temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayirlisi olsun canim. Ikiniz icinde iyisi bu demekki. seni sicaklardan kurtaricak anlasilan
Sağol canım.Havalar ısındıkça tansiyonum fırlıyor çarpıntılarım sıklaşıyor çok şükür iyice sıcaklar gelmeden bebek de ben de rahatlicaz inşallah

Canim iki tane hastane cikisi yeterli oluyor. Ama her ihtimale karsi bir tane daha koy derim. Cunku ilk gun kaka yapiyorlar ve ilk kaka cok oluyor. Bebegin bagirsaklari temizleniyor. Baya tasabiliyor :) Citcitli badyde 3 -4 tane koy. Penye yelek alabilirsin yanina her ihtimale karsi.

Amin canım. Korkmaya korkuyorum ama Hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun die dua ediyorum hep. Sağlıkla kavuşalım inşallah kuzulara
Normalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))
Doktor normal dogum pozisyonu almis deyince oohh sukur dedim doktora :))
Agrilar insani yipratiyor gibi gozuksede dogum bitince hersey bitiyor. Hatta ne sicak basmasi kaliyor nede diger zorluklar ilk dogum herkes icin zordur birde bilmiyoruz cunku. Ikinci olanlar daha rahat. 3. Yu evde yapicam artik

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Maşallah bebişine

Canim agrilar dayanilmayacak gibi mi oluyor mesela agridan acidan bayilan oldu mu hic acaba :) ben dayanamayip bayilirsam diye korkuyorum da keske bi test etme imkanim olsa su kadar aci cekeceksin diye gosterseler ona gore karar versem. Insan bilmeyince korkuyor dedigin gibi :) hakkimizda hayirlisi insallah.

Ikinci doğum kolay olur diyorlar demekki doğru ben dogurduktan sonra normalden korkanlardanim sezeryan mı olsam ikinciyi diyorum aynı şeyleri yaşayacak gücü hissedemiyorum bu defa hayırlısı neyse o olsun inşallah ikinci inşallah daha kolay olur

Ben sancı çekerken benim kocam bayıldı ay o geldi aklıma bana yiyecek vermiyorlar diye oda yememis bi baktım hemşireler kosusturuyo ne oldu dedim eşin bayıldı dediler manyak kadın söylenir mi bu doğum yapwn kadına benim tansiyon bi düştü zor kendime getirdiler serumla ikinciye giricekmisin doğuma diyorum gülüyor

aynen canım vagi-hex fitil vardı 3 gün kullanıyordum dıştan da travazol kullanıyordum biraz rahatlıyordum sonra gene başlıyordu sürekli ılık-sıcak suyla yıkıyorum sirke denedim . öle idare ediyordum doktora gittikçe yeniliyorduk ilaçları. en son gittiğimde söledim gene geçmiyor bir türlü diye. muayenede vajinal duş yaptı yıkadı bişeylerle .neo-penetran fitil yazmış tek kullanımlık dün kullandım 2 saat sonra kalktığımda mahvolmuştu kaşıntı yanma hemen duşa girdim yıkadım travazol sürdüm sabah biraz daha iyiydi ama halen umutsuzum sanki hiç geçmicek gibi geliyor

canım hangi ilaçları yazdı yazabilir misin

ay maşallah normal doğum hikayelerini duymak bana iyi geliyor . gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Nette bu konuyu baya bir arastırdım cnm dört kat koyan var bebk için.. Baya baya bavul hazırlıyorlar... Ben uc kat koumak istiyorum ne olur ne olmaz..

ciddi misin evde yapıcam derken canım

canım bizim 10.30 da gelsinler 11.30 a kadar dağıtılacak dedi öğretmenleri hava dün akşamdan beri yağmurlu ve kapalı eskişehirde

sabahçılar o saatlerdedir bizde.. 15.00da bayrak töreninden sonra karneler verilecek dedi müdürümüz :)) öğretmenimiz 14,30dan sonra gelin 15.00a kadar tamamlanır dedi. ancak asla içeri almıyorlar bayrak töreni olmadan.. o yüzden de 15.00dan önce gitmem :)) gidemem güneş çok :) 37 derece hava.. Adana sıcağı ben pert :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…