temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende kilolu hamile kaldım herkes benle uğraşıyor :) kapanır inşallahta bir diyet yap diyor bir yapma diyorlar kafam allak bullak oldu.

Canım diyet olacak elbet ancak kilo verme diyeti vs. Tarzında değil bebeğe kilo aldırıcı protein muz kalsiyum sebze meyve tarzında karbonhidratsız :))

Canim benim de dis etlerimin bazi yerleri sis hatta dislerimin arasinda aralik olusuyor. Doktora gittim gunde 3 4 kere fircala dis etlerin kanayacak ama hamilelikte normal dedi. Ben elektrikli dis fircasi kullaniyorum bir zarari olur mu dedim cunku hizli, yok olmaz hatta daha iyi olur dedi. 2 dkyi gecmesin fircalaman dedi. Insallah düzelir senin de.

@Ebudik masallah canim kocaman olmus oglusun ben henuz oyle adet agrisi gibi bisey yasamadim senin haftalarina geldigimde mi olacak acaba benim daha 1 hafta var kontrolume zaman geçmiyor :) insallah biz de guzel haberler aliriz.

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı oğlum şükür 2060gr olmuşherşeyimiz normal şükür ,ama kafama takılan bir şey oldu, 29.haftada gittiğimizde Doğum pozisyonu almıştı,şimdi makat geliş dedi, biraz moralim bozuldu, normal Doğum olsun istiyorum, tekrar dönme ihtimali düşük mü acaba, fikirleriniz ne

Maşallah oğluşuna canım.. benim de makat geliş kısmet bakalım umudumuz dönmeleri.. benim sezaryen ama olsun vurmaları sıkıntılı yerlere oluyor :))

Kizlar meraba benimde sizler gibi sorunlarim var.
4gun sanci cektim ama yalanci sanci bu gebeligimde toplam 3kez çati muaynesi 5kerede nst yaptilar sali gunu doktor konturolum var artik iki haftada bir gel dedi b12cok dusuk kucun tansiyonum hep 3 ve 4lerde surekli bulantim oluyor bi tuhafim iyice agirlastim cok cati agrim var ozelliklede muaynelerden sonra zor yuruyorum cok sukur az kaldi allagtan havalar serin gidiyor yoksa napardim

Geçmiş olsun canım.. bu yaramazlar çok acaleci bu sene.. diğer topikte bir sürü bebiş oldu :) şanslısın hava konusunda valla..hakikaten sıcakta çekilecek ağrı değil.. benim de artık ağrıyor zor geliyor adım atamıyorum dışarı çıkacak gücüm yok.. az daha sabrersin minnoşun gelmesin hemen.

Canim ben de gecen hafta gitmistim kontrole o zaman seninle hemen hemen ayni gunlerdeymisiz sanirim 32+4 tum. Kilosu benim de 2050 grdi bu arada :) benimki de ters pozisyondaydi o gun, halbuki öncesinde hep bas gelişti. Doktorum daha donebilir degisir dedi, ben de normal dogum diye dusunuyorum korkup vazgecmezsem :)) bakalim insallah donerler.

Maşallah oğluşuna canım.. benim de makat geliş kısmet bakalım umudumuz dönmeleri.. benim sezaryen ama olsun vurmaları sıkıntılı yerlere oluyor :))
İnşallah dönerler hayırlısıyla canım, gerçekten çok gıcık yerlere vuruyorlar, bi anda idrarım geliyo öyle bir vuruyoki minnoşum, hayırlısı olsun hakkımızda

İnşallah dönerler hayırlısıyla canım, gerçekten çok gıcık yerlere vuruyorlar, bi anda idrarım geliyo öyle bir vuruyoki minnoşum, hayırlısı olsun hakkımızda

Aynen öyle canım.. acayip oluyor çivi gibii :)) makat gelişte de normal doğum olabiliyor ama bildiğim kadarıyla..

Şükür canım kilolarımız normal baş geliş diye içim rahattı bugün doktor öyle deyince şaşırdım,bazı çocuk çok dönermiş, yeri daralıp umarım o şekilde kalmazlar, sezeryanda kuşağa hoş gelmiyo değil hani, normal Doğum korkutuyor hayırlısı olsun hakkımızda canım

kızlar siz de ben gibi misiniz çok agrım oluyor artık ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi bir his geceleri aşırı terleme cabuk yorulma keyfim de yok mide yanması çabası bacak aram vajinanın olduğu kısımlar hepsi ağrıyor

Deveye demişler neren eğri ; nerem doğru ki demiş.. bizim de o hesap ağrımayan yerimiz var mı ki terleme cabası suyun içinde uyanıyorum sanki gündüzde farklı değil durum.. kemiklerim ağrıyor gece sağa sola dönerken resmen kıtırdama sesi geliyor.. geçen genital bölgede ağrı hissettim ama hafifti.. anlayacağın turp gibi değiliz

Aynı beni anlatmış sin canım bire bir

Çok farklı değiliz canım ben de sabahları su gibi uyanıyorum pike bile örtmememe rağmen. Zaten hep yatıyorum. Arada çatı ağrısı oluyor.
Bu büyük tuvalet hissi doğumda da oluyormuş. Benim de oluyor arada. Bazen de baskı var gibi oluyor orda. Az kaldı artık bakalım neler yaşayacağız daha

Evet canim cidden bende adim atamiyorum dun biraz disari cikayim dedim bayiliyodum az kaldi eve nasil geldim bilmiyorum.
Ins zamninda dogsunlarda bizi uzmesinler bu arada 32.haftamda 2kilo 200gr kilosu dedi doktor sanki tombik olcak benim minnoşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…