- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.021
Tecrübelilerden bilgi almak güzel, teşekkür ederim canım. Sizin de karne gününüz hayırlı olsun :))
Heh benimkide oyle bende guluyorum kendide sinirleniyo diyeOlmaz mı, günde 3-4 posta hıçkırıyor evlatcım :))) hatta senin de dediğin gibi kendi de kızıyor ve tekmeliyor sonra yine hıçkırıyor.Bazen ben de üzülüyorum ah garibim diye de komik geliyor bi taraftan da :))
Valla yaa kadın olmak ne zormuş kiymetimizi bilsin bu kocalarbeni travazol krem rahatlatıyor .travacort kullanmadım hiç. benide fitil mahvetti neo-penetran . hepimizin bünyesi farklı tepki veriyor sanırım . ne çektik ya şu kaşıntıdan
Aynen öyle bütün olumsuzluklar unutuluyor bebisi görünceAy gercekten mi kiyamam yababalik heyecanı bu olsa gerek :) sana soylemeleri sacma olmus hakikaten ama guzel bir ani bence simdi gulerek hatirliyorsunuzdur :))
Maşallah Güle güle buyutsun inşallah bu defa kolay olur Allah herkesin yardımcısı olsun normal olunca hemen ayaga kalkiyorsun inşallah benim ikincide normal olur hep hayırlısı olsun diyorum kısmet herşeyCanim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.
Sonuçları aldım doktoru mu bekliyorum şu an canım. Şekerim gene aynı hiç düşmemişAllah kolaylık versin canım, umarım her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsın doktorundan. Nst nasıldı, heyecanlandın mı? Eve geçtiğinde yaz haberleri, bekliyorum :)
tamam canım onuda alayım bakalım işlah işe yarar ;/Tuzlu suyla gargara yap canım bir de paradontax macun iyi geliyor diye duydum. Gerçi tadı çok kötü ama üzerinde alışırsınız yazıyor. Geçmiş olsun
Bak sen şu bidiklara yaT Titizz1 @ebruu05 kızlar hastane çantasına 2 tulum yani takım yetmez.. ben 3 kere üstünü değiştirdim kakası çok yoğun oluyor. ve taşma olasılığı çok yüksek.. o yüzden 2 takım daha koyun ben 5 takım koydım ilkinde kıyafet kalmadı 3 tane götürdüm yetmedi evden tekrar getirildi.. çıtçıtlı body falan alın koyun yani :) 3 pantolon koydum ekstradan :) patikli alt yani.. valla kızlar bu bebekler adamı rezil eder kıyafet aramaya çıkmayın en güzeli alın koyun :) fazla gelirse eve geri dönecek zaten ama eksik gelirse evde de yoksa yıkamadan giydirmesi sıkıntı..
bebeğinin gelişimi nasıl cnm şekerden dolayı kilosu felan artmış mı. inşallah insilüne gerek kalmaz diyetle devam edersinSonuçları aldım doktoru mu bekliyorum şu an canım. Şekerim gene aynı hiç düşmemişinşallah ınsuline bari gerek kalmaz nts de de heyecan yaptım biraz evet inşallah sancı çıkmaz bakalım:)
çok sağol cnmCanim biraz yapisal maalesef ama bol bol protein almak kilo alimini hizlandiriyor. Et,sut ,yumurta ,yogurt ve kefir gibi gidalara yonel.
Bak sen şu bidiklara yabilgi verdiğin için teşekkür ederim canım öyle yapalım bakalim:)
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla huzurla kavuşuruz bebişlerimize :)NurNiisa hayırlısıyla sağ salim kavuş canım bebeğine :))
Sonuçları aldım doktoru mu bekliyorum şu an canım. Şekerim gene aynı hiç düşmemişinşallah ınsuline bari gerek kalmaz nts de de heyecan yaptım biraz evet inşallah sancı çıkmaz bakalım:)
Beslenme düzeni mi biraz bozdum sanırım hep aynı şeyleri yemekten bikiyor insanCanım sen gün içinde stres yaşıyor musun o da etkiliyor şekeri.. ablam insülin kullandı 37+4te de bebeği aldı onun miyomu olduğundan ve kalp hastası ayrıca pıhtılaşması var diye. Şekerden değildi yani. Yanlış anlama diye yazdım o yüzden:) insülinin bir zararı yok yani korkma.. sebze ve protein tüket .asla aç kalma 3 ara 3 ana öğünün olsun..
Birazdan giricem doktorun yanına canım. Çıkınca yazicam hepsini:)bebeğinin gelişimi nasıl cnm şekerden dolayı kilosu felan artmış mı. inşallah insilüne gerek kalmaz diyetle devam edersin
Canım ben o hafta bebişi besiye aldımbaldan_madam canım senin kilolar ne durumda bebişin geçtimi 2 kg ı . erken doğum riski devam ediyor mu ?
Benim de gittikce dusuyor ama doktorum onemli değil diyor her ay 1 deger dusuyor en son 9 du simdi 8 olmustur kesin :/ kan ilacini degistirmeyi talep edicem hic ise yaramiyor gibi hissediyorum. Seninki ne guzel takviye yapmis. Dogumda kan kaybi olacak diye korkuyorum.Herkese günaydın.
Benim gibi demir serumu ya da iğnesi olan var mı kan değerlerimi yukarı çekmek için uğraşıyoruz. Birazcık etki etti ama öyle fazla yükselmedi. 8,7idi şuan 9,5 olmuş. Bi hayli düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?