- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.061
Canım dışarda yiyiyce benimde Yüksek çıkıyor diyetteki yiyeceklerimi yedin değişik bişey yediysen mesela beyaz ekmek falan doktora söyle diyet yemeği yemedigini ne yemistinAçlık 108 tokluk 166 canım
Canım o kasılmaymis adet ağrısı olan. O siklasirsa gel dedi. Alttan iğne batmayi sordum haftaya doğumla ilgili konuşma yapıcaz ilk konu da bu zaten çok normal dedi.Sıkma canını, biliyorsun böyle durumların en önemli tetikleyicisi stres. Stres de şekerini çıkartır, sakin olmaya çalış. Doktorunun sana tavsiye edeceği diyete uy yeter bence, Allah'ın izniyle bişey olmaz. Benim de bi arkadaşımın şekeri çıkmıştı, hatta doktor insüline başlayalım demişti, o başlamadı sadece şekerli, tatlı şeyler tüketmedi. Çok şükür bebeği de sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Üzme kendini. Görüştün mü doktorunla, sancı çıktı mı? Kasılmaları ve ağrıyı sorabildin mi? Bebişinin kilosu kaç çıktı?
Tost ve ayran canım. Kantinde pek bi seçenek olmuyor dediğin gibi mecbur yiyoruz öyle olunca.Canım dışarda yiyiyce benimde Yüksek çıkıyor diyetteki yiyeceklerimi yedin değişik bişey yediysen mesela beyaz ekmek falan doktora söyle diyet yemeği yemedigini ne yemistin
Sağ ol canım darısı başınıza inşallah güzel güzel haberler alın hepiniz :)Ayy maşallah kuzuyaçok şükür çok sevindim herşeyin güzel olmasına. Gözünaydın canım
Ayy inşallah canım sizde yarın güzel güzel görüşün kuzucukla. Öptü teyzesiAyyy canım benim, maşallah size. Yukarıdaki yazına cevap verdikten sonra okudum bu yazını. Allahım esirgesin, kilosu çok iyi miniğinin :) çok Mutlu oldum ben de. İnşallah yarınki kontrolde biz de güzel haberler alırız bebişimizden teyzesi.
Ben yanımda götürüyor um yoksa kantin tost Ayranı benimkinide fırlatıyor sende evd3n götür bak yüksek çıkmaz görürsünTost ve ayran canım. Kantinde pek bi seçenek olmuyor dediğin gibi mecbur yiyoruz öyle olunca.
Tamamen geçtimi peki benim ağzımın içinde hep bi şişlik var çocuk fırçası aldım kendi fırçam inanılmaz acıttı bunla bile zorla yaptım herkeste ayrı bi sıkıntı ana olmak zor işmiş şimdiden bunu öğrendimtatlım yumuşak kıllı fırça kullan ve sık sık fırçala dişlerini, ben öyle yapmıştım bana iyi geldi.
Bir de öyle deniyim canım çok haklısınBen yanımda götürüyor um yoksa kantin tost Ayranı benimkinide fırlatıyor sende evd3n götür bak yüksek çıkmaz görürsün
Sizin nasıl degerleriniz canımBen yanımda götürüyor um yoksa kantin tost Ayranı benimkinide fırlatıyor sende evd3n götür bak yüksek çıkmaz görürsün
Valla canım eğer diyete uyarsam iyi uymazsam kötü çıkıyor artık çok bunaldim hamile kaldigimdan beri diyetteyim gözümün önünden tatlılar börekler geçiyor bazenSizin nasıl degerleriniz canım
Bilmiyorum ki.Sonuç nasıl çıkınca çok veya az oluyo sancılar?Doktor direk sancın var senin dedi banaNstyi takip ettin mi kaçtı sancıların? Ben de de çıktı ama doktor normal dedi.
Ben şampuanını pişik kremini sebamed aldım. Vücut şampuanını almayı unutmuşum sonradan aldım onu da hipp aldımmerhaba anneler ,öncelikle tek isteğim sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamız. Bir sorum olacaktı yenidoğan bebek bakım ürünleri neler aldınız?
Bende aynı canım. Artık iftar davetlerine bile gidemiyorum çünkü gitsem diyet miyet kalmıyor ne görsem zararlı. E başkasının evinde de yemedin mi yanlış anlaşılıyor. E bide bizim milletimiz bir taneden birşey olmaz doğumdan sonra atacaksın zaten o şekeri diyorlar. Onu bende biliyorum da amacım çocuğuma ve dogumuma bir zarar gelmemesi. Yoksa sonradan düşecek zaten diyip dünyaları yiyebilecek kapasitedeyimValla canım eğer diyete uyarsam iyi uymazsam kötü çıkıyor artık çok bunaldim hamile kaldigimdan beri diyetteyim gözümün önünden tatlılar börekler geçiyor bazen
Bende kilolu hamile kaldım herkes benle uğraşıyor :) kapanır inşallahta bir diyet yap diyor bir yapma diyorlar kafam allak bullak oldu.Bende anlamıyorum.. paso protein ağırlıklı besleniyorum bana haftanın başında 1700 gr( 2 hafta önce gittiğimde) geri dedi.. ama çok değil dedi.. yani haftanın sonunda olması gereken kilodaydı aslında normaldi ama bende anlamadım.. kiloluyum diye daha almayayım diye o yasak bu yasak zaten doğru düzgün bir şey yemiyorum bana kilo aldırmayıp bebeğe aldırmaya çalışıyor anlamadım gitti3850 doğdu oğlum ne zorlandım belim ağrırdı.. kapatırsınız bence arayı canım.. anladım ki çok takmamak lazım..
İnşallah deniyim dediklerinizi. Çok teşekkür ederim. 1820gr dedi bilmiyorumki.Canım çok büyük bir gerilik yok ki. En fazla on gün. Dediğin gibi diyetten olabilir. Sen yine şekerli şeylere dikkat et ama onun dışında süt ve proteine ağırlık ver yine. Bir de hergün bir muz. Fındık antep fıstığı çiğ badem ve ceviz. Ben öyle kilo aldırdım. Kapatır allahın izniyle bir şey olmaz.Kilosunu söyledi mi?
Aynen canım az kaldı diye diye son 8 haftaya geldim resmen şeker imtihanim oldu 32 haftadır herşeyeBende aynı canım. Artık iftar davetlerine bile gidemiyorum çünkü gitsem diyet miyet kalmıyor ne görsem zararlı. E başkasının evinde de yemedin mi yanlış anlaşılıyor. E bide bizim milletimiz bir taneden birşey olmaz doğumdan sonra atacaksın zaten o şekeri diyorlar. Onu bende biliyorum da amacım çocuğuma ve dogumuma bir zarar gelmemesi. Yoksa sonradan düşecek zaten diyip dünyaları yiyebilecek kapasitedeyim
33. Hafta sonunda 2000 yazıyor günlüğünde. Çok da geri değil canım. O kadar fark ölçümden bile olabiliyor. Hiç takılma benceİnşallah deniyim dediklerinizi. Çok teşekkür ederim. 1820gr dedi bilmiyorumki.
Öyle canım bi dogsunlar da inşallah bol bol yeriz elbet :)Aynen canım az kaldı diye diye son 8 haftaya geldim resmen şeker imtihanim oldu 32 haftadır herşeyehasretim senin daha az kalmış sabret Allahım büyük az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?