temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar depend alan var mi? Bedenini nasil alicaz hamilelikten önceki bedene göre mi yoksa bir fazlasini mi almak gerek? Ya da hamilelik bedenine gore mi olmali?
Canım ben orta boy aldım. Zaten esniyor epey. Olur gibi geldi. Doğumdan sonra göbek inmeyecek hemen eskiye göre alma bence. Zaten hastanede lazım.

T Titizz1 masallah canim kocaman olmus oglusun ben henuz oyle adet agrisi gibi bisey yasamadim senin haftalarina geldigimde mi olacak acaba benim daha 1 hafta var kontrolume zaman geçmiyor :) insallah biz de guzel haberler aliriz.
Inşallah canım:) aynen ben ilk defa bu hafta hissettim canım belki sende de öyle olur.

Kizlar depend alan var mi? Bedenini nasil alicaz hamilelikten önceki bedene göre mi yoksa bir fazlasini mi almak gerek? Ya da hamilelik bedenine gore mi olmali?
Canim ben hic kullanmadim o yuzden almicam. Ilk gun zaten hastaneden veriyorlar ve doktor rahmi guzel temizleyince kanama cok olmuyor. Birde ilk cocugumda kanamam fazla diye serum ile ilac vermisti doktorum bu sayede hic hasta bezine gerek kalmamisti. Bunda da gerek olmaz diye dusunuyorum

Bol bol dinlenmekten başka çaremiz yok artık maalesef. Az daha sabır ağrılara. İnşallah canım zamanında gelsin kuzularımız.. maşallah kilosu iyiymiş canım tombik olabilir :))

Günaydın hanımlar dün işe gidemedim adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım tuttu. İlk defa bu kadar yopun hissettim benim minnak da yaramazlıklara başladı galiba gün içerisinde sürekli yattım. Küçük bir yürüyüş yaptım. Ara ara bir anda bastırıyor ayakta dıramıuorum o zaman sanırım yalancı sancı dedikleri bu değil mi? Çarşamba konyrol var ilk nst ye gireceğim bakalım sancı çıkacak mı... bu arada bizim doktorumuz muayenehanesinde doğum eğitimlerine başladı. Ebemiz anlatıyor. Çok tatlı biri çok sevdim Bana sen biraz korkuyorsun sanırım gözlerinden belli dedi hiç korkma seni görünce ağzım sulandı çok güzel doğurursun sen dedi

kızlar merhaba dun aksam kontrolumuz vardı çok sukur 2050 gr olduk herseyımız normal gecen hafta gıttıgımde bır ayda 1700 gr almıstım aradan gecen bı haftada yıne 1700 gr almısım anlamadım gıttı yıyemıyorum dıyorum bıde gıtmeden yemek yedım ondan dıye umuyorum .ama dun aksam ultrason ıcın sırt ustu yatınca nefes alamıyorum gıbı geldı doktor muayeneyı bıtırdı mıdem bulanmaya basladı ayaga kalktım gecsın dıye bu sefer basım dondu gozlerım karardı şekerım düştü dicem ama gıtmeden bıseyler atıstırmıstım hatta gırmeden cıkolatada yedım.ter attım bırden.bır ıkı dk sonra toparlandım nstye yolladı bı bakalım dıye nst de de sırt ustu yatınca yıne basladı bulantı terleme.hemsırede bı tutturamadı yerını ben duramıcam deyıp kalktım elım ayagım tıtredı resmen.nst ye gırmeden cıktım hastaneden bı daha kı kontrolde gırelım dedım doktora.yedım de gıttım dıye mı oldu neden oldu anlayamadım zaten eve gelınce ıyıce halsızlestım uyumusum hemen

Ben depend almadım normal aldım canım. Large boy aldım kilom var zaten.. hemen karnın inmiyor bir tık küçülüyor o da bebeğin hacmi zaten yani şuanki bedenine göre almalısın. Benim kanamam yoğundu mesela ben evde de bir gün kullandım. Sonra pede geçtim ama onda da gece kullandım.. ben hatta yatak koruyucu da aldım hastane yatağına serilsin diye sezaryende ilk etapta gazlı bez dolu oluyor her yanın sonda olduğundan bez takmadılar bana ilk etapta. Uyuşukluk bitince takıldı. O süreçte yatağa geçmesin diye aldım.. bu hastane nasıl verir vermez bilmiyorum yalan yok. Yine de koydum çantaya

Büyük ihtimalle tok olduğun için canım.. ben çok yemeden gidiyorum. Yoksa kötü oluyorum. Sabah 9 genelde randevularım yiyip hemen çıkıyorum. Az artıştırıyorum o yüzden.. bebişine maşallah canım :) tok gittiğin için de kilon fazla görünüyor olabilir.

