temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de aynen senin gibi hazırladım canım, bana yeterli gibi geldi ama sen böyle yazınca ben de acaba eksik mi dedim. Benim de ilk ya bilemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekleyecem ben de.
Bekleyelim bakalım ne diyecekler. Alttan alttan iğne batıyor sanki şu an ya

Ben de aynen senin gibi hazırladım canım, bana yeterli gibi geldi ama sen böyle yazınca ben de acaba eksik mi dedim. Benim de ilk ya bilemedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekleyecem ben de.
Canım ya bide kaç tane bez koydun sen. 20 tane çok mu ki

Amin canım. Korkmaya korkuyorum ama Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun die dua ediyorum hep. Sağlıkla kavuşalım inşallah kuzulara

Canım ne oldu ki bugün kontrolünde okumadım ben yarın sorucam canım inşallah
Hiç hissetmememe rağmen nstde sancım çıktı devam ederse erken doğum riskin oluşur yatıp dinleniceksin çok yürümüceksin dedi serum verdi.Ben ağrılarımı hiç umursamıyordum sen mutlaka sor canım

Kizlar bizde bugün doktora gittik. Oğlum 2830 gr olmuş 45-46 cm dedi. Karin cevresi geniş dedi. Göbekli olabilirmiş su an için herşey yolundaymis çok şükür. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Bu sefer nst ye giricem
Maşallah oğluşuna 3 ü geçer bir dahaki kontrole

Yarın bende ilk defa nst ye giricem canım. Allah korusun. Az da kalmış ama ne kadar az da kalsa erken dendi mi korku oluyor insanda. Bekleyiversn inşallah kuzucujlsrimiz

Canım cevap gelmedi bize. En iyisi bin şekilde koymak napalim :) sen tulum koydun mu koruyan kaç tane koydun. Ben 1 tane almışım daha çok gerekli olursa yarın çıkıp alayım ona göre

Bekleyelim bakalım ne diyecekler. Alttan alttan iğne batıyor sanki şu an ya
Aynen canım, benim de öyle. Aşağı tarafa arada bi saplanıyo ağrı. Doktoruma telefonla sormuştum da bunlar yalancı sancı, normal demişti. O yüzden ufaktan bi ah yapıyorum da içim rahat nedense. Sen de sıkma canını, bence normal. Oturduğumda ya da uzandığımda hafifliyor, gönlünü sıkma.

Kizlar bizde bugün doktora gittik. Oğlum 2830 gr olmuş 45-46 cm dedi. Karin cevresi geniş dedi. Göbekli olabilirmiş su an için herşey yolundaymis çok şükür. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Bu sefer nst ye giricem
Maşallah prensine, kilosu baya iyiymiş. Demek göbüşlü bir prense sahip olacaksın :) Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah.

Canım cevap gelmedi bize. En iyisi bin şekilde koymak napalim :) sen tulum koydun mu koruyan kaç tane koydun. Ben 1 tane almışım daha çok gerekli olursa yarın çıkıp alayım ona göre
Benim de tulum bir tane canım, hastane çıkışının içindeki tulum hatta. Ekstradan tulum koymadım bi daha. Zıbın, çıtçıtlı badi, ve çoraplı alt yeterli geliyo bana.

Benim de tulum bir tane canım, hastane çıkışının içindeki tulum hatta. Ekstradan tulum koymadım bi daha. Zıbın, çıtçıtlı badi, ve çoraplı alt yeterli geliyo bana.
Ben de bu dediklerini koydum canım. 1er tane mi koydun sen ben sanki fazla koydum gibi geliyor da o yüzden soruyorum :/

Temmuz annesi oluyorum diye beklerken haziranda kucağıma alıcam meleğimi :)
Bizim kız hala ters duruyor bi de birazcık iriyiz üzerinize afiyet çok zorlamaya başladı beni bayramdan sonraya gün yazdı sezeryan için.bir de benim kalp rahatsızlığım var normal doğum zor olabilir demişti doktor en başında.çocuk dönemeyince de şart oldu sezeryan.
Şafak sayıyoruz yani meleğime kavuşmaya

Hadi bakalım topiğimizin ikinci annesi olursun inşallah canımhayırlısıyla kucağına al. Sağ sağlim geçsin gitsin

Kilosu ne kadar bebisinin Hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına

Hayirlisi olsun canim. Ikiniz icinde iyisi bu demekki. seni sicaklardan kurtaricak anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…