temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın canım:)) adet sancısı yokladı dün 3 kere düzensiz onun dışında iyiyim :) sen nasıl oldun geçti mi ağrıların?
Çok gecmiş olsun canım.
Hala var ya agrılarım. Kalcam duruo. gögsüm biraz daha iyi cok şükür.

çok güzel cikolatalar

Canım diğer topik dedigin hangisi link atar mısın

Cok guzelmis canim afiyet olsun :) ben de haciseriften sipariş vermeyi dusunuyordum sevindim guzel cikmasina.

Bana da 40 ı göreceğim gibi geliyor bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 1.5 ay kaldı biraz geç oldu sanırım ama nasıl büyüyecek bu yavrular dılarda bir sürü hırsız sapık manyak varken

Çok güzelleri gricim çınar gelince afiyetle yeyin süt olsun bol bol

Kızlar ben geceleri artık hiç uyuyamıyorum ne tarafa dönsem belim çok ağrıyor yastık koyuyorum fayda etmiyor zombi gbi uyanıyorm bi çaresi yok mu
Ben gündüz uyumakla buldum çareyi canım yoksa gece için bir çare yok çoğumuz aynı durumdayız zaten zombi oldukgece yatmadan ılık duş uykunu getirebilir ben duşa girince uykum açılır onu da yapamıyorum gündüz evdeysem tv karşısında uyukluyorum iş yerinde olunca zor geçiyor zaman

Benim de yatmadan önce duş uykumu kaçırır:) onu yapamıyrm.Aynen ben de gündüzleri uyukluyorum artık gece uyuyamayınca.İzne ayrılma şansın yok mu canım?Ben iyiki de ayrılmışım diyorum

Allah dedene rahmet eylesin,babannene de şifa versin inşallah.
sen endini pek yoma bence üzüntü stress herşeye yol açabilir.
imkanın varsa dinlen. moralini yüksek tut. vadesi dolan gidiyor. allah geride kalanlara sabır güç ve hayırlı ömür versin.

Kızlar dün hastaneden sonra sağlık ocağı kontrolüm e gittim oradaki hemşire bilgi veriyor işte çantan hazır olsun artık her şey olabilir kendini hazırla diyor. Ki bu sene bebekler çok aceleci çıktı dedi bir de dün akşam sağ kaburgam agrimaya başladı. Sanırım rahim baskı yapıyormuş bebeğin hareketleri falan etkiler yazıyor nette. Sanki çok büyük darbe almışım gibi aciyor her gün yeni bir sorun neyse Allah daha büyüğünü vermesin inşallah. Dün sabahtan beri hastanede olunca ayaklarım bacaklarım her yerim şişti bir uyumusum 1 kere lavaboya kalktım sadece Emir Taham da anlamış olmalı halimi ya da kendisi de yoruldu benle beraber uyandı sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…