temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim agrinin siddeti zamanla artiyor. Sikligida oyle. Soyle soyliyim ilki suni sanciydi ama iminci kende sancim gelmisti. Gece saat 2 gibi agri girmisti belime ve karnima. Uyandim ve tekrar uyudum. Sonra saat gece 4 gibi tekrar agri girdi. Bu agri yada sanci kendini hissetiriyor ama oyle dayanilmicak birsey degil kesinlikle. Sonra dus aldim. Dus iyi geliyor. sonra sabaha kadar uyku tutmadi beni. Sabahleyin kalkip kahvalti hazirladim bu arada 2 saatte bir sancim geldi ama daha sik sancilanmam gerekir diye doktoru aramadim bile. Neyse oglene kadar sancim boyle devam etti. Sonra dinlendim. Ve sancilarim sıklasmaya basladi. Doktoru aradim. Hemen gel yoksa evde dogum yapcaksin dedi :) saat 6 da hastaneye yatisimi yaptik ve saat 20.42 de kizim dunyaya geldi. Aman aman cok siddetli sanciyi 2 yada 3 defa cektim. Birde epidural aldim 2. Cocugumda cok rahat ettjm. Bel agrim frlan da olmadi. Bunda da epidural isticem .

Canim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.

Canim ilkide normal dogumsa 4 kg gecse bile sorun olmaz. doktorum oyle demisti.

Canim tibbi zorunluluklar ayri tabiki. Suan normal dogum icin hersey yolunda gidiyor ama son haftalarda bir sorun olursa doktor sezeryanla almak zorundayim derse bende yok normal diye diretmem :)

Ben de bu dediklerini koydum canım. 1er tane mi koydun sen ben sanki fazla koydum gibi geliyor da o yüzden soruyorum :/
Yok birer tane değil canım, 4 er tane koydum. Değiştirmek gerekebilir diye. Zaten küçük küçük ya fazla yer kaplamıyor :)) fazlasına da ihtiyaç olursa annemde de var eve gider getirir diye düşündüm.

Kızlar sabahtan beri hastanedeyim. Açlık tokluk verdim sonuçları bekliyorum. Nts ye girdim sonuçlari daha doktoruma gosteremedim öğleden sonra gostericem. Dua edin şekerim düşmüş olsun. Tansiyonum ölçüldü düşük çıktı baya 8di.

Hayırlısı olsun, sağlıcakla al kucağına inşallah.

Nstyi takip ettin mi kaçtı sancıların? Ben de de çıktı ama doktor normal dedi.

Allah kolaylık versin canım, umarım her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsın doktorundan. Nst nasıldı, heyecanlandın mı? Eve geçtiğinde yaz haberleri, bekliyorum :)

beni travazol krem rahatlatıyor .travacort kullanmadım hiç. benide fitil mahvetti neo-penetran . hepimizin bünyesi farklı tepki veriyor sanırım . ne çektik ya şu kaşıntıdan

Tecrübelilerden bilgi almak güzel, teşekkür ederim canım. Sizin de karne gününüz hayırlı olsun :))

Canim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.
maşallah 4600 normal doğum olmuş benim doktor 4 üzeri riskli dedi canımı sıktı . dikişide azmış süper . peki ultrasona göre kaç demişlerdi. yani yanılma payıda var sonuçta ultrason ölçümlerinin

canim evde yapmicam tabiki ama dogum sandiginizdan kolay :) gozunuzu korkuymayin. Stres yaparsaniz cok kasilirsiniz. Dogal bir surec bu herkes bir sekilde doguyor. Anne karninda kalan yok :)
benim sezeryan sonrası normal doğum olacakta nasipse . normal doğumu yaşamadım ama gerçekten istiyorum ve niyetliyim hayırlısı bakalım

Kızlar benim oglusu cok hickirik tutuyo ya bide yarim saat gecmiyo kendide sinirleniyo heralde tepiniyo falan sizinde varmi hickirik
Olmaz mı, günde 3-4 posta hıçkırıyor evlatcım :))) hatta senin de dediğin gibi kendi de kızıyor ve tekmeliyor sonra yine hıçkırıyor. Bazen ben de üzülüyorum ah garibim diye de komik geliyor bi taraftan da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…