- 27 Kasım 2016
- 24
- 45
- 8
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.961
Sağol canım.Havalar ısındıkça tansiyonum fırlıyor çarpıntılarım sıklaşıyor çok şükür iyice sıcaklar gelmeden bebek de ben de rahatlicaz inşallahHayirlisi olsun canim. Ikiniz icinde iyisi bu demekki. seni sicaklardan kurtaricak anlasilan
Canim iki tane hastane cikisi yeterli oluyor. Ama her ihtimale karsi bir tane daha koy derim. Cunku ilk gun kaka yapiyorlar ve ilk kaka cok oluyor. Bebegin bagirsaklari temizleniyor. Baya tasabiliyor :) Citcitli badyde 3 -4 tane koy. Penye yelek alabilirsin yanina her ihtimale karsi.Kızlar ya hastane çantası için birşey sorucam size. Ben iki hastane çıkışı koydum. Bir tane tulum. Bide çıt citli zibin kaç tane koyayim. Kısa kollu uzun kollu 1er tane koysam yeter mi. Ikı de alt pijama koyayim diyorum. Bir tane de takım mi koysam kafam çok karıştı benim biri fikir versin
Normalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))Amin canım. Korkmaya korkuyorum ama Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun die dua ediyorum hep. Sağlıkla kavuşalım inşallah kuzulara
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Maşallah bebişineTemmuz annesi oluyorum diye beklerken haziranda kucağıma alıcam meleğimi :)
Bizim kız hala ters duruyor bi de birazcık iriyiz üzerinize afiyet çok zorlamaya başladı benibayramdan sonraya gün yazdı sezeryan için.bir de benim kalp rahatsızlığım var normal doğum zor olabilir demişti doktor en başında.çocuk dönemeyince de şart oldu sezeryan.
Şafak sayıyoruz yani meleğime kavuşmaya
Canim agrilar dayanilmayacak gibi mi oluyor mesela agridan acidan bayilan oldu mu hic acaba :) ben dayanamayip bayilirsam diye korkuyorum daNormalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))
Doktor normal dogum pozisyonu almis deyince oohh sukur dedim doktora :))
Agrilar insani yipratiyor gibi gozuksede dogum bitince hersey bitiyor. Hatta ne sicak basmasi kaliyor nede diger zorluklar ilk dogum herkes icin zordur birde bilmiyoruz cunku. Ikinci olanlar daha rahat. 3. Yu evde yapicam artik
Ikinci doğum kolay olur diyorlar demekki doğru ben dogurduktan sonra normalden korkanlardanim sezeryan mı olsam ikinciyi diyorum aynı şeyleri yaşayacak gücü hissedemiyorum bu defa hayırlısı neyse o olsun inşallah ikinci inşallah daha kolay olurNormalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))
Agrilar insani yipratiyor gibi gozuksede dogum bitince hersey bitiyor. Hatta ne sicak basmasi kaliyor nede diger zorluklar ilk dogum herkes icin zordur birde bilmiyoruz cunku. Ikinci olanlar daha rahat. 3. Yu evde yapicam artik
Ben sancı çekerken benim kocam bayıldı ay o geldi aklıma bana yiyecek vermiyorlar diye oda yememis bi baktım hemşireler kosusturuyo ne oldu dedim eşin bayıldı dediler manyak kadın söylenir mi bu doğum yapwn kadına benim tansiyon bi düştü zor kendime getirdiler serumla ikinciye giricekmisin doğuma diyorum gülüyorCanim agrilar dayanilmayacak gibi mi oluyor mesela agridan acidan bayilan oldu mu hic acaba :) ben dayanamayip bayilirsam diye korkuyorum dakeske bi test etme imkanim olsa su kadar aci cekeceksin diye gosterseler ona gore karar versem. Insan bilmeyince korkuyor dedigin gibi :) hakkimizda hayirlisi insallah.
aynen canım vagi-hex fitil vardı 3 gün kullanıyordum dıştan da travazol kullanıyordum biraz rahatlıyordum sonra gene başlıyordu sürekli ılık-sıcak suyla yıkıyorum sirke denedim . öle idare ediyordum doktora gittikçe yeniliyorduk ilaçları. en son gittiğimde söledim gene geçmiyor bir türlü diye. muayenede vajinal duş yaptı yıkadı bişeylerle .neo-penetran fitil yazmış tek kullanımlık dün kullandım 2 saat sonra kalktığımda mahvolmuştu kaşıntı yanma hemen duşa girdim yıkadım travazol sürdüm sabah biraz daha iyiydi ama halen umutsuzum sanki hiç geçmicek gibi geliyorYaaa Bi ümit işti fitili attım söylemesi ayıp 2 saat uyumuşum kaldığımda kaşıntıdan çıldırcaktım. Krem de diril de etki etmiyor gibi. Eee bu fitil 2 tane Zaten 3 gün sonra 1 ini de atıcaz ve sadece krem kalacak. Seninki tekrarlayınca ne yaptın yine mi fitil yaZdırdın doktora
canım hangi ilaçları yazdı yazabilir misinKızlar ben de doktorumdan geliyorum fitil ve krem verdi eşim alacak ne olduklarını o zaman söylerim enfeksiyon varmış ama iki gündür sirkeli suyla yıkıyorum kaşıntı bugün geçti hiç olmadı çok şükür ilaçları da kullanayım inşallah geçer bu şekilde normal doğum istemem ya bebeğe bulasirsa aft falan yapıyormuş
ben ayrı hazırlıyorum canımKızlar hastane çantanızda hemsireye verilecek bir kat kıyafeti ayrı bir çantada mi hazırladınız yoksa diğer kıyafetlerle beraber mi koydunuz.
