- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #17.121
selam cnm ağır ve yorgunum ama onumuzdekı hafta ızne cıkcm bır hafta o yuzden cok mutluyum dınlenıcem bol bolSelam. günaydın.
Nasılsınız
Hazırlıklara başlamış mı diyorsungerçekten çok korkuyorum ama ebe çok rahatlattı sağolsun. Boyun uzun görür görmez ağzım sulandı dedi valla daha önce o ebenin doğum yaptırdığı annelerle konuştum kadın perviks masajı bile yapıyormuş doğum anında inşallah dediği gibi olur hepimiz kop kolay doğurur çıkarız
aslında bende bı sandvıc yedım bol su içtim bıde gırmeden cıkolata yemıstım cıkolata kotü yaptı sanırım. benımkı de hep uyuyor ya hıc uyanık denk gelmedıkınsallah geldıgınde de uykucu olur
Selam. günaydın.
Nasılsınız
Teşekkürler tatlım:)baldan_madam çok güzel canım:)
kozahanın orda var hacı serıf ben de burdan sıparıs verıcem cnm bı arkadasa gıttıgımde ıkram etmıstı tadı da cok guzel fıyatlarda uygun gayetKızlar günaydın herkese
Ben oğluş içn dağıtmalık çikolata sipariş vermiştim hacı şeriften. İki günde elime ulaştı. Ben çok beğendim.Sizden de yaptırmak isteyen varsa fikir olsun diye düşündüm.
Hiç çarşı pazar gezmeye değmez hem güzel hem çok uygunResimleri değişik seçebiliyorsunuz. Tavsiye ederim düşünenlere.
Ay ben de dün baktım hacı şerif e ama cesaret edemedim .. aklımda olsun. Dolap magnet seçtim başka siteden ama sipariş vermedim daha .fotoğraf atmayı beceremiyorum buraya sizin de görmenizi isterdim. Bir de kapı süsü seçtim..Kızlar günaydın herkese
Ben oğluş içn dağıtmalık çikolata sipariş vermiştim hacı şeriften. İki günde elime ulaştı. Ben çok beğendim.Sizden de yaptırmak isteyen varsa fikir olsun diye düşündüm.
Hiç çarşı pazar gezmeye değmez hem güzel hem çok uygunResimleri değişik seçebiliyorsunuz. Tavsiye ederim düşünenlere.
Muhtemelen geçer canım :)Maşallah oğluşuna3 ü geçer bir dahaki kontrole
Inşallah canım hepimiz sağlıkla konuşalım inşallahMaşallah prensine, kilosu baya iyiymiş. Demek göbüşlü bir prense sahip olacaksın :) Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah.
Tamam canım teşekkür ederim. İçim rahatladı. Dikkat ederim biraz. İnşallah seninkide sağlıkla doğar kucağına alırsın33. Hafta sonunda 2000 yazıyor günlüğünde. Çok da geri değil canım. O kadar fark ölçümden bile olabiliyor. Hiç takılma bence
canım cok gecmıs olsun ayrıca basınız sagolsun cok ustuste gelmişArkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
Canım başın sağolsun. Geçmiş olsun. Allah scını umutturacak başka acı vermesin. Ama dediğin gibi herşeyin başı sağlık. Bak son zamanlardayız artık yoğun stres ve yorgunluk bizim için hiç iyi değil. Allah korusun bebişin de gelmek isterse daha çok üzülürsün. Çok zor anlayabiliyorum seni ama allahtan gelene yapılabilcek birşey yok. Üzülme diyemem ama en azından hastanelerde yorma kendini. Eşin seni eve götürsün. Sonra daha çok üzülme. Senin ilk düşünmen gereken bebeğin. Allah yardımcın olsun sabrını versin.Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah kuzularaTamam canım teşekkür ederim. İçim rahatladı. Dikkat ederim biraz. İnşallah seninkide sağlıkla doğar kucağına alırsın
Internetten mi sipariş verdin canım ? Bende hacı şerif ten alicam da yerine gidip sipariş vericem ben.Kızlar günaydın herkese
Evet canım netten sipariş verdim. Dışarı çıkamıyorum malesef bu işler içinInternetten mi sipariş verdin canım ? Bende hacı şerif ten alicam da yerine gidip sipariş vericem ben.
Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslarKendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?