- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #16.981
ya ben bu kadar serinken hava cayır cayır yanıyorum Allah sana kolaylık versin cnm . ben çok üşüyen bi insanım hayatımda ilk defa atletsiz cıbıl cıbıl dolanıyorum evdesabahçılar o saatlerdedir bizde.. 15.00da bayrak töreninden sonra karneler verilecek dedi müdürümüz :)) öğretmenimiz 14,30dan sonra gelin 15.00a kadar tamamlanır dedi. ancak asla içeri almıyorlar bayrak töreni olmadan.. o yüzden de 15.00dan önce gitmem :)) gidemem güneş çok :) 37 derece hava.. Adana sıcağı ben pert :))
ya ben bu kadar serinken hava cayır cayır yanıyorum Allah sana kolaylık versin cnm . ben çok üşüyen bi insanım hayatımda ilk defa atletsiz cıbıl cıbıl dolanıyorum evdebu arada bizim okul 9-3 tam gün gibi o yüzden sanırım
Canım doktorumun yazısından bişey anlamadım eczaneden alınca yazarım akşamfitil ve krem ismini yazar mısın cnm
Canım tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor..kızlar diş etlerim çok şişti ne yapıcam ben bi bilgisi olan varmı ? Ne yapmalı ;( Doktora sordum gebelikte olur dedi başka bişi demedi aşırı sızlıyo ;(
hıc dogum yapmamıs olsam da kesınlıkle katılıyorum :) neden bılmıyorum sezeryan daha cok korkutuyor kesıkler dıkışler .. ıkısındede agrı acı var kolay olmuyor zaten ama normal dogumda allah dayanılcak gucu verıyor cok farklı bişey. ben nrmal dogum yaptıgımı dusundukce ne kadar guclenecegımı dusunuyorum yasanacak duygunun tarıfı olmucak. tabı aksılıkler olur sezeryan mecburıdır ona hıcbısey denmez ınsallah banada normal nasıp olur saglıkla.Normalden korkmayin canim. Cok zor olsa ben 3. De normal olsun diye dua etmem :))
Doktor normal dogum pozisyonu almis deyince oohh sukur dedim doktora :))
Agrilar insani yipratiyor gibi gozuksede dogum bitince hersey bitiyor. Hatta ne sicak basmasi kaliyor nede diger zorluklar ilk dogum herkes icin zordur birde bilmiyoruz cunku. Ikinci olanlar daha rahat. 3. Yu evde yapicam artik
Donaxyl 6 fitil travacort krem yazmış canım ama kaşıntı yoktu kremi sürünce deli gibi kaşıntı tuttu hemen sirkeli suyla yıkayıp rahatladım sadece fitili kullanıyorum krem beni benden aldı resmen hiç olmadığı kadar kaşındı yaacanım hangi ilaçları yazdı yazabilir misin
Selammm..
Hatunlar nasılsınız..Bizim kontroller sıklaştı bu ara 3 haftadan 2 ye düştü. Bugün gittik kızım sırık olacak galibakız baba tarafına çekermiş bugün inandım boyumuz kilomuz iyi ama şükürler olsun.tam 33. haftamız. NST bağlandım çok şükür bu defa sancı çıkmadı ama ağrılarım çok olduğu için iğne yine 3 günde 1 e yükseltti. Kemik ağrılarım için kist de yapabilir çok aşağıda olduğundan bası dan da olabilir dedi. 38. haftada almak istiyorum durur ise , ama çok ağrım var dayanamıyorum dersen 37 de alırız dedi.Ben ölüyorum ki ağrıdan gece uyku yok zaten dedim. Doğumu konuşmak planlamak için çok erken dedi.Bende dayanabildiğim kadar dayanırım inşallah 38 görürüz dedim. Amaaaaa fenalardayım kasıklarım kemiklerim öyle ağrıyor ki bacağıma buruyor.Çok sıkışınca parol al dedi ama benim ağrım hiç geçmiyor ki mübarek 1 hafta sonra NST için tekrar çağırdı. İnşallah Rabbim yardım eder bu ağrılara dayanmama..Anne karnında ki 1 gün altın değerinde..
