temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Herkese günaydın.
Benim gibi demir serumu ya da iğnesi olan var mı kan değerlerimi yukarı çekmek için uğraşıyoruz. Birazcık etki etti ama öyle fazla yükselmedi. 8,7idi şuan 9,5 olmuş. Bi hayli düşük.

Heh benimkide oyle bende guluyorum kendide sinirleniyo diye kiyamam yaa onlara ben

beni travazol krem rahatlatıyor .travacort kullanmadım hiç. benide fitil mahvetti neo-penetran . hepimizin bünyesi farklı tepki veriyor sanırım . ne çektik ya şu kaşıntıdan
Valla yaa kadın olmak ne zormuş kiymetimizi bilsin bu kocalar bana da en iyi gelen sirkeli su şıp diye kesiyo kasintiyi ılık suya sirke oturması yapıyorum oh rahat temizliği de bol suyla yapıp kuru tutunca rahatım işte içerisi için de fitil ise yarar herhalde

Canim ikinci daha rahat gercekten. Acilman felan daha hizli oluyor. Benimde ikinci rahat oldu. Benden 2 ay sonra ablam dogum yapti onunda kizi 4600 olmasina ragmen hastaneye yatis yapildiktan 2 saat sonra dogdu ve 1 tane dikisi mi ne vardi.
Maşallah Güle güle buyutsun inşallah bu defa kolay olur Allah herkesin yardımcısı olsun normal olunca hemen ayaga kalkiyorsun inşallah benim ikincide normal olur hep hayırlısı olsun diyorum kısmet herşey

Allah kolaylık versin canım, umarım her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsın doktorundan. Nst nasıldı, heyecanlandın mı? Eve geçtiğinde yaz haberleri, bekliyorum :)
Sonuçları aldım doktoru mu bekliyorum şu an canım. Şekerim gene aynı hiç düşmemiş inşallah ınsuline bari gerek kalmaz nts de de heyecan yaptım biraz evet inşallah sancı çıkmaz bakalım:)

Bak sen şu bidiklara ya bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım öyle yapalım bakalim:)

Sonuçları aldım doktoru mu bekliyorum şu an canım. Şekerim gene aynı hiç düşmemiş inşallah ınsuline bari gerek kalmaz nts de de heyecan yaptım biraz evet inşallah sancı çıkmaz bakalım:)
bebeğinin gelişimi nasıl cnm şekerden dolayı kilosu felan artmış mı. inşallah insilüne gerek kalmaz diyetle devam edersin

Canım sen gün içinde stres yaşıyor musun o da etkiliyor şekeri.. ablam insülin kullandı 37+4te de bebeği aldı onun miyomu olduğundan ve kalp hastası ayrıca pıhtılaşması var diye. Şekerden değildi yani. Yanlış anlama diye yazdım o yüzden:) insülinin bir zararı yok yani korkma.. sebze ve protein tüket .asla aç kalma 3 ara 3 ana öğünün olsun..

Beslenme düzeni mi biraz bozdum sanırım hep aynı şeyleri yemekten bikiyor insan stres de yaşıyorum evet her şeyi fazla fazla takiyorum kafama. Inşallah dediğin gibi olur canım:)

baldan_madam canım senin kilolar ne durumda bebişin geçtimi 2 kg ı . erken doğum riski devam ediyor mu ?
Canım ben o hafta bebişi besiye aldım
İşe yaradı çok şükür 31+5 de gittiğimde 1982 gr çıkmıştı. Pzt tekrar gidicem 33+1 olacak bakalım neler yapmış on günde bızdık çok almamış olabilir çünkü o haftaki yoğun beslenmeyi yapmadım bu hafta normal beslendim erken doğum riski hala var yatıyorum 34 ü geçersek biraz rahatlıycaz 36 dan sonra isterse gelsin yaramaz dedi doktorum
Hayırlısı bakalım yaşayıp görce canım. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Benim de gittikce dusuyor ama doktorum onemli değil diyor her ay 1 deger dusuyor en son 9 du simdi 8 olmustur kesin :/ kan ilacini degistirmeyi talep edicem hic ise yaramiyor gibi hissediyorum. Seninki ne guzel takviye yapmis. Dogumda kan kaybi olacak diye korkuyorum.

ya kızlar benim y,ne tsh normal st4 3 birim düşük çıkmış. ama bir önceki tahlilde de yaptırdığım lab dışında başka bir hastanenin labında yaptırmıştım orda normal çıkmıştı. şimdi yine mi öyle yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…