temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

@Ebudik E ebruu05 kızlar hastane çantasına 2 tulum yani takım yetmez.. ben 3 kere üstünü değiştirdim kakası çok yoğun oluyor. ve taşma olasılığı çok yüksek.. o yüzden 2 takım daha koyun ben 5 takım koydım ilkinde kıyafet kalmadı 3 tane götürdüm yetmedi evden tekrar getirildi.. çıtçıtlı body falan alın koyun yani :) 3 pantolon koydum ekstradan :) patikli alt yani.. valla kızlar bu bebekler adamı rezil eder kıyafet aramaya çıkmayın en güzeli alın koyun :) fazla gelirse eve geri dönecek zaten ama eksik gelirse evde de yoksa yıkamadan giydirmesi sıkıntı..

kızlar günaydın . dün akşam doktora gittim. 7 yaşındaki oğlum su çiçeği çıkarıyor sınıftaki herkes birbirine bulaştırmış. bende küçükken çıkardımmı hatırlamadığım için çok panik yaptım bana da geçerse bebektede olursa diye internetten araştırdım çok riskli felan olumsuz bi sürü şey yazıyordu panik olmuştum. doktor bi sıkıntı olmaz dedi Allahtan çok rahatladım. yoksa oğlumu babaannesine yollamak zorunda kalacaktım karantina olsun diye. Bu arada kaşıntım devam ettiği için doktor vagihex fitil yerine bu sefet neo-penetran fitil yazdı . birde vajinamı yıkadı bi ilaçla ama ne olduğunu bilmiyorum. birde vaginox vajinal duş yazmış reçeteye ssk ödemiyor onu da bulamadık eczanelerde istanbuldan getirtecek bi eczane bugün alacağım . kullanınca görüşlerimi yazarım . gelelim bebişime . bebeğin gelişimi 2,5 hafta önden gidiyormuş yani şu anda kilosu 3.130 gr ve boyuda 48 cm . 35 haftada olmama rağmen 37 ile uyumlu ölçüleri.normal doğum istediğim için 4 kg geçerse riskli dedi çok canım sıkıldı . bende 3 haftada 2 kg almışım bebişimde 750 gr. bu arada. ne yiyip ne içicem bilmiyorum açta duramıyorum şu an tek derdim kilo oldu ya . benim 4 ü geçmeden bu işi tamamlamam lazım ama çok zor gibi duruyo

ya ben bu kadar serinken hava cayır cayır yanıyorum Allah sana kolaylık versin cnm . ben çok üşüyen bi insanım hayatımda ilk defa atletsiz cıbıl cıbıl dolanıyorum evde bu arada bizim okul 9-3 tam gün gibi o yüzden sanırım

valla sağol canım.. 2 gündür vantilatör açıyorum gündüz.. gece de klimaya geçiş yaparım sanırım her ne kadar istemesem de :) valla ben nisandan beri şort atletleyim daha ne kadar inceltebilirim bilmiyorum normalde üşümem kışın bile ben şimdi daha beter durumdayım bizim okul seneye tam gün canım 8,30 - 14 ,30 olacak.. 2 devre daha rahattı ya neyse :))

kızlar diş etlerim çok şişti ne yapıcam ben bi bilgisi olan varmı ? Ne yapmalı ;( Doktora sordum gebelikte olur dedi başka bişi demedi aşırı sızlıyo ;(

kızlar diş etlerim çok şişti ne yapıcam ben bi bilgisi olan varmı ? Ne yapmalı ;( Doktora sordum gebelikte olur dedi başka bişi demedi aşırı sızlıyo ;(
Canım tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor..
Suyu yutma ama tansiyon için zararlı. Günde iki üç defa fırçalamadan sonra tavsiye ederim.

hıc dogum yapmamıs olsam da kesınlıkle katılıyorum :) neden bılmıyorum sezeryan daha cok korkutuyor kesıkler dıkışler .. ıkısındede agrı acı var kolay olmuyor zaten ama normal dogumda allah dayanılcak gucu verıyor cok farklı bişey. ben nrmal dogum yaptıgımı dusundukce ne kadar guclenecegımı dusunuyorum yasanacak duygunun tarıfı olmucak. tabı aksılıkler olur sezeryan mecburıdır ona hıcbısey denmez ınsallah banada normal nasıp olur saglıkla.

canım hangi ilaçları yazdı yazabilir misin
Donaxyl 6 fitil travacort krem yazmış canım ama kaşıntı yoktu kremi sürünce deli gibi kaşıntı tuttu hemen sirkeli suyla yıkayıp rahatladım sadece fitili kullanıyorum krem beni benden aldı resmen hiç olmadığı kadar kaşındı yaa

kemik ağrısı dediğiniz nerde tam olarak

bende normal çok istiyorum dediğin gibi sezeryan nedense benide korkutuyo.. normal doğumun adının "normal" olması sanırım bana terapi etkisinde.. ama tam tersi benimde doktorum sezeryan gibi konuştu benimle.. daha hiç bişey belli değil son iki haftana kadar yorum yapamayız ama sezeryan gibi duruyor dedi.. ben oyüzden bi evhamlandım.. hakkımızda hayırlısı olsun herkesin..

Ay gercekten mi kiyamam ya babalik heyecanı bu olsa gerek :) sana soylemeleri sacma olmus hakikaten ama guzel bir ani bence simdi gulerek hatirliyorsunuzdur :))

son ana kadar kesın bırsey soylenemıyor sanırım banada sımdılık normal ama kesın normal dogum olacak dıyemem dedı.saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl artık

Canım ben de 20 tane koydum yanlış hatırlamıyrsam önceki sayfalarda sweetwitch01 çok almamız gerektiği söylemişti.ne olur ne olmaz yani

Evet çok kakaları oluyor günlük 8 bez kirletiyorlar.. 2 gün kalınacak olursan 20 anca yeter :)

Tuzlu suyla gargara yap canım bir de paradontax macun iyi geliyor diye duydum. Gerçi tadı çok kötü ama üzerinde alışırsınız yazıyor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…