hıc dogum yapmamıs olsam da kesınlıkle katılıyorum :) neden bılmıyorum sezeryan daha cok korkutuyor kesıkler dıkışler .. ıkısındede agrı acı var kolay olmuyor zaten ama normal dogumda allah dayanılcak gucu verıyor cok farklı bişey. ben nrmal dogum yaptıgımı dusundukce ne kadar guclenecegımı dusunuyorum yasanacak duygunun tarıfı olmucak. tabı aksılıkler olur sezeryan mecburıdır ona hıcbısey denmez ınsallah banada normal nasıp olur saglıkla.
Ay gercekten mi kiyamam yaBen sancı çekerken benim kocam bayıldı ay o geldi aklıma bana yiyecek vermiyorlar diye oda yememis bi baktım hemşireler kosusturuyo ne oldu dedim eşin bayıldı dediler manyak kadın söylenir mi bu doğum yapwn kadına benim tansiyon bi düştü zor kendime getirdiler serumla ikinciye giricekmisin doğuma diyorum gülüyor
denedim canım fayda etmedi devam ediyim yapmaya belki geçirir fırçalayınca kan felan akmıyo aksa rahatlıcam sanki ya ;/Canım tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor..
Suyu yutma ama tansiyon için zararlı. Günde iki üç defa fırçalamadan sonra tavsiye ederim.
son ana kadar kesın bırsey soylenemıyor sanırım banada sımdılık normal ama kesın normal dogum olacak dıyemem dedı.saglıkla gelsınlerde gerısı onemlı degıl artıkbende normal çok istiyorum dediğin gibi sezeryan nedense benide korkutuyo.. normal doğumun adının "normal" olması sanırım bana terapi etkisinde.. ama tam tersi benimde doktorum sezeryan gibi konuştu benimle.. daha hiç bişey belli değil son iki haftana kadar yorum yapamayız ama sezeryan gibi duruyor dedi.. ben oyüzden bi evhamlandım.. hakkımızda hayırlısı olsun herkesin..
Aminn canım ne aceleleri var bu bebişlerin bu sene bilemedim:)Yarın bende ilk defa nst ye giricem canım. Allah korusun. Az da kalmış ama ne kadar az da kalsa erken dendi mi korku oluyor insanda. Bekleyiversn inşallah kuzucujlsrimiz
Canım ben de 20 tane koydum yanlış hatırlamıyrsam önceki sayfalardaCanım ya bide kaç tane bez koydun sen. 20 tane çok mu ki
Canım ben de 20 tane koydum yanlış hatırlamıyrsam önceki sayfalardasweetwitch01 çok almamız gerektiği söylemişti.ne olur ne olmaz yani
Dış etlerinin şişmesinde en büyük etken c vitamini eksikligiymis birde.biraz meyveye ağırlık veren istersen. Çok geçmiş olsun..denedim canım fayda etmedi devam ediyim yapmaya belki geçirir fırçalayınca kan felan akmıyo aksa rahatlıcam sanki ya ;/
saol canım ama meyveye ağırlık veremiyorum şekerim yüksek ;( eğer geçmesse doktora gidicem yaDış etlerinin şişmesinde en büyük etken c vitamini eksikligiymis birde.biraz meyveye ağırlık veren istersen. Çok geçmiş olsun..
Tuzlu suyla gargara yap canım bir de paradontax macun iyi geliyor diye duydum. Gerçi tadı çok kötü ama üzerinde alışırsınız yazıyor. Geçmiş olsunkızlar diş etlerim çok şişti ne yapıcam ben bi bilgisi olan varmı ? Ne yapmalı ;( Doktora sordum gebelikte olur dedi başka bişi demedi aşırı sızlıyo ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?