mutlaka doktora sor canımBen kendimi bildim bileli çok sancılı geçirirdm ağrıları adet zamanı acillik olurdum. Öyle hafif bisey de değildi yani dün olan da
Selammm..
Hatunlar nasılsınız..Bizim kontroller sıklaştı bu ara 3 haftadan 2 ye düştü. Bugün gittik kızım sırık olacak galibakız baba tarafına çekermiş bugün inandım boyumuz kilomuz iyi ama şükürler olsun.tam 33. haftamız. NST bağlandım çok şükür bu defa sancı çıkmadı ama ağrılarım çok olduğu için iğne yine 3 günde 1 e yükseltti. Kemik ağrılarım için kist de yapabilir çok aşağıda olduğundan bası dan da olabilir dedi. 38. haftada almak istiyorum durur ise , ama çok ağrım var dayanamıyorum dersen 37 de alırız dedi.Ben ölüyorum ki ağrıdan gece uyku yok zaten dedim. Doğumu konuşmak planlamak için çok erken dedi.Bende dayanabildiğim kadar dayanırım inşallah 38 görürüz dedim. Amaaaaa fenalardayım kasıklarım kemiklerim öyle ağrıyor ki bacağıma buruyor.Çok sıkışınca parol al dedi ama benim ağrım hiç geçmiyor ki mübarek 1 hafta sonra NST için tekrar çağırdı. İnşallah Rabbim yardım eder bu ağrılara dayanmama..Anne karnında ki 1 gün altın değerinde..
Bu ara pek haşır nesirim ondan herhalde aklıma sirkeli su geldiKızlar yaaa.. gece sinek ısırmış kolumukaşıntısıdan ölüyorum resmen.. kolonya sürdüm sürekli hala sürüyorum ama tatlı tatlı kaşınıyor.. evde kalmosan diye bi ilaç var içinde kullanmayın hamileyken diyor önerebileceğiniz ilaç dışında bir şey var mı ne yapabilirim? Kaşıntıdan öldüm
Kaşınan yeri kapatacak şekilde diş macunu sür canım. Ben yazın şirine gibi geziyorum her yerim mavi benek oluyor bu yüzdenKızlar yaaa.. gece sinek ısırmış kolumukaşıntısıdan ölüyorum resmen.. kolonya sürdüm sürekli hala sürüyorum ama tatlı tatlı kaşınıyor.. evde kalmosan diye bi ilaç var içinde kullanmayın hamileyken diyor önerebileceğiniz ilaç dışında bir şey var mı ne yapabilirim? Kaşıntıdan öldüm
Bu ara pek haşır nesirim ondan herhalde aklıma sirkeli su geldi
Kaşınan yeri kapatacak şekilde diş macunu sür canım. Ben yazın şirine gibi geziyorum her yerim mavi benek oluyor bu yüzdenişe yarıyor
Seni idare edecek birileri varsa çok şanslısın. Benim başkanım gün sayıyor gitmeyim diyeben bu önümüzdeki hafta rapor alacam dinlenmek için bakacam durumuma bayramdan sonra çalışabılır raporu almam lazım müdürümle konuştum sen al ben seni idare ederim dedi bakalım nasıl olacak sırt ağrım olmasa bir problem olmayacak da işte bu sırt ağrıları beni çok zorluyo
Canım ne oldu ki bugün kontrolünde okumadım benBen bugünkü kontrolümden sonra korkar oldum her şeyden.Ağrılarını mutlaka doktora sor canım
Gözünüz aydın canım, doğum süreci baya uzun sürmüş. Şimdi gözüm de korkmadı değil ama bi şekilde alacaz inşallah kucağımıza. Bebişin de annenin de durumunun iyi olmasına sevindim. Allahım bağışlasın, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza olsun inşallah. Doğum zamanı yaklaştıkça nasıl olacak sorularını da kafamda sormaya başladım.sweetwitch01 elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)
Gricim, ben de okuyunca bi ürperdim tabi de yine fikrim Allah kısmet ederse normal doğum. Herkes aynı şekilde doğum yapacak diye bir kural yok. Hemen kafana sezaryeni yazma bence. Hayırlısı olsun diye dua edecez. Hem mutlu son daha önemli oluyormuş bak, minikler kucağa gelince her şey unutuluyor. Allahım yardımcımız olsun.Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin canım.
Bu arada kızlar bunları okuduktan sonra normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorumben gidip gün alayım sezaryene
Oh iyi geçsin canım benim gibi açık tenliysen o iz yaptı mi kışın geçer ancak çok sinir olurum ben de
Ben de aynen senin gibi hazırladım canım, bana yeterli gibi geldi ama sen böyle yazınca ben de acaba eksik mi dedim. Benim de ilk ya bilemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekleyecem ben de.Kızlar ya hastane çantası için birşey sorucam size. Ben iki hastane çıkışı koydum. Bir tane tulum. Bide çıt citli zibin kaç tane koyayim. Kısa kollu uzun kollu 1er tane koysam yeter mi. Ikı de alt pijama koyayim diyorum. Bir tane de takım mi koysam kafam çok karıştı benim biri fikir versin
Oh iyi geçsin canım benim gibi açık tenliysen o iz yaptı mi kışın geçer ancak çok sinir olurum ben de
Yok normal dogum istiyorum canim 35+4 suan benim sen kac haftaliksinkiSenin yine daha az kalmış hele sezeryan olacaksan 2 hafta sonra bebis kucağında Allahın izniyle canim.benim daha var zaman geçmio da
Evet sudan sonra sanci artıyor sanirim 5 saat sonra falan olmuştu doğum canım tabi öncesinde de baya bi sancılı saat geçtisuyunu patlattıktan sonra sancın çok oldu mu canım? kaç saat sonra doğum yaptın? bebek kaç kiloydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?