- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.081
Bende kilolu hamile kaldım herkes benle uğraşıyor :) kapanır inşallahta bir diyet yap diyor bir yapma diyorlar kafam allak bullak oldu.
Canim benim de dis etlerimin bazi yerleri sis hatta dislerimin arasinda aralik olusuyor. Doktora gittim gunde 3 4 kere fircala dis etlerin kanayacak ama hamilelikte normal dedi. Ben elektrikli dis fircasi kullaniyorum bir zarari olur mu dedim cunku hizli, yok olmaz hatta daha iyi olur dedi. 2 dkyi gecmesin fircalaman dedi. Insallah düzelir senin de.Tamamen geçtimi peki benim ağzımın içinde hep bi şişlik var çocuk fırçası aldım kendi fırçam inanılmaz acıttı bunla bile zorla yaptım herkeste ayrı bi sıkıntı ana olmak zor işmiş şimdiden bunu öğrendim
Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı oğlum şükür 2060gr olmuşherşeyimiz normal şükür ,ama kafama takılan bir şey oldu, 29.haftada gittiğimizde Doğum pozisyonu almıştı,şimdi makat geliş dedi, biraz moralim bozuldu, normal Doğum olsun istiyorum, tekrar dönme ihtimali düşük mü acaba, fikirleriniz ne
bnm 30 ve 60 arası sancım çıkmıştı. bir daha nst girersen 140 arda olan bebek kalp atışları. diğeri ise sancını gösteren sayılar bakarsın.Bilmiyorum ki.Sonuç nasıl çıkınca çok veya az oluyo sancılar?Doktor direk sancın var senin dedi bana
Kizlar meraba benimde sizler gibi sorunlarim var.
4gun sanci cektim ama yalanci sanci bu gebeligimde toplam 3kez çati muaynesi 5kerede nst yaptilar sali gunu doktor konturolum var artik iki haftada bir gel dedi b12cok dusuk kucun tansiyonum hep 3 ve 4lerde surekli bulantim oluyor bi tuhafim iyice agirlastim cok cati agrim var ozelliklede muaynelerden sonra zor yuruyorum cok sukur az kaldi allagtan havalar serin gidiyor yoksa napardim
Canim ben de gecen hafta gitmistim kontrole o zaman seninle hemen hemen ayni gunlerdeymisiz sanirim 32+4 tum. Kilosu benim de 2050 grdi bu arada :) benimki de ters pozisyondaydi o gun, halbuki öncesinde hep bas gelişti. Doktorum daha donebilir degisir dedi, ben de normal dogum diye dusunuyorum korkup vazgecmezsem :)) bakalim insallah donerler.Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı oğlum şükür 2060gr olmuşherşeyimiz normal şükür ,ama kafama takılan bir şey oldu, 29.haftada gittiğimizde Doğum pozisyonu almıştı,şimdi makat geliş dedi, biraz moralim bozuldu, normal Doğum olsun istiyorum, tekrar dönme ihtimali düşük mü acaba, fikirleriniz ne
İnşallah dönerler hayırlısıyla canım, gerçekten çok gıcık yerlere vuruyorlar, bi anda idrarım geliyo öyle bir vuruyoki minnoşum, hayırlısı olsun hakkımızdaMaşallah oğluşuna canım.. benim de makat geliş kısmet bakalım umudumuz dönmeleri.. benim sezaryen ama olsun vurmaları sıkıntılı yerlere oluyor :))
İnşallah dönerler hayırlısıyla canım, gerçekten çok gıcık yerlere vuruyorlar, bi anda idrarım geliyo öyle bir vuruyoki minnoşum, hayırlısı olsun hakkımızda
Şükür canım kilolarımız normalCanim ben de gecen hafta gitmistim kontrole o zaman seninle hemen hemen ayni gunlerdeymisiz sanirim 32+4 tum. Kilosu benim de 2050 grdi bu arada :) benimki de ters pozisyondaydi o gun, halbuki öncesinde hep bas gelişti. Doktorum daha donebilir degisir dedi, ben de normal dogum diye dusunuyorum korkup vazgecmezsem :)) bakalim insallah donerler.
kızlar siz de ben gibi misiniz çok agrım oluyor artık ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bir his geceleri aşırı terleme cabuk yorulma keyfim de yok mide yanması çabası bacak aram vajinanın olduğu kısımlar hepsi ağrıyor
Aynı beni anlatmış sin canım bire birkızlar siz de ben gibi misiniz çok agrım oluyor artık ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bir his geceleri aşırı terleme cabuk yorulma keyfim de yok mide yanması çabası bacak aram vajinanın olduğu kısımlar hepsi ağrıyor
Çok farklı değiliz canım ben de sabahları su gibi uyanıyorum pike bile örtmememe rağmen. Zaten hep yatıyorum. Arada çatı ağrısı oluyor.kızlar siz de ben gibi misiniz çok agrım oluyor artık ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bir his geceleri aşırı terleme cabuk yorulma keyfim de yok mide yanması çabası bacak aram vajinanın olduğu kısımlar hepsi ağrıyor
Teşekkür ederim canım, bakalım bize yarın ne diyecek doktorumuz :)Canım o kasılmaymis adet ağrısı olan. O siklasirsa gel dedi. Alttan iğne batmayi sordum haftaya doğumla ilgili konuşma yapıcaz ilk konu da bu zaten çok normal dedi.
Yeni bişey öğrenmiş oldum teşekkür ederim:)bnm 30 ve 60 arası sancım çıkmıştı. bir daha nst girersen 140 arda olan bebek kalp atışları. diğeri ise sancını gösteren sayılar bakarsın.
Evet canim cidden bende adim atamiyorum dun biraz disari cikayim dedim bayiliyodum az kaldi eve nasil geldim bilmiyorum.Geçmiş olsun canım.. bu yaramazlar çok acaleci bu sene.. diğer topikte bir sürü bebiş oldu :) şanslısın hava konusunda valla..hakikaten sıcakta çekilecek ağrı değil.. benim de artık ağrıyor zor geliyor adım atamıyorum dışarı çıkacak gücüm yok.. az daha sabrersin minnoşun gelmesin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?