- 24 Nisan 2013
- 487
- 660
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.001
Kızlar benim oglusu cok hickirik tutuyo ya bide yarim saat gecmiyo kendide sinirleniyo heralde tepiniyo falan sizinde varmi hickirik
Canim agrinin siddeti zamanla artiyor. Sikligida oyle. Soyle soyliyim ilki suni sanciydi ama iminci kende sancim gelmisti. Gece saat 2 gibi agri girmisti belime ve karnima. Uyandim ve tekrar uyudum. Sonra saat gece 4 gibi tekrar agri girdi. Bu agri yada sanci kendini hissetiriyor ama oyle dayanilmicak birsey degil kesinlikle. Sonra dus aldim. Dus iyi geliyor.Canim agrilar dayanilmayacak gibi mi oluyor mesela agridan acidan bayilan oldu mu hic acaba :) ben dayanamayip bayilirsam diye korkuyorum dakeske bi test etme imkanim olsa su kadar aci cekeceksin diye gosterseler ona gore karar versem. Insan bilmeyince korkuyor dedigin gibi :) hakkimizda hayirlisi insallah.
Ay ben bile uyuz oluyorum onun sinirlenmesidr normal kiyamam ya kuzucuklar.normal biseyse sıkıntı yok.Evet var hatta şuan hıçkırıyor.. oğlumda yarım saar sürerdi bu daha az.. ama var :)
Canim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.Ikinci doğum kolay olur diyorlar demekki doğru ben dogurduktan sonra normalden korkanlardanim sezeryan mı olsam ikinciyi diyorum aynı şeyleri yaşayacak gücü hissedemiyorum bu defa hayırlısı neyse o olsun inşallah ikinci inşallah daha kolay olur
Ay ben bile uyuz oluyorum onun sinirlenmesidr normal kiyamam ya kuzucuklar.normal biseyse sıkıntı yok.
canim evde yapmicam tabiki ama dogum sandiginizdan kolay :) gozunuzu korkuymayin. Stres yaparsaniz cok kasilirsiniz. Dogal bir surec buciddi misin evde yapıcam derken canım
Canim ilkide normal dogumsa 4 kg gecse bile sorun olmaz. doktorum oyle demisti.kızlar günaydın . dün akşam doktora gittim. 7 yaşındaki oğlum su çiçeği çıkarıyor sınıftaki herkes birbirine bulaştırmış. bende küçükken çıkardımmı hatırlamadığım için çok panik yaptım bana da geçerse bebektede olursa diye internetten araştırdım çok riskli felan olumsuz bi sürü şey yazıyordu panik olmuştum. doktor bi sıkıntı olmaz dedi Allahtan çok rahatladım. yoksa oğlumu babaannesine yollamak zorunda kalacaktım karantina olsun diye. Bu arada kaşıntım devam ettiği için doktor vagihex fitil yerine bu sefet neo-penetran fitil yazdı . birde vajinamı yıkadı bi ilaçla ama ne olduğunu bilmiyorum. birde vaginox vajinal duş yazmış reçeteye ssk ödemiyor onu da bulamadık eczanelerde istanbuldan getirtecek bi eczane bugün alacağım . kullanınca görüşlerimi yazarım . gelelim bebişime . bebeğin gelişimi 2,5 hafta önden gidiyormuşyani şu anda kilosu 3.130 gr ve boyuda 48 cm . 35 haftada olmama rağmen 37 ile uyumlu ölçüleri.normal doğum istediğim için 4 kg geçerse riskli dedi çok canım sıkıldı . bende 3 haftada 2 kg almışım bebişimde 750 gr. bu arada. ne yiyip ne içicem bilmiyorum açta duramıyorum şu an tek derdim kilo oldu ya . benim 4 ü geçmeden bu işi tamamlamam lazım ama çok zor gibi duruyo
Canim tibbi zorunluluklar ayri tabiki. Suan normal dogum icin hersey yolunda gidiyor ama son haftalarda bir sorun olursa doktor sezeryanla almak zorundayim derse bende yok normal diye diretmem :)hıc dogum yapmamıs olsam da kesınlıkle katılıyorum :) neden bılmıyorum sezeryan daha cok korkutuyor kesıkler dıkışler .. ıkısındede agrı acı var kolay olmuyor zaten ama normal dogumda allah dayanılcak gucu verıyor cok farklı bişey. ben nrmal dogum yaptıgımı dusundukce ne kadar guclenecegımı dusunuyorum yasanacak duygunun tarıfı olmucak. tabı aksılıkler olur sezeryan mecburıdır ona hıcbısey denmez ınsallah banada normal nasıp olur saglıkla.
