temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben kendimi bildim bileli çok sancılı geçirirdm ağrıları adet zamanı acillik olurdum. Öyle hafif bisey de değildi yani dün olan da
Ben de aynı şekilde tansiyon gider bayılırım hatta kaç defa bayıldım iğne serumsuz ilk günü atlatamam bugün de doktorda tansiyonum düşük çıktı yüksek olmasından iyi tabi ama serinde oturdum bekledim bayağı rahattım ama yine de düşük bazen baygınlık hissi geliyo tansiyonuma bakıyorum 8/5 8/4 falan nabız zaten 110 u hiç düşmedi 140 ları geçtiği de çok

Selammm..

Hatunlar nasılsınız..Bizim kontroller sıklaştı bu ara 3 haftadan 2 ye düştü. Bugün gittik kızım sırık olacak galiba kız baba tarafına çekermiş bugün inandım boyumuz kilomuz iyi ama şükürler olsun.tam 33. haftamız. NST bağlandım çok şükür bu defa sancı çıkmadı ama ağrılarım çok olduğu için iğne yine 3 günde 1 e yükseltti. Kemik ağrılarım için kist de yapabilir çok aşağıda olduğundan bası dan da olabilir dedi. 38. haftada almak istiyorum durur ise , ama çok ağrım var dayanamıyorum dersen 37 de alırız dedi.Ben ölüyorum ki ağrıdan gece uyku yok zaten dedim. Doğumu konuşmak planlamak için çok erken dedi.Bende dayanabildiğim kadar dayanırım inşallah 38 görürüz dedim. Amaaaaa fenalardayım kasıklarım kemiklerim öyle ağrıyor ki bacağıma buruyor.Çok sıkışınca parol al dedi ama benim ağrım hiç geçmiyor ki mübarek 1 hafta sonra NST için tekrar çağırdı. İnşallah Rabbim yardım eder bu ağrılara dayanmama..Anne karnında ki 1 gün altın değerinde..

Maşallah kuzuna canım:)) inşallah geçer ağrıların.. benim başladı bugün hatta şimdi :) tam bölgede ufaktan bi ağrı var.. geceleri dönerken kıtır kıtır ses geliyor kemiklerden inşallah bekler 38i.. ağrıların sızıların da olmaz rahat edersin 5 hafta daha bakalım.. biz yarın 34ü bitiriyoruz cumartesi 35e giriyoruz.. ama 38de almayacak. Bekleyecek dediğin gibi 1 gün bile çok kıymetli dedi beklesin dedi.. az önce de adet sancısı yaşadım sola döndüm bacakları kıvırdım yattım.. şimdi ayaklar havada yastık destekli yatıyorum bakalım.. geçti sancı şükür.. ilkte yaşamadıklarımı yaşıyorum.. sancı nedir bilmiyorum yalan yok :)

Kızlar yaaa.. gece sinek ısırmış kolumu kaşıntısıdan ölüyorum resmen.. kolonya sürdüm sürekli hala sürüyorum ama tatlı tatlı kaşınıyor.. evde kalmosan diye bi ilaç var içinde kullanmayın hamileyken diyor önerebileceğiniz ilaç dışında bir şey var mı ne yapabilirim? Kaşıntıdan öldüm

Bu ara pek haşır nesirim ondan herhalde aklıma sirkeli su geldi

Kaşınan yeri kapatacak şekilde diş macunu sür canım. Ben yazın şirine gibi geziyorum her yerim mavi benek oluyor bu yüzden işe yarıyor

Bu ara pek haşır nesirim ondan herhalde aklıma sirkeli su geldi

sirkeli suyun işe yarayacağını sanmam bu konuda :)) ama denerim..

Kaşınan yeri kapatacak şekilde diş macunu sür canım. Ben yazın şirine gibi geziyorum her yerim mavi benek oluyor bu yüzden işe yarıyor

Kolaymışş :))) sirke sürüp üstüne de macunu süreyim bari.. öldüm kaşıntıdan :)

Seni idare edecek birileri varsa çok şanslısın. Benim başkanım gün sayıyor gitmeyim diye doğumdan sonra ücretsiz izin filan da zor gibi görünüyor. Anlayışlı iş arkadaşı çok önemli. Evde oturursak da sıkılırız gibime geliyor

Gözünüz aydın canım, doğum süreci baya uzun sürmüş. Şimdi gözüm de korkmadı değil ama bi şekilde alacaz inşallah kucağımıza. Bebişin de annenin de durumunun iyi olmasına sevindim. Allahım bağışlasın, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza olsun inşallah. Doğum zamanı yaklaştıkça nasıl olacak sorularını da kafamda sormaya başladım.

Kızlar ya hastane çantası için birşey sorucam size. Ben iki hastane çıkışı koydum. Bir tane tulum. Bide çıt citli zibin kaç tane koyayim. Kısa kollu uzun kollu 1er tane koysam yeter mi. Ikı de alt pijama koyayim diyorum. Bir tane de takım mi koysam kafam çok karıştı benim biri fikir versin

Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin canım.

Bu arada kızlar bunları okuduktan sonra normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum ben gidip gün alayım sezaryene
Gricim, ben de okuyunca bi ürperdim tabi de yine fikrim Allah kısmet ederse normal doğum. Herkes aynı şekilde doğum yapacak diye bir kural yok. Hemen kafana sezaryeni yazma bence. Hayırlısı olsun diye dua edecez. Hem mutlu son daha önemli oluyormuş bak, minikler kucağa gelince her şey unutuluyor. Allahım yardımcımız olsun.

Ben de aynen senin gibi hazırladım canım, bana yeterli gibi geldi ama sen böyle yazınca ben de acaba eksik mi dedim. Benim de ilk ya bilemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekleyecem ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…