bizdede aynı durum var karne günüGünaydın kızlaar... :)) Biz bugün karnemizi alacağız çok şüküüüüürokul bitti valla oohh beeee şimdi sıra bebişkomun şafağını saymada.. çarşamba günü gideceğim bakalım:) çok heyecanlı abisi :) tabii bizdeee
bizdede aynı durum var karne günü
ay maşallah normal doğum hikayelerini duymak bana iyi geliyor . gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünsweetwitch01 @elmol baldan_madam ve etiketleyemediğim arkadaşlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için allah razı olsun, çok uzun süren bi doğum süreciydi, kız kardeşim çok sabretti dayandı maaşallah sonunda bebişimizi kucağımıza aldık dün gece. Sancılar bi önceki gün düzensizdi, sık sık ama azar azar hep suyu geliyodu, 2 kez hastaneye gittik sancı ve açılma olmadığından eve döndük. O geceyi evde ayakta geçirdik beraber. Dünde sabah düzen olmazsa nst için tekrar gelin denildi gittik. Su geldiği için bebek sıkıntıya girmesin diye yatış yapıldı. Dr umuz çok istemesede mecburen suni sancı verdi. Ve öğlen 12 bucukta başlayan sancılarla akşam 6 ya kadar kıvrandı. Açılma 4 cm civarında ama yumuşaklık istenildiği gibi olmuştu. Doğumhane bölümündeki odalarda beklettiler, bi ben girebildim yanında. Artık gücü tükendi dayanılmaz hale gelincede ben epidural istiyorum dedi dr u ikna ettik yaptırdık. 6 gibi epidural sayesinde tüm sancılar hissedilmez hale geldi. 9 a kadar rahattı ama ilaç etkisi geçince tekrar başladı hissetmeye. O esnada açılma kontrolü için altını açtığımızda komple kan içindeydi meğer açılma tamamlanmış bebek gelmiş tam vajinanın hemen gerisinde elle açınca ben bile gördüm saçlarını inanamadım. Son bi gayret gerekiyodu iyice ağıza gelmesi için oda nerdeyse 1bucuk saat sürdü. Dr umuz aynı kişi zaten benide aldı içeri girdik doğumhane odasına yattı çatala son bi ıkınmayla bir anda geldi bebişimiz. 3-5 dk anca sürdü bebeğin çıktığı an. 22:45 te doğdu miniğim. Epidural kısmı hariç 8 saat kadar kadar sancı dönemi sürdü. Çok az kesi atıldı. Şimdi herşey geçti çok şükür gayet iyiler. Gözümle görmesem asla inanmazdım. Ölüp ölüp dirilen kız bebeğini kucağına alınca hepsini unuttum abla dediyse demekki bu iş imkansız değilmiş :)
canım bizim 10.30 da gelsinler 11.30 a kadar dağıtılacak dedi öğretmenleri hava dün akşamdan beri yağmurlu ve kapalı eskişehirdeooohhh vallla miiis miiiss :) bir de karnelerimizi saat 3te vercez demeselerdi iyi olacaktı.. sıcak sıcak gidilecek..
fitil ve krem ismini yazar mısın cnmCanım bende de mantar olmuş ki kaşıntım yoktu sadece akıntı çoğalmıştı, bana da fitil ve krem verdi.
Nette bu konuyu baya bir arastırdım cnm dört kat koyan var bebk için.. Baya baya bavul hazırlıyorlar... Ben uc kat koumak istiyorum ne olur ne olmaz..Kızlar ya hastane çantası için birşey sorucam size. Ben iki hastane çıkışı koydum. Bir tane tulum. Bide çıt citli zibin kaç tane koyayim. Kısa kollu uzun kollu 1er tane koysam yeter mi. Ikı de alt pijama koyayim diyorum. Bir tane de takım mi koysam kafam çok karıştı benim biri fikir versin
ciddi misin evde yapıcam derken canımNormalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))
canım bizim 10.30 da gelsinler 11.30 a kadar dağıtılacak dedi öğretmenleri hava dün akşamdan beri yağmurlu ve kapalı eskişehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?