temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım o kasılmaymis adet ağrısı olan. O siklasirsa gel dedi. Alttan iğne batmayi sordum haftaya doğumla ilgili konuşma yapıcaz ilk konu da bu zaten çok normal dedi.

Canım dışarda yiyiyce benimde Yüksek çıkıyor diyetteki yiyeceklerimi yedin değişik bişey yediysen mesela beyaz ekmek falan doktora söyle diyet yemeği yemedigini ne yemistin
Tost ve ayran canım. Kantinde pek bi seçenek olmuyor dediğin gibi mecbur yiyoruz öyle olunca.

Ayy inşallah canım sizde yarın güzel güzel görüşün kuzucukla. Öptü teyzesi

tatlım yumuşak kıllı fırça kullan ve sık sık fırçala dişlerini, ben öyle yapmıştım bana iyi geldi.
Tamamen geçtimi peki benim ağzımın içinde hep bi şişlik var çocuk fırçası aldım kendi fırçam inanılmaz acıttı bunla bile zorla yaptım herkeste ayrı bi sıkıntı ana olmak zor işmiş şimdiden bunu öğrendim

merhaba anneler ,öncelikle tek isteğim sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamız. Bir sorum olacaktı yenidoğan bebek bakım ürünleri neler aldınız?

merhaba anneler ,öncelikle tek isteğim sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamız. Bir sorum olacaktı yenidoğan bebek bakım ürünleri neler aldınız?
Ben şampuanını pişik kremini sebamed aldım. Vücut şampuanını almayı unutmuşum sonradan aldım onu da hipp aldım

Valla canım eğer diyete uyarsam iyi uymazsam kötü çıkıyor artık çok bunaldim hamile kaldigimdan beri diyetteyim gözümün önünden tatlılar börekler geçiyor bazen
Bende aynı canım. Artık iftar davetlerine bile gidemiyorum çünkü gitsem diyet miyet kalmıyor ne görsem zararlı. E başkasının evinde de yemedin mi yanlış anlaşılıyor. E bide bizim milletimiz bir taneden birşey olmaz doğumdan sonra atacaksın zaten o şekeri diyorlar. Onu bende biliyorum da amacım çocuğuma ve dogumuma bir zarar gelmemesi. Yoksa sonradan düşecek zaten diyip dünyaları yiyebilecek kapasitedeyim

Bende kilolu hamile kaldım herkes benle uğraşıyor :) kapanır inşallahta bir diyet yap diyor bir yapma diyorlar kafam allak bullak oldu.

İnşallah deniyim dediklerinizi. Çok teşekkür ederim. 1820gr dedi bilmiyorumki.

Aynen canım az kaldı diye diye son 8 haftaya geldim resmen şeker imtihanim oldu 32 haftadır herşeye hasretim senin daha az kalmış sabret Allahım büyük az kaldı

Aynen canım az kaldı diye diye son 8 haftaya geldim resmen şeker imtihanim oldu 32 haftadır herşeye hasretim senin daha az kalmış sabret Allahım büyük az kaldı
Öyle canım bi dogsunlar da inşallah bol bol yeriz elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…