Minnak hazırlıklara başlamış anlaşılan :) çarşamba benim de kontrol var bakalım :)) nst ye bağlamadı bu kez yapar mı bilmiyorum.. dün benim de 3 kere adet sancım oldu ama belime vurmadı düzenli değildi 6 saate bir :) aman dikkat et öyle olunca yat hemen :) ağzı mı sulanmış iyiymiş bak güzel doğururmuşsun sen korkma tecrübe konuşmuş :)

bende ıs cıkıslarında gıdıyorum genelde bısey yemıyorum en fazla bıkac bıskuvı atıstırıyodum ve ya cıkolata hareketlensın dıye. nst ye gırceksınız tok gelın deyınce bnde yıyeym dedım yemez olaydım hem doktor kızdı bı hafta da bu kadar kılo olur mu dıye hem mıdem allak bullak oldu ama valla yemıyorum cok ya

Ödem de olabilir canım.. benim son günlerde çok arttı kütük gibi uyanıyorum canım tok olmak zorunda değilsin nst de. Meyve suyu ve çikolata ye yeterli.. ben girerken 2 metro bir kutu da minik meyve suyu içerdim.. hoş benim sıpa pek hareketli değildi ama yiyince vururdu :)) abartı tok gitme yani meyve suyu tost ya da çikolatalı bir dilim ekmek yeterli:)

Hazırlıklara başlamış mı diyorsun gerçekten çok korkuyorum ama ebe çok rahatlattı sağolsun. Boyun uzun görür görmez ağzım sulandı dedi valla daha önce o ebenin doğum yaptırdığı annelerle konuştum kadın perviks masajı bile yapıyormuş doğum anında inşallah dediği gibi olur hepimiz kop kolay doğurur çıkarız

Ay ne tatli ebeymis ya :)) guzel guzel dogurtur seni iste gecmis olsun bu arada canim, herkes adet agrisi yasamaya basladi sira bana ne gelecek diye korkuyorum kendini yorma dinlen.

Canim sirt ustu yattigin icin olabilir ben de cok rahatsiz oluyorum. Iki doktora gidiyorum, birininki normal koltuk seklinde onda hic rahatsizlik olmuyo digeri sedye gibi yatmak gerekiyo onda çok rahatsiz oluyorum yan donuyorum. Nstde de hemsireye yatagi ayarlattim bas kısmını yukselttim yoksa dedigin gibi nefes alamiyorum tikaniyorum. Yemek de ekstra etkilemistir tabi. Bebisle ilgili her şeyin yolunda olmasina sevindim

Ay ne tatli ebeymis ya :)) guzel guzel dogurtur seni iste gecmis olsun bu arada canim, herkes adet agrisi yasamaya basladi sira bana ne gelecek diye korkuyorum kendini yorma dinlen.
Korkma canım önce anlayamadım çişin gelince çoktutarsan böyle bi garip ağrı oluyor ya karnında kasıklarında öyleydi ben çiş sandım wc den sonra ağrı devam edince farkettim. Adet ağrısı çekmeyeli de epey oldu unutmuşum seninle günlerimiz aynı bakalım aynı gün doğurabilecek miyiz

aslında bende bı sandvıc yedım bol su içtim bıde gırmeden cıkolata yemıstım cıkolata kotü yaptı sanırım. benımkı de hep uyuyor ya hıc uyanık denk gelmedık ınsallah geldıgınde de uykucu olur

Ben de adet agrisi çok cekmezdim zaten ilk gun agrirdi o da hafif olurdu simdi hatirlamiyorum bile nasil bisey olduğunu dedigin gibi :) arada benim de kasiklarim agriyor ama tuvalete gidince geciyor
Normal yaparsak aynı gun dogurabiliriz bence sanki 40. haftayi gorecekmisim gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…