Canim ben paket goturcem. Kalani nasil olsa eve gelecek.Canım ben de 20 tane koydum yanlış hatırlamıyrsam önceki sayfalardasweetwitch01 çok almamız gerektiği söylemişti.ne olur ne olmaz yani
Yok birer tane değil canım, 4 er tane koydum. Değiştirmek gerekebilir diye. Zaten küçük küçük ya fazla yer kaplamıyor :)) fazlasına da ihtiyaç olursa annemde de var eve gider getirir diye düşündüm.Ben de bu dediklerini koydum canım. 1er tane mi koydun sen ben sanki fazla koydum gibi geliyor da o yüzden soruyorum :/
Hayırlısı olsun, sağlıcakla al kucağına inşallah.Temmuz annesi oluyorum diye beklerken haziranda kucağıma alıcam meleğimi :)
Bizim kız hala ters duruyor bi de birazcık iriyiz üzerinize afiyet çok zorlamaya başladı benibayramdan sonraya gün yazdı sezeryan için.bir de benim kalp rahatsızlığım var normal doğum zor olabilir demişti doktor en başında.çocuk dönemeyince de şart oldu sezeryan.
Şafak sayıyoruz yani meleğime kavuşmaya
Nstyi takip ettin mi kaçtı sancıların? Ben de de çıktı ama doktor normal dedi.@elmol gözünüz aydın:)
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı hiç hissetmememe rağmen.Kontrol altına almazsak erken doğum riski oluşturur dedi doktor.hemen serum taktırdı sonra tekrar nstye soktu.Sonucun Daha iyi olduğunu yürüyüp yorulmamam gerektiğini söyledi
Allah kolaylık versin canım, umarım her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsın doktorundan. Nst nasıldı, heyecanlandın mı? Eve geçtiğinde yaz haberleri, bekliyorum :)Kızlar sabahtan beri hastanedeyim. Açlık tokluk verdim sonuçları bekliyorum. Nts ye girdim sonuçlari daha doktoruma gosteremedim öğleden sonra gostericem. Dua edin şekerim düşmüş olsun. Tansiyonum ölçüldü düşük çıktı baya 8di.
beni travazol krem rahatlatıyor .travacort kullanmadım hiç. benide fitil mahvetti neo-penetran . hepimizin bünyesi farklı tepki veriyor sanırım . ne çektik ya şu kaşıntıdanDonaxyl 6 fitil travacort krem yazmış canım ama kaşıntı yoktu kremi sürünce deli gibi kaşıntı tuttu hemen sirkeli suyla yıkayıp rahatladım sadece fitili kullanıyorum krem beni benden aldı resmen hiç olmadığı kadar kaşındı yaa
Tecrübelilerden bilgi almak güzel, teşekkür ederim canım. Sizin de karne gününüz hayırlı olsun :))T Titizz1 E ebruu05 kızlar hastane çantasına 2 tulum yani takım yetmez.. ben 3 kere üstünü değiştirdim kakası çok yoğun oluyor. ve taşma olasılığı çok yüksek.. o yüzden 2 takım daha koyun ben 5 takım koydım ilkinde kıyafet kalmadı 3 tane götürdüm yetmedi evden tekrar getirildi.. çıtçıtlı body falan alın koyun yani :) 3 pantolon koydum ekstradan :) patikli alt yani.. valla kızlar bu bebekler adamı rezil eder kıyafet aramaya çıkmayın en güzeli alın koyun :) fazla gelirse eve geri dönecek zaten ama eksik gelirse evde de yoksa yıkamadan giydirmesi sıkıntı..
maşallah 4600 normal doğum olmuş benim doktor 4 üzeri riskli dedi canımı sıktı . dikişide azmış süper . peki ultrasona göre kaç demişlerdi. yani yanılma payıda var sonuçta ultrason ölçümlerininCanim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.
benim sezeryan sonrası normal doğum olacakta nasipse . normal doğumu yaşamadım ama gerçekten istiyorum ve niyetliyim hayırlısı bakalımcanim evde yapmicam tabiki ama dogum sandiginizdan kolay :) gozunuzu korkuymayin. Stres yaparsaniz cok kasilirsiniz. Dogal bir surec buherkes bir sekilde doguyor. Anne karninda kalan yok :)
Olmaz mı, günde 3-4 posta hıçkırıyor evlatcım :))) hatta senin de dediğin gibi kendi de kızıyor ve tekmeliyor sonra yine hıçkırıyor.Kızlar benim oglusu cok hickirik tutuyo ya bide yarim saat gecmiyo kendide sinirleniyo heralde tepiniyo falan sizinde varmi hickirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?