temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Selam. günaydın.
Nasılsınız
selam cnm ağır ve yorgunum ama onumuzdekı hafta ızne cıkcm bır hafta o yuzden cok mutluyum dınlenıcem bol bol eksıklerımız var onları alırım kıyafetlerını yıkamıstım utuleyıp asarım odası cok dagınık zaten aldıgımı koydum ıcıne. dun doktor son tarıh 26 temmuz ama 2 hafta oncesı de gelebılır dedı oyuzden hızlandırmak lazım işleri sen nasılsın ?

E süpermiş valla canım.. inşallah rahat doğum olur :)

O zaman sırt üstü yattığın için rahatsız oldun canım. Suyu da çok içmeden gir nst yattığın için bol su seni zorlar.. inşallah uyur canım:))

Kızlar günaydın herkese
Ben oğluş içn dağıtmalık çikolata sipariş vermiştim hacı şeriften. İki günde elime ulaştı. Ben çok beğendim. Sizden de yaptırmak isteyen varsa fikir olsun diye düşündüm.
Hiç çarşı pazar gezmeye değmez hem güzel hem çok uygun Resimleri değişik seçebiliyorsunuz. Tavsiye ederim düşünenlere.

Eklentiler

• IMG_1138.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1140.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 66
kozahanın orda var hacı serıf ben de burdan sıparıs verıcem cnm bı arkadasa gıttıgımde ıkram etmıstı tadı da cok guzel fıyatlarda uygun gayet

Ay ben de dün baktım hacı şerif e ama cesaret edemedim .. aklımda olsun. Dolap magnet seçtim başka siteden ama sipariş vermedim daha .fotoğraf atmayı beceremiyorum buraya sizin de görmenizi isterdim. Bir de kapı süsü seçtim..
Hayırlı olsun canım. Afiyetle yiyin çınar efendinin sağlıkla gelişine..

Arkadaslar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler, ben kac gundur hic ilgilenemiyorum kizimla da kendimle arada bi hareket etmese aklima bile gelmiyor hamile oldugum o derece, Babannem gobek fitigindan ameliyat olucak diye hastaneye geldik ameliyattan sonra doktor sadece acip kapadiklarini mudahale etmediklerini cunku fitik gibi gorunenseyin karina ve tahminen diger organlara da yayilmis koca bir tumor oldugunu soyledi, suanda da yogun bakimda durumu hic ic acici degil, ona uzulurken dun aksam da annemin babasi yani dedemin vrfat haberini aldik onu da tahmin ediyorduk zaten iki gun once gormeye gitmistik allahdan da son bi kez gorebildik, gerci ben dun de acip baktim yuzune bakma hamilesin dediler ama bidaha nerde gorucem ben dedemi dedim baktim hicte korkmadim. Uzun yol diye cenazeye de goturmediler memlekete, simdi babannem icin hastanedeyim ama aklim da dedem de, cok zor bir donemden geciyoruz sizde dualarinizi esirgemeyin arkadaslar Kendinize de cook dikkat edin herseyin basi saglikkk

Maşallah prensine, kilosu baya iyiymiş. Demek göbüşlü bir prense sahip olacaksın :) Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah.
Inşallah canım hepimiz sağlıkla konuşalım inşallah öyleymiş doktor göbekli olabilir dedi. Yerim onun ben göbeğini, bacağını ve yerini :)

canım cok gecmıs olsun ayrıca basınız sagolsun cok ustuste gelmiş ölüm allahın takdırı allah rahmet eylesın ınsallah.sen kendıne dıkkat et bebegını kendını uzme yorma

Canım başın sağolsun. Geçmiş olsun. Allah scını umutturacak başka acı vermesin. Ama dediğin gibi herşeyin başı sağlık. Bak son zamanlardayız artık yoğun stres ve yorgunluk bizim için hiç iyi değil. Allah korusun bebişin de gelmek isterse daha çok üzülürsün. Çok zor anlayabiliyorum seni ama allahtan gelene yapılabilcek birşey yok. Üzülme diyemem ama en azından hastanelerde yorma kendini. Eşin seni eve götürsün. Sonra daha çok üzülme. Senin ilk düşünmen gereken bebeğin. Allah yardımcın olsun sabrını versin.

Tamam canım teşekkür ederim. İçim rahatladı. Dikkat ederim biraz. İnşallah seninkide sağlıkla doğar kucağına alırsın
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah kuzulara
Allah kimseyi kuzusuyla sınamasın. Evlat hasreti çeken herkese de anne baba olmayı nasip etsin inşallah bu mübarek günlerin hatırına

Internetten mi sipariş verdin canım ? Bende hacı şerif ten alicam da yerine gidip sipariş vericem ben.

Internetten mi sipariş verdin canım ? Bende hacı şerif ten alicam da yerine gidip sipariş vericem ben.
Evet canım netten sipariş verdim. Dışarı çıkamıyorum malesef bu işler için ama sorun yaşamadım. Sipariş verdim perş akşam bugün 11 de elimdeydi. Kargo da ücretsiz. Yorulduğuna pek değmez sanki ama yine de görerek almak güzel tabi imkanın varsa.

Canım çok geçmiş olsun.. Aynı zamanda başınız sağolsun.. kendini çok yorma canım.. evet yaşadıkların çok zor ama bebeğini de düşünmelisin.. hastanede çok fazla durma enfeksiyon falan Allah korusun.. binbir çeşit insan geliyor.. sen evde bekle en iyisi.. dualarımız sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…